Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Απρ 15, 2025 3:11 pm

Παίδες ο Χαραλαμποπουλος σε τι φάση βρισκεται;;;;Ξέρετε αυτόν που είπε ο dpg ότι θα σηκώσει Ευρωλιγκα ως αρχηγος😆

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2731
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Απρ 15, 2025 3:30 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Τρί Απρ 15, 2025 3:11 pm
Παίδες ο Χαραλαμποπουλος σε τι φάση βρισκεται;;;;Ξέρετε αυτόν που είπε ο dpg ότι θα σηκώσει Ευρωλιγκα ως αρχηγος😆
Ε είπε για την επόμενη 5ετια (το 2015). Πάει πέρασε αυτό, το ξεχνάμε :D Άλλωστε αν το θυμόμασταν θα έπρεπε να αλλάξει και επίθετο :lol:

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Τρί Απρ 15, 2025 4:00 pm

Παντως για Μωραΐτη δεν ειμαι πολύ σίγουρος, γενικα δεν είναι λίγες οι φορές που ο Αταμαν του τα χώνει άσχημα και αυτο έγινε και χθες.

Μάλιστα τον πέταξε έξω αμεσως ενώ δε πρεπει να είχε παίξει ούτε 2 λεπτα.

Σχετικά με Σαριτς πλεον φαινεται να εχει καθοδικη πορεία, ειδικά για NBA δε μπορεί με τίποτα,οπότε δε ξέρω σε τι κατάσταση θα ειναι πλεον.Λογικα θα επιλέξει όπως φαίνεται κανα Ντουμπαι, Χαποελ που θα ρίξουν τρελο χρήμα.

Μακ ινταιρ μου αρεσει, αν και δεν έχει κάνα τρομερό σουτ. Νομίζω θα εξαρτηθούν όλα από το πως θα κλείσει τη χρονιά ο Σλουκας, μέχρι στιγμής έχει κάνει ελάχιστα καλά παιχνίδια, οπότε ίσως χρειαστούμε κάτι αρκετά καλύτερο το οποίο δε ξερω αν θα υπάρξει διαθέσιμο.

Για Μπράουν επίσης θα δουμε αναλογα τι θα κανει από δω και πέρα, παντως όπως φάνηκε και χθες χρειαζεται λεπτα για να αποδώσει και είναι διστακτικός στο να παρει κάποια σουτ.

2
2 Εικόνα
Trelobasketakias92

Reactions: 16

Τρί Απρ 15, 2025 4:11 pm

Airman έγραψε:
Τρί Απρ 15, 2025 2:49 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Απρ 15, 2025 2:39 pm

Στο χθεσινό παιχνίδι παρατηρούσα τον Σαμοντούροφ και πέρα απτο ότι το παιδί δεν μπορεί να δημιουργήσει καμια φάση για τον εαυτό του (ούτε από το ποστ, ούτε με κάποιο close out), δεν προσπαθεί να κάνει και καμιά κίνηση μακριά από τη μπάλα για να ξεμαρκαριστεί. Θυμίζει κάτι παιδάκια που είχαμε στο εφηβικό που ήταν τελείως αμπαλοι αλλά που και που τους έβαζε ο κόουτς και όταν είχαμε επίθεση εμείς καθοντουσαν μόνιμα πάνω στον παίχτη που τους μάρκαρε για να μην τους δώσει κανείς πάσα και εκτεθούν. Έτσι έκανε κι ο Σαμο χθες, θα σουταρει το ελεύθερο τρίποντο, θα πάει για κάρφωμα αν είναι μόνος του κάτω από τη μπάσκετ αλλά μέχρι εκεί. Οποιαδήποτε άλλη μπάλα κι αν πάρει στα χέρια του θα την επιστρέψει πίσω. Το πιο εντυπωσιακό είναι αυτό που είπα πριν όμως, δεν κάνει καμία προσπάθεια να ξεμαρκαριστεί, οριακά πάει επίτηδες πίσω από τον παίχτη του για να μην μπορεί κανείς να του δώσει πάσα, δεν βοηθάει στο να ανοίξουν οι χώροι, αυτή τη κίνηση μακριά από τη μπάλα που κάνει ο Ντίνος και ο Χουαντσο δεν τη κάνει καθόλου.

Το παιδί πρέπει να πάει δανεικό του χρόνου. Σε μια ομάδα που παίζει και Ευρώπη και με προπονητή κάποιον που ξέρει να αναπτύσσει νεους παίχτες.
Φίλε μου, κατά βάση δε θα διαφωνήσω. Όμως θα σου πω πως όπου και αν πάει, θα πρέπει ο ίδιος να το καταλάβει, θα πρέπει ο ίδιος να δουλέψει.
Φέτος ας πούμε έφυγε δανεικός ο Ματζούκας. Επαιξε κάτι λίγο στον Αρη, έπαιξε στο Μαρούσι. Πήρε λεπτά. Θα επιστρέψει λες καλύτερος ; Εγώ σου απαντάω όχι. Υπάρχει και μία σημαντική παράμετρος που είναι το work ethic του εκάστοτε ανθρώπου. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γενικά για την εργασία τους μία πιο χαλαρή προσέγγιση. Ο Σάμο μπορεί να κάνει κάποια πράγματα όπως να βελτιώσει το σουτ του, να δουλέψει το σώμα του... Αν δεν κάνει αυτά, δεν έχει σημασία αν πάρει 5 λεπτά ή 35 λεπτά.
Για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει να πάει κάπου έξω να τον ξεχάσουμε λίγο και να φανεί αν έχει τη διάθεση να δουλέψει ή όχι.Με αυτή την εικόνα όμως δε μπορεί να πρωταγωνιστήσει ούτε σε ομάδες σαν τον Κολοσσό.Ένα ψηλό κι άχαρο παιδί που αναρωτιέται τι κάνει στο γήπεδο είναι αυτή τη στιγμή.Τον δίνουμε δανεικό για 1-2 χρόνια(μικρός είναι άλλωστε) και η πορεία θα δείξει τι μπορεί και τι θέλει ο ίδιος να πετύχει

1
1 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 177
Αγαπημένη θέση: C

Τρί Απρ 15, 2025 4:15 pm

nikosvip έγραψε:
Τρί Απρ 15, 2025 4:00 pm
Παντως για Μωραΐτη δεν ειμαι πολύ σίγουρος, γενικα δεν είναι λίγες οι φορές που ο Αταμαν του τα χώνει άσχημα και αυτο έγινε και χθες.

Μάλιστα τον πέταξε έξω αμεσως ενώ δε πρεπει να είχε παίξει ούτε 2 λεπτα.

Σχετικά με Σαριτς πλεον φαινεται να εχει καθοδικη πορεία, ειδικά για NBA δε μπορεί με τίποτα,οπότε δε ξέρω σε τι κατάσταση θα ειναι πλεον.Λογικα θα επιλέξει όπως φαίνεται κανα Ντουμπαι, Χαποελ που θα ρίξουν τρελο χρήμα.

Μακ ινταιρ μου αρεσει, αν και δεν έχει κάνα τρομερό σουτ. Νομίζω θα εξαρτηθούν όλα από το πως θα κλείσει τη χρονιά ο Σλουκας, μέχρι στιγμής έχει κάνει ελάχιστα καλά παιχνίδια, οπότε ίσως χρειαστούμε κάτι αρκετά καλύτερο το οποίο δε ξερω αν θα υπάρξει διαθέσιμο.

Για Μπράουν επίσης θα δουμε αναλογα τι θα κανει από δω και πέρα, παντως όπως φάνηκε και χθες χρειαζεται λεπτα για να αποδώσει και είναι διστακτικός στο να παρει κάποια σουτ.
Θέμα σαριτς πλέον δεν νομίζω να τεθεί σαν στόχος μιας και όπως λες η κατάσταση του γενικότερα προβληματίζει
Απλά είπα ότι μιας και πέρυσι ήταν στο στόχαστρο δεν αποκλείεται να πάμε σε παίκτη που να παίζει στις δύο θέσεις των ψηλών και να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά
Για Μπραουν για μένα,ίσως καλύτερα να φύγει και να αποκτηθεί κάποιος νεότερος(γερνάει η περιφέρεια μας)με μεγαλύτερο ποτενσιαλ

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Απρ 15, 2025 4:17 pm

Λίγο Χουγκαζ είδα σε στιγμιότυπα της Ανδόρας.Για 3ο 4αρι πως σας φαίνεται;;;;;Το κορμί πλέον είναι καθαρό 4αρι,λεπτο και γρήγορο με 3φεση στο τριποντο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3925
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Απρ 15, 2025 4:51 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Λίγο Χουγκαζ είδα σε στιγμιότυπα της Ανδόρας.Για 3ο 4αρι πως σας φαίνεται;;;;;Το κορμί πλέον είναι καθαρό 4αρι,λεπτο και γρήγορο με 3φεση στο τριποντο.
οχι σε αεναη ανακυκλωση παιχτων θελουμε να βλεπουμε φρεσκαδουρες

0
Trelobasketakias92

Reactions: 16

Τρί Απρ 15, 2025 5:29 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Mια χαρά λύση είναι.Στο λέω γιατί τον έχω δει σε 5-6 παιχνίδια και έχει όντως σοβαρή βελτίωση.Δεν υπάρχουν και καλύτεροι Έλληνες στη θέση αυτή άλλωστε.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1164
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Απρ 15, 2025 5:53 pm

Giannis14 έγραψε:
Τρί Απρ 15, 2025 1:29 pm
https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... -tis-pari/

Αυτός ο παίχτης μου αρέσει αλλά παίζει ίδια θέση με οσμαν!
Πω αυτον τον ειχα ξεχΣει οτι ειναι μικρος και θεωρουσα σιγουρο τον Νουνιεζ. Πολυ καλη περιπτωση για Παο με προπονητη Αταμαν. Για ολυμπιακο νομιζω δεν θα κουμπωνε καλα.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1164

Τρί Απρ 15, 2025 5:57 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Απρ 15, 2025 4:51 pm
EXASFAIROS13 έγραψε:
οχι σε αεναη ανακυκλωση παιχτων θελουμε να βλεπουμε φρεσκαδουρες
Και ομως ειναι απο τους λιγους που ειναι μετριοι αλλα δουλεψε και πλεον μπορει να ειναι παικτης κορμου για ΟΣΦΠ και Παο στην μπασκετ λινγκ. Θα ειναι οκ για τεταρτος φοργουορντ ως 11-14ος παικτης

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τρί Απρ 15, 2025 6:03 pm

Giannis14 έγραψε:

Ο Χιφι ειναι κόμπο γκαρντ, μικρόσωμος ακόμη και για 2αρι, περίπου 1'80 στο ύψος. Ο Οσμαν ειναι 3αρι με μέγεθος για τη θέση του. Καμια απολύτως σχέση οι 2 τους. Μάλλον μπερδεύεις τον Χιφι με τον Γουορντ (που ειναι οντως 3αρι) επίσης της Παρι , λόγω παρόμοιας κόμμωσης.

Για τον 23χρονο Χιφι παντως να πω πως θα μου άρεσε στην ομάδα, γενικα βλέποντας τη λίστα με τους rising stars της γιουρολιγκ τα τελευταία 20 χρόνια, όλοι τους έκαναν αργότερα λαμπρές καριέρες. Το πολύ θετικό για τον Ναντιρ Χιφι ειναι πως είναι αποτελεσματικός σε λίγα λεπτά , σε αντίθεση με τον Λορενζο δηλαδή δεν χρειάζεται 25-30 λεπτά ανά ματς για να παρει μπρος. Στη Παρι φέτος έβαζε 14 πόντους μέσο ορο σε 19 λεπτά παιχνιδιού. Και θεωρώ πως θα ταιριαζε πλήρως στο μπάσκετ του Αταμαν!!! Βέβαια ερχόμενος από τον πάγκο θα υπήρχε θέμα αμυντικά δίπλα στον Σλούκα, αλλά τουλάχιστον θα ήταν πιο ταιριαστοί επιθετικά (σε αντίθεση με το διδυμο Σλουκας-Λορενζο). Ο Σλουκας άλλωστε έχει παίξει ξανά δίπλα σε τέτοιο γκαρντ, αναφέρομαι στον Μπομπι Ντιξον όσοι τον θυμόμαστε και ήταν πολύ αποτελεσματικοι όταν έπαιζαν μαζί. Ο Χιφι μου θυμίζει νέο Λαρκιν και θεωρώ θα έκανε παπάδες στα χέρια του Αταμαν. Απλώς νομίζω πως ο κόουτς θέλει ο 4ος γκαρντ πέρα απτο να μπορεί να παίζει δίπλα στον Σλουκα, να μπορεί και να τον αντικαταστήσει ως ασος , όποτε ο αρχηγός ειναι τραυματίας ή σε κακή κατάσταση. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαμε να δούμε τον Χιφι έστω 10-15 λεπτά να τρέχει την ομαδα δίπλα στον Ναν.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τρί Απρ 15, 2025 6:57 pm

JohnnyPao έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

Ο Χιφι ειναι κόμπο γκαρντ, μικρόσωμος ακόμη και για 2αρι, περίπου 1'80 στο ύψος. Ο Οσμαν ειναι 3αρι με μέγεθος για τη θέση του. Καμια απολύτως σχέση οι 2 τους. Μάλλον μπερδεύεις τον Χιφι με τον Γουορντ (που ειναι οντως 3αρι) επίσης της Παρι , λόγω παρόμοιας κόμμωσης.

Για τον 23χρονο Χιφι παντως να πω πως θα μου άρεσε στην ομάδα, γενικα βλέποντας τη λίστα με τους rising stars της γιουρολιγκ τα τελευταία 20 χρόνια, όλοι τους έκαναν αργότερα λαμπρές καριέρες. Το πολύ θετικό για τον Ναντιρ Χιφι ειναι πως είναι αποτελεσματικός σε λίγα λεπτά , σε αντίθεση με τον Λορενζο δηλαδή δεν χρειάζεται 25-30 λεπτά ανά ματς για να παρει μπρος. Στη Παρι φέτος έβαζε 14 πόντους μέσο ορο σε 19 λεπτά παιχνιδιού. Και θεωρώ πως θα ταιριαζε πλήρως στο μπάσκετ του Αταμαν!!! Βέβαια ερχόμενος από τον πάγκο θα υπήρχε θέμα αμυντικά δίπλα στον Σλούκα, αλλά τουλάχιστον θα ήταν πιο ταιριαστοί επιθετικά (σε αντίθεση με το διδυμο Σλουκας-Λορενζο). Ο Σλουκας άλλωστε έχει παίξει ξανά δίπλα σε τέτοιο γκαρντ, αναφέρομαι στον Μπομπι Ντιξον όσοι τον θυμόμαστε και ήταν πολύ αποτελεσματικοι όταν έπαιζαν μαζί. Ο Χιφι μου θυμίζει νέο Λαρκιν και θεωρώ θα έκανε παπάδες στα χέρια του Αταμαν. Απλώς νομίζω πως ο κόουτς θέλει ο 4ος γκαρντ πέρα απτο να μπορεί να παίζει δίπλα στον Σλουκα, να μπορεί και να τον αντικαταστήσει ως ασος , όποτε ο αρχηγός ειναι τραυματίας ή σε κακή κατάσταση. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαμε να δούμε τον Χιφι έστω 10-15 λεπτά να τρέχει την ομαδα δίπλα στον Ναν.
O χιφι θα ηταν καλος για πισω απο Ναν οχι γα αντι Μπραουν αλλα με τη χρονια που εκανε πιστευω θα μπορεσει να βρει καπου καλυτερο ρολο.. Συμφωνω πως ο Παο θελει ενα κομπο αλλα ενα κομπο που να μπορει να κανει λιγο απ ολα ...Λιγο οργανωση (που ο Χιφι δεν) , να εχει λιγο σουτ και αμυνα που ο (Μπραουν δεν) . Ψαχνει εναν δευτερο Γκραντ στην ουσια .

1
1 Εικόνα
Giannis14

junior
Reactions: 66
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Απρ 15, 2025 8:14 pm

slok έγραψε:
Τρί Απρ 15, 2025 6:57 pm
JohnnyPao έγραψε:

O χιφι θα ηταν καλος για πισω απο Ναν οχι γα αντι Μπραουν αλλα με τη χρονια που εκανε πιστευω θα μπορεσει να βρει καπου καλυτερο ρολο.. Συμφωνω πως ο Παο θελει ενα κομπο αλλα ενα κομπο που να μπορει να κανει λιγο απ ολα ...Λιγο οργανωση (που ο Χιφι δεν) , να εχει λιγο σουτ και αμυνα που ο (Μπραουν δεν) . Ψαχνει εναν δευτερο Γκραντ στην ουσια .
Συμφωνώ στο 101%! Ο χιφι πιστεύω θα ταίριαζε με την φιλοσοφία Αταμαν, είναι ένας σύγχρονος παίχτης και μπορεί σιγά σιγά να βάλει και δημιουργία καθώς είναι 22-23. Είναι και αριεστεροχειρας αν δεν κάνω λάθος. Αμυντικός είναι καλός. Του λείπει η διμιουργια. Εχει αρκετά καλό σουτ

0
Giannis14

junior
Reactions: 66
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Απρ 16, 2025 5:59 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/1303598_pli ... nako-o-ifi

Τελικά Χιφι για Μονακό !

0