Ολες οι ομαδε αυτο προσπαθουν σε καθε παιχνιδι,ακομα κανενας δεν το εχει καταφερει,ειναι cheat ο τυπος,20 ποντους πλεον ξερεις οτι θα τους φας απο τον ναν,κοιτας τους υπολοιπουςnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 11:37 pmΩραίο να κερδίζεις ματσάκια στο τέλος κλασσικά αλλά, απογοήτευση λίγο οι 50 πόντοι ημίχρονο για ν-οστή φορά φέτος. Η αλήθεια είναι πως περισσότερο τη γλυτώσαμε παρά το πήραμε (αν και στην παράταση ήμασταν πολύ καλύτεροι).
Στα πλειοφφ που αρχίζουν και σφίγγει το πράγμα αν βρεθεί ομάδα να βγάλει την μπάλα από τα χέρια του Ναν (σωστά όμως όχι με αυτό το χαζό double team που έπαιξε ο ερυθρός) νομίζω θα μας μπλοκάρουν πάρα πολύ.
Αντε να δούμε τι θα δούμε.
Euroleague 2024-25, Round 34
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3921
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εχει δουλευτει η αντιδραση σε νταμπλ τιμ και παγιδες στον ναν δεν ειναι οπως στην αρχη που κολλουσε η μπαλα τωρα ξερουν τι πρεπει να κανουνnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 11:37 pmΩραίο να κερδίζεις ματσάκια στο τέλος κλασσικά αλλά, απογοήτευση λίγο οι 50 πόντοι ημίχρονο για ν-οστή φορά φέτος. Η αλήθεια είναι πως περισσότερο τη γλυτώσαμε παρά το πήραμε (αν και στην παράταση ήμασταν πολύ καλύτεροι).
Στα πλειοφφ που αρχίζουν και σφίγγει το πράγμα αν βρεθεί ομάδα να βγάλει την μπάλα από τα χέρια του Ναν (σωστά όμως όχι με αυτό το χαζό double team που έπαιξε ο ερυθρός) νομίζω θα μας μπλοκάρουν πάρα πολύ.
βεβαια παιζει ρολο και τι επιπεδου αντιπαλοι θα κανουν την παγιδα
1
1

Kαλα δεν υπάρχει περίπτωση να μπουνε στα play off με τετοια νοοτροπια .nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 11:37 pmΩραίο να κερδίζεις ματσάκια στο τέλος κλασσικά αλλά, απογοήτευση λίγο οι 50 πόντοι ημίχρονο για ν-οστή φορά φέτος. Η αλήθεια είναι πως περισσότερο τη γλυτώσαμε παρά το πήραμε (αν και στην παράταση ήμασταν πολύ καλύτεροι).
Αν και απαισιόδοξος γενικώς αυτή τη φορά προβλέπω σκούπισμα με την έφες
0
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Η κακή άμυνα εξηγείται λόγω του ότι το παιχνίδι ήταν αδιάφορο. Εκτός και αν νόμιζε κανείς πως η ομάδα θα έπαιζε "στα κόκκινα" ρισκάροντας κάποιον νέο τραυματισμό.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 11:37 pmΩραίο να κερδίζεις ματσάκια στο τέλος κλασσικά αλλά, απογοήτευση λίγο οι 50 πόντοι ημίχρονο για ν-οστή φορά φέτος. Η αλήθεια είναι πως περισσότερο τη γλυτώσαμε παρά το πήραμε (αν και στην παράταση ήμασταν πολύ καλύτεροι).
0
- coach blue
- Reactions: 1026
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3921
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
μπιλυ πες και για τις απουσιες που ειχαμεBillyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 11:43 pmΗ κακή άμυνα εξηγείται λόγω του ότι το παιχνίδι ήταν αδιάφορο. Εκτός και αν νόμιζε κανείς πως η ομάδα θα έπαιζε "στα κόκκινα" ρισκάροντας κάποιον νέο τραυματισμό.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 11:37 pmΩραίο να κερδίζεις ματσάκια στο τέλος κλασσικά αλλά, απογοήτευση λίγο οι 50 πόντοι ημίχρονο για ν-οστή φορά φέτος. Η αλήθεια είναι πως περισσότερο τη γλυτώσαμε παρά το πήραμε (αν και στην παράταση ήμασταν πολύ καλύτεροι).

2
2

-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
Σκουπισμα?Εκτος οτι ειναι ισως η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη αυτη την στιγμη βαση φορμας,η ιστορια δειχνει οτι μονο με πολυ αιμα δακρυα και ιδρωτα μπορεις να παρεις διπλο εκει..Παιζει να εχουμε παιξει 15 ματς εκτος με αυτους και να εχουμε παρει 1 ματς ολο και ολοslok έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 11:40 pmKαλα δεν υπάρχει περίπτωση να μπουνε στα play off με τετοια νοοτροπια .nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 11:37 pmΩραίο να κερδίζεις ματσάκια στο τέλος κλασσικά αλλά, απογοήτευση λίγο οι 50 πόντοι ημίχρονο για ν-οστή φορά φέτος. Η αλήθεια είναι πως περισσότερο τη γλυτώσαμε παρά το πήραμε (αν και στην παράταση ήμασταν πολύ καλύτεροι).
Αν και απαισιόδοξος γενικώς αυτή τη φορά προβλέπω σκούπισμα με την έφες
Και γενικα φετος δειχνει το οακα οτι αν βρεις αντιπαλο σε καλη μερα που να εχει και καλη ομαδα ,μπορει να στο παρει το διπλο και να σου σπασει την εδρα
Αν θελουμε να παμε final four ,πρεπει παση θυσια να ξεκινησουμε με 2-0 στα playoff,για εμενα ηττα στο οακα στα 2 πρωτα παιχνιδια ειναι bb fnal four
0
coach blue έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 11:44 pmΣωστο . Δεν ειχε λογο ο παναθηναικος να στειλει τον αστερα χωρις πετρουσεφ πανω στον ολυμπιακο .
Eιναι 100% πως αυτό με τον Πετρουσεφ ισχύει και για play off ??
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2723
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι βρε Μπιλυ πρώτη φορά τρώμε 50 στο ημίχρονο δεν έχει ξαναγίνει.
Συμφωνώ πως είναι πολύ πολύ καλύτερος στην αντίδραση. Απλά ο Ερυθρός μου φάνηκε πολύ νωθρός σε αυτό που προσπαθούσε να κάνει. Ο Ναν είναι ακόμα αργός στην απόφαση οπότε αν αυτό (η παγίδα) γίνει καλύτερα και πιο μετά στο ρολόι, νομίζω θα καταλήξει σε κακιστη επίθεση.
0

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όταν πρέπει η ομάδα ξέρει να παίζει άμυνα και το έχει αποδείξει.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 11:48 pmΝαι βρε Μπιλυ πρώτη φορά τρώμε 50 στο ημίχρονο δεν έχει ξαναγίνει.
Συμφωνώ πως είναι πολύ πολύ καλύτερος στην αντίδραση. Απλά ο Ερυθρός μου φάνηκε πολύ νωθρός σε αυτό που προσπαθούσε να κάνει. Ο Ναν είναι ακόμα αργός στην απόφαση οπότε αν αυτό (η παγίδα) γίνει καλύτερα και πιο μετά στο ρολόι, νομίζω θα καταλήξει σε κακιστη επίθεση.
0
Kαλα εγώ αυτό βλέπω... θα δείξει η νεκροψίαsocrates13 έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 11:46 pmΣκουπισμα?Εκτος οτι ειναι ισως η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη αυτη την στιγμη βαση φορμας,η ιστορια δειχνει οτι μονο με πολυ αιμα δακρυα και ιδρωτα μπορεις να παρεις διπλο εκει..Παιζει να εχουμε παιξει 15 ματς εκτος με αυτους και να εχουμε παρει 1 ματς ολο και ολο
Και γενικα φετος δειχνει το οακα οτι αν βρεις αντιπαλο σε καλη μερα που να εχει και καλη ομαδα ,μπορει να στο παρει το διπλο και να σου σπασει την εδρα
Αν θελουμε να παμε final four ,πρεπει παση θυσια να ξεκινησουμε με 2-0 στα playoff,για εμενα ηττα στο οακα στα 2 πρωτα παιχνιδια ειναι bb fnal four
0
- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως συμφωνώ και γω πως με Εφές αν κάνουμε ήττα στην έδρα μας τότε είναι πάρα πολύ δύσκολη η πρόκριση στο Φ4. Παίζει να έχουμε πέσει στην πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρωλίγκα αυτή την περίοδο, όπως και η Φενερ αν πέσει (λογικά) με Ρεάλ. Τυχεροί η Μονακό που αν και 4η πέφτει με Μπάρτσα που φαίνεται να είναι άλλου για αλλού και Ολυμπιακός που θα πέσει με μια εκ των Παρι, Μπαγερν, Ερυθρό. Σε σειρά best of 5, δεν αποκλείεται από αυτές τις ομάδες.
0