Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

a1greece
Reactions: 515
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 02, 2025 4:47 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 3:42 pm
Εγώ λέω δεν θα παίξει καθόλου η κάνα δυο λεπτά στο τέλος αν έχει λήξει το ματς και θα πέσει τρελή ξενερα
Ο προγραμματισμός είναι για 5 λεπτά την Παρασκευή και για 10 με την Μακάμπι……αυτά όμως αλλάζουν!!! Μακάρι……..Βλέπουμε!!!

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1009
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Απρ 02, 2025 4:50 pm

Για Λι θα συμφωνήσω, πολύ θα αναθεωρήσουν σύντομα.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1726
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τετ Απρ 02, 2025 4:52 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 4:47 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 3:42 pm
Εγώ λέω δεν θα παίξει καθόλου η κάνα δυο λεπτά στο τέλος αν έχει λήξει το ματς και θα πέσει τρελή ξενερα
Ο προγραμματισμός είναι για 5 λεπτά την Παρασκευή και για 10 με την Μακάμπι……αυτά όμως αλλάζουν!!! Μακάρι……..Βλέπουμε!!!
Εσύ φαίνεται να ξέρεις πολλά...

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1643
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Απρ 02, 2025 5:07 pm

kite26 έγραψε:
Καλά, αφού θα τα χάσουμε όλα από τον θεϊκό Παναθηναϊκό (όπως μας υπενθυμίζεις καθημερινά), πώς θα αναθεωρήσουν;

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1164

Τετ Απρ 02, 2025 5:14 pm

berry έγραψε:
Τρί Απρ 01, 2025 10:27 pm
Εβανς θα μείνει; Άγνωστο

Τεσπα πάμε ένα σουριαλ

Γουοκαπ Γκος
Λι. Εβανς
Στογιακοβιτς .Λαρε
Φουρνιε
Μουσα ή Γουορντ ή Ντιαλο ,Παπ
Βεζε Πητερς
Βουκσεβιτς
Φαλ Ραϊτ

Πόσα ελληνικα διαβατήρια οεο ;
Εδώ σας θέλω
Φιλε το αγοραζω το ροστερ σου ειδικα αν μου βαλεις ακομη ενα αθλητικο κορμι πενταρι και ας ειναι και ο αντετοκουμπο και ο εβανς ειναι καλά

1
1 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1088
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τετ Απρ 02, 2025 5:15 pm

Ο Λη θα βγει πολυ καλος. θα το δειτε.
ο Εβανς εχει κανει προπονησεις ομαδικες ευκαιρια να παρει χρονο.ειναι ετοιμος γι αυτο.

Αλλα ακομα και αν ο Λη δειξει συντομα την αξια του και ο εβανς μπει για τα καλα να προσφερει και παιζει καλα δεν αρκει να νικησουμε την υπερομαδα του DPG με τα υπερηχητικα γκαρντ.
Ασε που ο μπαρτζωκας τα χει κανει ταναπου και ειναι λουζερ.

προχωραμε.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague

Τετ Απρ 02, 2025 5:20 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 12:35 pm
steph.larry έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 11:03 am

Παρόλαυτα το καλύτερο ίσως που θα μπορούσε να είχε κάνει η ομάδα ήταν να είχε επιμείνει να φέρει Γουότσον ως τέλος της χρονιάς και αν της έβγαινε όπως η περίπτωση του Ράιτ, να έκρινε ποιον από τους 2 ήθελε να κρατήσει. Αν και όλα δείχνουν ότι πιστεύουν πολύ στο potential του Ράιτ όπως και να έχει.
Ο οποίος πάντως δεν εντυπωσιάζει στην Σαραγόσα, δεύτερος σέντερ είναι με καλούτσικα νούμερα, κάντε το αναλογία στο αμέσως υψηλότερο επίπεδο.
Ειναι δυακολο το ισπανικο να κανεις παπαδες απο την αρχη σε μια ομαδα με αρχες οπως η σαραγοσα. Αν πηγαινε τουρκια ισραηλ ή Ιταλια θα εγραφε πολυ καλυτερα νουμερα. Του χρονου θα κανει πολυ καλη χρονια , κρατηστε το ονομα. Παντως απο τον Μενσα σιγουρα ειναιν κλασεις ανωτερος

0
RedTroll

Reactions: 25
Αγαπημένος παίκτης: Mckisic
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 02, 2025 5:23 pm

Εγώ νομίζω ότι η απόκτηση Λι έγινε με το σκεπτικό της παραμονής Έβανς που δίνει το σουτ από τον άσσο.

Έβανς, Γκός, Ουόκαπ
Φουρνιέ, Λι, Λάρυ

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5642
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Απρ 02, 2025 5:37 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 4:24 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 2:17 pm

Μήπως επειδή δεν συμπληρώνουν 12δα; Πως θα παίξει αν δεν έχει κάνει προπόνηση με επαφές ; Εκτός και μας το κρυβανε
Σου έχω ξαναγράψει ότι από αρχές Μαρτίου ήταν ιατρικά ΕΤΟΙΜΟΣ……επιλέξανε από την ομάδα όμως να του δώσουν και άλλο χρόνο, αφενός για να μην τον ζορίσουν και αφετέρου διότι πιστέψανε ότι θα συνεχιστεί το τρελό δίμηνο Φλεβάρη Μάρτη του Γκος συν ότι ευελπιστούσαν ότι ο τραυματισμός του Γουόκαπ δεν θα κρατήσει πολύ ……..και ως συνήθως ΠΕΣΑΝΕ ΕΞΩ και τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου!!! Είναι εντάξει πάντως ιατρικά ο παίκτης!!!!Και φυσικά έχει κάνει προπόνηση με επαφές!!! Δέκα τον αριθμό κιόλας…….
Ναι οκ αν έχει κάνει 10 με επαφες έτοιμος είναι να παίξει .. αλλά δεν το έχει δηλώσει κανένας από την ομάδα ή τους ρεπόρτερ αυτό.

Πάντως το Έβανς λι αν είναι στο 100% του είναι άρρωστο .. βέβαια για μπάσκετ Μακάμπι όχι μπαρτζωκα

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τετ Απρ 02, 2025 5:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimmitz

a1greece
Reactions: 579

montechristo έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 5:07 pm
kite26 έγραψε:
Καλά, αφού θα τα χάσουμε όλα από τον θεϊκό Παναθηναϊκό (όπως μας υπενθυμίζεις καθημερινά), πώς θα αναθεωρήσουν;
Κοίτα που θα μας κάνει καμία πλάκα τελικά καμία Φενερ και θα γελάμε.

0
Dimmitz

a1greece
Reactions: 579

Τετ Απρ 02, 2025 5:50 pm

shaq7 έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Σου έχω ξαναγράψει ότι από αρχές Μαρτίου ήταν ιατρικά ΕΤΟΙΜΟΣ……επιλέξανε από την ομάδα όμως να του δώσουν και άλλο χρόνο, αφενός για να μην τον ζορίσουν και αφετέρου διότι πιστέψανε ότι θα συνεχιστεί το τρελό δίμηνο Φλεβάρη Μάρτη του Γκος συν ότι ευελπιστούσαν ότι ο τραυματισμός του Γουόκαπ δεν θα κρατήσει πολύ ……..και ως συνήθως ΠΕΣΑΝΕ ΕΞΩ και τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου!!! Είναι εντάξει πάντως ιατρικά ο παίκτης!!!!Και φυσικά έχει κάνει προπόνηση με επαφές!!! Δέκα τον αριθμό κιόλας…….
Ναι οκ αν έχει κάνει 10 με επαφες έτοιμος είναι να παίξει .. αλλά δεν το έχει δηλώσει κανένας από την ομάδα ή τους ρεπόρτερ αυτό.

Πάντως το Έβανς λι αν είναι στο 100% του είναι άρρωστο .. βέβαια για μπάσκετ Μακάμπι όχι μπαρτζωκα
Οι Ρεπόρτερ δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα..εδώ άκουγα ρεπορτάζ του Ζερβά ότι είναι όλοι μια χαρά υγιείς και μετά από λίγες ώρες βγήκε ότι Μίλου και Βιλτόζα θα μείνουν έξω δυο βδομάδες..

Από την ομάδα για ποιο λόγο να ενημερώσουν τι γίνεται; Ο Μπαρτζώκας τα λέει μόνο αν τον ρωτήσουν στα interviews. Τελικά, φαίνεται ότι ο αρχικός σχεδιασμός να παίξει στα δυο τελευταία παιχνίδια της Ευρωλίγκας ήταν ο πραγματικός.

Κρίμα που δεν θα μπορέσει να τον δηλώσει στην Α1 να παίξει και στα playoff αντί του Λονγκ. Αν ήμουν στην θέση του μπορεί και να το ρίσκαρα με την αλλαγή που απομένει και να μην έβαζα τον Ράιτ. Από την άλλη με την κατάσταση που είναι οι ψηλοί μας, ίσως ο Ράιτ είναι πιο σημαντικός σε αυτή την φάση..

0
Christofis

euroleague

Τετ Απρ 02, 2025 6:09 pm

shaq7 έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Αφου εχουν καει ρε σακ ολοι για αυτο δεν βγηκαν να γραψουν. Ο παικτης ειναι ετοιμος εδω και πολυ καιρο. Προπονησεις 5-0 κανει εδω και κανα μηνα και σιγουρα κανει προπονησεις 5-5 αλλα δεν ξερω τοση λεπτομερια για 10. Παντως προσπαθησα να μαθω τι γινεται με τον θωμα αλλα ο γνωστος μου απο το ιατρικό τιμ δεν μου λεει τιποτα. Το μονο που μου ειπε ειναι οτι θα τον δουμε συντομα στα παρκε. Τωρα αν το συντομα ειναι την αλλη βδομαδα ή σε δυο δεν ξερω

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1726
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τετ Απρ 02, 2025 6:10 pm

RedTroll έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 5:23 pm
Εγώ νομίζω ότι η απόκτηση Λι έγινε με το σκεπτικό της παραμονής Έβανς που δίνει το σουτ από τον άσσο.

Έβανς, Γκός, Ουόκαπ
Φουρνιέ, Λι, Λάρυ
Συμφωνώ. Ο Λι μου φαίνεται ότι ετοιμάζεται σιγά σιγά για αντικαταστάτης όχι του Γουόκαπ και του Γκος αλλά του Μακκίσικ. Ο κόουτς έχει πει πολλές φορές ότι τον Μακκίσικ τον βλέπει πιο πολύ ως 2-1 παρά ως 2-3. Θα είναι ο επόμενος μας slasher που μπορεί όμως να τρέξει στοιχειωδώς μια επίθεση, ότι κάνει δλδ και ο Σακ τώρα. Τώρα χτυπάει λίγο άσχημα στο μάτι γιατί ο Λι είναι καινούριος σε μία προηγμένη τακτικά ομάδα αλλά έχει τα υλικά να πετύχει. θα δούμε πως θα πάει θέλει τριβή με το σύστημα του οσφπ δεν είναι εύκολο.
Μία ωραία τριάδα δλδ που θα παίζει αν όλα πάνε καλά θα είναι η Έβανς, Λι, Φουρνιέ ή ακόμα και Γκος, Λι, Φουρνιέ. Όταν θα παίζει ο Γουόκαπ θα πηγαίνει ο γάλλος στο 2.

0
Christofis

euroleague

Τετ Απρ 02, 2025 6:17 pm

Heisenberg έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 5:15 pm
Ο Λη θα βγει πολυ καλος. θα το δειτε.
ο Εβανς εχει κανει προπονησεις ομαδικες ευκαιρια να παρει χρονο.ειναι ετοιμος γι αυτο.

Αλλα ακομα και αν ο Λη δειξει συντομα την αξια του και ο εβανς μπει για τα καλα να προσφερει και παιζει καλα δεν αρκει να νικησουμε την υπερομαδα του DPG με τα υπερηχητικα γκαρντ.
Ασε που ο μπαρτζωκας τα χει κανει ταναπου και ειναι λουζερ.

προχωραμε.
Διαβασα το ποστ σου και παρολιγο να πιστεψω οτι μιλας σοβαρα :shock: μεχρι που διαβασα στο nickname οτι το εγραψες εσυ :wave:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5642
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Απρ 02, 2025 6:25 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 6:09 pm
shaq7 έγραψε:
Αφου εχουν καει ρε σακ ολοι για αυτο δεν βγηκαν να γραψουν. Ο παικτης ειναι ετοιμος εδω και πολυ καιρο. Προπονησεις 5-0 κανει εδω και κανα μηνα και σιγουρα κανει προπονησεις 5-5 αλλα δεν ξερω τοση λεπτομερια για 10. Παντως προσπαθησα να μαθω τι γινεται με τον θωμα αλλα ο γνωστος μου απο το ιατρικό τιμ δεν μου λεει τιποτα. Το μονο που μου ειπε ειναι οτι θα τον δουμε συντομα στα παρκε. Τωρα αν το συντομα ειναι την αλλη βδομαδα ή σε δυο δεν ξερω
μου φαινεται ακραιο να μην βαλουν τον γουοκαπ με την μακαμπι..θα τον πεταξουν μετα να παιξει απευθειας πλει οφ?υποθετω θα τον βαλουν στο επομενο ματς της α1 για δοκιμη.Στο τουιτερ κυκλοφορει πολυ οτι ο εβανς φοβαται να μπει να παιξει και ο ιδιος το καθυστερει..Εγω δεν το πολυπιστευω αυτο γιατι κανα μηνα πριν δεν φαινοταν ετοιμος ουτε στην ατομικη προπονηση που δειχναν..τωρα πριν κανα 2βδομαδο παταγε καλα στα ποδια του.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”