Μα, οι ξένοι που έρχονται, ως επί το πλειστον ΔΕΝ είναι ποιοτικοί. Με τι μπάτζετ να τους προσελκύσουν; Αν κάθε ομάδα είχε 4 υπερπαικταραδες, μια χαρά θα ανέβαινε το προϊόν . Κι ας ήταν οι υπόλοιποι Έλληνες μετριαντζες. Τουλαχιστο ο Ελληνας μπασκετμπολίστας έχει αν μη τι άλλο το προσόν, να αναδεικνύει το ταλέντο των συμπαικτών του.Elvetos έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 11:20 amΝα σου εξηγήσω το σκεπτικό μου, όταν αναγκάζεσαι να έχεις 6 Έλληνες, αναγκάστικά το προιόν σου είναι υποδεέστερο, σωστά? Άρα θα είναι και λιγότερο δημοφιλές, σωστά? Ένα δημοφιλές προιόν, και ας αποτελείται απο 90% ξένους θα έκανε trigger και πολλά παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ στην Ελλαδα, επειδή έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο ένα προιόν που ναι μεν έχει πολλούς Έλληνες, αλλά είναι αδιάφορο.Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 11:13 amΣωστός ο Pan24 (για πολλοστή φορά) και τίμια η τοποθέτηση του Elvetos που μας λέει ότι τον ενδιαφέρει να μην έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός αλλά όχι το να έχει ανταγωνιστικο΄μειονέκτημα η Εθνική Ελλάδος. Όσο και αν το κάνω να ακούγεται άσχημο αυτό είναι που ενδιαφέρει πολλούς και από τις 2 μεριές του διπόλου απ' ότι φαίνεται.
Για το δεύτερο σημείο που αναφέρει δεν βλέπω πραγματικά γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει αν ο κάθε άσημος αμερικάνος από το κολέγιο θα χάνει ένα συμβόλαιο μερικών μηνών στην Ελλάδα αν απελευθερωθεί το όριο των ξένων, Και εδώ η συζήτηση, έρχεται στο ότι δεν μας ενδιαφέρει ούτε η Α1 αλλά και πάλι το δίπολο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
Εμένα μου προκαλεί ως και εντύπωση ότι κάτι που συμφέρει πλέον και τον Ολυμπιακό, και τον Παναθηναϊκό και τις υπόλοιπες ομάδες, η απελευθέρωση του ορίου, δεν ψηφίζεται από αυτές για την Α1 και η λογική εξήγηση που δίνω είναι ότι καταλαβαίνουν ότι οι φιλάθλοι και οπαδοί όλων των ομάδων θέλουν οι ομάδες τους να έχουν ακόμα μια σύνδεση με την Ελλάδα και ότι αν υπάρξουν ομάδες με μόνο ξένους δεν θα έχει και ο άλλος κάποιον λόγο να πηγαίνει στο γήπεδο ή να βλέπει (όσοι το κάνουν ακόμα) την ομάδα στην τηλεόραση. Και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό εντάξει θα παίρνουν ο καθένας τους 2-3 καλύτερους Έλληνες και πάλι θα έχουν κόσμο, μιλάμε όμως για τις υπόλοιπες ομάδες.
Αυτήν την στιγμή έχουμε μειωμένη παραγωγή και αντίστοιχα μειωμένο επίπεδο παικτών Ελλήνων, δεν πρόκειται να αυξηθεί το επίπεδο τους αν απλώς του περιορίσουμε τις θέσεις. Όπως μύθος είναι ότι επειδή ξέρουν ότι θα παίξουν στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό σταματάνε να δουλεύουν ,γιατι΄απλώς η πλειοψηφία των παικτών δεν τα καταφέρνει ποτέ και πασχίζει να βρει ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο,.
Ελληνοποίηση ξένων αθλητών
Συντονιστής: Captains
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θες να κρατήσεις το σύστημα ως έχει, δεν τους μετράς ως Έλληνες στην Α1, δεν θα έλυνε αυτό το πρόβλημα?pan24 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 10:27 am
Μετά αν το πρόβλημα μας είναι ότι ελληνοποιεί παίκτη που παίζει σε ελληνική ομάδα αρα η ομάδα αυτή έχει πλεονέκτημα έχω ερώτηση. Έστω ότι δίνουν διαβατήριο στον Λόιντ ή τον Έντουαρντς και δυο μήνες μετά τον παίρνει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναικός. Εκεί είναι οκ ή οχι;
Το εξήγησα στο άλλο μου ποστ.
Η διαφωνία προφανώς στην ρίζα της είναι το competitive advantage.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι και πάλι καλύτεροι απο τους Ελλήνες που παίρνεις στα ίδια λεφτα. Και για αυτό φταίει ο περιορισμός των ξένων.chainsaw έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 11:23 amΜα, οι ξένοι που έρχονται, ως επί το πλειστον ΔΕΝ είναι ποιοτικοί. Με τι μπάτζετ να τους προσελκύσουν; Αν κάθε ομάδα είχε 4 υπερπαικταραδες, μια χαρά θα ανέβαινε το προϊόν . Κι ας ήταν οι υπόλοιποι Έλληνες μετριαντζες. Τουλαχιστο ο Ελληνας μπασκετμπολίστας έχει αν μη τι άλλο το προσόν, να αναδεικνύει το ταλέντο των συμπαικτών του.Elvetos έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 11:20 am
Να σου εξηγήσω το σκεπτικό μου, όταν αναγκάζεσαι να έχεις 6 Έλληνες, αναγκάστικά το προιόν σου είναι υποδεέστερο, σωστά? Άρα θα είναι και λιγότερο δημοφιλές, σωστά? Ένα δημοφιλές προιόν, και ας αποτελείται απο 90% ξένους θα έκανε trigger και πολλά παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ στην Ελλαδα, επειδή έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο ένα προιόν που ναι μεν έχει πολλούς Έλληνες, αλλά είναι αδιάφορο.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
'Οταν λες εσείς, συμπεριλαμβάνεις κατευθείαν και εμένα μέσα, απλά επειδή υποστηρίζω τον Παναθηναικό. Εγώ δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοιες ανούσιες αντιπαραθέσεις. Απλά είστε μια ομάδα χρηστών και απο την μια και απο την άλλη, που κυρίως σας ενδιαφέρει να την πείτε ο ένας στον άλλο χρησιμοποιώντας την ομάδα σας ως μέσο. Και για αυτό έχεις και 4 φάουλ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.chainsaw έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 11:21 amΤόσο κακό ήταν που είπα μια κουβέντα για τον "ηγέτη"; Εσείς όλη τη σεζόν πέρυσι αυτό συζητούσατε. Φέτος βλεπω να μην συζητείται καθόλου. Το "ηγέτης" δεν έχει καμία δόση ειρωνίας. Πραγματικά. Εσείς το βαφτισατε έτσι, οπότε το χρησιμοποίησα και εγώ για να καταλαβαινομαστε.Elvetos έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 11:15 am
Αν είσαι ελεύθερη αγορά και όχι ΕΣΣΔ δεν βάζεις όριο Ελλήνων αθλητών. Αφήνεις το σύστημα να βρει balance μόνο του μεταξύ Ελλήνων και ξένων.
Τώρα για τα συμπεράσματα που λες, εγώ γράφω για advantageous treatment of certain groups θέλοντας να μιλήσω για κοινωνικές ομάδες ανθρώπων, και εσυ το ερμηνεύεις οτι μίλησα για την Ολυμπιακάρα σου και αρχίζεις τα σχετικά. Επίσης ποστάρεις σε άλλα threads, δεν είναι η πρώτη σου ανάρτηση. Όταν μπαίνεις σε θέματα αγώνων και ποστάρεις - γαζώνει πάλι σήμερα ο ηγέτης - δεν χρειάζομαι και πολλά data points για να βγάλω το συμπερασμά μου.
Όσο για τα υπόλοιπα, δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση απλως να μη αντιλήφθηκα αυτό που έγραψες Ε; Είσαι ο πρώτος εδώ που μίλησε για διάκριση κατά ξένων αθλητών. Οπότε αρκετά λογικό να μην το αντιληφθώ εξαρχής, δε νομίζεις; Αν κατάλαβες από τα γραφόμενα μου, οτι με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η Ολυμπιακάρα ή το να βάζω φυτιλιες, λυπάμαι αλλά είσαι προκατειλλημενος...
0
Το παίρνω πίσω. Δεν ήθελα να σε συμπεριλάβω σε κάτι. Με το εσείς εννοούσα ένα ολόκληρο μιντιακό σύστημα και πολύ κόσμο εδώ και σε άλλα σάιτ.Elvetos έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 11:33 am'Οταν λες εσείς, συμπεριλαμβάνεις κατευθείαν και εμένα μέσα, απλά επειδή υποστηρίζω τον Παναθηναικό. Εγώ δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοιες ανούσιες αντιπαραθέσεις. Απλά είστε μια ομάδα χρηστών και απο την μια και απο την άλλη, που κυρίως σας ενδιαφέρει να την πείτε ο ένας στον άλλο χρησιμοποιώντας την ομάδα σας ως μέσο. Και για αυτό έχεις και 4 φάουλ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.chainsaw έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 11:21 am
Τόσο κακό ήταν που είπα μια κουβέντα για τον "ηγέτη"; Εσείς όλη τη σεζόν πέρυσι αυτό συζητούσατε. Φέτος βλεπω να μην συζητείται καθόλου. Το "ηγέτης" δεν έχει καμία δόση ειρωνίας. Πραγματικά. Εσείς το βαφτισατε έτσι, οπότε το χρησιμοποίησα και εγώ για να καταλαβαινομαστε.
Όσο για τα υπόλοιπα, δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση απλως να μη αντιλήφθηκα αυτό που έγραψες Ε; Είσαι ο πρώτος εδώ που μίλησε για διάκριση κατά ξένων αθλητών. Οπότε αρκετά λογικό να μην το αντιληφθώ εξαρχής, δε νομίζεις; Αν κατάλαβες από τα γραφόμενα μου, οτι με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η Ολυμπιακάρα ή το να βάζω φυτιλιες, λυπάμαι αλλά είσαι προκατειλλημενος...
Δεν είναι το θέμα μου να την πω σε κάποιον. Με ενοχλεί απλώς η επιλεκτική μνήμη και το λιβανισμα με απωτερους σκοπους. Ούτε ασχολούταν κάνεις με τον Σλουκα καθημερινά όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό και έκανε ματσαρες, ούτε φέτος. Μόνο πέρυσι έγινε πανικός και μόνο όταν βόλευε.
1
1

-
- Reactions: 3
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
chainsaw έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 10:19 am
Ναι, μόνο που αποδεδειγμένα πλέον δεν υπάρχει καμία ευνοϊκη μεταχείριση σε ομάδα, εφόσον υπήρξε πρόταση και προς παίκτη του Παναθηναϊκού. Αυτά είναι τα facts. Οτιδήποτε άλλο φαντασιωνονται κάποιοι, είναι δικές τους απόψεις και θεωρείς. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να αποδειχθούν, γιατί δεν έχουν καμία βάση στα γεγονοτα....
Πρόταση, εκ του ασφαλούς, σε μια ΚΑΕ που έχει τονίσει με κάθε επίσημο τρόπο πως είναι ενάντια σε τέτοιου είδους ελληνοποιήσεις και δεν θα εφαρμόσει αυτή την τακτική.
Πρόταση, δηλαδή, που γνωρίζουμε εκ των προτέρων πως δεν θα γίνει αποδεκτή.
Πρόταση, ουσιαστικά, για να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τον Γκος.
Τα ίδια και τα ίδια.
Κάθε απόπειρα λογικού διαλόγου πέφτει στο κενό που ανοίγουν τα οπαδικά γυαλιά, ξανά και ξανά, σε κάθε θέμα.
Όλοι οι κόκκινοι από τη μία (όλως τυχαίως), όλοι οι πράσινοι από την άλλη.
Καμία ελπίδα.
Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή!
1
1

Εχω ξαναπει την άποψη μου επ'αυτου. Υπήρχε τρόπος να παίξει ο Χ Γκραντ στην εθνική, αλλά να αγωνίζεται στο πρωταθλημα με το πρώτο του διαβατηρίο.DolorousEdd έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 11:57 amchainsaw έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 10:19 am
Ναι, μόνο που αποδεδειγμένα πλέον δεν υπάρχει καμία ευνοϊκη μεταχείριση σε ομάδα, εφόσον υπήρξε πρόταση και προς παίκτη του Παναθηναϊκού. Αυτά είναι τα facts. Οτιδήποτε άλλο φαντασιωνονται κάποιοι, είναι δικές τους απόψεις και θεωρείς. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να αποδειχθούν, γιατί δεν έχουν καμία βάση στα γεγονοτα....
Πρόταση, εκ του ασφαλούς, σε μια ΚΑΕ που έχει τονίσει με κάθε επίσημο τρόπο πως είναι ενάντια σε τέτοιου είδους ελληνοποιήσεις και δεν θα εφαρμόσει αυτή την τακτική.
Πρόταση, δηλαδή, που γνωρίζουμε εκ των προτέρων πως δεν θα γίνει αποδεκτή.
Πρόταση, ουσιαστικά, για να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τον Γκος.
Τα ίδια και τα ίδια.
Κάθε απόπειρα λογικού διαλόγου πέφτει στο κενό που ανοίγουν τα οπαδικά γυαλιά, ξανά και ξανά, σε κάθε θέμα.
Όλοι οι κόκκινοι από τη μία (όλως τυχαίως), όλοι οι πράσινοι από την άλλη.
Καμία ελπίδα.
Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή!
Δε θα κάτσω να παραστήσω τον ντετέκτιβ η τον μάντη για να δω τι έχει η κάθε πλευρά στο μυαλό της. Κανένα γεγονός δεν επιβεβαιώνει ότι η πρόταση έγινε αποκλειστικά για επικοινωνιακό σκοπό. Μπράβο που δεν φοράς οπαδικα γυαλιά ομως
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3009
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ξεκάθαρο πλάνο της ΕΟΚ: Να γίνουν όσα προλαβαίνει και ας αφήσει… καμένη γη
https://www.sdna.gr/mpasket/1300438_xek ... -kameni-gi
- nikolas_asteri
- Reactions: 3009
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά δεν μπορούμε να ανακατεύουμε στην συζήτηση τον Μπούκουρα, για όνομα.Nikos133 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 12:07 pmΞεκάθαρο πλάνο της ΕΟΚ: Να γίνουν όσα προλαβαίνει και ας αφήσει… καμένη γη
4
2
2

Η κριτική θα πρέπει να ξεκινάει τι έκανε ο προηγούμενος και έφτασε η εθνική στο επίπεδο που είναι σήμερα. Ακολούθως θα γίνεται κριτική στους δύο μεγάλους που δεν έχουν καταφέρει να αναδείξουν ούτε ένα νέο Έλληνα παίχτη, απεναντίας έχουν θάψει αρκετούς ταλαντούχους παίχτες. Ο Λιόλιος με τα καλά του και τα κακά του θα κριθεί στο κομμάτι της εθνικής σε βάθος χρόνου. Και εγώ δεν είμαι θετικός στις ελληνοποιήσεις και γενικά στους νατουραλιζέ σε όλες τις χώρες, αλλά να σου επισημάνω ότι τόσο ο Γκραντ όσο και ο Ναν αρνήθηκαν να πάρουν ελληνικό διαβατήριο. Ο αμέσως επόμενως μπασκετικά είναι ο Γκος, οπότε από τη στιγμή που έχει αποφασίσει να κάνει νατουραλιζέ κάποιον γκαρντ ορθά έπραξε. Τους Παναθηναϊκούς να τους προβληματίζει ότι ο πρόεδρος του δεν έχει πρόβλημα να πάρει ο Ναν τουρκικό διαβατήριο και να μην πηγαίνουν οι παίχτες στους αγώνες τις εθνικής με στόχο τη αποτυχία της εθνικής και κατ' επέκταση του Λιόλιου και τους Ολυμπιακούς ότι έχουν αρχίσει να κάνουν αυτά που έκανε το δίδυμο Βασιλακόπουλου-Παναθηναικου όλα αυτά τα χρόνια και τον οδήγησαν στην Α2. Το σάιτ και τον υπάλληλο τους παραβλέπω.Nikos133 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 12:07 pmΞεκάθαρο πλάνο της ΕΟΚ: Να γίνουν όσα προλαβαίνει και ας αφήσει… καμένη γη
1
1

Όντως αναλυθηκε. Ούτε εγώ είμαι νομικός, αλλά εδώ μιλάμε για διπλή υπηκοότητα. Το τι από τα 2 θα δηλώσει κάποιος σε μια διοργανώτρια αρχή, είναι δικό του θέμα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 12:06 pmΑναλύθηκε (σχετικά) αυτό το θέμα και αν και δεν είμαστε νομικοί (δηλαδή κάποιος εδώ μπορεί να είναι απλά δεν δηλώθηκε) μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να έχει κάποιος έλληνας υπήκοος διαφορετικά δικαιώματα από κάποιον άλλο.
Κανείς δημοσιογράφος πάντως δεν εχει τοποθετηθεί επ'αυτου ως προς την νομική του υπόσταση. Όλοι έμειναν στο ότι δεν ήθελαν Παναθηναϊκός και παίκτης να μπουν σε αυτή τη διαδικασία.
0
-
- Reactions: 1293
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλημερα παιδια. Το θεμα των ελληνοποιησεων ενοχλει το διπολο Ολυμπιακου και Παναθηναικου κυριως και σεν ξερω αν αυτο ειναι σωστο ή λαθος
Επειδη ομως η Fiba το εχει δημιουργησει το προβλημα στο μπασκετ με το καθε ομαδα δικαιούται εναν νατουραλιτζε. Στο ποδοσφαιρο αν εχεις διαβατηριο παιζεις και στην Εθνικη τελεια και παυλα. Δεν τους ενδιαφερει αν το πηρες πριν τα 16 αλλα αν το πηρες.
Η εθνικη ομαδα θα μπορουσε να εχει και Ντορσει και τους δυο μητρου Λονγκ για παραδειγμα στην ομαδα που εχουν και ριζες ετσι αντι του οποιαδηποτε Λουντζη και Μωραιτη που για μενα ειναι καλυτεροι.
Τωρα οταν βλεπεις ομαδα οπως τα σκοπια να εχει παικταρα αμερικανο λες δεν εγινε και τιποτα ειναι ομαδα χωρις ταλεντο. Οταν ομως το κανει η Ισπανια που χαρια σε αυτο παιρνει ευρωπαικο, οταν το κανει η Κροατια και πολλες αλλες παραδοσιακες δυναμεις δεν μπορεις να μην ακολουθησεις.
Οποτε πας και κοιτας τι ελλειψη εχεις. Εχω στα γκαρντ. Ωραια πας και λες δεν εχω τα χρηματα να πληρωσω τον Λαρκιν και τον Γουιλμπεκιν οπως εκανε η τουρκια οποτε παω να προσεγγισω καποιον απο τις ελληνικες ομαδες ωστε να υπαρχει το κινητρο μεσω της ομαδας του(δημιουργω ομως αθεμιτο ανταγωνισμο λογω του περιορισμού των ξενων. Αν με ρωτατε προτιμω ενα ευρωπαικο με την εθνικη του Γιαννη παρα μια ευρωλιγκα με τον Ολυμπιακο.
Ποιες επιλογες υπαρχουν στα γκαρντ;
Ναν, Γκραντ, Γκος, Λι, Εβανς
Πηγαν στους δυο πρωτους και φαγανε πορτα ε τωρα πανε στον τριτο. Θα προτιμουσα τον Ναν με χιλια αλλα…
Δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν ετσι προσωπικη μου αποψη ειναι
Επειδη ομως η Fiba το εχει δημιουργησει το προβλημα στο μπασκετ με το καθε ομαδα δικαιούται εναν νατουραλιτζε. Στο ποδοσφαιρο αν εχεις διαβατηριο παιζεις και στην Εθνικη τελεια και παυλα. Δεν τους ενδιαφερει αν το πηρες πριν τα 16 αλλα αν το πηρες.
Η εθνικη ομαδα θα μπορουσε να εχει και Ντορσει και τους δυο μητρου Λονγκ για παραδειγμα στην ομαδα που εχουν και ριζες ετσι αντι του οποιαδηποτε Λουντζη και Μωραιτη που για μενα ειναι καλυτεροι.
Τωρα οταν βλεπεις ομαδα οπως τα σκοπια να εχει παικταρα αμερικανο λες δεν εγινε και τιποτα ειναι ομαδα χωρις ταλεντο. Οταν ομως το κανει η Ισπανια που χαρια σε αυτο παιρνει ευρωπαικο, οταν το κανει η Κροατια και πολλες αλλες παραδοσιακες δυναμεις δεν μπορεις να μην ακολουθησεις.
Οποτε πας και κοιτας τι ελλειψη εχεις. Εχω στα γκαρντ. Ωραια πας και λες δεν εχω τα χρηματα να πληρωσω τον Λαρκιν και τον Γουιλμπεκιν οπως εκανε η τουρκια οποτε παω να προσεγγισω καποιον απο τις ελληνικες ομαδες ωστε να υπαρχει το κινητρο μεσω της ομαδας του(δημιουργω ομως αθεμιτο ανταγωνισμο λογω του περιορισμού των ξενων. Αν με ρωτατε προτιμω ενα ευρωπαικο με την εθνικη του Γιαννη παρα μια ευρωλιγκα με τον Ολυμπιακο.
Ποιες επιλογες υπαρχουν στα γκαρντ;
Ναν, Γκραντ, Γκος, Λι, Εβανς
Πηγαν στους δυο πρωτους και φαγανε πορτα ε τωρα πανε στον τριτο. Θα προτιμουσα τον Ναν με χιλια αλλα…
Δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν ετσι προσωπικη μου αποψη ειναι
0
- j-kidd13
- Reactions: 1714
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω ειμαι ξεκαθαρα εναντιον των ελληνοποιησεων(ή ισπανοποιησεων,κροατοποιησεων κλπ),δεν μπορω να δω να αγωνιζεται με την εθνικη ομαδα παικτης που δεν εχει καμια σχεση με την χωρα.Θεωρω τραγικο για τις εθνικες ομαδες να δινουν διαβατηρια σε παικτες για να ενισχυουν το ροστερ τους, πχ ειναι αστειο να βλεπεις βασικο πλευ μεικερ της Ισπανιας τον Λορενζο Μπραουν.
Αγωνίσου με ό,τι εχεις,και ας μην πας καλα.Σε λιγα χρονια μπορει να βγαλεις παλι μια εξαιρετικη φουρνια και να ξαναπρωταγωνιστεις.
Οσον αφορα το θεμα που εχει βγει για ελληνοποιηση του Γκος,αν θεωρητικα προχωρησει,θα πρεπει ο Ολυμπιακος να μπορει την νεα σεζον να χρησιμοποιει μονο 1 εκ των Γκος Ουοκαπ ως Ελληνα,οχι και τους 2.Αυτο θα ειναι υπερμεγα σκανδαλο.
Αγωνίσου με ό,τι εχεις,και ας μην πας καλα.Σε λιγα χρονια μπορει να βγαλεις παλι μια εξαιρετικη φουρνια και να ξαναπρωταγωνιστεις.
Οσον αφορα το θεμα που εχει βγει για ελληνοποιηση του Γκος,αν θεωρητικα προχωρησει,θα πρεπει ο Ολυμπιακος να μπορει την νεα σεζον να χρησιμοποιει μονο 1 εκ των Γκος Ουοκαπ ως Ελληνα,οχι και τους 2.Αυτο θα ειναι υπερμεγα σκανδαλο.
1
1

- brandon_roy
- Reactions: 571
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά ναι σιγά που θα πάιζει μόνο ένας ως Έλληνας, του χρόνου η εξάδα "Ελλήνων" του ΟΣΦΠ θα είναι Γουόκαπ, Γκος, Ράιτ, Βεζένκοφ, Ντόρσι, Παπανικολάου.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 12:35 pmΕγω ειμαι ξεκαθαρα εναντιον των ελληνοποιησεων(ή ισπανοποιησεων,κροατοποιησεων κλπ),δεν μπορω να δω να αγωνιζεται με την εθνικη ομαδα παικτης που δεν εχει καμια σχεση με την χωρα.Θεωρω τραγικο για τις εθνικες ομαδες να δινουν διαβατηρια σε παικτες για να ενισχυουν το ροστερ τους, πχ ειναι αστειο να βλεπεις βασικο πλευ μεικερ της Ισπανιας τον Λορενζο Μπραουν.

2
1
1