Euroleague 2024-2025 Playoff Offtopic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4420
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Απρ 12, 2025 11:47 am

BillyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 11:27 am

Κακοί εκτός έδρας ήμασταν την εποχή του Πασκουάλ, όχι τώρα. Ακόμα και το 8-9 μπορεί να φαίνεται μέτριο, αλλά το ίδιο ρεκόρ έχει και η Εφές για την οποία όμως δε λες ότι είναι κακή εκτός έδρας. Επί της ουσίας όμως, που διαφωνείς στην πρόταση μου την οποία παραθέτεις;
ο τωρινος παο ειναι πολυ καλυτερος απο την ομαδα του πασκουαλ εκεινης της εποχης σε ολα
και στους παιχτες και στην διοικηση και στον προπονητη

εκεινη δεν ηταν κακη ομαδα αλλα ηταν ταβανιασμενη για ευρωλιγκα αντε να πηγαινε το πολυ για καμια φιλικη συμμετοχη σε φ4

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2986
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 12, 2025 11:49 am

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 11:45 am
καποια απο αυτες θα χρειαστει να νικησεις για να πας φ4 δεν μπορει να πεσεις με την βιρτους και την ζαλγκιρις
Τα λέει εδώ και μήνες ο τουλούμπας και έχει δίκιο σε αυτό. Όλοι καλοί είναι απλά ίσως κάποιοι να είναι λίγο πιο εύθραυστοι ή λιγότερο έμπειροι. Ακόμα και η Μπαρτσελόνα έρχεται με 6 νίκες στα τελευταία 7 ματς και ζόρισε Ολυμπιακό και Ρεάλ.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2378
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Απρ 12, 2025 11:50 am

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 11:40 am
BillyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 11:27 am
Κακοί εκτός έδρας ήμασταν την εποχή του Πασκουάλ, όχι τώρα. Ακόμα και το 8-9 μπορεί να φαίνεται μέτριο, αλλά το ίδιο ρεκόρ έχει και η Εφές για την οποία όμως δε λες ότι είναι κακή εκτός έδρας. Επί της ουσίας όμως, που διαφωνείς στην πρόταση μου την οποία παραθέτεις;
Εδώ χθες σε τρόλαρε ο τουλούμπας χθες για τις απουσίες και την τραγική μας εμφάνιση και νόμιζες ότι είναι σοβαρό επιχείρημα και έγραφες για "αυτονόητα" :D
Τα "αυτονόητα" για τα οποία έγραφα χθες στον τουλουμπα, αφορούσαν στο γεγονός ότι ήταν αυτονόητο πως η ομάδα δε θα "σκιζόταν" στην άμυνα, δεν είχε να κάνει με τους τραυματίες. Και εντάξει, δεν είμαι και τόσο Ήταν ωραίο το Σούνιο τη μέρα εκείνη του Ευαγγελισμού πάλι με την άνοιξη. Λιγοστά πράσινα φύλλα γύρω στις σκουριασμένες πέτρες το κόκκινο χώμα κι ασπάλαθοι* για να μην καταλαβαίνω πότε κάποιος με τρολάρει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1020
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Σάβ Απρ 12, 2025 11:53 am

Η Εφές είναι η πρώην ομάδα του Αταμάν οπότε γνωρίζει καλά τα μυστικά της

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4420
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Απρ 12, 2025 11:55 am

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 11:49 am
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 11:45 am
καποια απο αυτες θα χρειαστει να νικησεις για να πας φ4 δεν μπορει να πεσεις με την βιρτους και την ζαλγκιρις
Τα λέει εδώ και μήνες ο τουλούμπας και έχει δίκιο σε αυτό. Όλοι καλοί είναι απλά ίσως κάποιοι να είναι λίγο πιο εύθραυστοι ή λιγότερο έμπειροι. Ακόμα και η Μπαρτσελόνα έρχεται με 6 νίκες στα τελευταία 7 ματς και ζόρισε Ολυμπιακό και Ρεάλ.
τωρα θα γινω μπιλυς και να θα πω οτι απλα καποιοι θελουν να γκρινιαζουν
αν πεφταμε με την ρεαλ θα γκρινιαζαν παλι και θα ελεγαν οτι ειναι φορμαρισμενη και εχει δυνατη φανελλα
αν πεφταμε με την παρι θα ελεγαν οτι δεν μας ταιριαζει και οτι μας εχει νικησει 2 φορες φετος

ακομα και η μπαρτσελονα μπορει να ειναι χαλια αλλα εχει καποιους παιχτες επιπεδου και ειναι η μπαρτσελονα δεν ειναι ο προμηθεας

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 528
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Απρ 12, 2025 12:00 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
άλλος προπονητής, άλλα συστήματα, άλλοι παίκτες (πέρα από Λάρκιν, ο Μπομπουά δε θα παίξει), δε νομίζω ότι μπορεί να βασίζεται πολύ σε αυτό ο Παναθηναϊκός.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 838
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Σάβ Απρ 12, 2025 12:09 pm

ΠΑΟ - Εφές λοιπόν και αντίπαλος για τον ΟΣΦΠ αναζητείται....

Για τη σειρά με την Εφές νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο να γίνουν προβλέψεις. Κατά τη γνώμη μου, σαφέστατα και δεν είναι η καλύτερη επιλογή, όμως σίγουρα δεν είμαστε η καλύτερη επιλογή και για αυτούς. Η Εφές φέρνει στο τραπέζι ένα πολύ επικίνδυνο σύνολο, το ρόστερ του οποίου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, μα τίποτα από τις ελληνικές ομάδες. Πληρότητα σε κάθε θέση, παίχτες νικητές που έχουν διαβεί το μονοπάτι της κατάκτησης του τροπαίου στο παρελθόν και τα μεγάλα ματς δεν τους τρομάζουν. Λάρκιν, Μπομπουά, Μπράιαντ, Πουαριέ και κοντά τους παίχτες όπως οι Οτούρου, Ντοζιέρ κτλ δομούν ένα καταπληκτικό σύνολο. Η Εφές έχει δυνατότητα εμφάνισης πολλών σχημάτων, με 3 κοντούς, με ψηλότερα σχήματα και δύναται να παίξει πολλά διαφορετικά πράγματα σε επίθεση και άμυνα. Ο Παναθηναϊκός αν θέλει πραγματικά να έχει αυξημένες πιθανότητες, θα πρέπει να θυμηθεί τον two-way χαρακτήρα του, αυτόν που τον όπλισε πέρυσι και έφτασε μέχρι το τέλος. Πάμε σε μία σκυλομαχία, πιθανότατα την κορυφαία σειρά σε αυτά τα POs.

Για τον ΟΣΦΠ, τα πράγματα δείχνουν καλύτερα. Αν η Ρεάλ κερδίσει την Παρί και δεν βρεθεί στο δρόμο του ΟΣΦΠ, δεν βλέπω ειλικρινά πως οι υπόλοιποι 3 (Παρί, Μπάγιερν, Αστέρας) θα δυσκολέψουν την ελληνική ομάδα. Αν η Παρί κάνει το διπλό στην Ισπανία, το πράγμα λίγο αλλάζει καθότι η Ρεάλ δεν είναι σαφώς το καλύτερο ματσάρισμα για κάποιον που κέρδισε την 1η θέση στην RS.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Σάβ Απρ 12, 2025 12:33 pm

Αυτή τη στιγμή πάντως ο Παναθηναϊκός μοιάζει το απόλυτο φαβορί και το 3-0 το πιο πιθανό σενάριο

Όχι πως θα έρθει έτσι 100% αλλά στατιστικά έτσι έχουν τα πράγματα

Στοιχηματικα 1,25 η πρόκριση του ΠΑΟ και 3,50 (most probable)το 3-0...

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1827
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Απρ 12, 2025 12:34 pm

Μου φαίνεται λίγο περίεργο που φοβούνται όλοι την Παρί. Ίσως βλέπουν κάτι που εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Η ομάδα δεν ειχε βάθος και το παιχνίδι της στηρίζεται στην ενέργεια. Οταν δίνεις 5 ματς σε 8 μέρες στα κόκκινα από το δεύτερο παιχνίδι έχεις κλατάρει. Επίσης η ομάδα με και χωρίς τον Σορτς είναι διαφορετική. Θα φάει το ξύλο της αρκούδας στη σειρά με όποιον και να τύχει, πόσο μάλλον με Οσφπ που είναι ομάδα που τον έχει διαβεί πολλές φορές τον δρόμο των πο. Βέβαια ίσως να μην καταλαβαίνω κάτι εγώ καλά μιας και όλοι όσους ακούω δίνουν πιο επικυνδινο ομάδα την Παρί

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Σάβ Απρ 12, 2025 12:41 pm

golitog7 έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 12:34 pm
Μου φαίνεται λίγο περίεργο που φοβούνται όλοι την Παρί. Ίσως βλέπουν κάτι που εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Η ομάδα δεν ειχε βάθος και το παιχνίδι της στηρίζεται στην ενέργεια. Οταν δίνεις 5 ματς σε 8 μέρες στα κόκκινα από το δεύτερο παιχνίδι έχεις κλατάρει. Επίσης η ομάδα με και χωρίς τον Σορτς είναι διαφορετική. Θα φάει το ξύλο της αρκούδας στη σειρά με όποιον και να τύχει, πόσο μάλλον με Οσφπ που είναι ομάδα που τον έχει διαβεί πολλές φορές τον δρόμο των πο. Βέβαια ίσως να μην καταλαβαίνω κάτι εγώ καλά μιας και όλοι όσους ακούω δίνουν πιο επικυνδινο ομάδα την Παρί
Tη φοβούνται σε σχέση με bayern και ερυθρό ...

Αν ρωτήσουμε 1000 άτομα ολυμπιακούς και τους πούμε ειλικρινά θες Ρεάλ ή Παρί θα έχουμε 99% Παρί

0
manhac

senior
Reactions: 232

Σάβ Απρ 12, 2025 1:12 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Νομίζω το αντίθετο ακριβώς ισχύει. Οι της Εφές γνωρίζουν πολύ καλά συστήματα και στιλ παιχνιδιού Αταμάν. Η Εφές είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα, με μόνο δύο παίχτες να υπάρχουν από την εποχή κόουτς Αταμάν (συν Μπομπουά που είναι τραυματίας). Η χειρότερη δυνατή διασταύρωση για Παναθηναϊκό, όχι ότι θεωρώ πως θα αποκλειστεί αλλά τις διαμαρτυρίες, mind games κλπ και γενικά όλο αυτό το παιχνίδι εντός και εκτός παρκέ στο οποίο είναι μαέστρος τόσο ο κόουτς όσο και η κεφαλή της ομάδας θα είναι μετριασμένα. Ο Παναθηναϊκός μπροστά δεν περιορίζεται εύκολα, αν παίξει άμυνα η σειρά είναι για 3-0. Γενικά η Ρεάλ και η Εφές, με βάση την έως τώρα εικόνα του Παναθηναϊκού, είναι οι μόνες που θα μπορούσαν να πάνε τη σειρά στα 5 παιχνίδια.

1
1 Εικόνα
todorris

senior
Reactions: 143

Σάβ Απρ 12, 2025 1:19 pm

Διαβάζοντας σχόλια και φόβους για την Εφές και πόσο άτυχοι είμαστε,σκέφτομαι αν είμασταν οπαδοί της Εφές και μετά από τέτοια προσπάθεια που κάναμε στο τέλος παίζουμε με μειονέκτημα έδρας απέναντι στην καλύτερη ομάδα έδρας της Ευρωλίγκα,την νυν πρωταθλήτρια Ευρωλίγκας και την ομάδα που έχει τον Ναν που όταν εμφανίζεται το πρέπει θυμίζει Τζόρνταν στα πράιμ του,θα είχαμε ομαδικές αυτοκτονίες...

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1827
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Σάβ Απρ 12, 2025 2:32 pm

Η μόνη περίπτωση πάντως να μην χάσει την κούπα ο ΠΑΟ είναι μην περάσει φ4. Αν περάσει δεν χάνει σε μονά ματς οπότε οι υπόλοιποι κατά τη γνώμη μου δεν έχουν ρεαλιστικές ελπίδες. Άρα όλοι εμείς οι υπόλοιποι (Οσφπ, Φενερ και ΣΙΑ) εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην Εφες.
Τώρα για τη σειρά: διαφωνώ κάθετα με τα 3-0 και τα 3-1 λες και θα παίξει με τον Προμηθέα. Η Εφες έχει Παναγία βοηθά ρόστερ, βάθος, ποιότητα και τεχνογνωσία. Εχει παίκτες από την παλιά φρουρά που έχουν πάρει κούπες μ αυτή την ομάδα και μπορούν να ετοιμάσουν τους καινούριους (Τόμσον, Ντοζιερ, Νουόρα, Οτουρου) για τη μάχη. Μεγάλο ρόλο στις σειρές παίζει ο προπονητής και δεν ξέρω πόσο καλός είναι ο Μπανκι σ αυτο, δεν το γνωρίζω. Για τον Αταμαν πάντως όσο καλή γνώμη έχω για τα νοκ αουτ τόσο κακή έχω για τις σειρές.
Θα έλεγα 3-2 για ΠΑΟ δύσκολα αλλά είναι πολύ κοντά. Άνετα θα μπορούσε να πάει και 1-3 για Εφες.

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1701
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Απρ 12, 2025 2:53 pm

Προβλεπω οτι οι δυο ημιτελικοι θα ειναι

Παο -Ρεαλ και
Ολυ -Μονακο

και τελικος αυτος που λεω απ το Νοεμβρη....

ΥΓ φιλοι Παναθηναικοι σταματηστε να ψηφιζετε για MVP και τις καλυτερες 5αδες της Ευρωλιγκας γιατι ετσι οπως το πατε στο τελος θα δουμε και τον Καλαιτζακη στην καλυτερη 5αδα της χρονιας... :D

5
3 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1291

Σάβ Απρ 12, 2025 3:12 pm

todorris έγραψε:
Σάβ Απρ 12, 2025 10:52 am
Με Εφες περνάμε 3-2 μετά από ματσάρες μέσα έξω.Ο Ολυμπιακός με Ρεάλ Παρί μένει έξω με τις άλλες περνάει
Τις Ρεαλ Παρι που διέλυσε εκτος εδρας σχεδον με 20ερες και ενα σκασμο προβληματα. Μαλιστα !! Μαλον σαν ευσεβης ποθος μου ακουγεται

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”