Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Απρ 15, 2025 9:50 pm
Ερυθρός δύσκολα, Ρεάλ με διψήφια διαφορά.
Να μ' ακούτε να ...μαθαίνετε.
Για την Παρί το χάρηκα που για πολλοστή φορά με διέψευσε φέτος, την είχα εκτός 10άδας προκρίθηκε, την είχα να χάνει εύκολα από την Ρεάλ έγινε το ανάποδο, ευτυχώς που δεν πέσαμε και μαζί γιατί προέβλεπα εύκολη πρόκριση. Το έχω πει κιόλας ότι εμένα το στυλ της δεν μου είναι ούτε τελείως απωθητικό, ούτε τελείως άναρχο, αλλά στοχευμένο στο να χτυπήσει στο ένας εναντίον ενός και να βγάλει πάσα στον ελεύθερο παίκτη, στην διάρκεια της χρονιά το εξέλιξαν κιόλας.
Για την Μπάγερν πάλι δεν χάρηκα ιδιαίτερα, είναι η ομάδα που βαράει τα περισσότερα τρίποντα, είχε τρομερή ευστοχιά χθες, ο Ερυθρός μ' άρεσε πολύ περισσότερο στην διάρκεια του παιχνιδιού (είδα το περισσότερο και περιστασιακά το άλλο ματς), Ο Πετρούσεφ έκαν τρομερό ματς, αλλά του έδωσαν ένα επιθετικό φάουλ στο τέλος και έχασαν μια επίθεση ενώ στις βολές στο τέλος ενώ έκαναν φάουλ στον συμπαίκτη του του έδωαν την κατοχή στην άλλη ομάδα επειδή προσπάθησε να αστοχήσει (πού ήταν αλήθεια βέβαια αλλά όχι προφανές), ήταν πάντως ωραίο παιχνίδι, είχε διακυμάνσεις και ανατροπές μέχρι τέλους και η Μπάγερν έβαλε κρίσιμα τρίποντα στο τέλος.