Euroleague Round 33: Monaco vs Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ετσι είναι δυστυχώς, ένας απλά καλός/τίμιος θα έλεγα nbaer guard σε καλή ηλικία κάνει απλά πλάκα στην Ευρώπη....βέβαια ο τωρινός Ναν άνετα θα έπαιζε έστω σαν 6ος παίκτης σε οποιαδήποτε ομάδα NBA με εύκολα 12+ πόντους ανά ματς...slok έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 9:48 pmΜεγαλη αληθεια αυτηTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 9:44 pmΒλέπουμε τι μπορεί να κάνει ένας τίμιος απλά nbaer γκαρντ στην Ευρωλίγκα! Κύριοι απέχουμε ακόμα το χάος από nba
0
- brandon_roy
- Reactions: 571
- Προειδοποιήσεις:
1
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1020
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
και δεν εχει καν ιδρωσει οπως το ειπες....39 λεπτα μεσαkaramelitsa έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 9:47 pmO Νάν για μένα είναι (ανάλογα και με την ηλικία που ήρθε Ευρώπη) ο καλύτερος Guard που έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια στην Ευρώπη, ναι είναι εξωφρενικά 4,5εκ. που τσιμπάει, άλλα αν ένας παίκτης τα αξίζει αυτά τα χρήματα αυτός είναι ο Ναν....σήμερα απλά πήρε το ματς μόνος του μέσα στο Μονακό....και δεν έχει καν ιδρώσει...έβαλε και ένα έχτρα τρίποντο που λόγω επιθετικού φάουλ του συμπαίκτη του το ακύρωσαν...ειλικρινά δεν ξέρω ούτε καν πόσο καιρό έχω να δω τόσο Dominant εμφάνιση από guard στην Ευρώπη....είναι Cheat και θα πρέπει να του απαγορευτεί να παίζει σε κάθε ματς![]()
0
Νομιζω θα μετρησει η καλυτερη επιθεσηGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 9:53 pmΣε 3πλη ισοβαθμία Ολυμπιακού, Φενερ, ΠΑΟ ποια θα είναι η τελική κατάταξη? (θα έχουν και οι τρεις 2-2 νίκες-ηττες μεταξύ τους)
0
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1699
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Όταν υπάρχει ο Τσίλντρες με τα 6 εκατομμύρια για να σουτάρει πίσω από το μισό μέτρο και να γελάει ο κόσμος, τα 4,5 εκ. του Ναν είναι υπερτίμια. Το λες και κλοπή που παίρνει τόσα λίγα (που λέει ο λόγος πάντα) αυτός ο παικταράς.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 9:47 pmO Νάν για μένα είναι (ανάλογα και με την ηλικία που ήρθε Ευρώπη) ο καλύτερος Guard που έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια στην Ευρώπη, ναι είναι εξωφρενικά 4,5εκ. που τσιμπάει, άλλα αν ένας παίκτης τα αξίζει αυτά τα χρήματα αυτός είναι ο Ναν....σήμερα απλά πήρε το ματς μόνος του μέσα στο Μονακό....και δεν έχει καν ιδρώσει...έβαλε και ένα έχτρα τρίποντο που λόγω επιθετικού φάουλ του συμπαίκτη του το ακύρωσαν...ειλικρινά δεν ξέρω ούτε καν πόσο καιρό έχω να δω τόσο Dominant εμφάνιση από guard στην Ευρώπη....είναι Cheat και θα πρέπει να του απαγορευτεί να παίζει σε κάθε ματς![]()
6
6

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1020
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
όχι οι διαφορές ποντων μεταξύ τους??slok έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 9:55 pmΝομιζω θα μετρησει η καλυτερη επιθεσηGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 9:53 pmΣε 3πλη ισοβαθμία Ολυμπιακού, Φενερ, ΠΑΟ ποια θα είναι η τελική κατάταξη? (θα έχουν και οι τρεις 2-2 νίκες-ηττες μεταξύ τους)
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Βρε συ τελείωσε το ματς και μοιάζει έτοιμος να παίξει ακόμα ένα ματσάκι, ναι μεν ξέρουμε τι παίκτης είναι, άλλα ειλικρινά τρόμαξα σήμερα, μοιάζουν συμπαίκτες και αντίπαλοι λες και είναι παιδάκια ή συνταξιούχοι μπροστά του....έκανε και 3 λάθη...αίσχος!!!slok έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 9:54 pmκαι δεν εχει καν ιδρωσει οπως το ειπες....39 λεπτα μεσαkaramelitsa έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 9:47 pmO Νάν για μένα είναι (ανάλογα και με την ηλικία που ήρθε Ευρώπη) ο καλύτερος Guard που έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια στην Ευρώπη, ναι είναι εξωφρενικά 4,5εκ. που τσιμπάει, άλλα αν ένας παίκτης τα αξίζει αυτά τα χρήματα αυτός είναι ο Ναν....σήμερα απλά πήρε το ματς μόνος του μέσα στο Μονακό....και δεν έχει καν ιδρώσει...έβαλε και ένα έχτρα τρίποντο που λόγω επιθετικού φάουλ του συμπαίκτη του το ακύρωσαν...ειλικρινά δεν ξέρω ούτε καν πόσο καιρό έχω να δω τόσο Dominant εμφάνιση από guard στην Ευρώπη....είναι Cheat και θα πρέπει να του απαγορευτεί να παίζει σε κάθε ματς![]()

1
1

Δεν ειμαι 100% σιγουρος να σου πω την αληθεια
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4420
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
φενερ παο οσφπ αν δεν κανω λαθοςGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 9:53 pmΣε 3πλη ισοβαθμία Ολυμπιακού, Φενερ, ΠΑΟ ποια θα είναι η τελική κατάταξη? (θα έχουν και οι τρεις 2-2 νίκες-ηττες μεταξύ τους)
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1