Euroleague Round 34, Olympiacos Piraeus vs Maccabi Tel Aviv
Συντονιστής: Captains
Τα ψέματα τελείωσαν μάγκες. Από εδώ και στο εξής ούτε δικαιολογίες υπάρχουν ούτε τίποτα. Η ομάδα ΠΡΈΠΕΙ να παρουσιαστεί έτοιμη και να δαγκώνει σίδερα είτε έχει τραυματίες είτε όχι.
Οι πάντες θα κριθούν από εδώ και στο εξής,προπονητής-παίκτες.
Το φετινό το έχω μεγάλη απορία περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν . ΚΟΜΒΙΚΗ ΧΡΌΝΙΑ!
Οι πάντες θα κριθούν από εδώ και στο εξής,προπονητής-παίκτες.
Το φετινό το έχω μεγάλη απορία περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν . ΚΟΜΒΙΚΗ ΧΡΌΝΙΑ!
1
1

-
- Reactions: 1444
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ουσιαστικά πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι σε 3-4 τομείς. Ψυχολογική ετοιμότητα δηλαδή να είμαστε σκληροί αμυντικά, έλεγχος ριμπάουντ από τους ψηλούς και σκληράδα δική τους να μην είναι νωθροί, σκληρά στα πλαίσια του μπάσκετ φάουλ όταν χρειάζεται, καλή περιφερειακή άμυνα να μην δίνουμε σουτ ελεύθερα και να μην μας σπάνε με ένα σκριν και τέλος το δυσκολότερο ευστοχία!
0
-
- Reactions: 70
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
1
Από τα μεγαλύτερα παραμύθια είναι αυτό με τα ελληνικά διαβατήρια που διακινεί η πράσινη προπαγάνδα εναντίον του Μπαρτζώκα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 8:13 pmΠοιοτικά βρε αδερφέ στους Έλληνες έχει (πλην Βεζενκοφ) υπεροχή! Έχει από πίσω μην ξεχνάς και Αβδάλα που σίγουρα είναι ότι ποιοτικότερο υπάρχει σε νεαρούς αυτή την στιγμή!! Τον Παπ πλέον για πόσο θα τον θεωρούμε καθοριστικό?? Μέχρι να σαρανταρήσει???Christofis έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 7:06 pm
Ε οχι και υπερτερει ο Παο σε διαβατηρια.
Εχουν Σλουκα, Μητογλου, Παπαπετρου(και ας ειναι η σκια τού εαυτου του) και σε δευτερευοντα ρολο Μωραιτη, Καλαιτζακη, Σαμαντουροφ
Εχουμε Γουοκαπ, Βεζενκοφ, Παπανικολάου(και ας εχει γερασει), Ντορσει(και ας ειναι η σκια του εαυτου του) και σε δευτεραυοντα ρολο Λαρεντζακη Μητρου Λονγκ.
Εγω δεν βλεπω να υπερτερει ο Παο σε διαβατηρια. Να μου πεις υπερτερει σε αποκυτη εξαδα ξενων με επιστροφη Λεσορ, με Γκραντ, Ναν, Οσμαν, Χουαντσο, Λεσορ, Γκεμπριελ εναντι Γκος, Βιλντοζα/Λι, Φουρνιε, Πιτερς, Φαλ, Μιλουτινοφ να το δεχτω αλλα στα διαβατηρια με ολους υγιείς ειμαστε λιγο πιο μπροστα
Φυσικά υπερτερεί ο Ολυμπιακός στα ελληνικά διαβατήρια. Με την απόκτηση του Σλούκα και τη φυγή του Σασα υπέρτερούσε ο Πάο. Με την επιστροφή όμως του Σασα αλλά και του Ντορσευ τα διαβατήρια είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Μπορεί να ισορροπήσει την κατάσταση ο Πάο αν πάρει τον Ρογκαβοπουλο.
Δεν έχει όμως πραγματικά κανένα νόημα να τρελαίνεσαι για Ελληνικά διαβατήρια καθώς δε χρειάζονται οι ομάδες πάνω από 3-4 για να φτιάξουν ρόστερ στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν έτσι κι αλλιώς καλοί Έλληνες παίκτες και ούτε θα υπάρχουν για καμια 10αρια χρόνια ακόμα.
Σε κάθε περίπτωση οι αιώνιοι δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να αναπτυχθούν Έλληνες παίκτες. Σαμοντουροφ και Αβδάλες μόνο σε άλλες ομάδες και πιθανότατα μόνο στο εξωτερικό μπορούν να κάνουν το παραπάνω βήμα. Και οι 2 αιώνιοι θα έχουν από 10 ξένους κάθε χρόνο για να ανταπελξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ φέτος άρχισα να τον παρακολουθώ και τον εκτιμώ για τις γνώσεις του εν αντιθέσει με το Συριγο που κάνουν εκπομπές μαζί. Το ένα πράγμα βέβαια που τους ενώνει είναι η τα παναθηναικα τους αισθήματα.golitog7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 11:41 amΓιατί τι είπε ο Jim για τον Φουρνιέ που δεν συμφωνείς? Εγώ επειδή τον ακούω πολύ συχνά έχει πει ότι ο Φουρνιέ είναι παικταράς, είναι ο μόνος που μπορεί να κουβαλήσει τον Ολυμπιακό και για να φτάσουμε μέχρι τέλους θα χρειαστούμε το δηλητήριο του γάλλου. Επίσης δεν νομίζω ότι πετάει δυσνόητες παπάζτες ο Hoopfellas. Ίσα ίσα θεωρώ ότι είναι το καταφύγιο όσωνς θέλουν να ξεφύγουν από τις παπάτζες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 8:34 am
Πάλι καλά που κάποιος λέει τα αυτονόητα…….διότι ο ΜΕΓΑΣ Jim που έχει εξελιχθεί πλέον σε greenfellas, έχει κουράσει με τις δυσνόητες παπάτζες που πετάει με αρκετά υπονοούμενα σερβιριζόμενα ως τάχα προβληματισμούς για τον Γάλλο!!! Scouter είσαι βρε αδερφέ , άρα εξυπηρέτηση συμφερόντων κάνεις, οπότε άσε την a la carte αντικειμενικότητα!!! Κρίμα γιατί γνώσεις έχεις, αλλά…………….είπαμε!!!
Προφανώς δεν παίρνω ποσοστά από Jim ούτε με ενδιαφέρει να σ αλλάξω γνώμη απλά που φάνηκε πολύ παράξενη η τοποθέτηση σου και είπα να δώσω και μια άλλη οπτική.
Και οι 2 το παίζουν αντικειμενικοί αλλά τελικά αυτό που επικρατεί είναι το θέλει η π..... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!!!
Ειδικά για το Jim είναι κρίμα γιατί το κατέχει το άθλημα. Και όντως επιδίδεται πολλές φορές σε παπατζες οι οποίες εκπορεύονται από την Παναθηναική στήριξη.
Συμφωνώ επίσης ότι η εκπομπή έχει καταντήσει greenfellas χωρίς βέβαια να ξέρω και πως ήταν πριν. Για το ΦΟυρνιε δεν ξέρω τι είπε. Έχω ακούσει το Συρίγο βεβαια να λέει ότι τα "γέρικα" του πόδια δεν του επιτρέπουν πλέον να πάει all the way στο καλάθι!!!! Εϊναι δηλαδή ο Φουρνιε πλέον βετεράνος ενώ Σλούκας-Μπραουν είναι στην ακμή τους!!!!
O Jim από την άλλη μετά το τελευταίο ματς στο ΣΕΦ και αφού προσπάθησε να κάνει αντικειμενική ανάλυση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει Ολυμπιακός. Μόνο ο Πάο είναι η ομάδα που το έχει!!! Που να είχε κερδίσει κιόλας, τι θα μας έλεγε ο αθεόφοβος!!!
1
1

- golitog7
- Reactions: 1724
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θες να μπεις στον κόπο να μας πεις μία?kraftf έγραψε: ↑Δευ Απρ 14, 2025 4:22 amΕγώ φέτος άρχισα να τον παρακολουθώ και τον εκτιμώ για τις γνώσεις του εν αντιθέσει με το Συριγο που κάνουν εκπομπές μαζί. Το ένα πράγμα βέβαια που τους ενώνει είναι η τα παναθηναικα τους αισθήματα.golitog7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 11, 2025 11:41 am
Γιατί τι είπε ο Jim για τον Φουρνιέ που δεν συμφωνείς? Εγώ επειδή τον ακούω πολύ συχνά έχει πει ότι ο Φουρνιέ είναι παικταράς, είναι ο μόνος που μπορεί να κουβαλήσει τον Ολυμπιακό και για να φτάσουμε μέχρι τέλους θα χρειαστούμε το δηλητήριο του γάλλου. Επίσης δεν νομίζω ότι πετάει δυσνόητες παπάζτες ο Hoopfellas. Ίσα ίσα θεωρώ ότι είναι το καταφύγιο όσωνς θέλουν να ξεφύγουν από τις παπάτζες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Προφανώς δεν παίρνω ποσοστά από Jim ούτε με ενδιαφέρει να σ αλλάξω γνώμη απλά που φάνηκε πολύ παράξενη η τοποθέτηση σου και είπα να δώσω και μια άλλη οπτική.
Και οι 2 το παίζουν αντικειμενικοί αλλά τελικά αυτό που επικρατεί είναι το θέλει η π..... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!!!
Ειδικά για το Jim είναι κρίμα γιατί το κατέχει το άθλημα. Και όντως επιδίδεται πολλές φορές σε παπατζες οι οποίες εκπορεύονται από την Παναθηναική στήριξη.
Συμφωνώ επίσης ότι η εκπομπή έχει καταντήσει greenfellas χωρίς βέβαια να ξέρω και πως ήταν πριν. Για το ΦΟυρνιε δεν ξέρω τι είπε. Έχω ακούσει το Συρίγο βεβαια να λέει ότι τα "γέρικα" του πόδια δεν του επιτρέπουν πλέον να πάει all the way στο καλάθι!!!! Εϊναι δηλαδή ο Φουρνιε πλέον βετεράνος ενώ Σλούκας-Μπραουν είναι στην ακμή τους!!!!
O Jim από την άλλη μετά το τελευταίο ματς στο ΣΕΦ και αφού προσπάθησε να κάνει αντικειμενική ανάλυση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει Ολυμπιακός. Μόνο ο Πάο είναι η ομάδα που το έχει!!! Που να είχε κερδίσει κιόλας, τι θα μας έλεγε ο αθεόφοβος!!!
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Ποια μία να σου πω ρε φίλε? Ήδη στο post μου φαίνεται μια. ΑΝ θες σου λέω κι άλλη.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 14, 2025 10:55 amΘες να μπεις στον κόπο να μας πεις μία?kraftf έγραψε: ↑Δευ Απρ 14, 2025 4:22 am
Εγώ φέτος άρχισα να τον παρακολουθώ και τον εκτιμώ για τις γνώσεις του εν αντιθέσει με το Συριγο που κάνουν εκπομπές μαζί. Το ένα πράγμα βέβαια που τους ενώνει είναι η τα παναθηναικα τους αισθήματα.
1
1