Στην άμυνα δεν κόβουν ούτε με βάλε μέσα στη ρακέτα. Έβαλε το ταγάρι το τζαιτε, ενώ θα μπορούσε να δοκιμάσει λίγο το παπαγιαννη
Euroleague Round 33: Monaco vs Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όπως και στο προηγούμενο ματς η ευστοχία της παρί ήταν αφύσικη, έτσι και σήμερα η δική μας ήταν το ίδιο. Μακάρι να συνεχιστεί και στο δεύτερο ημίχρονο άλλα δεν ξέρω όσο είναι εφικτό. Πάντως στο πρώτο ημίχρονο θυμίσαμε την ομάδα του περσινού Φ4. Αυτό ειναι γι αμένα το σημαντικότερο, ακόμα κι από την νίκη.
2
2

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- montechristo
- Reactions: 1889
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όντως πειστική εμφάνιση, που μένει, όμως, να επιβεβαιωθεί και με την ανάλογη συνέχεια. Η συγκέντρωση απαραίτητη.kein έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 8:52 pmΌπως και στο προηγούμενο ματς η ευστοχία της παρί ήταν αφύσικη, έτσι και σήμερα η δική μας ήταν το ίδιο. Μακάρι να συνεχιστεί και στο δεύτερο ημίχρονο άλλα δεν ξέρω όσο είναι εφικτό. Πάντως στο πρώτο ημίχρονο θυμίσαμε την ομάδα του περσινού Φ4. Αυτό ειναι γι αμένα το σημαντικότερο, ακόμα κι από την νίκη.
1
1

-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποι'α ευστοχία ρε παιδιά 4/8 τρίποντα έχουμε. Ελάχιστα έχουμε πάρει. ΌΛα μας τα σουτ είναι απο συνεργασίες που βρισκόμαστε κάτω απο το καλάθι χωρίς αντίπαλο.έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 8:52 pmΌπως και στο προηγούμενο ματς η ευστοχία της παρί ήταν αφύσικη, έτσι και σήμερα η δική μας ήταν το ίδιο. Μακάρι να συνεχιστεί και στο δεύτερο ημίχρονο άλλα δεν ξέρω όσο είναι εφικτό. Πάντως στο πρώτο ημίχρονο θυμίσαμε την ομάδα του περσινού Φ4. Αυτό ειναι γι αμένα το σημαντικότερο, ακόμα κι από την νίκη.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 2439
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Απίστευτο μπάσκετ για 15 λεπτά, εξαιρετικοί όλοι από τη πρώτη 5αδα. Οι 2 που ήρθαν από τον πάγκο βέβαια τα έκαναν σαλάτα, Χουαντσο άστοχος και Σλουκας πολύ κακός και στις δύο πλευρές του παρκέ. Αφού παίζει που παίζει με κλειστό rotation σήμερα ο κόουτς γιατί δεν τον έβγαλε πιο νωρίς?
Εγώ βέβαια θα ήθελα να δω και λίγο Λορενζο σήμερα γιατί μάλλον δεν θα τον ξαναδούμε στα πλειοφ. Ίσως και λίγο Ομέρ απέναντι σε Τζαϊτέ. Και πολύ Οσμαν!!!
Εγώ βέβαια θα ήθελα να δω και λίγο Λορενζο σήμερα γιατί μάλλον δεν θα τον ξαναδούμε στα πλειοφ. Ίσως και λίγο Ομέρ απέναντι σε Τζαϊτέ. Και πολύ Οσμαν!!!
0