νομιζω σε αυτην την περιπτωση ειναι δικαιο παντως..ο πιτερς εβαλε 8/9 τρ αλλα στους αλλους τομεις του παιχνιδιου ειναι 1 ασσιστ για 1 λαθος και 0!! ριμπαουντ..ενω ουτε στην αμυνα ηταν καλος.Ο γκος εχει κανει συνολικα περισσοτερα πραγματα.coach blue έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 12:45 amΓια αυτον τον λογο δεν ασχολουμαι ποτε με τα πιρ κλπ μπαρμπουτσαλα .shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 12:40 amεντωμεταξυ πηρατε πρεφα οτι με τετοιον αλεκο και βγηκε μβπ ο γκος? ο τυπος εκανε 22π 5ριμπ 7 ασσιστ 2κλεψιματα 1 μπλοκ 2/3 τριποντα και 32 πιρ!
ο εβανς οντως ξενερα που δεν μπηκε αλλα ποτε να τον εβαζε..παντως με ενα ματς παραπανω δεν αλλαζε τιποτα..θα παιξει με μακαμπι..μετα δεν αχνοφενεται ποτε θα ξαναπαιξει αφου ουτε α1 μπορει.Να μπει πλει οφ δεν εχει πολυ λογικη.
Αν παιξεις αμυνα και κανεις 3-4 φαουλ θα εχεις μικροτερο πιρ απο καποιον που βλεπει τα τρενα να περνανε .
Euroleague Round 33, Olympiacos Piraeus vs Alba Berlin
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
2
2

-
- Reactions: 325
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο οπότε για τον αγώνα μόνο να γκρινιάξω μπορώ και δε θα το κάνω γιατί είχαμε τόσους τραυματίες που δεν έχουν και νόημα τα συμπεράσματα.
θα γκρινιάξω όμως για αυτά που γκρινιάζω εδώ και καιρό :
α) αυτή η συνήθεια του να παίζει ο Βεζένκοφ σερί όλο το δεύτερο ημίχρονο είναι αδύνατο να μας βγει σε καλό. το βλέπουμε όλοι αυτό, έχουμε τον καλύτερο παίκτη μας να παίζει κάθε 4ο δεκάλεπτο ξεθεωμένος, να παίρνει λιγότερες προσπάθειες, να είναι λιγότερο αποδοτικός τελοσπάντων και πραγματικά δε μπορώ να εξηγήσω γιατί επιμένει ο Μπαρτζώκας σε αυτό. είναι δεδομένο ότι θα το πληρώσουμε στα κρίσιμα.
β) όχι άλλο κακό ΜακΚίσικ στο 4ο δεκάλεπτο. ο παίκτης είναι σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και παρόλ' αυτά παίζει σε όλα τα παιχνίδια στο τέλος, σήμερα ευτυχώς μας ελέησε με ένα κακό τρίποντο δυο λεπτά πριν το τέλος και τον έβγαλε.
γ) έλειπαν από τα γκαρντ μας Γουόκαπ, Βιλντόζα και Φουρνιέ και είχαμε πάλι Ντόρσεϊ, Μήτρου Λονγκ και Έβανς (με αστερίσκο αυτός) με DNP, ακόμα και όταν το παιχνίδι ήταν στο +21. οκ είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζονται για τα κρίσιμα αλλά τουλάχιστον ο Ντόρσεϊ θα έπρεπε να είναι σε ένα άλφα επίπεδο ετοιμότητας μπας και χρειαστεί.
κατά τ' άλλα είναι θετικό ότι έχουμε ακόμα 20 μέρες για τα πλέιοφ αλλά αν δε μπουν πολύ άμεσα οι Φαλ και Μίλου δε ξέρω πώς θα προλάβουν να βρουν ρυθμό με ένα παιχνίδι να απομένει + ό,τι αγώνα έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.
θα γκρινιάξω όμως για αυτά που γκρινιάζω εδώ και καιρό :
α) αυτή η συνήθεια του να παίζει ο Βεζένκοφ σερί όλο το δεύτερο ημίχρονο είναι αδύνατο να μας βγει σε καλό. το βλέπουμε όλοι αυτό, έχουμε τον καλύτερο παίκτη μας να παίζει κάθε 4ο δεκάλεπτο ξεθεωμένος, να παίρνει λιγότερες προσπάθειες, να είναι λιγότερο αποδοτικός τελοσπάντων και πραγματικά δε μπορώ να εξηγήσω γιατί επιμένει ο Μπαρτζώκας σε αυτό. είναι δεδομένο ότι θα το πληρώσουμε στα κρίσιμα.
β) όχι άλλο κακό ΜακΚίσικ στο 4ο δεκάλεπτο. ο παίκτης είναι σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και παρόλ' αυτά παίζει σε όλα τα παιχνίδια στο τέλος, σήμερα ευτυχώς μας ελέησε με ένα κακό τρίποντο δυο λεπτά πριν το τέλος και τον έβγαλε.
γ) έλειπαν από τα γκαρντ μας Γουόκαπ, Βιλντόζα και Φουρνιέ και είχαμε πάλι Ντόρσεϊ, Μήτρου Λονγκ και Έβανς (με αστερίσκο αυτός) με DNP, ακόμα και όταν το παιχνίδι ήταν στο +21. οκ είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζονται για τα κρίσιμα αλλά τουλάχιστον ο Ντόρσεϊ θα έπρεπε να είναι σε ένα άλφα επίπεδο ετοιμότητας μπας και χρειαστεί.
κατά τ' άλλα είναι θετικό ότι έχουμε ακόμα 20 μέρες για τα πλέιοφ αλλά αν δε μπουν πολύ άμεσα οι Φαλ και Μίλου δε ξέρω πώς θα προλάβουν να βρουν ρυθμό με ένα παιχνίδι να απομένει + ό,τι αγώνα έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.
0
- karamelitsa
- Reactions: 954
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ισχύει, μπορεί να είναι εντυπωσιακό το 8/9 τρίποντα του Πίτερς, αλλά ξεκάθαρα σαν σύνολο ήταν πολύ πιο επιδραστικος ο Γκος που τα έκανε όλα σήμερα…εννοείται λοιπόν MVP για σήμερα ο Γκος…shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 12:53 amνομιζω σε αυτην την περιπτωση ειναι δικαιο παντως..ο πιτερς εβαλε 8/9 τρ αλλα στους αλλους τομεις του παιχνιδιου ειναι 1 ασσιστ για 1 λαθος και 0!! ριμπαουντ..ενω ουτε στην αμυνα ηταν καλος.Ο γκος εχει κανει συνολικα περισσοτερα πραγματα.coach blue έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 12:45 am
Για αυτον τον λογο δεν ασχολουμαι ποτε με τα πιρ κλπ μπαρμπουτσαλα .
Αν παιξεις αμυνα και κανεις 3-4 φαουλ θα εχεις μικροτερο πιρ απο καποιον που βλεπει τα τρενα να περνανε .
2
2

- Boston1
- Reactions: 136
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχουν δικαιολογίες για την κοιλιά. Πραγματικές δικαιολογίες. Μας λείπει η μισή ομάδα.georbap έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:54 pmΤουλάχιστον σε κάτι που συμφωνούμε όλοι , είναι ότι η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές έχει κάνει μεγάλη κοιλιά.
Τώρα ο καθένας με το σκεπτικό του το αποδίδει όπως και όπου θέλει.
Θες λογικό ντεφορμάρισμα ; Θες αδιαφορία ; Θες έλλειψη αγωνιστικού πνεύματος ; Θες συντήρηση δυνάμεων; Θες εμμονικός Μπαρτζώκας;
Απ' όλα έχει ο μπαξές!
Το θέμα είναι ότι μπήκαμε τελευταία αγωνιστική και ο Ολυμπιακός ως τώρα όχι απλά είναι επιτυχημένος, αλλά έκανε το καλύτερο δυνατό για το χρονικό σημείο της σεζόν στο όποιο βρισκόμαστε .
Όπως είπα και πριν , αυτό δεν είναι κάτι υποκειμενικό αλλά προκύπτει από την τελική βαθμολογία.
Τι θα γίνει στην συνέχεια είναι άλλη ιστορία, αλλά τονίζω ξανά πώς ο Ολυμπιακός την δεδομένη στιγμή που μιλάμε οδεύει ως φαβορί για την πρώτη θέση και παρόλα αυτά έχουμε αντιδράσεις καταστροφής.
Παρακαλώ μην μου πείτε τι κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και ότι είχαμε βγει ξανά πρώτοι και το χάσαμε, γιατί με λίγη σκέψη θα καταλάβετε ότι δεν στέκει σαν επιχείρημα.
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε;
Να τερματίσουμε κάπου στην μέση και μετά να τους την βγούμε σαν πονηροί από την γωνία και να τους το πάρουμε;
Να μιλάμε λίγο σοβαρά.
Όλους μας έχουν επηρεάσει όσα προηγήθηκαν τις περασμένες σεζόν αλλά κάπου να υπάρχει λίγο μέτρο.
Είναι οι εμμονές του κόουτς και η έλλειψη αυτοπεποίθησης που βγάζει που με ανησυχούν περισσότερο. Πάλι τα έβαλε με φίλαθλο της αντίπαλης ομάδας απόψε.
Εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος οτί θα παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα όταν πρέπει.
0
- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το συμπέρασμα που βγήκε από το σημερινό ήταν ότι στα Play off θα πάμε με:
Γουοκάπ-Γκος
Λι-Φουρνιέ
Παπ-Μακκίσικ
Σάσα-Πίτερς
Φαλ-Μιλού-Ραίτ
με τον 12ο να είναι ο Λαρεντζάκης ή ο Εβανς άραγε;
Εγω αν είναι να γκρινιάξω για κάτι δεν είναι η απόδοση, φυσιολγική ήταν με τις απουσίες και το κενό στην ρακέτα. Θα γκρινιάξω με τον Σάσα, έπαιζε με σκοπό να κάνει καλά stats, από πότε έγιναν τοσο σημαντικές οι ατομικές επιδόσεις ενός παίκτη, δεν είχε και ουσία, πρώτος σκόρερ δεν βγαίνει γιατί έχει λιγότερα παιχνίδια, το MVP δεν το χάνει γιατί έχει το υψηλότερο PIR απ' όλους και ανήκει σε ομάδα που πήρε μια από τις πρώτες θέσεις. Το ίδιο θα βρω ευκαιρία να γκρινιάξω και για τον Φουρνιέ, το ότι μπορεί να βάζει κρίσιμα σουτ, και δεν θα του απαγορεύσει κανείς να το κάνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίρνει τραβηγμένα σουτ συνεχώς.
Πρέπει οι 2 σταρ μας στα Play off να βάλουν νομίζω λίγο κάτω το εγώ τους,
Ο Λι προσαρμόζεται αλλά δεν μπορεί να ενταχθεί ακόμα στην motion, λογικό, αλλά πρέπει να γίνει πιο επιθετικός όταν του παρουσιάζεται η ευκαιρία.
Ο Ράιτ, γιατί μου φαίνεται ότι και σωματικά δεν είναι στο 100%; Υποτίθεται φαντάζομαι ότι ατομικά προπονούταν, Δεν είναι ότι ήταν στο επίπεδο για πρώτος σέντερ αλλά άντεχε πολύ καλύτερα στις επαφές και ήταν πιο εκρηκτικός.
Αν πάντως έχουμε επιτέλους και τους 3 σέντερ μας σε καλή κατάσταση και τον Γουοκάπ να ξεκουράζει τον Γκος έστω και κανά 10λεπτο δεν φοβούμαστε καμία από τις πιθανές αντιπάλους στα play off.
Γουοκάπ-Γκος
Λι-Φουρνιέ
Παπ-Μακκίσικ
Σάσα-Πίτερς
Φαλ-Μιλού-Ραίτ
Εγω αν είναι να γκρινιάξω για κάτι δεν είναι η απόδοση, φυσιολγική ήταν με τις απουσίες και το κενό στην ρακέτα. Θα γκρινιάξω με τον Σάσα, έπαιζε με σκοπό να κάνει καλά stats, από πότε έγιναν τοσο σημαντικές οι ατομικές επιδόσεις ενός παίκτη, δεν είχε και ουσία, πρώτος σκόρερ δεν βγαίνει γιατί έχει λιγότερα παιχνίδια, το MVP δεν το χάνει γιατί έχει το υψηλότερο PIR απ' όλους και ανήκει σε ομάδα που πήρε μια από τις πρώτες θέσεις. Το ίδιο θα βρω ευκαιρία να γκρινιάξω και για τον Φουρνιέ, το ότι μπορεί να βάζει κρίσιμα σουτ, και δεν θα του απαγορεύσει κανείς να το κάνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίρνει τραβηγμένα σουτ συνεχώς.
Ο Λι προσαρμόζεται αλλά δεν μπορεί να ενταχθεί ακόμα στην motion, λογικό, αλλά πρέπει να γίνει πιο επιθετικός όταν του παρουσιάζεται η ευκαιρία.
Ο Ράιτ, γιατί μου φαίνεται ότι και σωματικά δεν είναι στο 100%; Υποτίθεται φαντάζομαι ότι ατομικά προπονούταν, Δεν είναι ότι ήταν στο επίπεδο για πρώτος σέντερ αλλά άντεχε πολύ καλύτερα στις επαφές και ήταν πιο εκρηκτικός.
Αν πάντως έχουμε επιτέλους και τους 3 σέντερ μας σε καλή κατάσταση και τον Γουοκάπ να ξεκουράζει τον Γκος έστω και κανά 10λεπτο δεν φοβούμαστε καμία από τις πιθανές αντιπάλους στα play off.
1
1

- kite26
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ράιτ χωρίς αφάνα, παστίτσιο χωρίς φέτα.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 1:16 amΤο συμπέρασμα που βγήκε από το σημερινό ήταν ότι στα Play off θα πάμε με:
Γουοκάπ-Γκος
Λι-Φουρνιέ
Παπ-Μακκίσικ
Σάσα-Πίτερς
Φαλ-Μιλού-Ραίτ
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω λογικο το βλεπω..αλλιως ειναι να παιζεις αγωνες ευρωλιγκας αλλιως προπονηση..Αναγκαστικα στον αγωνα θα σε παιξουν πιο σκληρα,θα χρειαστει να κανεις παραπανω πραγματα..δεν μπορεις να κατσεις λιγο να ξεκουραστεις..Με το ματι κιολας φαινεται να εχει βαλει αρκετο λιπος οποτε αναμενομενο να χασει εκρηξη. Με το ματι παλι ομως φαινεται οτι βρισκει ρυθμο παιχνιδι με το παιχνιδι και στα πλει οφ θα ειναι χρησιμος.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 1:16 am
Εγω δεν βλεπω πως ο γουοκαπ θα παιζει πανω απο λι η βιλντοζα στα πλει οφς..εχει να παιξει 3-4 μηνες ,εχει γινει σαν αιθιοπας μυικα και σιγουρα θα πρεπει να προσεχει στα πρωτα ματς..Ενα ματς ευρωλιγκας εμεινε να μπει και καποια της α1 πριν τα πλει οφ.
0
-
- Reactions: 513
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Πολλές οι απουσίες σήμερα ( τεράστιο δεδομένο που σαφώς λαμβάνω υπόψη), βεβαίως και εμφανίστηκαν λόγω ανάγκης και πολλά αδόκιμα σχήματα ( και αυτό εν μέρει κατανοητό) αλλά να σου καλύπτει διαφορά 21 πόντων η τελευταία ομάδα της διοργάνωσης , σίγουρα δεν είναι και το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο τον Απρίλιο μήνα προ play offs. Μολονότι μάλλον θα είμαστε πρώτοι (φυσικά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους για αυτό), εντούτοις βγαίνει μία φοβερή νευρικότητα και ανασφάλεια στην ομάδα, ενώ παίρνονται στα τελευταία παιχνίδια και κάποιες αρκετά δυσνόητες αποφάσεις. Κάποια πραγματάκια μια και πλέον μάλλον η πρώτη θέση κατακτήθηκε……..
1) Ο Μακκίσικ είναι ντεφορμέ εδώ και ένα δίμηνο, πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται κατά κόρον σε κάθε τέταρτο δεκάλεπτο?? Και ειδικότερα, δεν το βλέπει κανείς από το στάφ ότι παίζει μπάσκετ οριζόντιο στα 10 μέτρα από την μπασκέτα και ότι σουτάρει μόνο τρίποντα, ενώ υποτίθεται το δυνατό του στοιχείο είναι το κάθετο παιχνίδι και μόνο αυτό??? Η απόδοση του δε στην άμυνα είναι…….ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!! Η ασυλία αυτή που του έχει δοθεί, αν είχε δοθεί πχ στον Ντόρσευ λέω εγώ , ίσως μας είχε αποφέρει μελλοντικά κάτι περισσότερο…….τουλάχιστον για το Ελληνικό πρωτάθλημα που τον έχουμε ανάγκη!!
2) Ο Λή θα μας βγει μακροπρόθεσμα ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!! Αρκεί να ξεψαρώσει……έχει πολύ ταλέντο όμως!
3) Θωμά γύρνα πίσω……ΑΜΕΣΑ!! Η επιστροφή του μαζί με τον Καλό Εβάν και τον καλό Φαλ, θα μεταμορφώσουν την ομάδα!
4) NWG ο κρυφός φετινός mvp του Ολυμπιακού……και το λέω εγώ που δεν ήθελα να τον ακούω!! Φέτος με έχει κάνει να καταπιώ την γλώσσα μου με αυτά που κάνει.
5) Κόουτς ηρέμησε και μην μεταφέρεις την πίεση σου στην ομάδα!! Επίσης και ο ΚΟΣΜΟΣ που πάει στο Σεφ από εδώ και πέρα , να είναι ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ όπως πρέπει να είναι και όχι κοινό των Portland trailblazers. Εντάξει το κατανοώ, και εγώ i love this game , αλλά μέχρι εδώ πια!!!
6) ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και όχι διάλυση της ομάδας, ακόμα και αν όλα εφέτος στραβώσουν!
ΥΓ: ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. Όσο και να κριτικάραμε τα τυχόν κακώς κείμενα( που όντως υπάρχουν) όσο και αν κάποιοι ΓΚΡΙΝΙΑΞΑΝ , τώρα απλά ΤΕΛΟΣ!!! Τελική ευθεία της σεζόν, όλοι κοντά στην ομάδα!!
1) Ο Μακκίσικ είναι ντεφορμέ εδώ και ένα δίμηνο, πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται κατά κόρον σε κάθε τέταρτο δεκάλεπτο?? Και ειδικότερα, δεν το βλέπει κανείς από το στάφ ότι παίζει μπάσκετ οριζόντιο στα 10 μέτρα από την μπασκέτα και ότι σουτάρει μόνο τρίποντα, ενώ υποτίθεται το δυνατό του στοιχείο είναι το κάθετο παιχνίδι και μόνο αυτό??? Η απόδοση του δε στην άμυνα είναι…….ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!! Η ασυλία αυτή που του έχει δοθεί, αν είχε δοθεί πχ στον Ντόρσευ λέω εγώ , ίσως μας είχε αποφέρει μελλοντικά κάτι περισσότερο…….τουλάχιστον για το Ελληνικό πρωτάθλημα που τον έχουμε ανάγκη!!
2) Ο Λή θα μας βγει μακροπρόθεσμα ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!! Αρκεί να ξεψαρώσει……έχει πολύ ταλέντο όμως!
3) Θωμά γύρνα πίσω……ΑΜΕΣΑ!! Η επιστροφή του μαζί με τον Καλό Εβάν και τον καλό Φαλ, θα μεταμορφώσουν την ομάδα!
4) NWG ο κρυφός φετινός mvp του Ολυμπιακού……και το λέω εγώ που δεν ήθελα να τον ακούω!! Φέτος με έχει κάνει να καταπιώ την γλώσσα μου με αυτά που κάνει.
5) Κόουτς ηρέμησε και μην μεταφέρεις την πίεση σου στην ομάδα!! Επίσης και ο ΚΟΣΜΟΣ που πάει στο Σεφ από εδώ και πέρα , να είναι ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ όπως πρέπει να είναι και όχι κοινό των Portland trailblazers. Εντάξει το κατανοώ, και εγώ i love this game , αλλά μέχρι εδώ πια!!!
6) ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και όχι διάλυση της ομάδας, ακόμα και αν όλα εφέτος στραβώσουν!
ΥΓ: ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. Όσο και να κριτικάραμε τα τυχόν κακώς κείμενα( που όντως υπάρχουν) όσο και αν κάποιοι ΓΚΡΙΝΙΑΞΑΝ , τώρα απλά ΤΕΛΟΣ!!! Τελική ευθεία της σεζόν, όλοι κοντά στην ομάδα!!
2
2

Το ντεφορμαρισμα της ομαδας δε σημαινει πως θα κατεβει ετσι και στα πλει οφ.
Οι παιχτες που ειναι εξω ειναι σε φαση επαναφορας, το ζητουμενο βεβαια ειναι να παρουν παιχνιδια.
Ειναι προγραμματισμενες και οι απουσιες, ειδικα των ψηλων.
Ο κοουτς Μπαρτζωκας τους θελει ετοιμοπολεμους για τα πλει οφς.
Το αν θα του βγει θα το δουμε.
Στα πλει οφς ο αντιπαλος θα ειναι δυσκολος. Οπως αλλωστε ηταν και περσυ.
Εκτος απο το ποιον αντιπαλο θα εχει στα πλει οφς, εχει ενδιαφερον το οτι ΜΟΝΟΝ με την πρωτη θεση αποφευγεται ο ΠΑΟ στον ημιτελικο. Αν φτασουν και οι 2 εκει.
Και φυσικα, με τον ΠΑΟ να ανεβαζει στροφες και να εχει επιστροφη ΟΛΩΝ, και του Λεσορ δλδ στο final four, δεν ειναι καθολου βατος αντιπαλος...
Νομιζω πως το παιχνιδι με την Μακαμπι θα εχει πολυ ενδιαφερον. Η τελευταια ειναι σε φορμα.
15 μολις λεπτα νωριτερα το παιχνιδι Μπαγερν-Φενερ που θα μπορουσε να δωσει την 1η θεση στον Ολυμπιακο ακομη και με ηττα του, αρκει να χασει η Φενερ.
Οι παιχτες που ειναι εξω ειναι σε φαση επαναφορας, το ζητουμενο βεβαια ειναι να παρουν παιχνιδια.
Ειναι προγραμματισμενες και οι απουσιες, ειδικα των ψηλων.
Ο κοουτς Μπαρτζωκας τους θελει ετοιμοπολεμους για τα πλει οφς.
Το αν θα του βγει θα το δουμε.
Στα πλει οφς ο αντιπαλος θα ειναι δυσκολος. Οπως αλλωστε ηταν και περσυ.
Εκτος απο το ποιον αντιπαλο θα εχει στα πλει οφς, εχει ενδιαφερον το οτι ΜΟΝΟΝ με την πρωτη θεση αποφευγεται ο ΠΑΟ στον ημιτελικο. Αν φτασουν και οι 2 εκει.
Και φυσικα, με τον ΠΑΟ να ανεβαζει στροφες και να εχει επιστροφη ΟΛΩΝ, και του Λεσορ δλδ στο final four, δεν ειναι καθολου βατος αντιπαλος...
Νομιζω πως το παιχνιδι με την Μακαμπι θα εχει πολυ ενδιαφερον. Η τελευταια ειναι σε φορμα.
15 μολις λεπτα νωριτερα το παιχνιδι Μπαγερν-Φενερ που θα μπορουσε να δωσει την 1η θεση στον Ολυμπιακο ακομη και με ηττα του, αρκει να χασει η Φενερ.
0
- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μιλώντας μόνο για το συγκεκριμένο περιστατικό ο τύπος στα courtseat προφανώς τούρκος ήταν και κάποια χοντράδα θα του είπε....Δε διαφωνώ βέβαια συνολικά για τα νεύρα του προπονητήBoston1 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 1:11 amΥπάρχουν δικαιολογίες για την κοιλιά. Πραγματικές δικαιολογίες. Μας λείπει η μισή ομάδα.georbap έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:54 pmΤουλάχιστον σε κάτι που συμφωνούμε όλοι , είναι ότι η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές έχει κάνει μεγάλη κοιλιά.
Τώρα ο καθένας με το σκεπτικό του το αποδίδει όπως και όπου θέλει.
Θες λογικό ντεφορμάρισμα ; Θες αδιαφορία ; Θες έλλειψη αγωνιστικού πνεύματος ; Θες συντήρηση δυνάμεων; Θες εμμονικός Μπαρτζώκας;
Απ' όλα έχει ο μπαξές!
Το θέμα είναι ότι μπήκαμε τελευταία αγωνιστική και ο Ολυμπιακός ως τώρα όχι απλά είναι επιτυχημένος, αλλά έκανε το καλύτερο δυνατό για το χρονικό σημείο της σεζόν στο όποιο βρισκόμαστε .
Όπως είπα και πριν , αυτό δεν είναι κάτι υποκειμενικό αλλά προκύπτει από την τελική βαθμολογία.
Τι θα γίνει στην συνέχεια είναι άλλη ιστορία, αλλά τονίζω ξανά πώς ο Ολυμπιακός την δεδομένη στιγμή που μιλάμε οδεύει ως φαβορί για την πρώτη θέση και παρόλα αυτά έχουμε αντιδράσεις καταστροφής.
Παρακαλώ μην μου πείτε τι κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και ότι είχαμε βγει ξανά πρώτοι και το χάσαμε, γιατί με λίγη σκέψη θα καταλάβετε ότι δεν στέκει σαν επιχείρημα.
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε;
Να τερματίσουμε κάπου στην μέση και μετά να τους την βγούμε σαν πονηροί από την γωνία και να τους το πάρουμε;
Να μιλάμε λίγο σοβαρά.
Όλους μας έχουν επηρεάσει όσα προηγήθηκαν τις περασμένες σεζόν αλλά κάπου να υπάρχει λίγο μέτρο.
Είναι οι εμμονές του κόουτς και η έλλειψη αυτοπεποίθησης που βγάζει που με ανησυχούν περισσότερο. Πάλι τα έβαλε με φίλαθλο της αντίπαλης ομάδας απόψε.
Εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος οτί θα παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα όταν πρέπει.
0
-
- Reactions: 939
- Προειδοποιήσεις:
1
ρε παιδια ο βεζενκοφ στην αρχη της τριτης περιοδου ηταν ο καλυτερος παικτης των αντιπαλων αλλα δεν τον εβγαλε δευτερολεπτο να ξελαμπικαρει , τι χαμενο λευαπ κατω απο το καλαθι τι χαρταετους στην αμυνα τι χαμενα ριμπαουντ μεσα απο τα χερια του, τι ζειμπεκιες και τριποντα αλλοπροσαλα απο το σπιτι του . ειναι αδικο για αυτο τον παικταρα να μην εχει το "δικαιωμα "να κατσει δυο λεπτα στον παγκο να παρει δυο ανασες και να καθαρισει το μυαλο του. απο την αρχη της χρονιας η γλωσσα του σωματος του δειχνει οτι ειναι αγχωμενος να αποδειξει οτι αξιζει το συμβολαιο του. πολυ νευρικοτητα και γκρινια γενικα δειχνουν ολοι σαν να παιζουν με το σπαθι του Δαμοκλη να κρεμεται πανω απο το κεφαλι τους .
1
1

-
- Reactions: 1088
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
balkanwarrior έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:19 pmΣκέψου την ιδιοσυγκρασία του μέσου Έλληνα οπαδού και τι έχει προηγηθεί τα προηγούμενα τρία χρόνια και νομίζω θα δεις οτι βγάζει νόημα αυτή η αντίδρασηshaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:16 pmΡε παιδια να κανω εγω μια ερωτηση? Οταν ο παο τρωει 20ρες ενω μαλιστα δεν ειχε εξασφαλισει πλεονεκτημα και μετα το γυριζει ολοι λενε΄΄νταξει οταν ο παο θελει να παιξει ειναι ασταματητος΄΄ ΄΄καρυδατη ομαδα με μεταλλο νικητη΄΄ ΄΄ετσι ειναι οταν εχεις ηγετες΄΄.Αυτα λεγονται ακομα και αν δεν ολοκληρωσει την ανατροπη και χασει..΄΄εδειξε ομως ψυχη΄΄
ο ολυμπιακος γυριζει το ματς και κερδιζει?Βγαινουν μπροστα παικες? ΄΄λουζεριαση αυτη η ομαδα ΄΄ ΄΄θελουμε και ευρωλιγκα τρομαρα μας΄΄ ΄΄εμ οταν δεν εχεις παικτες στα γκαρντ΄΄ ΄΄θα μας διαλυσει ο παο΄΄ .. Το πιασατε το νοημα μην γραψω κιαλλα.. Δεν νομιζω να διαφωνει καποιος οτι αυτο γινεται..
Τους ολυμπιακους κρινω εντωμεταξυ οι παναθηναικοι καλα κανουν και πιστευουν την ομαδα τους..Αλλα αυτο το πραγμα με την μιρλα ενω τερματισαμε πρωτοι πρεπει να το κοιταξετε.. Προφανως και δεν ηταν σοβαρη η ομαδα οταν τρωει 23-2 απο την αλμπα αλλα εσεις το εχετε τερματισει..
Ετσι αντιμετωπιζονται επικοινωνιακα οι 2 ομαδες. μπορει να εχουν την ιδια διακυμανση στα ματς που κερδιζουν ή χανουν αλλά παντα ο Παναθηναικος ειναι winner και μεις Λουζερς.
Σε αυτο βοηθανε και οι ολυμπιακαρες που ειναι οι χειροτεροι μιρλες εβερ. Φετος το κακο εχει ξεκινησει απο τους ποδοσφαιρικους που δεν πατανε στο γηπεδο και τα χουν βαλει και με τον μπαρτζωκα που τον βριζουν οπου σταθουν και με τους Αφους γιατι δεν αφηνουν τους ποινικους να μπουνε στο γηπεδο. Ο μπαμπας μαρινακης τους κανει ολα τα χατηρια γι αυτο και βρεθηκε τωρα να απολογειται για τα πεπραμενα των παιδιων του (βλεπε Λυγγεριδη), οι αφοι γι αυτους ειναι φλωροι που αφηνουν τον DPG να κάνει οτι θελει, ενω αν ειχε απεναντι του Μαρινακη δεν θα κουνιοταν το γατακι.
Ευτυχως υπαρχουν καποιοι θερμοαιμοι που δεν ειναι πιονια του Βαγγελη και θυμουνται να πανε γηπεδο και να δωσουν παλμό.βεβαια και αυτοι εμφανιζονται κυριως στα πλεη οφ και μετα.
Ο εβανς οπως ειπε και ο Μπι ειχε μονο 3 προπονησεις με την ομαδα και γι αυτο δεν τον εβαλε. θα τον βαλει ειπε με Μακαμπι ωστε να εχει κανει περισσοτερες προπονησεις με την ομαδα.
Υπαρχει τεραστια πιεση στην ομαδα και κυριως στον Μπαρτζωκα. Για να μεινει θα πρεπει να παρει ειτε Ευρωλιγκα ειτε στην χειροτερη το Πρωταθλημα με μειονεκτημα απεναντι στον ΠΑΟ. Αυτη η πιεση μονο καλο δεν του εχει κανει και την μεταφερει στην ομαδα. Η κατακτηση της Ευρωλιγκας απο τον ΠΑΟ περσι τον εχει φερει στο ή την παιρνεις φετος ή τον πουλο.
Και με τα λεφτα που εσκασαν φετος οι Αφοι δεν υπαρχει και η δικαιολογια του χαμηλου μπατζετ, που καθολου δικαιολογια δεν ηταν αλλα γεγονος. Τερμα τα παμε με το σπαθι στο χερι και με τροπο του μπαρτζωκα που μετατρεπει ενα συνολο κυριως ρολιστων σε πολυ καλη ομαδα.
φετος ειμαστε ακριβη ομαδα με παικτες σταρ και πρεπει να τα παρουμε ολα.
Αν βαλεις σε ολα αυτα και τις απουσιες που συνεχως εχουμε ειναι ευχης εργο που θα τερματισουμε πρωτοι στην ρεγκουλαρ.
Αλλα και παλι η ομαδα δεν οφειλε να κανει κοιλιά και οφειλε να παιζει μπασκεταρα σε καθε ματς.
τελοσπαντων ολα παλι θα κριθουν εκ τους αποτελεσματος.
Υ.Γ Για Γουορντ απο Παρι ισχυει οτι εχει γινει μια προσεγγιση.
Πιο πολυ το βλεπω αν δεν γινει του Μουσα.
1
1

- montechristo
- Reactions: 1631
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
1. Το "δίχως κίνητρο" δεν έχει να κάνει τόσο με τη θέληση του προπονητή, όσο με την πνευματική προσέγγιση του ματς από τους παίκτες. Είναι εύκολα κατανοητό ότι ο παίκτης που παίζει στα κόκκινα για τόσο καιρό, μόλις του δοθεί η ευκαιρία θα χαλαρώσει, όσο κι αν ο προπονητής δεν το θέλει αυτό. Εξ ου και τα νεύρα του Μπαρτζώκα (κατανοητό και αυτό).Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:37 pmΈχεις κολλήσει στο "δίχως κίνητρο" εδω και 4 αγωνιστικές!!!Η ομάδα δεν έχει κανένα ταβάνι με τέτοια νοοτροπία προπονητή.....Προπονητή που του κάνουν το 64-80, 81-80 κι αυτός απλώς χτυπιέται στο πάγκο δίχως time out, δίχως να χει καταλάβει ότι έχει μέσα 2 παίκτες που τρώνε το ενα καλάθι μετά το άλλο....Αφού δεν υπάρχει κίνητρο τι τον λιώνει ο προφέσορας του μπάσκετ τον Βεζένκοβ στο παρκέ 35 λεπτά;Αφού δεν υπάρχει κίνητρο γιατι δε βάζει 10 λεπτά τον Έβανς να πάρει λίγο χρόνο;montechristo έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 10:55 pm
Με 5 βασικούς παίκτες εκτός και δίχως κίνητρο, δεν την λαμβάνω καθόλου υπόψη μου την εικόνα που λες.
Όποιος θέλει να δει, βλέπει πως η ομάδα έχει ταβάνι στο Θεό και, αν είναι όλοι καλά, θα είναι βασικός διεκδικητής της κούπας.
Αυτά από εμένα και τέρμα για σήμερα.
Ώρα να βγούνε τα κοράκια για το κράξιμο.
Άσε εμας να κράζουμε που μας αρέσουν τα τρόπαια και να βλέπουμε την ομάδα μας dominant, όσοι αρκούνται με συμμετοχές σε play off και final4 πείθονται με δικαιολογίες κι όλα καλά....
2. Όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την ίδια ομάδα στο γήπεδό του και το ματς είχε την ίδια πάνω-κάτω εξέλιξη (με τελική νίκη 91-81 του ΠΑΟ και ενώ η Άλμπα τον είχε απειλήσει στα σοβαρά, δεν σε είδα εσένα, ούτε και άλλους, να λέτε τα ίδια για τον ΠΑΟ τότε. Αντίθετα, είδα πολλούς θαυμαστές του Αταμάν και του "διαστημικού" ΠΑΟ να μιλάνε εγκωμιαστικά για την ομάδα του Αταμάν, για το "refuse to lose" πνεύμα της και για την αντίδραση που έβγαλε κι έδειξε το μέταλλό της κλπ κλπ.
1
1

-
- Reactions: 1444
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2