Ελληνοποίηση ξένων αθλητών

Συντονιστής: Captains

Συμφωνείτε με την ελληνοποίηση ξένων αθλητών?

ΝΑΙ
20
29%
ΟΧΙ
39
57%
ΑΔΙΑΦΟΡΟ
10
14%

Σύνολο ψήφων: 69
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Απρ 07, 2025 10:47 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:29 am
Conan1982 έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:07 am

Έχουμε το παράδοξο εσύ να κάνεις ισχυρισμούς χωρίς κανένα στοιχείο, να αγνοείς τις προφανείς ερωτήσεις μας, που δεν έχεις απαντήσεις και εμείς να πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν ισχύει αυτό που λες.
αυτο ειναι η δικια σου αποψη
και συμβαινει γιατι θεωρεις οτι εσυ κατεχεις την αληθεια και πρεπει να σου αποδειξουν οι αλλοι οτι αυτο που πιστευεις δεν ειναι σωστο

ενω εγω αντιθετα δεν εχω κανενα τετοιο θεμα απλα κανω παραθεση της αποψης μου

εφοσον οπως το περιγραφεις εγω ειμαι ο κατηγορουμενος και πρεπει να απαντω σε οτι με ρωτατε και να αποδειξω την αθοωτητα μου αφηστε το υς ενορκους να κρινουν αν ειναι σωστα η λαθος αυτα που γραφω

και μετα καταδικαστε με τις φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες :mrgreen:
Ωραία τα λες φίλε, αλλά όταν κάποιος παρουσιάζει στοιχεία που αποδεικνύουν κάτι, οι διάφορες "απόψεις" πάνε περίπατο γιατί δεν βασίζονται σε τίποτα χειροπιαστό. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχω δει τι συζητάτε. Γενικότερο το σχόλιο μου.
Και το ότι η γη είναι επίπεδη, άποψη είναι...

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Δευ Απρ 07, 2025 10:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2979
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 07, 2025 10:48 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:41 am
επισης δεν ειναι ποινικο για να χρειαζεται να με ανακρινουν και να φερνω αποδειξεις
Φυσικά δεν χρειάζεται. Ειδικά από την στιγμή που είπες πως δεν θέλεις να πείσεις κανέναν.

Σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη όμως, θα πρέπει τα λεγόμενα σου για πράγματα στα οποία οι άλλοι δεν έχουν πρόσβαση (όπως το τι σου λένε οι γνωστοί σου πχ) να συνοδεύονται από κάποιες έστω ενδείξεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις προσάψει αυτή την ιδέα του δικαστηρίου ή της αστυνόμευσης στην έκθεση του τεκμηριωμένου λόγου.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4411
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Απρ 07, 2025 10:57 am

chainsaw έγραψε:

Ωραία τα λες φίλε
οταν ημουν μικρος εβλεπα πολυ ματλοκ γιαυτο :mrgreen:

καλα και εσυ προχτες που σου ελεγα οτι ο μιλουτινοφ παιρνει 1.8 αποδειξεις και συμβολαια μου ζητουσες :roofl:

ευτυχως που παρεθεσε δικαστικα στοιχεια ο τζωνυς και κερδισαμε την υποθεση
ραντεβου στα εφετεια :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 528
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Απρ 07, 2025 11:03 am

τουλουμπα έγραψε:
καλα και εσυ προχτες που σου ελεγα οτι ο μιλουτινοφ παιρνει 1.8 αποδειξεις και συμβολαια μου ζητουσες :roofl:
δεν έχω παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη συζήτηση σας αλλά όταν λες κάτι τόσο συγκεκριμένο "ο Μιλουτίνοφ παίρνει 1,8" δεν είναι και τόσο :roofl: το να σου ζητήσει κάποιος να το τεκμηριώσεις. δεν εκφράζεις άποψη για να μη χρειάζεσαι αποδείξεις.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Απρ 07, 2025 11:11 am

yawn.brigade έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 11:03 am
τουλουμπα έγραψε:
δεν έχω παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη συζήτηση σας αλλά όταν λες κάτι τόσο συγκεκριμένο "ο Μιλουτίνοφ παίρνει 1,8" δεν είναι και τόσο :roofl: το να σου ζητήσει κάποιος να το τεκμηριώσεις. δεν εκφράζεις άποψη για να μη χρειάζεσαι αποδείξεις.
γενικα για να μην εχεις κενα μπορω να γραψω οτι ποσο θελω και δεν χρειαζεται να τεκμηριωσω κατι
παραλο αυτα σου ειπαν πως προκυπτει αλλα ο ενας ειναι το σδνα ο αλλος ειναι βαλτος ο αλλος τα παιρνει και δεν δεχτηκες καμια τεκμηριωση οποτε η υποθεση εκκρεμει στο εφετειο :welcome:

αλλα μην σπαμαρουμε με ασχετο θεμα οποιος θελει ας παει να δει στο θεμα του οσφπ και να βγαλει συμπερασματα

0
Giannis14

junior
Reactions: 79
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Απρ 07, 2025 11:16 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:44 am
Conan1982 έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:41 am

Με συγχωρείς αλλά δεν κάνεις παράθεση των απόψεων σου.
Δεν λες την άποψη σου παραθέτεις γεγονότα όπως και ο Giannis14. Και όταν παραθέτουμε γεγονότα έ, κάπου πρέπει να τα στηρίζουμε.
Και δεν τα παρουσιάζεις ως απόψεις, τα παρουσιάζεις ως αληθινά στοιχεία τα οποία λες ξανά και ξανά μέχρι να γίνουν πιστευτά, αγνοείς τις ερωτήσεις, λέγοντας ότι εμένα δεν με νοιάζει να πείσω κανέναν. Η λογική λέει ότι σε νοιάζει και σε παρανοιάζει να τα λες αυτά ακριβώς για να πείσεις, για ποιον άλλο λόγο;
Υ.Γ τώρα θα φανταστώ θα ξεκινάς τις προτάσεις σου με κάτι του στυλ: Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Εθνική έχει προβλήματα; Κάτι αντίστοιχο με την Μπασκετική αρχή;
αυτος ειναι νεος χρηστης και τον πατε με το μαλακο :mrgreen:
κατσε να τα γραφει αυτα 2-3 χρονια και δουμε μετα :roofl:
Είπα την γνώμη μου, που πίστευα ότι είναι κάτι προφανές το beef μεταξύ Παπανικολάου-Σλουκα, το οποίο μεταφέρεται και στην εθνική, έγραψα ότι και ο Γιάννης θα έπρεπε και θα ήθελε να είναι αρχηγός, και υπέστη μπουλινγκ και χλευασμό. Με τρομοκρατήσανε και δεν μπορώ να απαντήσω παραπάνω

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Απρ 07, 2025 11:17 am

j-kidd13 έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:46 am

Και φυσικα η απαντηση σου ηταν "εσυ που λες οτι ειναι ολα ροδινα εχεις αποδειξεις?"...Μονο που εμεις,εγω και ο Conan εν προκειμενω, δεν ειπαμε ποτε οτι ειναι ολα ροδινα.
Λεπτομέρειες...
Giannis14 έγραψε:
Είπα την γνώμη μου, που πίστευα ότι είναι κάτι προφανές το beef μεταξύ Παπανικολάου-Σλουκα, το οποίο μεταφέρεται και στην εθνική, έγραψα ότι και ο Γιάννης θα έπρεπε και θα ήθελε να είναι αρχηγός, και υπέστη μπουλινγκ και χλευασμό. Με τρομοκρατήσανε και δεν μπορώ να απαντήσω παραπάνω
Κανείς δεν σε τρομοκράτησε, παραθέτεις ως κάτι δεδομένο αυτό που τώρα λες ότι είναι η άποψη σου, κανείς δεν σε εμποδίζει να την λες, όμως πρέπει να είσαι προετοισμένος να απαντήσεις και στις απορίες που γεννιούνται.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1705
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Απρ 07, 2025 11:30 am

Giannis14 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:44 am

αυτος ειναι νεος χρηστης και τον πατε με το μαλακο :mrgreen:
κατσε να τα γραφει αυτα 2-3 χρονια και δουμε μετα :roofl:
Δεν το παρουσιασες σαν γνωμη αγαπητε, εγραψες οτι υπαρχει κακο κλιμα,ειναι προφανες και οποιος δεν το βλεπει εθελοτυφλει.Αυτο δεν ειναι γνωμη, αυτο ειναι δεδομενο.
Οταν κατι το παρουσιαζουμε ως δεδομενο πρεπει να μπορουμε να το στηριξουμε με αποδειξεις.

1
1 Εικόνα
Giannis14

junior

Δευ Απρ 07, 2025 11:38 am

j-kidd13 έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 11:30 am
Giannis14 έγραψε:

Δεν το παρουσιασες σαν γνωμη αγαπητε, εγραψες οτι υπαρχει κακο κλιμα,ειναι προφανες και οποιος δεν το βλεπει εθελοτυφλει.Αυτο δεν ειναι γνωμη, αυτο ειναι δεδομενο.
Οταν κατι το παρουσιαζουμε ως δεδομενο πρεπει να μπορουμε να το στηριξουμε με αποδειξεις.
Δεν μπορώ να απαντήσω παραπάνω. Είπα ορισμένα γεγονότα τα οποία στήριζα την γνώμη μου, τα οποία υποβαθμίστηκαν, επομένως λήγει το θέμα από εμένα εδώ. Είναι δεδομένα που έχουν συμβεί, έχουν γραφτεί άρθρα και έχουν επισημανθεί. Οι κακές σχέσεις Σλουκα Παπανικολάου για να μην αναφέρω και την κακή σχέση Γουολκαπ σλουκα. Θεώρησα ότι το θέμα αρχηγίας στην εθνική είναι υπαρκτό, όπως και ότι ο Γιάννης με το ιμπακτ που έχει θα έπρεπε να είναι αρχηγός και ίσως ήταν και η λύση για το beef ανάμεσα στους Παπανικολάου-Σλουκα. Οι κακές σχέσεις είναι δεδομένες. Απλά εγώ έθεσα θέμα αρχηγίας μεταξύ σλουκα παπανικολου Γιάννη. Αυτό είναι κάτι που δεν έχει ειπωθεί ούτε είναι δεδομένο, απλά το θεώρησα αυτονόητο απτην στιγμή που έχουν κακές σχέσεις οι προαναφερθέντες

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Δευ Απρ 07, 2025 1:59 pm

τουλουμπα έγραψε:
chainsaw έγραψε:

Ωραία τα λες φίλε

Καλά, δεν είπες μόνο αυτό...
Έχεις πει ένα σωρό ανακρίβειες και ένα σωρό φημες- κουτσομπολιά που δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν ισχύουν ή όχι. Όπως ότι ο Ολυμπιακός διεδιδε επιτηδες ψεύτικα στοιχεία για τα συμβόλαια των παικτών.
Η διαφορά σου με μένα και με άλλους είναι ότι δεν επιμένουμε δογματικά στη γνώμη μας, αλλά αν μας δείξουν στοιχεια για το αντίθετο, το ασπαζόμαστε....

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Απρ 07, 2025 2:03 pm

chainsaw έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Έχεις πει ένα σωρό ανακρίβειες και ένα σωρό φημες- κουτσομπολιά που δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν ισχύουν ή όχι. Όπως ότι ο Ολυμπιακός διεδιδε επιτηδες ψεύτικα στοιχεία για τα συμβόλαια των παικτών.
Η διαφορά σου με μένα και με άλλους είναι ότι δεν επιμένουμε δογματικά στη γνώμη μας, αλλά αν μας δείξουν στοιχεια για το αντίθετο, το ασπαζόμαστε....
ε ναι σωστα δεν εισαι καθολου δογματικος ειναι γνωστο αυτο :welcome:

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 528

Δευ Απρ 07, 2025 2:21 pm

Giannis14 έγραψε:
Απλά εγώ έθεσα θέμα αρχηγίας μεταξύ σλουκα παπανικολου Γιάννη. Αυτό είναι κάτι που δεν έχει ειπωθεί ούτε είναι δεδομένο, απλά το θεώρησα αυτονόητο απτην στιγμή που έχουν κακές σχέσεις οι προαναφερθέντες
αυτονόητα δεν είναι ούτε το να θέλει ούτε το να πρέπει να γίνει ο Γιάννης αρχηγός της Εθνικής.

για το πρώτο δεν έχει εκφράσει ποτέ τέτοια επιθυμία ο ίδιος. μπορεί να θέλει μπορεί και όχι.

το "πρέπει" σηκώνει συζήτηση και υπάρχουν κάποια επιχειρήματα κατά του που το κάνουν μη αυτονόητο. με βασικότερο όλων το ότι με το Γιάννη κάθε καλοκαίρι η Εθνική είναι στο περίμενε για το αν θα κατέβει ή όχι. αν δε κατέβει ποιος θα είναι αρχηγός; νομίζω για τέτοιες περιπτώσεις η Εθνική (φαντάζομαι και οι υπόλοιπες) επιβραβεύει με το περιβραχιόνιο όχι τους καλύτερους παίκτες ούτε τους σταρ αλλά αυτούς που έχουν φάει την Εθνική με το κουτάλι.

0
Giannis14

junior

Δευ Απρ 07, 2025 4:06 pm

yawn.brigade έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 2:21 pm
Giannis14 έγραψε:
Απλά εγώ έθεσα θέμα αρχηγίας μεταξύ σλουκα παπανικολου Γιάννη. Αυτό είναι κάτι που δεν έχει ειπωθεί ούτε είναι δεδομένο, απλά το θεώρησα αυτονόητο απτην στιγμή που έχουν κακές σχέσεις οι προαναφερθέντες
αυτονόητα δεν είναι ούτε το να θέλει ούτε το να πρέπει να γίνει ο Γιάννης αρχηγός της Εθνικής.

για το πρώτο δεν έχει εκφράσει ποτέ τέτοια επιθυμία ο ίδιος. μπορεί να θέλει μπορεί και όχι.

το "πρέπει" σηκώνει συζήτηση και υπάρχουν κάποια επιχειρήματα κατά του που το κάνουν μη αυτονόητο. με βασικότερο όλων το ότι με το Γιάννη κάθε καλοκαίρι η Εθνική είναι στο περίμενε για το αν θα κατέβει ή όχι. αν δε κατέβει ποιος θα είναι αρχηγός; νομίζω για τέτοιες περιπτώσεις η Εθνική (φαντάζομαι και οι υπόλοιπες) επιβραβεύει με το περιβραχιόνιο όχι τους καλύτερους παίκτες ούτε τους σταρ αλλά αυτούς που έχουν φάει την Εθνική με το κουτάλι.
Να κάνουμε τον λαρεντζακη αρχηγό τότε. Είναι πάντα εκεί, είναι φανατικός ελληναράς, και τίμιος. Οτι του ζητήσει το ελληνικό εθνόσημο αυτός είναι πάντα εκεί.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Δευ Απρ 07, 2025 4:25 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 2:03 pm
chainsaw έγραψε:

ε ναι σωστα δεν εισαι καθολου δογματικος ειναι γνωστο αυτο :welcome:
Ή άλλη μας διαφορά είναι ότι εγώ δεν το παίζω τρελιτσα, όταν δεν με συμφέρει :)

Πες μου εσύ τι είμαι, ναι

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Δευ Απρ 07, 2025 6:21 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 2:42 am
Απο που προέκυψε πάλι αυτό ρε παιδιά ότι ο Ναν θα βγάλει Τούρκικο διαβατήριο? Κάποιοι (sport 24, κλπ) δεν έχουν μου φαίνεται με τι να ασχοληθούν και φτιάχνουν θέματα μόνοι τους. Πάμε καλά? Αφού μέχρι κι ο ίδιος ο Αταμαν το διέψευσε. Εδώ στο καθεστωτικό πορτοκαλί σάιτ λέγανε πως όταν ρώτησαν από τη δική μας εθνικη αν ψήνεται ο Ναν να βγάλει διαβατήριο (και μιλάμε για τη χώρα στην οποία θα κλήσει 5ετια), ούτε που το σκέφτηκε. Γιατί να χαλάει τα καλοκαίρια του? Τι τον νοιάζει? Πόσο μάλλον για τη Τουρκία που δεν έχει και καμιά σχέση με τη χώρα. Στη τελική... όπως ο ΔΠΓ απαγόρεψε στον Γκραντ να βγάλει ελληνικό διαβατήριο (παπάτζες εννοείται, απλά δεν ήθελε ο παίχτης και βρήκε αφορμή να το παίξει μάγκας ο ΔΠΓ), έτσι ας αρνηθεί και στον Ναν να βγάλει Τούρκικο αν ισχύει η πρόταση. Απλά τα πράγματα!
Κοίτα αν του πει η Τουρκία πάρε 1.000.000 για τα μάτς που θα παίξεις μέσα στο χρόνο με την Εθνική και τον θέλει ο Αταμαν δε νομίζω να του το απαγορεύσει κάνεις.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”