Ελληνοποίηση ξένων αθλητών

Συντονιστής: Captains

Συμφωνείτε με την ελληνοποίηση ξένων αθλητών?

ΝΑΙ
20
29%
ΟΧΙ
39
57%
ΑΔΙΑΦΟΡΟ
10
14%

Σύνολο ψήφων: 69
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Απρ 06, 2025 10:59 pm

Θα κάνουν όποιον δέχεται να χάνει τις διακοπές του και να παίζει εθνική χωρίς να παίρνει ευρώ. Τέτοιος ήταν ο Γουοκαπ.Αν δεχτεί ο Γκος θα κάνουν τον Γκος.. Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να χάσουν διακοπές όπως ο Ναν και ο Γκραντ η για να τις χάσουν θέλουν να πληρωθούν από την Εθνική με καλά λεφτά. Και υπάρχουν και Έλληνες που δεν θέλουν να χάσουν τις διακοπές τους όπως ο Σλούκας.

Χίλιες φορές Γουοκαπ και Γκος που θα παίξουν και θα τα δώσουν όλα παρά παίχτες που προτιμανε τις παραλίες από το να παίξουν με την Εθνική.

1
1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece

Κυρ Απρ 06, 2025 11:00 pm

Conan1982 έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 10:32 pm
τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 5:31 pm

γιατι η εθνικη ελλαδας ειναι παραδειγμα προς αποφυγη
ουτε οι γηγενεις ελληνες θελουν να πηγαινουν

εσυ νομιζεις δεν τα συζητανε οι παιχτες του παο αυτα μεταξυ τους?δεν τα εχει ακουσει ο ναν?
Από πού προκύπτει και γιατί; Θα ήθελες να το εξηγήσεις λίγο;
Από τον Μπούκουρα. Τι ρωτάς και εσύ. Εδώ μιλάμε για άτομα που σαν επιχείρημα ποσταρουν λινκ από το sdna.

1
1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece

Κυρ Απρ 06, 2025 11:01 pm

Giannis14 έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 8:43 pm
GK_23 έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 8:38 pm

Δεν είναι προς το διαπραγματευτικό συμφέρον του Ολυμπιακού να πάρει ελληνικό διαβατήριο ο Goss αυτή τη στιγμή.
Θα αναγκαστεί να τον πληρώσει πολλά παραπάνω από 1,5 μύριο το χρόνο.
Ναι σίγουρα αλλά θα μπορεί να φτιάχνει εξάδα ελλήνων
Ναι γιατί θα βρεθεί ομάδα να του δώσει περισσότερα και πρέπει να του δώσει πάνω από 1.5

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2437
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Απρ 07, 2025 2:42 am

Απο που προέκυψε πάλι αυτό ρε παιδιά ότι ο Ναν θα βγάλει Τούρκικο διαβατήριο? Κάποιοι (sport 24, κλπ) δεν έχουν μου φαίνεται με τι να ασχοληθούν και φτιάχνουν θέματα μόνοι τους. Πάμε καλά? Αφού μέχρι κι ο ίδιος ο Αταμαν το διέψευσε. Εδώ στο καθεστωτικό πορτοκαλί σάιτ λέγανε πως όταν ρώτησαν από τη δική μας εθνικη αν ψήνεται ο Ναν να βγάλει διαβατήριο (και μιλάμε για τη χώρα στην οποία θα κλήσει 5ετια), ούτε που το σκέφτηκε. Γιατί να χαλάει τα καλοκαίρια του? Τι τον νοιάζει? Πόσο μάλλον για τη Τουρκία που δεν έχει και καμιά σχέση με τη χώρα. Στη τελική... όπως ο ΔΠΓ απαγόρεψε στον Γκραντ να βγάλει ελληνικό διαβατήριο (παπάτζες εννοείται, απλά δεν ήθελε ο παίχτης και βρήκε αφορμή να το παίξει μάγκας ο ΔΠΓ), έτσι ας αρνηθεί και στον Ναν να βγάλει Τούρκικο αν ισχύει η πρόταση. Απλά τα πράγματα!

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4411
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Απρ 07, 2025 4:08 am

Conan1982 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 5:31 pm

γιατι η εθνικη ελλαδας ειναι παραδειγμα προς αποφυγη
ουτε οι γηγενεις ελληνες θελουν να πηγαινουν

εσυ νομιζεις δεν τα συζητανε οι παιχτες του παο αυτα μεταξυ τους?δεν τα εχει ακουσει ο ναν?
Ποιο οτι οι παιχτες συζητανε για την εθνικη και εκτος εθνικη?
χρειαζεται εξηγηση?δεν ειναι αυτονοητο?

η οτι δεν πανε στην εθνικη?και αυτο χρειαζεται?αφου δεν πανε

οτι πολλοι παιχτες ειναι στραβωμενοι για τις ελληνοποιησεις και για τον πριγκηπα που επιβαλλει τα αμπαλα αδερφια του?μεταξυ τους τα λενε τι περιμενεις να βγαλουν ανακοινωση?
θα τους φαει η μαρμαγκα και δεν θα ξαναπαιξουν μπασκετ εντος ελλαδα
το δειχνουν με τις εμφανισεις του στην εθνικη

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Απρ 07, 2025 4:13 am

JohnnyPao έγραψε:
Απο που προέκυψε πάλι αυτό ρε παιδιά ότι ο Ναν θα βγάλει Τούρκικο διαβατήριο? Κάποιοι (sport 24, κλπ) δεν έχουν μου φαίνεται με τι να ασχοληθούν και φτιάχνουν θέματα μόνοι τους. Πάμε καλά? Αφού μέχρι κι ο ίδιος ο Αταμαν το διέψευσε. Εδώ στο καθεστωτικό πορτοκαλί σάιτ λέγανε πως όταν ρώτησαν από τη δική μας εθνικη αν ψήνεται ο Ναν να βγάλει διαβατήριο (και μιλάμε για τη χώρα στην οποία θα κλήσει 5ετια), ούτε που το σκέφτηκε. Γιατί να χαλάει τα καλοκαίρια του? Τι τον νοιάζει? Πόσο μάλλον για τη Τουρκία που δεν έχει και καμιά σχέση με τη χώρα. Στη τελική... όπως ο ΔΠΓ απαγόρεψε στον Γκραντ να βγάλει ελληνικό διαβατήριο (παπάτζες εννοείται, απλά δεν ήθελε ο παίχτης και βρήκε αφορμή να το παίξει μάγκας ο ΔΠΓ), έτσι ας αρνηθεί και στον Ναν να βγάλει Τούρκικο αν ισχύει η πρόταση. Απλά τα πράγματα!
τωρα που εσκασε οτι θελουν να ελληνοποιησουν τον γκος ξαναβγαζουν αυτο το παλιο θεμα με τον ναν
τωρα τι σχεση εχει το ενα με το αλλο γιατι το θεωρουν <<αντιβαρο>> μερικοι μονο αυτοι ξερουν

ο ναν δεν ειναι μεγεθος γκραντ αν θελησει μπορει να αγνοησει τον δγ και να παιξει στην τουρκια αλλα συνεχιζω να μην καταλαβαινω γιατι αυτο θα πρεπει να απασχολει την μπασκετικη ελλαδα
αντε πες τους παναθηναικους να τους απασχολει απτην αποψη οτι θα κουραζεται και καλα
οι υπολοιποι τι ενδιαφερον εχουν για το θεμα

αν πχ ο λι παρει ελβετικο διαβατηριο θα ειχε ασχοληθει κανεις?
αν ο φουρνιε παρει ισπανικο αν ο γκαρντ παρει πολωνικο
θα ειχε παραπανω απο μια αναφορα εδω στο φορουμ?

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 07, 2025 7:36 am

τουλουμπα έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

οτι πολλοι παιχτες ειναι στραβωμενοι για τις ελληνοποιησεις και για τον πριγκηπα που επιβαλλει τα αμπαλα αδερφια του?μεταξυ τους τα λενε τι περιμενεις να βγαλουν ανακοινωση?
Εκτός του Σλούκας και του Ρογκα ποιος άλλος αρνείται;
Ποιοι έχουν στραβωσει με την Ελληνοποίηση και γιατί δεν στραβωνουν στις υπόλοιπες Εθνικές, οι Τούρκοι παίκτες γιατί υποθετικά δεν θα στράβωναν που θα τουρκοποιουσαν τον παίκτη όπου είχε να διαλέξει;
Ποιανού την θέση στα σέντερ ακριβώς έφαγε ο Κώστας, και στον ΠΑΟ με μέσο έπαιξε;
Πιστεύεις αλήθεια ότι κάποιοι παίκτες παίζουν επίτηδες χάλιαεβ με την Εθνική; Ποιοί; Μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος σε όλες μου τις ερωτήσεις;

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Απρ 07, 2025 8:22 am

Conan1982 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Ποιοι έχουν στραβωσει με την Ελληνοποίηση και γιατί δεν στραβωνουν στις υπόλοιπες Εθνικές, οι Τούρκοι παίκτες γιατί υποθετικά δεν θα στράβωναν που θα τουρκοποιουσαν τον παίκτη όπου είχε να διαλέξει;
Ποιανού την θέση στα σέντερ ακριβώς έφαγε ο Κώστας, και στον ΠΑΟ με μέσο έπαιξε;
Πιστεύεις αλήθεια ότι κάποιοι παίκτες παίζουν επίτηδες χάλιαεβ με την Εθνική; Ποιοί; Μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος σε όλες μου τις ερωτήσεις;
ρωτησες απο που προκυπτει οτι δεν πανε παιχτες και σου απαντησα
και ενας να ηταν παλι προκυπτει οτι δεν πανε

ναι μερικοι παιχτες ειναι ξενερωμενοι
για την οικονομια της συζητησης η επομενη ερωτηση σου θα ειναι και που ξερεις εχεις αποδειξεις
και ανταπαντηση μου θα ειναι ναι εχω κοινους γνωστους και τα ξερω

αν θεωρεις οτι ολα βαινουν καλως στην εθνικη και ολα ειναι ονειρικα και φωτο που να παιζω φατουρο με παιχτη εθνικης να ποσταρω δεν θα σε πεισει :welcome:

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Δευ Απρ 07, 2025 8:30 am

JohnnyPao έγραψε:
Εικόνα

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1705
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Απρ 07, 2025 8:50 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 8:22 am
Conan1982 έγραψε:

ρωτησες απο που προκυπτει οτι δεν πανε παιχτες και σου απαντησα
και ενας να ηταν παλι προκυπτει οτι δεν πανε

ναι μερικοι παιχτες ειναι ξενερωμενοι
για την οικονομια της συζητησης η επομενη ερωτηση σου θα ειναι και που ξερεις εχεις αποδειξεις
και ανταπαντηση μου θα ειναι ναι εχω κοινους γνωστους και τα ξερω

αν θεωρεις οτι ολα βαινουν καλως στην εθνικη και ολα ειναι ονειρικα και φωτο που να παιζω φατουρο με παιχτη εθνικης να ποσταρω δεν θα σε πεισει :welcome:
Δεν προκυπτει απο πουθενα οτι οι παικτες δεν γουσταρουν να πανε στην εθνικη, οτι ειναι ξενερωμενοι με τους αφους Κουμποι (οι οποιοι πρεπει να τρωνε χρονο περιπου 1% απο τον συνολικο αγωνιστικο χρονο,ασε που ειναι και ωραιοι τυποι οι Κουμπο οποτε αποκλειεται καποιος να ειναι στραβωμενος μαζι τους),οτι υπαρχει κακο κλιμα κλπ.Ισα ισα που με τον Σπανουλη κοουτς πρεπει να συμβαινει το ακριβως αντιθετο, να εχει ωραιο κλιμα και να θελουν ολοι να πανε να παιξουν.Εδω μεχρι και ο Σλουκας θα δωσει το παρον το καλοκαιρι στα 35 του.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Απρ 07, 2025 8:57 am

j-kidd13 έγραψε:

Δεν προκυπτει απο πουθενα οτι οι παικτες δεν γουσταρουν να πανε στην εθνικη, οτι ειναι ξενερωμενοι με τους αφους Κουμποι (οι οποιοι πρεπει να τρωνε χρονο περιπου 1% απο τον συνολικο αγωνιστικο χρονο,ασε που ειναι και ωραιοι τυποι οι Κουμπο οποτε αποκλειεται καποιος να ειναι στραβωμενος μαζι τους),οτι υπαρχει κακο κλιμα κλπ.Ισα ισα που με τον Σπανουλη κοουτς πρεπει να συμβαινει το ακριβως αντιθετο, να εχει ωραιο κλιμα και να θελουν ολοι να πανε να παιξουν.Εδω μεχρι και ο Σλουκας θα δωσει το παρον το καλοκαιρι στα 35 του.
απο που προκυπτει οτι στην εθνικη ειναι ολα ροδινα?
εχεις αποδειξεις?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Δευ Απρ 07, 2025 9:17 am

τουλουμπα έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

εχεις αποδειξεις?
Εσυ εχεις αποδειξεις για οσα ειπες?Αν ναι ποσταρες τες τωρα.
Δεν ειπα οτι ειναι ολα ροδινα, ειπα συγκεκριμενα για το οτι οι παικτες δεν γουσταρουν να πανε και ειναι στραβωμενοι κλπ.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Απρ 07, 2025 9:26 am

j-kidd13 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

εχεις αποδειξεις?
Δεν ειπα οτι ειναι ολα ροδινα, ειπα συγκεκριμενα για το οτι οι παικτες δεν γουσταρουν να πανε και ειναι στραβωμενοι κλπ.
γιατι πολυ απλα δεν πανε

σειρα σου να αποδειξεις οτι πανε :welcome:

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Δευ Απρ 07, 2025 9:33 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 9:26 am
j-kidd13 έγραψε:

γιατι πολυ απλα δεν πανε

σειρα σου να αποδειξεις οτι πανε :welcome:
Ποιοι δεν πανε? :drunk:
Ολοι πανε.Μεχρι και ο Σλουκας θα δηλωσει παρων το καλοκαιρι. :drunk:
Και ο Ρογκαβοπουλος ακομα,πλεον θα θελει να παει αλλα εχουν στραβωσει μαζι του και δεν τον καλουν.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3271
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Απρ 07, 2025 9:35 am

Κώστας Παπανικολάου
Η Εθνική Ομάδα είναι ένα, είναι όλα τα παιδιά που πατάνε στο παρκε, όλα τα παιδιά που δουλεύουν στις προετοιμασίες, σε κάθε παράθυρο. Η Εθνική ομάδα είναι ένα και δεν είναι μπαρουτοκαπνισμένοι και μη, καλοί παίκτες και μη. Είμαστε ένα”.

https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... nikousame/

Κώστας Σλούκας
Βασικό πρόσωπο για εμένα είναι ο Βασίλης, έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί του και τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χθες ήταν δακρυσμένος, το λέω και ανατριχιάζω.

Ο Γιάννης, που έχει πάρει τα πάντα, είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο. Είναι πολύ μεγάλη η τιμή.
Όχι αυτό δεν σημαίνει απόσυρση. Θέλω να πιστεύω πως θα βοηθήσω την Εθνική στο Eurobasket αν έχω την υγεία μου. Η Εθνική Ομάδα δεν είναι μια απλή ομάδα για εμένα.

Όπως έχω πει, πήγαινα στην Εθνική 11-12 χρόνων, μαζί με τον “Παπ”. Βρισκόμασταν από 12 χρόνων σε ένα γήπεδο για προπόνηση. Είμαστε παρέα με αυτά τα παιδιά.

Με τον “Παπ”, τον Παπαπέτρου, τον Νικ. Θέλω πραγματικά να πετύχει η Εθνική για αυτά τα παιδιά. Είμαστε μακριά εδώ και χρόνια από ένα μετάλλιο, μία διάκριση. Ευθύνομαι και εγώ, δεν ήμουν αυτός που ήθελα. Θέλω πραγματικά να πετύχει η Εθνική για όλο τον κόσμο και τα παιδιά τα ίδια».
https://www.google.com/amp/s/www.enikos ... 89957/amp/

Γιάννης Αντετοκούμπο
Αν είμαι υγιής, θα είμαι εκεί. Νόμιζα ότι μπορούσαμε να είχαμε πάρει μετάλλιο πριν από δύο χρόνια στο Ευρωμπάσκετ, αλλά παίξαμε δύο φορές με τη Γερμανία, που είναι σπουδαία ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ο κόουτς Σπανούλης θα δημιουργήσει μια καλή ομάδα και κάνουμε την προσπάθεια. Ο προπονητής με ώθησε να βγω από τη ζώνη άνεσής μου, με κρατούσε πάντα σε εγρήγορση και επηρέασε τον τρόπο, που προσέγγιζα το παιχνίδι. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε χρόνο, έτσι νικήσαμε την Κροατία με το σουτ μου από μέση απόσταση".
https://www.google.com/amp/s/esquire.co ... 3famp=true

Βασίλης Τολιοπουλος
Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είναι τεράστια τιμή και να κερδίζεις με την Εθνική είναι κάτι που ονειρευόμουν από μικρός. Η άμυνα αλλαγών είναι κάτι που παίζουμε όλη τη χρονιά με την ομάδα μου και έχω συνηθίσει. Όταν παίζεις με την Εθνική ομάδα το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να θυσιάσεις το κορμί σου. Καταφέραμε να μειώσουμε στους επτά στο ημίχρονο, είπαμε πως μπορούμε να το γυρίσουμε, βγάλαμε ψυχή, βγάλαμε μεγάλες άμυνες, μπήκαν τα σουτ και καταφέραμε να το γυρίσουμε. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, αλλά τα παιδιά είναι όλοι δυνατοί χαρακτήρες και το έδειξαν όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είναι τεράστια χαρά μου, είναι όνειρο ζωής να με καλεί το είδωλό μου ο Βασίλης Σπανούλης στην Εθνική Ανδρών κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ κάθε φορά για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα με την Εθνική ομάδα».
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ki/4966799

Και βαριέμαι να ψάξω των υπολοίπων.

Είναι άλλο να κρίνεις αρνητικά ή να διαφωνείς με βάση τις πεποιθήσεις σου και άλλο να "λερώνεις".

Υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους απασχολεί αν ο αιώνιος αντίπαλος τους κερδίσει σε ένα άθλημα και δεν γυρίζουν όλα γύρω από το παρασκήνιο.

Ευτυχώς τα γήπεδα γεμίζουν για να δουν όλες τις εθνικές ομάδες, ανδρών γυναικών εφήβων νεανίδων κλπ ακόμη και όταν έχουμε καιρό να δούμε ένα μετάλλιο.

Όσοι είναι ενάντια στην Εθνική ομάδα μπάσκετ αργά ή γρήγορα θα φανερωθούν. Γιατί θα ξεχωρίσουν από όσους παλεύουν για αυτήν με κάθε τρόπο.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”