Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 14, 2025 12:08 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Απρ 14, 2025 11:49 am
Παιδιά θα κάνω μια προβλέψω, έχω ένα feeling ότι η Ρεάλ θα κάτσει να χάσει από την Παρί για να πέσει μαζί μας. 2ο παιχνίδι play in θα παίξει με Μπάγερν ή Ερυθρό στην έδρα της, δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα δλδ. Οι Ισπανοί είναι ικανοί να διαλέξουν.

Νομίζω ότι ματσάρουν καλύτερα μαζί μας πάρα με την Φενέρ. Η δύναμη τους βρίσκεται στην ρακέτα όπου εμείς πετάμε χαρταετό. Έχουν Ταβάρες, Ιμπάκα, Γκαρούμπα, Ντεκ και Φερναντο τους ψηλούς, μπορούν να μας ρίξουν πολύ ξύλο.

Εμείς παίζουμε με small ball σχήμα εδώ και καιρό, είναι εμφανές το πρόβλημα που έχουμε στην ρακέτα, το βλέπουν και οι άλλοι. Ακόμα και πλήρης να είμαστε στην frontline είναι πολύ καλύτεροι. Θα ρίξουν πολύ ξύλο στον Σάσα και θα κυριαρχήσουν στα ριμπάουντ.

Τελοσπάντων, μπορεί και να μην το ρισκάρουν, αλλά εγώ άμα ήμουν Ματέο εμάς θα διάλεγα, από το να παίξω με Φενερ που είναι φουλ αθλητική ομάδα.
Έχει λογική αυτό που λες, αλλά το θέμα είναι θα μπουν σε αυτή την διαδικασία «καίγοντας» την μία «ζωή» και να παίξουν all in σε ένα παιχνίδι; Είδαμε και στις τελευταίες αγωνιστικές πόσα μπάζερ μπίτερ χρειάστηκαν για να μπουν με το ζόρι στα πλει ιν.

Επίσης δεν τους θεωρώ και ακλόνητο φαβορί στην περίπτωση μονού παιχνιδιού με τον Αστέρα.

Με αυτή την γραμμή ψηλών στα χαρτιά είχαν πλεονέκτημα με πολλές ομάδες αλλά δεν φάνηκε σε όλη την χρονιά.

Αν μας επιλέξουν με το καλό να έρθουν. Θα τους περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Δευ Απρ 14, 2025 12:45 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Απρ 14, 2025 11:49 am
Παιδιά θα κάνω μια προβλέψω, έχω ένα feeling ότι η Ρεάλ θα κάτσει να χάσει από την Παρί για να πέσει μαζί μας. 2ο παιχνίδι play in θα παίξει με Μπάγερν ή Ερυθρό στην έδρα της, δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα δλδ. Οι Ισπανοί είναι ικανοί να διαλέξουν.

Νομίζω ότι ματσάρουν καλύτερα μαζί μας πάρα με την Φενέρ. Η δύναμη τους βρίσκεται στην ρακέτα όπου εμείς πετάμε χαρταετό. Έχουν Ταβάρες, Ιμπάκα, Γκαρούμπα, Ντεκ και Φερναντο τους ψηλούς, μπορούν να μας ρίξουν πολύ ξύλο.

Εμείς παίζουμε με small ball σχήμα εδώ και καιρό, είναι εμφανές το πρόβλημα που έχουμε στην ρακέτα, το βλέπουν και οι άλλοι. Ακόμα και πλήρης να είμαστε στην frontline είναι πολύ καλύτεροι. Θα ρίξουν πολύ ξύλο στον Σάσα και θα κυριαρχήσουν στα ριμπάουντ.

Τελοσπάντων, μπορεί και να μην το ρισκάρουν, αλλά εγώ άμα ήμουν Ματέο εμάς θα διάλεγα, από το να παίξω με Φενερ που είναι φουλ αθλητική ομάδα.
Όπως είπαν και άλλοι, δύσκολο να κάτσει να κάνει τέτοιο πράγμα για να τα παίξει όλα για όλα σε ένα τελευταίο μονό ματς. Αν τα play-in ήταν best-of-3 ας πούμε, πιστεύω και εγώ ότι θα μας διάλεγαν.

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Απρ 14, 2025 1:01 pm

Δεν προκύπτει από κάπου ότι θα παίζουμε small ball από'δω και πέρα και θα είμαστε ευάλωτοι. Ο Ράιτ εδιεξε να είναι σε καλουτσικη κατάσταση και ο Μιλουτινοφ ακόμα και τώρα μαζεύει τα ριμπάουντ σαν στραγαλια. Εφόσον δεν είδαμε τον Φαλ χθες, λογικά δε θα αποτελέσει παραγοντα στα πλέι οφ.

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Απρ 14, 2025 1:15 pm

chainsaw έγραψε:
Δεν προκύπτει από κάπου ότι θα παίζουμε small ball από'δω και πέρα και θα είμαστε ευάλωτοι. Ο Ράιτ εδιεξε να είναι σε καλουτσικη κατάσταση και ο Μιλουτινοφ ακόμα και τώρα μαζεύει τα ριμπάουντ σαν στραγαλια. Εφόσον δεν είδαμε τον Φαλ χθες, λογικά δε θα αποτελέσει παραγοντα στα πλέι οφ.
Εφόσον δεν είδαμε τον Φαλ χθες, λογικά θα παίξει κανονικά στα πλέι οφ. Απλώς προφυλάχτηκε από την κακιά ώρα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα που να τον αφήσει έξω.

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Απρ 14, 2025 1:22 pm

Δηλαδή η Ρεάλ θα κάτσει να χάσει να ρισκάρει την 8δα , να παίξει ένα έξτρα ματς για να διαλέξει να παίξει με τον εύκολα πρώτο απέναντι σε φαλ μιλου ραιτ (όπως και να ναι) και όχι σε σανλι μπιρτς;;Ή προτιμάει τον φουρνιε από τον μακολουμ;; Μόνο στα 3ρο4ρια είναι αθλητική η φενερ

Όσο για το Έβανς και ότι η ομάδα το ψάξε τόσο καλά που ξέρει ότι δεν θα ξαναβγάλει ζημιά κτλ μου φαίνεται επιστημονική φαντασία.. Εδώ στο ΝΒΑ και δεν ξέρουν όχι τώρα σε μας που μένει ο βιλντοζα έξω με τράβηγμα δύο μήνες

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Απρ 14, 2025 1:24 pm

chainsaw έγραψε:
Δεν είπα ότι θα παίξουμε small ball με την Ρεάλ, λογικά πλήρεις θα είμαστε στους ψηλούς. Είπα ότι παίζαμε small ball μέχρι τώρα και το ξέρουν ότι έχουμε προβλήματα με την ετοιμότητα των ψηλών μας, και γενικά δεν είναι κρυφό μυστικό ότι έχουμε προβλήματα τραυματισμών και ότι πολλοί παίκτες μας θα γυρίσουν από τραυματισμούς χωρίς ρυθμό. Μέσα σε όλα ξέρουμε και το γνωστό κόμπλεξ που έχει ο Φαλ απέναντι στον Ταβάρες, το ξέρουν και αυτοί.

ΟΚ, είναι λίγο ακραίο το σενάριο που ανέφερα, αλλά επειδή οι Ισπανοί είναι μανούλες σε αυτά του δίνω κάποιες πιθανότητες. Δεν πιστεύω ότι κινδυνεύουν ούτε στο ελάχιστο από Μπάγερν ή Ερυθρό στην έδρα τους, οπότε βλέπω πολύ μικρό ρίσκο. Θεωρητικά το μόνο πρόβλημα σε αυτό το σενάριο θα είναι η καταπόνηση από συνεχόμενα ματς και η Ρεάλ δεν έχει και το μεγαλύτερο ρόστερ.

Είμαι σίγουρος, όμως, ότι στα χαρτιά προτιμούν εμάς από Φενερ. Τώρα αν το ρισκάρουν ή όχι αυτό θα φανεί στο γήπεδο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Απρ 14, 2025 1:29 pm

shaq7 έγραψε:
Δηλαδή η Ρεάλ θα κάτσει να χάσει να ρισκάρει την 8δα , να παίξει ένα έξτρα ματς για να διαλέξει να παίξει με τον εύκολα πρώτο απέναντι σε φαλ μιλου ραιτ (όπως και να ναι) και όχι σε σανλι μπιρτς;;Ή προτιμάει τον φουρνιε από τον μακολουμ;; Μόνο στα 3ρο4ρια είναι αθλητική η φενερ

Όσο για το Έβανς και ότι η ομάδα το ψάξε τόσο καλά που ξέρει ότι δεν θα ξαναβγάλει ζημιά κτλ μου φαίνεται επιστημονική φαντασία.. Εδώ στο ΝΒΑ και δεν ξέρουν όχι τώρα σε μας που μένει ο βιλντοζα έξω με τράβηγμα δύο μήνες
Και η Φενερ εύκολα δεύτερη βγήκε. Αντικειμενικά, δεν έχουν μεγάλες διάφορες οι δυο ομάδες (Ολυ-Φενερ). Όπως εξήγησα, δεν υπάρχει ρίσκο κατά τη γνώμη μου για την Ρεάλ. Είναι καθαρά τι πιστεύουν αυτοί ότι είναι καλύτερο μαρσάρισμα. Η Φενερ δεν έχει frontline που τρομάζει, αλλά στο 3-4 είναι πολύ δυνατή και μπορεί να παίξει πολύ πιεστική άμυνα πάνω στην μπάλα.

Εμείς στο 4-5 έχουμε πολύ μεγάλες αμυντικές αδυναμίες, ένας έμπειρος αντίπαλος με την frontline της Ρεάλ μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Απρ 14, 2025 1:42 pm

Την Ρεάλ την διαλύσαμε μέσα έξω πάντως θα πρέπει να ναι ανώμαλη η να έχει κάτι προσωπικό μαζί μας για να μπει σε τέτοιο κόπο.. τα στατς μας πάντως μέχρι που παίζαμε σοβαρά ήταν πολύ καλύτερα της φενερ και παίζαμε και με πολλές απουσίες ..βέβαια και η φενερ ειχε

Και στην άμυνα καλύτερα στατς πρέπει να χαμε από φενερ αλλά και επιθετικά η Ρεάλ θα πρέπει να φτάνει 95 π να μας κερδίσει.Οπότε δεν βρίσκω λογική εκτός και έχουν προσωπική βεντέτα

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Απρ 14, 2025 1:44 pm

Αποκλείω να χάσουν το ματς επίτηδες και να παίξουν σε ένα παιχνίδι όλη την χρονιά, όσο φαβορί και να είναι απέναντι σε Ερυθρό, Μπάγερν. Δεν αποκλείω βέβαια να χάσουν από την Παρί, όχι όμως από επιλογή.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Απρ 14, 2025 2:08 pm

Αν κερδίσει η Παρί την Ρεάλ μέσα εκεί σε τόσο κρίσιμο ματς (αποτι έχω δει τρώει και καλό σπρώξιμο τελευταία) παίζει να ναι καλύτερα να πέσουμε με την Ρεάλ ..Εγώ θεωρώ όμως πως θα την καθαρίσουν σαν αυγό την Παρί για να δούμε

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Απρ 14, 2025 2:10 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Απρ 14, 2025 1:42 pm
Την Ρεάλ την διαλύσαμε μέσα έξω πάντως θα πρέπει να ναι ανώμαλη η να έχει κάτι προσωπικό μαζί μας για να μπει σε τέτοιο κόπο.. τα στατς μας πάντως μέχρι που παίζαμε σοβαρά ήταν πολύ καλύτερα της φενερ και παίζαμε και με πολλές απουσίες ..βέβαια και η φενερ ειχε

Και στην άμυνα καλύτερα στατς πρέπει να χαμε από φενερ αλλά και επιθετικά η Ρεάλ θα πρέπει να φτάνει 95 π να μας κερδίσει.Οπότε δεν βρίσκω λογική εκτός και έχουν προσωπική βεντέτα
Η Ρεάλ πετούσε χαρταετό όλη την σεζόν, στα τελευταια παιχνίδια είναι αρκετά βελτιωμένη. Μέχρι και ο Γιούλ ξεκίνησε τα μανταρίνια.

Οκ, το σενάριο να κάτσει να χάσει είναι ακραίο όπως λέει και ο Conan, απλά λέω ότι αν ήμουν ο
Ματέο και μπορούσα να διαλέξω, θα διάλεγα εμάς λόγω αν ετοιμότητας των ψηλών μας και μηδέν άμυνα-αθλητικοτητα στο τέσσερα. Βέβαια, το να κερδίσει η Παρί αύριο δεν το αποκλείω καθόλου. Θα είναι πολύ κοντά το παιχνίδι, ο Shorts θα κάνει μεγάλο ματς.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Δευ Απρ 14, 2025 2:13 pm

shaq7 έγραψε:

Προφανώς όταν λέμε ότι το ψάξανε, εννοούμε (εγώ τουλάχιστον) ότι θα ξεψαχνίσαν το αθλητικό/ιατρικό ιστορικό και όλους του σχετικούς παράγοντες προκειμένου να πάρουμε μια απόφαση. Εγγυήσεις για το μέλλον εξυπακούεται πως κανείς και σε καμία ομάδα δε μπορεί να έχει. Με τις πιθανότητες πάμε εκ τοις πράγμασι.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Απρ 14, 2025 2:14 pm

Να αναφέρω και κάτι για τον Λι, επειδή κάποιος ανέφερε ότι υπήρχαν επιλογές και έδωσε σαν παράδειγμα των 37χρονο Μακολουμ. Απλά να αναφέρω ότι πριν τον Μακολουμ πέρασε και δεν ακούμπησε ο Skylar-Meis και χρειάστηκε να κάνει και διορθωτική κίνηση στο πέντε που δεν της έχει βγει.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Απρ 14, 2025 2:15 pm

Με ηττα απο παρι αλλαζουν και μπρακετ .
Αποφευγουν τον παναθηναικο σε πιθανο ημιτελικο .

Για την ρεαλ μιλαμε , εχει κανει αλλα κι αλλα .

Οποιο ματς χρειαστει θα το παρει . Της κοτσαρουν κι ενα ντιφαλα η παντερ για κερασακι .

Οσο για το 0-2 απο φενερ ολυμπιακο . Αλλη ομαδα τοτε , αλλη τωρα .
Ο ταβαρες τους κουβαλαει κανονικα το τελευταιο διαστημα . Αληθεια ποιο πιρ δειχνει αυτα που κανει ο ψηλος φετος ;

Ο γκαρουμπα αρχισε να συνηθιζει στο 4 , ενω ενεργοποιηθηκε και ο ιμπακα .

Ειναι ο πιο δυσκολος αντιπαλος απο την τετραδα των πλει ιν .

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Απρ 14, 2025 2:26 pm

Στην Ρεάλ γύρισε και ο ντεκ και παίζει καλά και ο φελιζ ,γενικά δεν έχει σχέση με την αρχή της χρονιάς . Γιαυτο και το θεωρώ πολύ δύσκολο να χάσει από την Παρί στην έδρα της. Αν πάντως πέσουμε μαζί της ενώ θα ναι μεγάλη γκαντεμιά στο τέλος μπορεί να μας βγει και σε καλό .. Αν δεν περνάμε σε 3 ματς στην έδρα μας σίγουρα δεν την περνάμε και σε υποτιθέμενο τελικό που θα χει πάει το σκατο στην κάλτσα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”