Ερμής Σχηματαρίου - ΧΑΝΘ 1 Πολύ μεγαλύτερο το κίνητρο για τον Ερμή εδώ πέρα. Αφ'ενός με νίκη μπορεί να γλιτώσει τα play-outs, αφ'ετέρου μπορεί να κάνει και το 2-0 κόντρα στην ΧΑΝΘ την οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσει σε αυτά αν δεν τα αποφύγει.
Τρίκαλα Basket - ΑΣ Παπάγου 1 Αν έπαιζε ο Σπάρταλης θα έκλινα προς το διπλό αφού οι Στρατηγοί είναι καμικάζι μακριά από το Σαλούν, αλλά πάμε με έδρα. Το Παπάγου έχει τουλάχιστον το μαξιλάρακι του +10 του πρώτου γύρου που θέλει να διαφυλάξει.
Κόροιβος Αμαλιάδας - ΝΕ Μεγαρίδας 2 Πολύ δυνατός στην Ήλιδα ο Κόροιβος, αν "τρέξει" την ΝΕΜ μπορεί να της βάλει δύσκολα. Αμφίρροπο το ματς, θα πάω με ΝΕΜ για λίγο.
Πανερυθραϊκός - ΓΣ Ελευθερούπολης 2 Ο ΓΣΕ νομίζω θέλει λίγο παραπάνω την νίκη εδώ πέρα, και νομίζω η εμπειρία θα υπερισχύσει, σε μια δύσκολη έδρα πάντως.
ΑΕ Ψυχικού - ΑΟ Μυκόνου 1 Οριακό κι αυτό. Αν πάει σε χαμηλό σκορ και ρυθμό ίσως έχει μικρό προβάδισμα η ΑΕΨ, αν τρέξει η Μύκονος και το οδηγήσει πάνω από τους 80-85 πόντους δεν νομίζω να μπορέσει να ακολουθήσει η ομάδα του Ρεμεντέλα.
Νήαρ Ηστ - Δόξα Λευκάδας 1 Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην Καισαριανή, όμως πιστεύω οι γηπεδούχοι θέλουν να χαιρετήσουν την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι, η Δόξα δεν με πείθει πολύ μακριά από το νησί, οπότε άσος.
Έσπερος Λαμίας - Βίκος Ιωαννίνων 2 Κι εδώ παρόμοια κατάσταση με το παραπάνω ματς, όμως ο Βίκος είναι αρκετά καλύτερη ομάδα από τον Έσπερο που έτσι κι αλλιώς έχει ρίξει λευκή πετσέτα εδώ και πολύ καιρό.
Ηρακλής - Πρωτέας Βούλας 1 Πιθανό ματσάρισμα στα play-offs οπότε ο Ηρακλής θέλει την νίκη για να ξεκινήσει την σειρά από το 1-1, αλλά και για να αποκτήσει μια ψυχολογική ντόπα εν'οψει της συνέχειας.