Με έχετε μπερδέψει πάντως λίγο. Αν είστε κατά των ελληνοποιήσεων (που κι εγώ είμαι) πως γίνεται ταυτόχρονα να είστε και υπέρ της αύξησης ή και την εξάλειψη του περιορισμού των ξένων, δεν είναι αντιφατικο; Αν πάλι δεν είστε κατά των ελληνοποιήσεων αφού δεν σας νοιάζει και πόσοι ξένοι θα παίζουν στην Α1, τότε η ΕΟΚ τι ακριβώς θα έπρεπε να κάνει για να ελληνοποιήσει κάποιον αφού λεφτά για να πληρώσει κάποιοντρίτον δεν έχει και άρα στρέφεται στους 2 αιώνιους με κίνητρο το ελληνικό διαβατήριο;
Το μόνο συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι αφού προτείνετε να μην κατέβουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού με την Εθνική δεν σας νοιάζει η Εθνική, οπότε και πάλι δεν καταλαβαίω σ' αυτήν την περίπτωση γιατί είστε κατά των Ελληνοποιήσεων και θα σας πείραζε να αποκτήσει ο Ναν ή ο Γκραντ διαβατήριο.
Και αφού δεν σας ενδιαφέρει η Εθνική ίσως να σταματούσατε να περνάτε την γραμμή του sdna σε τόπικ της Εθνικής και να το μετατρέπετε σε διαμάχη για το δίπολο Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό;
Για τον Γκος δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα τον αφήσει να πάρει το διαβατήριο με αντίτιμο την Εθνική, ήδη την έπαθε με τον Γουοκάπ, που κέρδισε μεν έναν Έλληνα για το Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά το πληρώνει όλη την χρονιά στην Ευρώπη, και θα βάλει τον ευπαθή Γκος να παίζει στην Εθνική το καλοκαίρι; Δεν πρόκειται να γίνει.