Ναν-Γκραντ-Οσμαν-Χερναγκομεζ-Λεσσορτ
Σλουκας-Φραντσισκο-Οτζελεγε-Μιτογλου-Γκαμπριελ
Καλαιτζακης-Σαμο-Αβδαλας
Τράμπα Φρανσίσκο με Γκριγκονις
Οντζελεγε με Λορέντζο για να επιστρέψει η Βαλένθια στην Ευρωλιγκα όπου ανηκει
Συντονιστής: Captains
Δεν αντέχω να βλέπω Φρανσισκο και οτζελεγιε. Σορι μπρο.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 7:21 pmΔεν ξέρω αν οι αμερικανοφερμενοι Φλιν η Κ. Χεις αν θα μπορούν να σταθουν άμεσα στην Ευρωλιγκα.
Ναν-Γκραντ-Οσμαν-Χερναγκομεζ-Λεσσορτ
Σλουκας-Φραντσισκο-Οτζελεγε-Μιτογλου-Γκαμπριελ
Καλαιτζακης-Σαμο-Αβδαλας
Τράμπα Φρανσίσκο με Γκριγκονις
Οντζελεγε με Λορέντζο για να επιστρέψει η Βαλένθια στην Ευρωλιγκα όπου ανηκει
![]()
αχ μην μου γραφεις τετοια πρωι πρωι και ειμαι και απο δικηEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 11:09 amΤουλουμπα ο Παπαγιαννης έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον ΣορτςΛες να γίνει το ντυλ με υποχρεωση μας να δεχθούμε στους κόλπους μας τον Παπατζον;;;;;;;
Δηλαδή να πάρουμε Σορτς-Τολιοπουλο και να έχουμε τον 36αρη σλουκα! Και ποιος θα παίζει άμυνα εγώ; Ο σορτς λόγω ύψους σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια θα γίνεται κινητό μις-ματς και ο Τολιοπούλος το ίδιο. Θα παίζουμε όσα βάλουμε και όσα φάμε ;EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 11:20 amΗ αλήθεια είναι δύσκολο γιατί ο Σορτς παιζει 25 +και δεν έχουμε τόσο χώρο αλλά αυτό με τον ίδιο μάνατζερ με προβληματίζει.Παντως ο Γκάμπριελ θα μείνει όπως και να χει από ότι ακουγετ;Ι και το αξίζει με το παρ;πάνω.
Ο Τολιοπουλος ακούστηκε για 2ετες από ένα ότι να ναι σαιτ.Μια χαρά. Τον πιστεύω τον Τολιο επιθετικα.
Ουτε εγω θελω τον Παπαγιαννη, αλλα μια 3αδα Λεσορ-Γκαμπριελ-Παπαγιαννης, δεν ειναι ασχημη, νομιζω θα το παραδεχτεις και εσυ.Συμπληρωνει ολα τα κουτακια σχεδον.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 11:14 amαχ μην μου γραφεις τετοια πρωι πρωι και ειμαι και απο δικηEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 11:09 amΤουλουμπα ο Παπαγιαννης έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον ΣορτςΛες να γίνει το ντυλ με υποχρεωση μας να δεχθούμε στους κόλπους μας τον Παπατζον;;;;;;;
![]()
Το Λεσορ-Γκαμπριέλ με λίγο μητογλου και Χουαντσο στο 4 με λίγο Σαμαντούροφ είναι αυτό που συμπληρώνει τα κουτάκια. Ας πάρουμε Ρογκαβοπουλο στο τρία να γλιτώσουμε από παπαγιανη-παπαπετρου εύχομαι
νομιζω οτι δεν ειναι θεμα διαβατηριου αλλα κολληματος του δγ