Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5676
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 09, 2025 6:55 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 6:40 pm
Το σχήμα με τον Πίτερς στο πέντε έχει καθιερωθεί (από ανάγκη) και πιστεύω ότι θα το δούμε και σε playoff (περισσότερο) και final four (λιγότερο). Είναι ένα mobile σχήμα που δείχνει να λειτουργεί τουλάχιστον στην επίθεση και στην άμυνα προσφέρει την δυνατότητα να παιχτεί δυναμική άμυνα με αλλαγές. Έχουν κάνει καλή ανάλυση πάνω σε αυτό τα παιδιά στους allarounders. Η λογική είναι να βγαίνει ο Πίτερς για pick and pop όπως κάνει ο Μήτογλου στον ΠΑΟ όταν χρησιμοποιείται στο 5.

Ο Ράιτ να παίξει 25 λεπτά σε αυτή τη φάση το θεωρώ αδύνατο. Είναι πολύ πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης. Εντωμεταξύ ρε shaq ποια πεντάρια έχει η Μακάμπι που δεν μπορεί να παίξει ο Πίτερς στο 5; Τον shorkin και τον Cohen; :roofl:

Πάντως που κάνει εντύπωση πως υποτιμούμε τον Πίτερς ως παίκτη σαν οπαδοί. Ο τύπος έβαλε 32 πόντους με προσωπικό ρεκόρ και 8/9 τρίποντα, αν τους είχε βάλει ο Φουρνιέ ή ο Σάσα θα λεγαμε για εμφανίσεις MVP, αν αντίστοιχα τους είχε βάλει ο Οσμαν, ο Γκραντ ή κάποιος άλλος του ΠΑΟ, οι οπαδοί του θα γράφανε 5 σελίδες για το πόσο πολύτιμος είναι και πόσο τυχεροί είναι που τον έχουν στην ομάδα τους, και εμείς τίποτα, 3-4 σύντομες αναφορές και οι περισσότεροι σχολίασαν την εμφάνιση του Γκός και τον ανακήρυξαν MVP. Ναι οκ, είναι αντί τουριστικός ο Πίτερς και αναπολούμε και το άτι τον Πετρούσεφ, αλλά περίεργα πράγματα ρε μάγκες!

Πάντως έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα με Φαλ-Μίλου, βλέπω Πίτερς να καθιερώνεται στο πέντε..α ρε γέλια που θα ρίξουμε στα κρίσιμα!
Γιατι ριβερο χοαρντ και γουιλιαμς δεν παιζουν?Δεν ξερω αν εχουν τραυματιες αλλα οποτε την εχω δει ειναι τερμα αθλητικοι..ο σορκιν εντωμεταξυ δεν ηταν που διελυσε με 21π τον παο οταν επαιζε ο λεσορ..επισης εχει βαλει 20ρες σε εφες,ρεαλ,φενερ,μονακο,ερυθρο..Αλλα ο αμυντικος ογκολιθος πιτερς θα τον σβησει? :D

Αυτο με τον πιτερς στο 5 το λες και το ξαναλες..αμα βαζει 20 μπροστα και τρωει 40 πισω τι να το κανεις?Τι δυνατοτητα με αλλαγες να παιχτει?μονο αλλαγες στο καναλι να μην βλεπουμε την αμυνα γινεται..Στο 5 ειναι πιο λυση αναγκης πεθαινεις..εβαλε 32π αλλα δεν λες οτι πηρε 0 ριμπαουντ και πισω εκανε τον τροχονομο.Ο ανθρωπος ειναι 4ρι και οντως παικταρας γιαυτο σκεκεται οπως σκεκεται στο 5 και στο 3..αλλα επειδη προσπαθουμε να τον χωρεσουμε με το ζορι δεν θα τρελαθουμε κιολας οτι ειναι λυση να παιζει στο 5..αμα το δουμε σε φ4 παει να πει οτι ηδη κλαιμε τον πεθαμενο.

Παντως τον πιτερς και ασσο να τον βαλουμε ειμαι σιγουρος οτι και εκει θα σαρεσει και ολο και κατι θα βρεις να πεις οτι πρεπει να παιρνει χρονο και εκει σαν μυστικο οπλο :lol:

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1191

Τετ Απρ 09, 2025 7:49 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 6:40 pm
Το σχήμα με τον Πίτερς στο πέντε έχει καθιερωθεί (από ανάγκη) και πιστεύω ότι θα το δούμε και σε playoff (περισσότερο) και final four (λιγότερο). Είναι ένα mobile σχήμα που δείχνει να λειτουργεί τουλάχιστον στην επίθεση και στην άμυνα προσφέρει την δυνατότητα να παιχτεί δυναμική άμυνα με αλλαγές. Έχουν κάνει καλή ανάλυση πάνω σε αυτό τα παιδιά στους allarounders. Η λογική είναι να βγαίνει ο Πίτερς για pick and pop όπως κάνει ο Μήτογλου στον ΠΑΟ όταν χρησιμοποιείται στο 5.

Ο Ράιτ να παίξει 25 λεπτά σε αυτή τη φάση το θεωρώ αδύνατο. Είναι πολύ πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης. Εντωμεταξύ ρε shaq ποια πεντάρια έχει η Μακάμπι που δεν μπορεί να παίξει ο Πίτερς στο 5; Τον shorkin και τον Cohen; :roofl:

Πάντως που κάνει εντύπωση πως υποτιμούμε τον Πίτερς ως παίκτη σαν οπαδοί. Ο τύπος έβαλε 32 πόντους με προσωπικό ρεκόρ και 8/9 τρίποντα, αν τους είχε βάλει ο Φουρνιέ ή ο Σάσα θα λεγαμε για εμφανίσεις MVP, αν αντίστοιχα τους είχε βάλει ο Οσμαν, ο Γκραντ ή κάποιος άλλος του ΠΑΟ, οι οπαδοί του θα γράφανε 5 σελίδες για το πόσο πολύτιμος είναι και πόσο τυχεροί είναι που τον έχουν στην ομάδα τους, και εμείς τίποτα, 3-4 σύντομες αναφορές και οι περισσότεροι σχολίασαν την εμφάνιση του Γκός και τον ανακήρυξαν MVP. Ναι οκ, είναι αντί τουριστικός ο Πίτερς και αναπολούμε και το άτι τον Πετρούσεφ, αλλά περίεργα πράγματα ρε μάγκες!

Πάντως έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα με Φαλ-Μίλου, βλέπω Πίτερς να καθιερώνεται στο πέντε..α ρε γέλια που θα ρίξουμε στα κρίσιμα!
Γιατι ριβερο χοαρντ και γουιλιαμς δεν παιζουν?Δεν ξερω αν εχουν τραυματιες αλλα οποτε την εχω δει ειναι τερμα αθλητικοι..ο σορκιν εντωμεταξυ δεν ηταν που διελυσε με 21π τον παο οταν επαιζε ο λεσορ..επισης εχει βαλει 20ρες σε εφες,ρεαλ,φενερ,μονακο,ερυθρο..Αλλα ο αμυντικος ογκολιθος πιτερς θα τον σβησει? :D

Αυτο με τον πιτερς στο 5 το λες και το ξαναλες..αμα βαζει 20 μπροστα και τρωει 40 πισω τι να το κανεις?Τι δυνατοτητα με αλλαγες να παιχτει?μονο αλλαγες στο καναλι να μην βλεπουμε την αμυνα γινεται..Στο 5 ειναι πιο λυση αναγκης πεθαινεις..εβαλε 32π αλλα δεν λες οτι πηρε 0 ριμπαουντ και πισω εκανε τον τροχονομο.Ο ανθρωπος ειναι 4ρι και οντως παικταρας γιαυτο σκεκεται οπως σκεκεται στο 5 και στο 3..αλλα επειδη προσπαθουμε να τον χωρεσουμε με το ζορι δεν θα τρελαθουμε κιολας οτι ειναι λυση να παιζει στο 5..αμα το δουμε σε φ4 παει να πει οτι ηδη κλαιμε τον πεθαμενο.

Παντως τον πιτερς και ασσο να τον βαλουμε ειμαι σιγουρος οτι και εκει θα σαρεσει και ολο και κατι θα βρεις να πεις οτι πρεπει να παιρνει χρονο και εκει σαν μυστικο οπλο :lol:
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση . Το Πιτερς Βεζενκοφ μαζι με 3 παικτες οπως ο γκος, ο Λι και ο Γουοκαπ και ο Βιλντοζα που δαγκωνουν στην αμυνα στην μπαλα και δυσκολευουν τον παικτη να πασαρει μεσα στη ρακετα ειναι ενα σχημα που μπορει να δουλεψει αρκετα καλα για 5-7 λεπτα ειδικα οταν κυμηγαμε σκορ καινθα μπορουσε να αποδωσει καλα απεναντι σε ομαδες χωρις συνδυασμο ελιτ κλασσικο πλειμεικερ να μοιραζει την μπαλα σε ελιτ ψηλους, οπως η Φενερ, η Μπαρτσελονα, η Παρι(εχει μονο ελιτ πλειμεικερ), η Μπαγερν. Αν παντως μας μπουν τα σουτ δε θα βαλουμε εμεις 20 αλλά ισως και 50 με Πιτερς και Βεζενκοφ.

Απεναντι σε ομαδες οπως η Ρεαλ, η Εφες, ο Παο ο ερυθρος η Μονακο θα μοιραζουν οι γκαρντ ασσιστ σαν στραγαλια.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Απρ 09, 2025 8:14 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 7:49 pm
shaq7 έγραψε:
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση . Το Πιτερς Βεζενκοφ μαζι με 3 παικτες οπως ο γκος, ο Λι και ο Γουοκαπ και ο Βιλντοζα που δαγκωνουν στην αμυνα στην μπαλα και δυσκολευουν τον παικτη να πασαρει μεσα στη ρακετα ειναι ενα σχημα που μπορει να δουλεψει αρκετα καλα για 5-7 λεπτα ειδικα οταν κυμηγαμε σκορ καινθα μπορουσε να αποδωσει καλα απεναντι σε ομαδες χωρις συνδυασμο ελιτ κλασσικο πλειμεικερ να μοιραζει την μπαλα σε ελιτ ψηλους, οπως η Φενερ, η Μπαρτσελονα, η Παρι(εχει μονο ελιτ πλειμεικερ), η Μπαγερν. Αν παντως μας μπουν τα σουτ δε θα βαλουμε εμεις 20 αλλά ισως και 50 με Πιτερς και Βεζενκοφ.

Απεναντι σε ομαδες οπως η Ρεαλ, η Εφες, ο Παο ο ερυθρος η Μονακο θα μοιραζουν οι γκαρντ ασσιστ σαν στραγαλια.
Για 5λεπτα μεχρι και ο παπ απεναντι σε λεσορ εχει βγει..Αμα πχ οποτε παιρνει το 5ρι την μπαλα κανεις φαουλ η βαλεις τον παπ η τον γουοκαπ στο 5ρι να του αρνηθει την μπαλα απο μπροστα κτλ..Ο φιλος πανω το χει για να το καθιερωσουμε,να χουμε πχ τον μιλου στον παγκο και να παιζουμε με τον πιτερς..

Αμα πας σε ματς που σε εχει διαβασει ο σαρας που χτυπαει ολα τα μις ματς ουτε η αμυνα ουτε η επιθεση θα δουλεψει..τωρα κρινουμε απο ματς με καφενεια ..απεναντι στην μονακο με απειρο προπονητη κιολας και επεσε τρελο γλεντι απο εκεινον τον μαυρο τον κατσιαπλια που δεν θυμαμαι το ονομα και παιζει με βισμα.

Με την παρι ισως μπορουσε να δουλεψει αλλα αν σκεφτεις οτι ο πιτερς ειναι τραγικος στα ριμπαουντ ακομα και για 3ρι τοτε ετσι οπως πηδανε αυτοι για τα επιθετικα παιζει να ειχαν διπλες κατοχες απο μας.

Επισης το 8/9 τρ δεν ειναι οτι θα γινεται καθε ματς..ναι για καποιες συγκεκριμενες στιγμες του ματς θα δουλευε αν δεν ειχαμε τον μπαρτζωκα προπονητη..ο ανθρωπος παιζει με ιδιο πλανο τι εχει τον φαλ τι τον μιλου τι τον πιτερς..σπανια θα κανει προσαρμογη για καποιον παικτη η θα χτυπησει μις ματς.

0
Dimmitz

a1greece
Reactions: 590
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 09, 2025 11:45 pm

Φίλε μου με όλο το σεβασμό δεν ισχύει ότι ο Μπαρτζώκας δεν κάνει προσαρμογές. Μπορεί να ξεκίνησε αυτό το σχήμα από ανάγκη, αλλά όπως εξήγησε και ο christofis η λογική αυτού του σχήματος στην άμυνα είναι να παιχτεί άμυνα με αλλαγές και τα γκάρντ να παίζουν επιθετική άμυνα με deny στους ψηλούς των αντιπάλων και να κάνουν φάουλ αν πάρουν την μπάλα.

Προφανώς αυτό το σχήμα σε playoff και f4 δεν θα χρησιμοποιηθεί πάνω από 5-7 λεπτά, αλλά δεν ισχύει ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί και καθόλου όταν γυρίσουν οι δεινόσαυροι (αυτό που λες εσύ δλδ). Άμα το δούμε (που θα το δούμε) για 5-7 ίσως και 10 λεπτά αν ρολάρει πολύ καλά, τότε μάνι μάνι να τα τα 20 λεπτά του Πίτερς που έλεγα τις προάλλες και μου κάνατε χαβαλέ.

Η Μακάμπι δεν έχει Σέντερ. Ο Ριβέρο είναι τραυματίας καιρό, ο Σορκιν που κάνει παπάδες είναι τεσσάρι, ο Hoard το ίδιο. Ότι είναι αθλητική ομάδα στο τέσσερα το ξέραμε, εσύ είπες πως θα σταθεί ο Πίτερς στο 5 με τα πεντάρια που έχει η Μακάμπι, που δεν έχει! Μόνο τον Williams που μόνο ογκόλιθος δεν είναι. Εδώ τον λέγαμε μαύρο Σίκμα.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν στο παίζω έξυπνος, ούτε προκρίνω κάποιο σχήμα έναντι κάποιου άλλου. Ότι έχω αδυναμία στον Πίτερς και θα ήθελα να παίζει 20 λεπτά το ξέρεις. Εγώ προσπαθώ να προβλέψω πως θα εμφανιστεί η ομάδα στα κρίσιμα και ποια σχήματα και ποιοι παίκτες θα προτιμηθούν όχι με βάση τα προσωπικά μου γούστα, αλλά με βάση τι πιστεύω ότι θα κάνει ο προπονητής της ομάδας.

Τώρα ποιος από τους δυο έχει δίκιο θα φανεί σε μερικές μέρες, μην μου αγχώνεσαι.

1
1 Εικόνα
steph.larry

junior
Reactions: 168
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Πέμ Απρ 10, 2025 12:06 am

To Πίτερς στο 5 μαζί με Βεζένκοβ στο 4, ναι μεν μπορεί να προσφέρει το κάτι διαφορετικό στην επίθεση, όπως pick n' pop που ανέφερε ο φίλος Dimmitz πιο πάνω, αλλά έχει τρανταχτές αδυναμίες στην άμυνα και στα ριμπάουντ, έστω και με φουλ αμυντικά γκαρντ μέσα, τι να λέμε τώρα. Άσε που εδώ δε παίζουμε καλά-καλά ενά κλασσικό pick n' roll, ούτε καν απ' όταν τους είχαμε όλους διαθέσιμους, και Μιλού-Βιλντόζα που μπορούν άψογα να το εκτελέσουν, και θα βάλει ο Μπαρτζώκας τωρά ποικιλίες; Χλωμό το κόβω. Και αν συμβεί, θα είναι περισσότερο αυτό που είπε ο Shaq, ότι θα έχουμε ξεμείνει από επιλογές, οπότε η θέση μας θα είναι ούτως ή άλλως δύσκολη.

Για μένα όμως η αλχημεία Πίτερς-Βεζέ στην πεντάδα με Πίτερς στο 5, έχει ως κυριότερο πρόβλημα ότι είναι ακόμη μια συνθήκη όπου ο Βεζένκοβ δε ξεκουράζεται και είναι στα 35 λεπτά συμμετοχής. Πλεόν δείχνει σε κάθε αγώνα ότι δεν αντέχει τόσα παρατεταμένα λεπτά σε συνεχείς αγώνες, για αυτό και στο κλείσιμο των τελευταίων ματς δε μπορούσε ούτε να σουτάρει και έκανε και λάθη. Είναι πασιφανής η καταπόνηση του και η ανάγκη για ανάσες, δε μπορεί να μη το βλέπει και ο coach αυτό.

Εύχομαι αλήθεια να μην πληρώσουμε πάλι τη νύφη λόγω τραυματισμών και το ακούσουμε ξανά ως δικαιολογία, όσο κι αν όντως είναι καθοριστικός παράγοντας.

Υ.Γ. Είπαμε για τη γύμνια στο 5, έχουμε φορτωθεί και τον Μένσα που ήρθε να πάρει τα ιστορικά σκήπτρα του κομπάρσου από τον Έισι (εκείνος τουλάχιστον χλάτσωσε και με μερικά σουτ). Έκριναν ότι θέλαμε φθηνό άσημο παίχτη με μικρό συμβόλαιο;;; No problem, δεν αντιλέγω, συμφώνω κιόλας (αφού ήξεραν ότι θα γυρίσει και ο Ράιτ). ΠΟΣΟ δύσκολο όμως ήταν να βρουν κάτι καλύτερο από το Μένσα ρε γ@μώτη μου;;; Είχε Γουότσον η Καρδίτσα, ακόμα και ο Ννόκο του Πανιωνίου καλύτερη επιλογή ήταν.

1
1 Εικόνα
steph.larry

junior

Πέμ Απρ 10, 2025 12:14 am

reignman έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 6:35 pm
Αυτό πάντως που στα χαρτιά έχουμε/είχαμε 3 + 2 πεντάρια (Φαλ, Μιλού, Ράιτ & Μένσα, Πετρούσεφ) στο ρόστερ και έχουμε καταλήξει Απρίλη μήνα σε αλχημείες με Πίτερς και Σάσα, πρέπει να είναι σίγουρα κάποιου είδους ρεκόρ.
Τωρα θα ηταν μια καλη στιγμη να κανουν μια προταση στον Greg Oden για να μπορεσουμε να καλεσουμε τον Exodia.
Ευκαιρία είναι, να επεκτείνει τα χόμπι του ο coach κι ως τερατομονομάχος πέρα από σκακιστής.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Απρ 10, 2025 1:09 am

Dimmitz έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 11:45 pm
Φίλε μου με όλο το σεβασμό δεν ισχύει ότι ο Μπαρτζώκας δεν κάνει προσαρμογές. Μπορεί να ξεκίνησε αυτό το σχήμα από ανάγκη, αλλά όπως εξήγησε και ο christofis η λογική αυτού του σχήματος στην άμυνα είναι να παιχτεί άμυνα με αλλαγές και τα γκάρντ να παίζουν επιθετική άμυνα με deny στους ψηλούς των αντιπάλων και να κάνουν φάουλ αν πάρουν την μπάλα.

Προφανώς αυτό το σχήμα σε playoff και f4 δεν θα χρησιμοποιηθεί πάνω από 5-7 λεπτά, αλλά δεν ισχύει ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί και καθόλου όταν γυρίσουν οι δεινόσαυροι (αυτό που λες εσύ δλδ). Άμα το δούμε (που θα το δούμε) για 5-7 ίσως και 10 λεπτά αν ρολάρει πολύ καλά, τότε μάνι μάνι να τα τα 20 λεπτά του Πίτερς που έλεγα τις προάλλες και μου κάνατε χαβαλέ.

Η Μακάμπι δεν έχει Σέντερ. Ο Ριβέρο είναι τραυματίας καιρό, ο Σορκιν που κάνει παπάδες είναι τεσσάρι, ο Hoard το ίδιο. Ότι είναι αθλητική ομάδα στο τέσσερα το ξέραμε, εσύ είπες πως θα σταθεί ο Πίτερς στο 5 με τα πεντάρια που έχει η Μακάμπι, που δεν έχει! Μόνο τον Williams που μόνο ογκόλιθος δεν είναι. Εδώ τον λέγαμε μαύρο Σίκμα.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν στο παίζω έξυπνος, ούτε προκρίνω κάποιο σχήμα έναντι κάποιου άλλου. Ότι έχω αδυναμία στον Πίτερς και θα ήθελα να παίζει 20 λεπτά το ξέρεις. Εγώ προσπαθώ να προβλέψω πως θα εμφανιστεί η ομάδα στα κρίσιμα και ποια σχήματα και ποιοι παίκτες θα προτιμηθούν όχι με βάση τα προσωπικά μου γούστα, αλλά με βάση τι πιστεύω ότι θα κάνει ο προπονητής της ομάδας.

Τώρα ποιος από τους δυο έχει δίκιο θα φανεί σε μερικές μέρες, μην μου αγχώνεσαι.
κατσε γιατι εσυ θα με τρελανεις..Η μακαμπι δηλαδη θα παιξει 40λ με τον γουιλιαμς?ποιος θα της απαγορευσει να βαλει δηλαδη στο 5 τους υπολοιπους?μου λες αυτοι ειναι 4ρια λες και ο πιτερς ειναι 5ρι..

αυτη την αμυνα με αλλαγες που λες για προσαρμογη την παιζει ακομα και με τον φαλ και τον μιλου..ειναι μεσα στο playbook δεν την εφτιαξε τωρα για τον πιτερς..και επισης ΔΕΝ εχει δουλεψει..ακομα και η αλμπα μας γλεντησε.Επισης ποσα φαουλ θα κανεις αν παιζει 20λ?εχουμε 10παικτες με το ζορι..αν βγουνε και με φαουλ καλα κρασια.

Δεν εχω κανα θεμα με τον πιτερς ισα ισα μου ειναι πολυ συμπαθης και ειναι και ο πιο αδικημενος παικτης φετος..Απλα λεω οτι αν φτασουμε να παιζουμε με τον πιτερς 5ρι παει να πει οτι κατι εχει παει πααααρα πολυ λαθος.Ετσι και ειναι σε καλη κατασταση οι 3 σεντερ δεν θα παρει ουτε δευτερολεπτο στο 5.

ο γουοκαπ εκανε ριποστ εναν που ελεγε οτι ειναι κοντα στο να επιστρεψει στην δραση..οποτε λογικα αν δεν παιξει αυριο ισως παιξει με πανιωνιο.

1
1 Εικόνα
Dimmitz

a1greece
Reactions: 590

Πέμ Απρ 10, 2025 9:53 am

Μάλλον εσύ θα με τρελάνεις. Είπες ότι ελπίζεις να μην δούμε τον Πίτερς στο 5, γιατί η Μακάμπι έχει πολύ αθλητικά πεντάρια και σου απάντησα ότι στο 5 έχει μόνο τον μαύρο Σίκμα. Οι υπόλοιποι είναι τεσσάρια που πατάνε στο 5 λόγω ανάγκης, όπως συμβαίνει και με εμάς. Οπότε και πλήρεις να παίζαμε οι δυο ομάδες στο 4 θα τους αντιμετώπιζε ο Πίτερς, πάλι θέμα θα είχε στην άμυνα.

Αν θες να κάνουμε σοβαρό διάλογο διάβαζε καλύτερα τι λέω. Πότε δεν είπα ούτε ότι ο Πίτερς είναι πεντάρι ούτε ότι θα παίζει στο πέντε 20 λεπτά. Είπα ότι αν αυτό το σχήμα συνεχίσει να δοκιμάζετε στο παρκέ και στα playoffs για 5-7 λεπτά, τότε βγαίνουν άνετα τα 20 λεπτά του Πίτερς στο παρκέ με 13-15 λεπτα στο 4 και 5-7 λεπτα στο 5.

Σε αυτό που έχεις δίκιο είναι ότι την άμυνα με αλλαγές την δοκίμαζε και με Μίλου-Φαλ, απλά θεωρώ ότι αρέσει στον coach περισσότερο αυτή η άμυνα με αυτό το mobile σχήμα με Πίτερς στο 5. Δεν είπα ούτε ότι είναι αποδοτικό αυτό (προφανώς ο Πίτερς δεν ειναι tweener) ούτε ότι δεν έχει χτυπητές αμυντικές αδυναμίες. Διαβάστε το post του christofis για τα πλεονεκτήματα του, τα έγραψε καλύτερα από εμένα.

Τεσπα για να το κλείσουμε το θέμα, κοντός ψαλμός αλληλούια. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι στην κατάσταση Φαλ-Μίλου (ο πρώτος πάλι τραυματίας, ο δεύτερος καιρό έξω) αυτό το σχήμα θα δοκιμαστεί ακόμα και όταν γυρίσουν και οι δυο και βρίσκονται στον πάγκο. Αν οι ψηλοί μας ήταν υγιείς και σε καλή κατάσταση δεν θα γινόταν αυτή η συζήτηση.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 894
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Απρ 10, 2025 10:11 am

Δε γινεται να ανεχομαστε την μετριοτητα του Φαλ και του συνεχεις τραυματισμους του, επειδη ειχε μαθει η ομαδα να παιζει με αυτον. Δηλαδη οταν αποσυρθει, τι θα γινει; Πρεπει να παμε απο του χρονου σε κατι διαφορετικο. Ο ΜΙλουτινοφ ειναι 31 χρονων ακομα. Μεταξυ των 2 διαλεγεις τον Σερβο και προσπαθεις να τον κανεις να φερθει με μεγαλυτερο επαγγελματισμο.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
steph.larry

junior

Πέμ Απρ 10, 2025 10:59 am

chainsaw έγραψε:
Δε γινεται να ανεχομαστε την μετριοτητα του Φαλ και του συνεχεις τραυματισμους του, επειδη ειχε μαθει η ομαδα να παιζει με αυτον. Δηλαδη οταν αποσυρθει, τι θα γινει; Πρεπει να παμε απο του χρονου σε κατι διαφορετικο. Ο ΜΙλουτινοφ ειναι 31 χρονων ακομα. Μεταξυ των 2 διαλεγεις τον Σερβο και προσπαθεις να τον κανεις να φερθει με μεγαλυτερο επαγγελματισμο.
goodpost.gif

Δυστυχώς ο κατά τα άλλα συμπαθής Φαλ έχει καταλήξει να είναι το μεγαλύτερο αγκάθι της frontline μας, επειδή ακριβώς όπως το λες, έχει μάθει να παίζει η ομάδα με αυτόν και πλέον είναι κάκιστος λόγω τραυματισμών.

Ο Μιλουτίνοφ είναι μικρότερος και ποιοτικότερος, και πρέπει η ομάδα να βρει τον τρόπο να πάρει το 100% από αυτόν, βάζοντας τον και πιο πολύ μέσα στα plays.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3350
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Απρ 10, 2025 11:54 am

Εγώ αναρωτιέμαι, είναι όλα ευθύνη των παικτών; Θέλω να πω πως οι ομάδες έχουν ολόκληρη ομάδα που ασχολείται με την φυσική τους κατάσταση και την υγεία τους, και βλέπουμε την μισή ομάδα να έχει θέματα, ο Φαλ, ο Μιλού, ο Παπ, ο Γουόκαπ, ο Μακκίσικ, ο Βιλντόζα. Είτε με τραυματισμούς, είτε με την φυσική τους κατάσταση, και εντάξει οι τραυματισμοί ίσως είναι και θέμα ευπάθειας, καταπόνησης, αλλά η φυσική κατάσταση; Δεν αντιλέγω ότι οι προπονητές που έχουμε είναι έμπειροι, αλλά μήπως έχουν ξεπεραστεί, μήπως έχουν μείνει πίσω;
Πιο πολύ σαν απορία το λέω, παρά ότι ξέρω τι δουλειά κάνουν ή πως δουλεύουν στις επαγγελματικές ομάδες.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2967
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Απρ 10, 2025 12:43 pm

Ρε αδερφια... Τι λετε ΩΡΕ αδερφια?
Οτι τι? Θα αφησει ο κοΡκοδειλας 3.5εκ στο τραπεζι για να φυγει το καλοκαιρι?
Εχει συμβολαιο μεχρι το τελος της σεζον 2026-27...
Αλλα 2 χρονακια εχουμε.

Στον Hines και στον Dunston ομως καναμε τα βαρια πεπονια.
Εγώ αναρωτιέμαι, είναι όλα ευθύνη των παικτών; Θέλω να πω πως οι ομάδες έχουν ολόκληρη ομάδα που ασχολείται με την φυσική τους κατάσταση και την υγεία τους, και βλέπουμε την μισή ομάδα να έχει θέματα, ο Φαλ, ο Μιλού, ο Παπ, ο Γουόκαπ, ο Μακκίσικ, ο Βιλντόζα. Είτε με τραυματισμούς, είτε με την φυσική τους κατάσταση, και εντάξει οι τραυματισμοί ίσως είναι και θέμα ευπάθειας, καταπόνησης, αλλά η φυσική κατάσταση; Δεν αντιλέγω ότι οι προπονητές που έχουμε είναι έμπειροι, αλλά μήπως έχουν ξεπεραστεί, μήπως έχουν μείνει πίσω;
Ο Milu και ο Vildoza εχουν ιστορικο. Δεν ειναι κατι που παθαινουν ξαφνικα με εμας, το ιδιο και ο Γκος που τον ξεχασες και ας ειναι φετος χαλκεντερος.

Shaq & Παπ οσο μεγαλωνουν τοσο θα τρεχουν και δεν θα φτανουν.
Ο Fall και μεγαλωνει και ειναι και τεραστιος... Ειναι να μην κανουν την αρχη με τους τραυματισμους οι ψηλοι.

Του Walkup δεν ξερω πως βγηκε, ισως η κουραση που 3 χρονια τωρα δεν καθεται να παιζει καποιο ρολο.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 894
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Απρ 10, 2025 4:52 pm

reignman έγραψε:
Πέμ Απρ 10, 2025 12:43 pm
Ρε αδερφια... Τι λετε ΩΡΕ αδερφια?
Οτι τι? Θα αφησει ο κοΡκοδειλας 3.5εκ στο τραπεζι για να φυγει το καλοκαιρι?
Εχει συμβολαιο μεχρι το τελος της σεζον 2026-27...
Αλλα 2 χρονακια εχουμε.

Στον Hines και στον Dunston ομως καναμε τα βαρια πεπονια.
Πλέον με τα λεφτά που δίνονται, έχεις την πολυτέλεια να δώσεις ρόλο 5-10 λεπτών σε παίκτη του 1,7. Θέμα απόφασης και προγραμματισμού είναι. Δεν είναι απαραίτητο να φύγει εντελώς

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Απρ 10, 2025 5:31 pm

Υπαρχει και το σαλαρι καπ δεν μπορεις να εχεις 1.8 για 5λεπτα..ασε που αν μεινει ο μπαρτζωκας παλι βασικο θα τον εχει επειδη δινει πασες..Δεν ειναι 1.8 ομως,επειδη ειναι χρονια στην ομαδα θα ειναι -25%..και αν βαλεις οτι θα θελει και κανα 1εκ για να φυγει δεν συμφερει..και ισως παρει και διαβατηριο.

Ο μιλου ειναι τοπ 3 σεντερ στα καλα του,αλλα η εικονα του 2 χρονια ειναι για τα λιονταρια..ζητας 2εκ+ και δεν μπορεις να μην εχεις 30% λιπος και χανεις την μιση σεζον και την αλλη μιση φορμαριζεσαι.Επισης εμας ετσι που ειναι το ροστερ δεν θελουμε το 5ρι μας να ειναι πρωτα σκορερ αλλα αμυντικος.. Ειδικα αν του χρονου παμε με εβανς λι μουσα φουρνιε βεζε το τελευταιο πραγμα που θες ειναι να σου δινει σκορ ο ψηλος,εναν εκπε ουντο θες.Το κακο ειναι οτι ο μπαρτζωκας τον θελει και να πασαρει και εμενα δεν μου ερχεται κανενας τετοιος.

Οι τραυματισμοι παντως δεν ειναι μονο σε μας για να πουμε οτι φταιει καποιος..ολες οι ομαδες χανουν παικτες απο τα πολλα παιχνιδια τα συνεχομενα.Ειδικα οσοι ειναι ευπαθης οπως μιλου φαλ γκος βιλντοζα ειναι αναμενομενο οτι θα βγαλουν..τον γουοκαπ και τον βεζε τους εχει ρεψει ο μπαρτζωκας και οι εθνικες..Ακομα και με τα καφενεια παιζαν 30λ,καμια λογικη σε αυτο.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 527
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Απρ 10, 2025 5:34 pm

chainsaw έγραψε:
Tώρα για να μιλάμε και σοβαρά…..το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι ο Σέρβος!!! Το ότι και οι δύο δεινόσαυροι πρέπει να αποχωρήσουν το καλοκαίρι ( κατ’ εμέ πάντα) και να πάμε σε επανασχεδιασμό της frontline μας και σίγουρα με προσθήκη Ελληνικού στοιχείου, καθόσον με τα Ελληνικά διαβατήρια έχουμε φτάσει σε μη αναστρέψιμη κατάσταση, είναι κάτι που θα το συζητήσουμε μετά το τέλος των υποχρεώσεων!! Θεωρώ πάντως ότι δυστυχώς μάλλον θα παραμείνει ο Φαλ, λόγω της βιαστικής ανανέωσης του ( 3,5 εκ δεν διαπραγματεύεται κάποιος εύκολα), ενώ ο Σέρβος σίγουρα θα αποχωρήσει……..ακόμα και αν κάνει παπάδες ( ευσεβείς πόθοι) στο φινάλε της σεζόν!!!

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”