Δε διαφωνούμε κάπου, τα κακώς κείμενα των επιλογών στο χτίσιμο του ρόστερ την τελευταία διετία είναι πολυπαραγοντικό θέμα. Απλώς τον Πετρουσεφ συγκεκριμένα και επειδή τον συμπεριέλαβες στο αρχικό σου σχόλιο, αν δεν σεβόταν την επιλογή του παίχτη απλώς θα τον κρατούσε. Ήθελε να τον κρατήσει.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:43 pmΝαι βρε, αλλά μην κολλάς με τον Πετρούσεφ!! Ας έβρισκε και ας έπαιρνε ένα τεσσάρι ή ένα tweener αθλητικό και όχι χαζομάρες τύπου Μένσα!! Δεν βλέπεις ότι στο 3-4-5 υπάρχει τρομερή έλλειψη αθλητικότητας?? Μέχρι και η Άλμπα πήγε να μας γυρίσει παιχνίδι σήμερα, διότι είτε με απουσίες ή και χωρίς απουσίες, είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ «ΔΕΡΝΕΙ» μπασκετικά καθόλου!!!! Μακάρι να βγω τελείως μα τελείως όμως λάθος, χωρίς μπασκετικό ξύλο στα κρίσιμα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!steph.larry έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:33 pm
Φιλικά μιλάω αδερφέ, δε με χάλασε κάτι.
Έγραψες στη παράγραφο σου μεταξύ άλλων ότι η ομάδα επέλεξε να αφήσει Πετρούσεφ ελέω Πίτερς. Και λέω απλώς ότι τίποτα τέτοιο δεν επέλεξε η ομάδα. Δεν κράτησε έναν παίχτη που ζήτησε αλλά και έδειξε εμπράκτως ότι δε θέλει να μείνει απ' όταν γύρισε ο Σάσα.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 267
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- coach blue
- Reactions: 1364
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1291
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν επαιζε playsration θα επαιρνα τον Μουσακαθως ειναι αδυναμια μου μεγαλη.
Αλλα αν θεωρησω οτι χρειαζοματε καποιον αθλητικο με καλη αμυνα για να αντικαταστησει τον αρχηγο θα πηγαινα ξεκαθαρα σε Ντιαλο.
Ο γουορντ δεν μου αρεσει προσωπικα και μου θυμιζει εναν πιο «αμυαλο Λοτζεσκι» που δεν μου ταιριαζει σε αυτην την ομαδα.
Ο ρογκαβοπουλος τωρα ειναι μια κλαση κατω αλλα αν ηταν να ερθει
Για 10-15 λεπτα με τα λεφτα του Λαρεντζακη θα τον επαιρνα
Αλλα αν θεωρησω οτι χρειαζοματε καποιον αθλητικο με καλη αμυνα για να αντικαταστησει τον αρχηγο θα πηγαινα ξεκαθαρα σε Ντιαλο.
Ο γουορντ δεν μου αρεσει προσωπικα και μου θυμιζει εναν πιο «αμυαλο Λοτζεσκι» που δεν μου ταιριαζει σε αυτην την ομαδα.
Ο ρογκαβοπουλος τωρα ειναι μια κλαση κατω αλλα αν ηταν να ερθει
Για 10-15 λεπτα με τα λεφτα του Λαρεντζακη θα τον επαιρνα
0
-
- Reactions: 1291
- Προειδοποιήσεις:
1
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σίγουρο δεν είναι τίποτα. Τον Φουρνιέ δυσκολεύομαι να τον εμπιστευτώ.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 11:32 pmΑδυναμια μου ο Μουσα αλλα το λες και βλακεια να διωξεις Φουρνιε που του χρονου θα ειναι σιγουρα καλυτερος
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- montechristo
- Reactions: 1889
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Και ο Ναν και ο Σλούκας περάσανε περίοδο ντεφορμαρίσματος (ο Σλούκας περνάει ακόμα). Το ίδιο και ο Φουρνιέ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
0
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Φουρνιέ αναμένεται να αποδείξει την αξία του. Οι άλλοι έφεραν Ευρωπαϊκό πέρσι, καλώς ή κακώς. Αν πιστεύω ότι είναι παικταράς; Φυσικά και το πιστεύω, έχει δείξει δείγματα της κλάσης του. Απλώς, αυτό που λέω είναι ότι χρειάζεται να δείξει ποιος είναι και στις ειδικές συνθήκες. In Olympiakos we trust.
0
- montechristo
- Reactions: 1889
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Φαντάσου και να ήταν "in Olympiacos we don't trust", τι θα τους έσουρνες τότε.kite26 έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 12:41 pmΟ Φουρνιέ αναμένεται να αποδείξει την αξία του. Οι άλλοι έφεραν Ευρωπαϊκό πέρσι, καλώς ή κακώς. Αν πιστεύω ότι είναι παικταράς; Φυσικά και το πιστεύω, έχει δείξει δείγματα της κλάσης του. Απλώς, αυτό που λέω είναι ότι χρειάζεται να δείξει ποιος είναι και στις ειδικές συνθήκες. In Olympiakos we trust.
1
1