Χίλιες φορές Γουοκαπ και Γκος που θα παίξουν και θα τα δώσουν όλα παρά παίχτες που προτιμανε τις παραλίες από το να παίξουν με την Εθνική.
Ελληνοποίηση ξένων αθλητών
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Θα κάνουν όποιον δέχεται να χάνει τις διακοπές του και να παίζει εθνική χωρίς να παίρνει ευρώ. Τέτοιος ήταν ο Γουοκαπ.Αν δεχτεί ο Γκος θα κάνουν τον Γκος.. Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να χάσουν διακοπές όπως ο Ναν και ο Γκραντ η για να τις χάσουν θέλουν να πληρωθούν από την Εθνική με καλά λεφτά. Και υπάρχουν και Έλληνες που δεν θέλουν να χάσουν τις διακοπές τους όπως ο Σλούκας.
Χίλιες φορές Γουοκαπ και Γκος που θα παίξουν και θα τα δώσουν όλα παρά παίχτες που προτιμανε τις παραλίες από το να παίξουν με την Εθνική.
1
1

-
- Reactions: 2437
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Απο που προέκυψε πάλι αυτό ρε παιδιά ότι ο Ναν θα βγάλει Τούρκικο διαβατήριο? Κάποιοι (sport 24, κλπ) δεν έχουν μου φαίνεται με τι να ασχοληθούν και φτιάχνουν θέματα μόνοι τους. Πάμε καλά? Αφού μέχρι κι ο ίδιος ο Αταμαν το διέψευσε. Εδώ στο καθεστωτικό πορτοκαλί σάιτ λέγανε πως όταν ρώτησαν από τη δική μας εθνικη αν ψήνεται ο Ναν να βγάλει διαβατήριο (και μιλάμε για τη χώρα στην οποία θα κλήσει 5ετια), ούτε που το σκέφτηκε. Γιατί να χαλάει τα καλοκαίρια του? Τι τον νοιάζει? Πόσο μάλλον για τη Τουρκία που δεν έχει και καμιά σχέση με τη χώρα. Στη τελική... όπως ο ΔΠΓ απαγόρεψε στον Γκραντ να βγάλει ελληνικό διαβατήριο (παπάτζες εννοείται, απλά δεν ήθελε ο παίχτης και βρήκε αφορμή να το παίξει μάγκας ο ΔΠΓ), έτσι ας αρνηθεί και στον Ναν να βγάλει Τούρκικο αν ισχύει η πρόταση. Απλά τα πράγματα!
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4411
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ποιο οτι οι παιχτες συζητανε για την εθνικη και εκτος εθνικη?
χρειαζεται εξηγηση?δεν ειναι αυτονοητο?
η οτι δεν πανε στην εθνικη?και αυτο χρειαζεται?αφου δεν πανε
οτι πολλοι παιχτες ειναι στραβωμενοι για τις ελληνοποιησεις και για τον πριγκηπα που επιβαλλει τα αμπαλα αδερφια του?μεταξυ τους τα λενε τι περιμενεις να βγαλουν ανακοινωση?
θα τους φαει η μαρμαγκα και δεν θα ξαναπαιξουν μπασκετ εντος ελλαδα
το δειχνουν με τις εμφανισεις του στην εθνικη
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
τωρα που εσκασε οτι θελουν να ελληνοποιησουν τον γκος ξαναβγαζουν αυτο το παλιο θεμα με τον νανJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 2:42 amΑπο που προέκυψε πάλι αυτό ρε παιδιά ότι ο Ναν θα βγάλει Τούρκικο διαβατήριο? Κάποιοι (sport 24, κλπ) δεν έχουν μου φαίνεται με τι να ασχοληθούν και φτιάχνουν θέματα μόνοι τους. Πάμε καλά? Αφού μέχρι κι ο ίδιος ο Αταμαν το διέψευσε. Εδώ στο καθεστωτικό πορτοκαλί σάιτ λέγανε πως όταν ρώτησαν από τη δική μας εθνικη αν ψήνεται ο Ναν να βγάλει διαβατήριο (και μιλάμε για τη χώρα στην οποία θα κλήσει 5ετια), ούτε που το σκέφτηκε. Γιατί να χαλάει τα καλοκαίρια του? Τι τον νοιάζει? Πόσο μάλλον για τη Τουρκία που δεν έχει και καμιά σχέση με τη χώρα. Στη τελική... όπως ο ΔΠΓ απαγόρεψε στον Γκραντ να βγάλει ελληνικό διαβατήριο (παπάτζες εννοείται, απλά δεν ήθελε ο παίχτης και βρήκε αφορμή να το παίξει μάγκας ο ΔΠΓ), έτσι ας αρνηθεί και στον Ναν να βγάλει Τούρκικο αν ισχύει η πρόταση. Απλά τα πράγματα!
τωρα τι σχεση εχει το ενα με το αλλο γιατι το θεωρουν <<αντιβαρο>> μερικοι μονο αυτοι ξερουν
ο ναν δεν ειναι μεγεθος γκραντ αν θελησει μπορει να αγνοησει τον δγ και να παιξει στην τουρκια αλλα συνεχιζω να μην καταλαβαινω γιατι αυτο θα πρεπει να απασχολει την μπασκετικη ελλαδα
αντε πες τους παναθηναικους να τους απασχολει απτην αποψη οτι θα κουραζεται και καλα
οι υπολοιποι τι ενδιαφερον εχουν για το θεμα
αν πχ ο λι παρει ελβετικο διαβατηριο θα ειχε ασχοληθει κανεις?
αν ο φουρνιε παρει ισπανικο αν ο γκαρντ παρει πολωνικο
θα ειχε παραπανω απο μια αναφορα εδω στο φορουμ?
0
- Conan1982
- Reactions: 3551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εκτός του Σλούκας και του Ρογκα ποιος άλλος αρνείται;τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 4:08 amΠοιο οτι οι παιχτες συζητανε για την εθνικη και εκτος εθνικη?
οτι πολλοι παιχτες ειναι στραβωμενοι για τις ελληνοποιησεις και για τον πριγκηπα που επιβαλλει τα αμπαλα αδερφια του?μεταξυ τους τα λενε τι περιμενεις να βγαλουν ανακοινωση?
Ποιοι έχουν στραβωσει με την Ελληνοποίηση και γιατί δεν στραβωνουν στις υπόλοιπες Εθνικές, οι Τούρκοι παίκτες γιατί υποθετικά δεν θα στράβωναν που θα τουρκοποιουσαν τον παίκτη όπου είχε να διαλέξει;
Ποιανού την θέση στα σέντερ ακριβώς έφαγε ο Κώστας, και στον ΠΑΟ με μέσο έπαιξε;
Πιστεύεις αλήθεια ότι κάποιοι παίκτες παίζουν επίτηδες χάλιαεβ με την Εθνική; Ποιοί; Μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος σε όλες μου τις ερωτήσεις;
4
4

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ρωτησες απο που προκυπτει οτι δεν πανε παιχτες και σου απαντησαConan1982 έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 7:36 amΕκτός του Σλούκας και του Ρογκα ποιος άλλος αρνείται;τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 4:08 am
Ποιο οτι οι παιχτες συζητανε για την εθνικη και εκτος εθνικη?
Ποιοι έχουν στραβωσει με την Ελληνοποίηση και γιατί δεν στραβωνουν στις υπόλοιπες Εθνικές, οι Τούρκοι παίκτες γιατί υποθετικά δεν θα στράβωναν που θα τουρκοποιουσαν τον παίκτη όπου είχε να διαλέξει;
Ποιανού την θέση στα σέντερ ακριβώς έφαγε ο Κώστας, και στον ΠΑΟ με μέσο έπαιξε;
Πιστεύεις αλήθεια ότι κάποιοι παίκτες παίζουν επίτηδες χάλιαεβ με την Εθνική; Ποιοί; Μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος σε όλες μου τις ερωτήσεις;
και ενας να ηταν παλι προκυπτει οτι δεν πανε
ναι μερικοι παιχτες ειναι ξενερωμενοι
για την οικονομια της συζητησης η επομενη ερωτηση σου θα ειναι και που ξερεις εχεις αποδειξεις
και ανταπαντηση μου θα ειναι ναι εχω κοινους γνωστους και τα ξερω
αν θεωρεις οτι ολα βαινουν καλως στην εθνικη και ολα ειναι ονειρικα και φωτο που να παιζω φατουρο με παιχτη εθνικης να ποσταρω δεν θα σε πεισει

0
JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 2:42 amΑπο που προέκυψε πάλι αυτό ρε παιδιά ότι ο Ναν θα βγάλει Τούρκικο διαβατήριο? Κάποιοι (sport 24, κλπ) δεν έχουν μου φαίνεται με τι να ασχοληθούν και φτιάχνουν θέματα μόνοι τους. Πάμε καλά? Αφού μέχρι κι ο ίδιος ο Αταμαν το διέψευσε. Εδώ στο καθεστωτικό πορτοκαλί σάιτ λέγανε πως όταν ρώτησαν από τη δική μας εθνικη αν ψήνεται ο Ναν να βγάλει διαβατήριο (και μιλάμε για τη χώρα στην οποία θα κλήσει 5ετια), ούτε που το σκέφτηκε. Γιατί να χαλάει τα καλοκαίρια του? Τι τον νοιάζει? Πόσο μάλλον για τη Τουρκία που δεν έχει και καμιά σχέση με τη χώρα. Στη τελική... όπως ο ΔΠΓ απαγόρεψε στον Γκραντ να βγάλει ελληνικό διαβατήριο (παπάτζες εννοείται, απλά δεν ήθελε ο παίχτης και βρήκε αφορμή να το παίξει μάγκας ο ΔΠΓ), έτσι ας αρνηθεί και στον Ναν να βγάλει Τούρκικο αν ισχύει η πρόταση. Απλά τα πράγματα!

0
- j-kidd13
- Reactions: 1705
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν προκυπτει απο πουθενα οτι οι παικτες δεν γουσταρουν να πανε στην εθνικη, οτι ειναι ξενερωμενοι με τους αφους Κουμποι (οι οποιοι πρεπει να τρωνε χρονο περιπου 1% απο τον συνολικο αγωνιστικο χρονο,ασε που ειναι και ωραιοι τυποι οι Κουμπο οποτε αποκλειεται καποιος να ειναι στραβωμενος μαζι τους),οτι υπαρχει κακο κλιμα κλπ.Ισα ισα που με τον Σπανουλη κοουτς πρεπει να συμβαινει το ακριβως αντιθετο, να εχει ωραιο κλιμα και να θελουν ολοι να πανε να παιξουν.Εδω μεχρι και ο Σλουκας θα δωσει το παρον το καλοκαιρι στα 35 του.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 8:22 amρωτησες απο που προκυπτει οτι δεν πανε παιχτες και σου απαντησαConan1982 έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 7:36 am
Εκτός του Σλούκας και του Ρογκα ποιος άλλος αρνείται;
και ενας να ηταν παλι προκυπτει οτι δεν πανε
ναι μερικοι παιχτες ειναι ξενερωμενοι
για την οικονομια της συζητησης η επομενη ερωτηση σου θα ειναι και που ξερεις εχεις αποδειξεις
και ανταπαντηση μου θα ειναι ναι εχω κοινους γνωστους και τα ξερω
αν θεωρεις οτι ολα βαινουν καλως στην εθνικη και ολα ειναι ονειρικα και φωτο που να παιζω φατουρο με παιχτη εθνικης να ποσταρω δεν θα σε πεισει![]()
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
απο που προκυπτει οτι στην εθνικη ειναι ολα ροδινα?j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 8:50 am
Δεν προκυπτει απο πουθενα οτι οι παικτες δεν γουσταρουν να πανε στην εθνικη, οτι ειναι ξενερωμενοι με τους αφους Κουμποι (οι οποιοι πρεπει να τρωνε χρονο περιπου 1% απο τον συνολικο αγωνιστικο χρονο,ασε που ειναι και ωραιοι τυποι οι Κουμπο οποτε αποκλειεται καποιος να ειναι στραβωμενος μαζι τους),οτι υπαρχει κακο κλιμα κλπ.Ισα ισα που με τον Σπανουλη κοουτς πρεπει να συμβαινει το ακριβως αντιθετο, να εχει ωραιο κλιμα και να θελουν ολοι να πανε να παιξουν.Εδω μεχρι και ο Σλουκας θα δωσει το παρον το καλοκαιρι στα 35 του.
εχεις αποδειξεις?
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1705
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εσυ εχεις αποδειξεις για οσα ειπες?Αν ναι ποσταρες τες τωρα.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 8:57 amαπο που προκυπτει οτι στην εθνικη ειναι ολα ροδινα?j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 8:50 am
Δεν προκυπτει απο πουθενα οτι οι παικτες δεν γουσταρουν να πανε στην εθνικη, οτι ειναι ξενερωμενοι με τους αφους Κουμποι (οι οποιοι πρεπει να τρωνε χρονο περιπου 1% απο τον συνολικο αγωνιστικο χρονο,ασε που ειναι και ωραιοι τυποι οι Κουμπο οποτε αποκλειεται καποιος να ειναι στραβωμενος μαζι τους),οτι υπαρχει κακο κλιμα κλπ.Ισα ισα που με τον Σπανουλη κοουτς πρεπει να συμβαινει το ακριβως αντιθετο, να εχει ωραιο κλιμα και να θελουν ολοι να πανε να παιξουν.Εδω μεχρι και ο Σλουκας θα δωσει το παρον το καλοκαιρι στα 35 του.
εχεις αποδειξεις?
Δεν ειπα οτι ειναι ολα ροδινα, ειπα συγκεκριμενα για το οτι οι παικτες δεν γουσταρουν να πανε και ειναι στραβωμενοι κλπ.
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3271
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κώστας Παπανικολάου
https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... nikousame/
Κώστας Σλούκας
Γιάννης Αντετοκούμπο
Βασίλης Τολιοπουλος
Και βαριέμαι να ψάξω των υπολοίπων.
Είναι άλλο να κρίνεις αρνητικά ή να διαφωνείς με βάση τις πεποιθήσεις σου και άλλο να "λερώνεις".
Υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους απασχολεί αν ο αιώνιος αντίπαλος τους κερδίσει σε ένα άθλημα και δεν γυρίζουν όλα γύρω από το παρασκήνιο.
Ευτυχώς τα γήπεδα γεμίζουν για να δουν όλες τις εθνικές ομάδες, ανδρών γυναικών εφήβων νεανίδων κλπ ακόμη και όταν έχουμε καιρό να δούμε ένα μετάλλιο.
Όσοι είναι ενάντια στην Εθνική ομάδα μπάσκετ αργά ή γρήγορα θα φανερωθούν. Γιατί θα ξεχωρίσουν από όσους παλεύουν για αυτήν με κάθε τρόπο.
Η Εθνική Ομάδα είναι ένα, είναι όλα τα παιδιά που πατάνε στο παρκε, όλα τα παιδιά που δουλεύουν στις προετοιμασίες, σε κάθε παράθυρο. Η Εθνική ομάδα είναι ένα και δεν είναι μπαρουτοκαπνισμένοι και μη, καλοί παίκτες και μη. Είμαστε ένα”.
https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... nikousame/
Κώστας Σλούκας
https://www.google.com/amp/s/www.enikos ... 89957/amp/Βασικό πρόσωπο για εμένα είναι ο Βασίλης, έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί του και τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χθες ήταν δακρυσμένος, το λέω και ανατριχιάζω.
Ο Γιάννης, που έχει πάρει τα πάντα, είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο. Είναι πολύ μεγάλη η τιμή.
Όχι αυτό δεν σημαίνει απόσυρση. Θέλω να πιστεύω πως θα βοηθήσω την Εθνική στο Eurobasket αν έχω την υγεία μου. Η Εθνική Ομάδα δεν είναι μια απλή ομάδα για εμένα.
Όπως έχω πει, πήγαινα στην Εθνική 11-12 χρόνων, μαζί με τον “Παπ”. Βρισκόμασταν από 12 χρόνων σε ένα γήπεδο για προπόνηση. Είμαστε παρέα με αυτά τα παιδιά.
Με τον “Παπ”, τον Παπαπέτρου, τον Νικ. Θέλω πραγματικά να πετύχει η Εθνική για αυτά τα παιδιά. Είμαστε μακριά εδώ και χρόνια από ένα μετάλλιο, μία διάκριση. Ευθύνομαι και εγώ, δεν ήμουν αυτός που ήθελα. Θέλω πραγματικά να πετύχει η Εθνική για όλο τον κόσμο και τα παιδιά τα ίδια».
Γιάννης Αντετοκούμπο
https://www.google.com/amp/s/esquire.co ... 3famp=trueΑν είμαι υγιής, θα είμαι εκεί. Νόμιζα ότι μπορούσαμε να είχαμε πάρει μετάλλιο πριν από δύο χρόνια στο Ευρωμπάσκετ, αλλά παίξαμε δύο φορές με τη Γερμανία, που είναι σπουδαία ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ο κόουτς Σπανούλης θα δημιουργήσει μια καλή ομάδα και κάνουμε την προσπάθεια. Ο προπονητής με ώθησε να βγω από τη ζώνη άνεσής μου, με κρατούσε πάντα σε εγρήγορση και επηρέασε τον τρόπο, που προσέγγιζα το παιχνίδι. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε χρόνο, έτσι νικήσαμε την Κροατία με το σουτ μου από μέση απόσταση".
Βασίλης Τολιοπουλος
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ki/4966799Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είναι τεράστια τιμή και να κερδίζεις με την Εθνική είναι κάτι που ονειρευόμουν από μικρός. Η άμυνα αλλαγών είναι κάτι που παίζουμε όλη τη χρονιά με την ομάδα μου και έχω συνηθίσει. Όταν παίζεις με την Εθνική ομάδα το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να θυσιάσεις το κορμί σου. Καταφέραμε να μειώσουμε στους επτά στο ημίχρονο, είπαμε πως μπορούμε να το γυρίσουμε, βγάλαμε ψυχή, βγάλαμε μεγάλες άμυνες, μπήκαν τα σουτ και καταφέραμε να το γυρίσουμε. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, αλλά τα παιδιά είναι όλοι δυνατοί χαρακτήρες και το έδειξαν όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είναι τεράστια χαρά μου, είναι όνειρο ζωής να με καλεί το είδωλό μου ο Βασίλης Σπανούλης στην Εθνική Ανδρών κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ κάθε φορά για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα με την Εθνική ομάδα».
Και βαριέμαι να ψάξω των υπολοίπων.
Είναι άλλο να κρίνεις αρνητικά ή να διαφωνείς με βάση τις πεποιθήσεις σου και άλλο να "λερώνεις".
Υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους απασχολεί αν ο αιώνιος αντίπαλος τους κερδίσει σε ένα άθλημα και δεν γυρίζουν όλα γύρω από το παρασκήνιο.
Ευτυχώς τα γήπεδα γεμίζουν για να δουν όλες τις εθνικές ομάδες, ανδρών γυναικών εφήβων νεανίδων κλπ ακόμη και όταν έχουμε καιρό να δούμε ένα μετάλλιο.
Όσοι είναι ενάντια στην Εθνική ομάδα μπάσκετ αργά ή γρήγορα θα φανερωθούν. Γιατί θα ξεχωρίσουν από όσους παλεύουν για αυτήν με κάθε τρόπο.
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions