Με τις αποφασεις του ιατρικου τιμ φετος σηκωνω τα χερια ψηλα οποτε τιποτα δεν μου φαινεται παραλογο πλεον. Το οτι δεν ηθελε να μπει ο εβανς ειναι ψεμα. Την αποφαση (ευθυνη) δεν την επαιρνε αλλος και δεν ειναι απο το προπονητικο σταφ αλλα απο το ιατρικο τιμ ενω ολες οι μετρησεις εδειχναν περαν τοθ δεοντος ικανοποιητικες. Αλλα επειδη το θεμα του εβανς το εξαντλησαμε του γουοκαπ μπορουμε να αισιοδοξουμε χωρις να ξερω λεπτομεριες.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 02, 2025 6:25 pmμου φαινεται ακραιο να μην βαλουν τον γουοκαπ με την μακαμπι..θα τον πεταξουν μετα να παιξει απευθειας πλει οφ?υποθετω θα τον βαλουν στο επομενο ματς της α1 για δοκιμη.Στο τουιτερ κυκλοφορει πολυ οτι ο εβανς φοβαται να μπει να παιξει και ο ιδιος το καθυστερει..Εγω δεν το πολυπιστευω αυτο γιατι κανα μηνα πριν δεν φαινοταν ετοιμος ουτε στην ατομικη προπονηση που δειχναν..τωρα πριν κανα 2βδομαδο παταγε καλα στα ποδια του.Christofis έγραψε: ↑Τετ Απρ 02, 2025 6:09 pm
Αφου εχουν καει ρε σακ ολοι για αυτο δεν βγηκαν να γραψουν. Ο παικτης ειναι ετοιμος εδω και πολυ καιρο. Προπονησεις 5-0 κανει εδω και κανα μηνα και σιγουρα κανει προπονησεις 5-5 αλλα δεν ξερω τοση λεπτομερια για 10. Παντως προσπαθησα να μαθω τι γινεται με τον θωμα αλλα ο γνωστος μου απο το ιατρικό τιμ δεν μου λεει τιποτα. Το μονο που μου ειπε ειναι οτι θα τον δουμε συντομα στα παρκε. Τωρα αν το συντομα ειναι την αλλη βδομαδα ή σε δυο δεν ξερω
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
2 μερες μετα:
Ο Κίναν Έβανς είναι εδώ - Μπήκε στην αποστολή για το ματς με την Άλμπα
https://sportday.gr/basket/300849_olymp ... almpa.html
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για αρχη δεν ειχαν πει οτι κανει προπονησεις ,εγω που να το ξερω να μυρισω τα νυχια μου?Επισης κατσε να παιξει πλει οφ ..συνεχιζω να πιστευω οτι δεν προκειται να παιξει,αν και μακαρι να μπει και να πεταει φωτιες το παιδι.qspock έγραψε: ↑Τετ Απρ 02, 2025 7:33 pm2 μερες μετα:
Ο Κίναν Έβανς είναι εδώ - Μπήκε στην αποστολή για το ματς με την Άλμπα
https://sportday.gr/basket/300849_olymp ... almpa.html
![]()
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ακριβώς!golitog7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 02, 2025 6:10 pmΣυμφωνώ. Ο Λι μου φαίνεται ότι ετοιμάζεται σιγά σιγά για αντικαταστάτης όχι του Γουόκαπ και του Γκος αλλά του Μακκίσικ. Ο κόουτς έχει πει πολλές φορές ότι τον Μακκίσικ τον βλέπει πιο πολύ ως 2-1 παρά ως 2-3. Θα είναι ο επόμενος μας slasher που μπορεί όμως να τρέξει στοιχειωδώς μια επίθεση, ότι κάνει δλδ και ο Σακ τώρα. Τώρα χτυπάει λίγο άσχημα στο μάτι γιατί ο Λι είναι καινούριος σε μία προηγμένη τακτικά ομάδα αλλά έχει τα υλικά να πετύχει. θα δούμε πως θα πάει θέλει τριβή με το σύστημα του οσφπ δεν είναι εύκολο.
Μία ωραία τριάδα δλδ που θα παίζει αν όλα πάνε καλά θα είναι η Έβανς, Λι, Φουρνιέ ή ακόμα και Γκος, Λι, Φουρνιέ. Όταν θα παίζει ο Γουόκαπ θα πηγαίνει ο γάλλος στο 2.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Λι έχει μέλλον στην ομάδα και μάλιστα θεωρώ ότι είναι και πολύ ψαγμένη κίνηση. Μόνο στο σούτ υστερεί και για αυτό το λόγο δεν κάνει καλό δίδυμο με Γουόκαπ στην ίδια πεντάδα. Κατά τα άλλά κολλάει και με Φουρνιέ, και με Έβανς και με Ντόρσεϊ. Μεγάλο μπόνους εννοείται ότι είναι αθλητικός και δε βγάζει τραυματισμούς.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο γιος Στογιάκοβιτς δεν τον βλέπω να γυρνάει Ευρώπη τα επόμενα 2 χρόνια, ίσως και παραπάνω Νομίζω, λόγω και ονόματος, θα μείνει τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο σε κολλέγιο ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει να γίνει draft (που δεν είναι και απίθανο).
Ο Βουκσεβιτς μάλλον κάποια στιγμή θα γυρίσει Ευρώπη αφού δύσκολα θα μακροημερεύσει στο ΝΒΑ, εκτός κι αν προτιμάει να μείνει εκεί και να βρίσκει συμβόλαια ως 11ος-12ος παίκτης στο rotation των ομάδων. Βέβαια και στον Ολυμπιακό να έρθει, μάλλον τον ίδιο ρόλο περίπου θα έχει.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μπαρτζωκας ειπε σημερα οτι ο εβανς θα επρεπε να παιξει σε 10 ημερες. Θεωρω οτι αν ο παιξτης ειναι οντως ενταξει ψυχολογικα θα παιξει αυριο κανα 7λεπτο.
Γενικα αυριο θα παμε
Γκος, Λι, Ντορσει, Μητρου Λονγκ, Εβανς στο 1-2
Μακκισικ, λαρεντζακη στο 3
Βεζενκοφ, Παπανικολαου στο 4
Πιτες Ραιτ στο 5
Δυσκολο παιχνιδι.
Γενικα αυριο θα παμε
Πιτες Ραιτ στο 5
Δυσκολο παιχνιδι.
Συζητάμε τώρα να μπει στο 5 εναντίον 5 ή γενικά σε ατομικές προπονήσεις, προπονήσεις χωρίς επαφές;Christofis έγραψε: ↑Τετ Απρ 02, 2025 7:23 pmΜε τις αποφασεις του ιατρικου τιμ φετος σηκωνω τα χερια ψηλα οποτε τιποτα δεν μου φαινεται παραλογο πλεον. Το οτι δεν ηθελε να μπει ο εβανς ειναι ψεμα. Την αποφαση (ευθυνη) δεν την επαιρνε αλλος και δεν ειναι απο το προπονητικο σταφ αλλα απο το ιατρικο τιμ ενω ολες οι μετρησεις εδειχναν περαν τοθ δεοντος ικανοποιητικες. Αλλα επειδη το θεμα του εβανς το εξαντλησαμε του γουοκαπ μπορουμε να αισιοδοξουμε χωρις να ξερω λεπτομεριες.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 02, 2025 6:25 pm
μου φαινεται ακραιο να μην βαλουν τον γουοκαπ με την μακαμπι..θα τον πεταξουν μετα να παιξει απευθειας πλει οφ?υποθετω θα τον βαλουν στο επομενο ματς της α1 για δοκιμη.Στο τουιτερ κυκλοφορει πολυ οτι ο εβανς φοβαται να μπει να παιξει και ο ιδιος το καθυστερει..Εγω δεν το πολυπιστευω αυτο γιατι κανα μηνα πριν δεν φαινοταν ετοιμος ουτε στην ατομικη προπονηση που δειχναν..τωρα πριν κανα 2βδομαδο παταγε καλα στα ποδια του.
Χωρίς να έχω εξειδικευμένες γνώσεις, δεν μου ακούγεται και παράλογο. Το να σηκώνει βαρύ και να μην μπαινει στο γήπεδο, φυσικά είναι χασιμο χρόνου. Το να μπει πιο ομαλά, είναι θεμιτο.
Το ανησυχητικό για τον Βουκσεβιτς είναι ότι ούτε στην Ευρώπη έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Στην Παρτιζάν πέρασε και δεν ακούμπησε. Ούτε στην Ρεάλ των απουσιών άφησε στιγμα. Ποιο nba; Φάνηκε άνευρος, αργος καιμε μετριοτατο σουτkojito έγραψε: ↑Τετ Απρ 02, 2025 11:30 pmΟ γιος Στογιάκοβιτς δεν τον βλέπω να γυρνάει Ευρώπη τα επόμενα 2 χρόνια, ίσως και παραπάνω Νομίζω, λόγω και ονόματος, θα μείνει τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο σε κολλέγιο ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει να γίνει draft (που δεν είναι και απίθανο).
Ο Βουκσεβιτς μάλλον κάποια στιγμή θα γυρίσει Ευρώπη αφού δύσκολα θα μακροημερεύσει στο ΝΒΑ, εκτός κι αν προτιμάει να μείνει εκεί και να βρίσκει συμβόλαια ως 11ος-12ος παίκτης στο rotation των ομάδων. Βέβαια και στον Ολυμπιακό να έρθει, μάλλον τον ίδιο ρόλο περίπου θα έχει.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μιλαμε για ομαδικες προπονησεις 5 εναντιον 5. Ατομικες κανει ο Γουοκαπchainsaw έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 10:19 amΣυζητάμε τώρα να μπει στο 5 εναντίον 5 ή γενικά σε ατομικές προπονήσεις, προπονήσεις χωρίς επαφές;Christofis έγραψε: ↑Τετ Απρ 02, 2025 7:23 pm
Με τις αποφασεις του ιατρικου τιμ φετος σηκωνω τα χερια ψηλα οποτε τιποτα δεν μου φαινεται παραλογο πλεον. Το οτι δεν ηθελε να μπει ο εβανς ειναι ψεμα. Την αποφαση (ευθυνη) δεν την επαιρνε αλλος και δεν ειναι απο το προπονητικο σταφ αλλα απο το ιατρικο τιμ ενω ολες οι μετρησεις εδειχναν περαν τοθ δεοντος ικανοποιητικες. Αλλα επειδη το θεμα του εβανς το εξαντλησαμε του γουοκαπ μπορουμε να αισιοδοξουμε χωρις να ξερω λεπτομεριες.
Χωρίς να έχω εξειδικευμένες γνώσεις, δεν μου ακούγεται και παράλογο. Το να σηκώνει βαρύ και να μην μπαινει στο γήπεδο, φυσικά είναι χασιμο χρόνου. Το να μπει πιο ομαλά, είναι θεμιτο.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στη ρεαλ επαιξε μεχρι το 2021-2022 και στην θεση του υπηρχαν ο Ταβαρες, ο Πουαριε, ο Γκαρουμπα, ο Ντιαγιε, ο Ραντολφ, ο Τομπικνς, ο Τειλορ, ο Γιαμπουσελε και ο Ντεκ για τις θεσεις 4-5 . Δυσκολο να εβρισκε χωρο ο 18 στα 19 αγουρος Βουκσεβιτςchainsaw έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 10:22 amΤο ανησυχητικό για τον Βουκσεβιτς είναι ότι ούτε στην Ευρώπη έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Στην Παρτιζάν πέρασε και δεν ακούμπησε. Ούτε στην Ρεάλ των απουσιών άφησε στιγμα. Ποιο nba; Φάνηκε άνευρος, αργος καιμε μετριοτατο σουτkojito έγραψε: ↑Τετ Απρ 02, 2025 11:30 pm
Ο γιος Στογιάκοβιτς δεν τον βλέπω να γυρνάει Ευρώπη τα επόμενα 2 χρόνια, ίσως και παραπάνω Νομίζω, λόγω και ονόματος, θα μείνει τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο σε κολλέγιο ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει να γίνει draft (που δεν είναι και απίθανο).
Το 2022-2023 με τον Ομπραντοβιτς θα περιμενες οτι θα εκανε το ξεπεταγμα αλλα τοτε ο Ζοτς ειχε βγαλει τη σεζον με Λεσορ , Λεντει που επρεπε να αγκομαχησουν να βγουν με τος φιχτοτερο τουεισιον που εχω δεινποτε σε ομαδα πλειοφ ευρωλιγκας και ολιγον απο Κοπριβιτσα, Τριφουνοβιτς και Σμαιλαγκιτς ολοι ποιο ετοιμοι απο τον Βουκσεβιτς.
Στο ΝΒΑ φετος κανει συμπαθητικη χρονια. Δεν θα με πειραζε καθολου να υπηρχε στο ροστερ του Ολυμπιακου για τουινερ αντι του Πετρουσεφ καθως το παιδι ειναι γεννημα θρεμα των ακαδημιων μας (γαυρακι ισως οχι απο κουνια αλλα απο εφηβος)
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν ήταν έτοιμος έστω και για μερικά λεπτά, δε θα τον έβαζε καν στην αποστολή. Καλά κάνει όμως και δίνει τέτοιες δηλώσεις, γιατί άμα στραβώσει το ματς και ο παίχτης κάνει σύντομη μετριοκακή εμφάνιση, θα βγουν οι "Ολυμπιακάρες" που περιμένουν πάντα στη γωνία να κάνουν την αποδόμηση. Οπότε προστατεύει τον παίχτη ουσιαστικά.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 10:07 amΟ μπαρτζωκας ειπε σημερα οτι ο εβανς θα επρεπε να παιξει σε 10 ημερες. Θεωρω οτι αν ο παιξτης ειναι οντως ενταξει ψυχολογικα θα παιξει αυριο κανα 7λεπτο.
Γενικα αυριο θα παμε
Πιτες Ραιτ στο 5
Δυσκολο παιχνιδι.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι. Θα είναι κρίμα να μην το δούμε καθόλου. Τεράστια ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο σήμερα, ιδανικότερο παιχνίδι δεν θα υπήρχε. Με προβλημάτισαν λίγο οι δηλώσεις του coach, το θεωρούσα σίγουρο ότι θα παίξει για να μπαίνει στην αποστολή. Τώρα δεν είμαι 100% βέβαιος. Όπως και να έχει, θέλω να τον δω πάρα πολύ στο παρκέ.
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν έχει κίνδυνο να ξανά τραυματιστεί θα πρέπει να παίξει ο Έβανς και σήμερα αλλά και την άλλη βδομάδα...Αν τα καταφέρει να είναι καλός τότε θα πρέπει και στα πλέι οφ...
Αν δεν παίξει τελικά στα πλέι οφ δε ξέρω αν θα πρέπει να τον κρατήσουμε με συμβόλαιο παραπάνω από ότι φέτος....
Αν πρόσεξα καλά δεν είναι στην αποστολή ο Μενσα...Αποχώρησε απ την ομάδα?Ρε γμτ έστω και σε αυτό το ματς που θα μπορούσε λίγο να βοηθήσει ούτε εδω?
Αν δεν παίξει τελικά στα πλέι οφ δε ξέρω αν θα πρέπει να τον κρατήσουμε με συμβόλαιο παραπάνω από ότι φέτος....
Αν πρόσεξα καλά δεν είναι στην αποστολή ο Μενσα...Αποχώρησε απ την ομάδα?Ρε γμτ έστω και σε αυτό το ματς που θα μπορούσε λίγο να βοηθήσει ούτε εδω?

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο