Προφανώς υπερβάλεις για να πεις κάποια πράγματα που έχουν βάση.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Απρ 16, 2025 4:53 pmΑν ξεκινήσετε με 15 παίχτες το καλοκαίρι, θα φτάσετε τους 20 μεχρι το τέλος της σεζόν. Και μετά αναρωτιέσαι γιατί θα προκύπτουν νέοι Πετρουσεφ. Πάμε για χρονιά με σαλαρι καπ και ήδη έχετε για ΕΚΤΟ (6ο!) γκαρντ τον Ντόρσεϊ που του δίνετε 1,5 εκατ τον χρόνο. Λες να είναι οκ οι αφοί με το να πληρώνουν 5 εκατ σε φόρο πολυτελείας? Δεν υπάρχουν αυτά...
Δεν υπάρχει ομαδα που ξεκινάει με ροστερ άνω των 15 παιχτών, μόνο οι τουρκικές που δεν έχουν καθόλου ποιοτικούς γηγενείς. Άλλο αν μέσα στη χρονιά πάρεις παίχτες επειδή συνέβησαν τραυματισμοί.
Δηλαδή αν σου έλεγα εγώ ότι θέλω Σορτς στον ΠΑΟ, από πίσω Σλουκα και για 3ο ασο τον Λορενζο επειδή η χρονιά είναι μεγάλη θα σου φαινόταν λογικό? Και στο "3" θέλω βασικό τον Οσμαν, από πίσω Γκριγκονις, για τρίτο τον Ρογκαβόπουλο και τέταρτο τον Παπαπέτρου έτσι για να είμαστε safe. Στα σεντερ επειδή πάθαμε και μάθαμε απτον τραυματισμο του Λεσσορ, θέλω από πίσω του Ομερ και Γκαμπριελ και Παπαγιάννη, γιατί χωρίς 4 σεντερ δεν πάμε πουθενά!
Αν θυμάσαι φέτος ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με 15 παίκτες 3 παίκτες σε κάθε θέση χωλρις να μετράω Έβανς. Προσέθεσε 2 παίκτες (Μένσα-Λι) ενώ έχασε 3 παίκτες(Πετρουσεφ-Ραιτ-Γουοκαπ). Τελικά ο Ραιτ επέστρεψε. Δε μετράω έβανς καθόλου γιατί όποιος τον μετράει είναι απλά θύμα της δημοσιογραφικής παραπληροφόρησης. Δε μιλάμε και καθόλου για τραυματισμούς. Από που κι έως που βλέπεις εσύ ότι καταλήξαμε με 20 παίκτες ή θα καταλήξουμε του χρόνου? Μάλλον σε κάποιο όνειρο!!
Με λίγα λόγια θέλεις 3 παικτες σε κάθε θέση. Τώρα αν ο Σορτς θέλει να έρθει στον Παναθηναικό πίσω από το Σλουκα και εφόσον φύγει ο Λορεντζο είναι μια χαρά. Αρκεί να μην παίζουν μαζί. Αυτά που γράφεις για 4 σεντερ προφανώς δεν έχουν καμία βαση για καμία θέση. Όταν όμως έχεις στο ρόστερ παίκτες όπως ο Γουοκαπ, ο Γκριγκόνις και ο Εβανς, οι οποίοι είναι αμφίβολοι για τη διαθεσιμότητά τους τότε δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή και να μπορείς να δεις και 4 παίκτες σε μια θέση.
Αυτό που λες επίσης για τους γηγενείς για διαφώτισε μας, σε πόσο καλύτερη μοίρα είναι οι ελληνικές από τις Τουρκικές? Αναζητούνται οι γηγενείς εξού και ο Ντόρσευ στον Ολυμπιακό με το συμβόλαιο που έχει!!!