Ο Σοφοκλης έχει πατέρα Ελληνα φαντάζομαι το γνωρίζεις έτσι?Αρα προφανώς δεν υπάρχει απορία...eddiedimitris έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 7:02 amΟ Σοφο άρα για σένα ήταν αποδεκτός ή όχι; Αυτό με το DNA τι ακριβώς σημαίνει; Τα παιδιά που ήταν ανιθαγενη δεν είχαν δικαίωμα; Αν κάποιοι πολιτογραφηθουν και κάνουν στην συνέχεια παιδιά που θα έχουν μόνο την Ελληνική Ιθαγένεια θα έπρεπε να μην έχουν δικαίωμα να παίξουν με την Εθνική;eddiedimitris έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 10:11 pmΝταξει έχει γίνει φυσιολογικο να παίζουν στις εθνικές ομάδες παίκτες που δεν έχουν σχέση ουσιαστική με την Ελλάδα...
Προφανώς δεν εννοώ το Στογιακοβιτς γιατί έχει μητέρα Ελληνίδα αλλά όλους τους άλλους...
Γουοκαπ,Γκραντ,Βούκσεβιτς,Αντετοκουνμπο άνθρωποι που τα χαρακτηριστικά τους δεν έχουν καμία σχέση με έλληνες θα τους βλέπουμε με τη γαλανόλευκη .
Και για να μην ακούσω αηδίες υπήρχε ποτέ περίπτωση από Ελληνες να γεννηθεί άνθρωπος με τα υπερφυσικά σωματικά χαρακτηριστικά του Γιάννη?Ουτε καν....Είχαμε ποτέ παίκτη με την αθλητικότητά και τις δυνατότητες του Γκραντ?
Προφανώς όχι γιατί ο άνθρωπος έχει διαφορετικό dna...
Το νόημα των εθνικών ομάδων είναι αθλητές που έχουν dna απ τη χώρα που εκπροσωπούν αλλιώς πηγαίνουμε σε ομάδες...Στο τέλος θα βλέπουμε την εθνική και θα είναι σα να βλέπεις τον ολυμπιακό...Ποιος ο λόγος να γίνει αυτό?
Ελληνικό dna σημαίνει να είναι τουλάχιστον ένας γονιός έλληνας....Με τον Γουοκαπ για παράδειγμα δεν ισχύει...Σωστα?Ουτε με τον Γκραντ...
Προσωπικά δεν έχω θέμα να παίξουν από όλη τη γη άνθρωποι με τη φανέλα,και ξένοι και φιλέλληνες και όλοι αλλά εκεί δεν μιλάμε για εθνική μπάσκετ αλλά για ένα είδους cheat με σκοπό το μετάλλιο κλπ.
Θα μου πεις το κάνουν και άλλες χώρες....οκ αν αυτό είναι το μέλλον των εθνικών προσωπικά δε μου αρέσει...Προτιμώ με τις δυνάμεις μας να κάνουμε ότι μπορούμε και όχι εκμεταλλευόμενοι δυνατότητες άλλων που εμείς ως λαός δεν τις έχουμε
[/quote]
Δεν θέλησες όμως να μου απαντήσεις στο δεύτερο σκέλος. Τα παιδιά όσων έχουν πολιτογραφηθεί Έλληνες και έχουν μόνο την ελληνική ιθαγένεια πρέπει να παίζουν ή όχι;