Έχει λογική αυτό που λες, αλλά το θέμα είναι θα μπουν σε αυτή την διαδικασία «καίγοντας» την μία «ζωή» και να παίξουν all in σε ένα παιχνίδι; Είδαμε και στις τελευταίες αγωνιστικές πόσα μπάζερ μπίτερ χρειάστηκαν για να μπουν με το ζόρι στα πλει ιν.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Απρ 14, 2025 11:49 amΠαιδιά θα κάνω μια προβλέψω, έχω ένα feeling ότι η Ρεάλ θα κάτσει να χάσει από την Παρί για να πέσει μαζί μας. 2ο παιχνίδι play in θα παίξει με Μπάγερν ή Ερυθρό στην έδρα της, δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα δλδ. Οι Ισπανοί είναι ικανοί να διαλέξουν.
Νομίζω ότι ματσάρουν καλύτερα μαζί μας πάρα με την Φενέρ. Η δύναμη τους βρίσκεται στην ρακέτα όπου εμείς πετάμε χαρταετό. Έχουν Ταβάρες, Ιμπάκα, Γκαρούμπα, Ντεκ και Φερναντο τους ψηλούς, μπορούν να μας ρίξουν πολύ ξύλο.
Εμείς παίζουμε με small ball σχήμα εδώ και καιρό, είναι εμφανές το πρόβλημα που έχουμε στην ρακέτα, το βλέπουν και οι άλλοι. Ακόμα και πλήρης να είμαστε στην frontline είναι πολύ καλύτεροι. Θα ρίξουν πολύ ξύλο στον Σάσα και θα κυριαρχήσουν στα ριμπάουντ.
Τελοσπάντων, μπορεί και να μην το ρισκάρουν, αλλά εγώ άμα ήμουν Ματέο εμάς θα διάλεγα, από το να παίξω με Φενερ που είναι φουλ αθλητική ομάδα.
Επίσης δεν τους θεωρώ και ακλόνητο φαβορί στην περίπτωση μονού παιχνιδιού με τον Αστέρα.
Με αυτή την γραμμή ψηλών στα χαρτιά είχαν πλεονέκτημα με πολλές ομάδες αλλά δεν φάνηκε σε όλη την χρονιά.
Αν μας επιλέξουν με το καλό να έρθουν. Θα τους περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο