Εχουμε κλεισει εμεις βασικη 5δα και δεν το ξερω?Ουτε εχετε μαζεψει το ΚΑΤ εσεις. Επισης εγω εχω πει οτι αν παρουμε ευρωλιγκα οι αλλαγες θα ειναι μαξ 3..αν την χασουμε θα πεσει βομβα.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 7:27 pmΑαα τώρα δεν είναι μεγάλη η χρονιά? Δεν χωράνε όλοι οι καλοί?shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 5:52 pm
Εχετε ηδη κλεισει την βασικη σας 5δα που ειναι και εντυπωσιακη αν βαλεις οτι ειναι και δεμενη 2-3χρονια.
Γκραντ Ναν Οσμαν Χουαντσο Λεσσορ.. οποτε ο μπομπατος 2-3ρος που θα χωρεσει και γιατι να ρθει στον παο να κανει τα ρεπα?Ας πουμε οτι ερχεται ο μουσα που ταιριαζει σε αυτο που περιγραφεις..θα παρει τον χρονο του οσμαν?Μολις του δωσατε 1.8?κατι τετοιο νομιζω ειδα. Εγω βλεπω οτι απο βασικους εχετε κλεισει,ενα 5ρι μενει να παρετε αν για καποιο λογο σας χαλαει ο γκεμπριελ.. ενα 3ρι συμπληρωματικο στυλ ρογκα αφου ο γκριγκονις λογικα γιοκ και απο κει και περα εναν ασσο αν δεν κρατησετε τον μπραουν. Οποτε εκτος και ο οσμαν λογιζεται σαν ο μπακ απ που δεν στεκει μπασκετικα νομιζω..δεν βλεπω πως θα ρθει μπομπατος 2-3ρος.Μάλιστα φίλε σακ!
![]()
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 66
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν γίνει αυτό θα τους πω μεγάλους φιλάνθρωπους εκεί στην Μπαρτσα
https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... apagianni/
https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... apagianni/
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3289
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δημοσιεύτηκαν και οι οικονομικές καταστάσεις για το 2023-2024 https://publicity.businessportal.gr/company/2915501000
Βλέπουμε μια αύξηση των εσόδων κατά 17,5 Μ περίπου, από τα 15 Μ στα 32,5 και βλέπουμε μια αύξηση στους μισθούς από τα 8,6 Μ στα 23 Μ δηλαδή περίπου 14,4 Μ. και εμφάνισε και ζημιές κατά 3 Μ.
Φέτος λογικά με τις τιμές των εισιτηρίων, τις χορηγίες που ακούγονται τα έσοδα θα είναι αρκετά περισσότερα και σίγουρα δεν υπήρχε αντίστοιχη αύξηση στους μισθούς όπως πέρυσι.
Βλέπουμε μια αύξηση των εσόδων κατά 17,5 Μ περίπου, από τα 15 Μ στα 32,5 και βλέπουμε μια αύξηση στους μισθούς από τα 8,6 Μ στα 23 Μ δηλαδή περίπου 14,4 Μ. και εμφάνισε και ζημιές κατά 3 Μ.
Φέτος λογικά με τις τιμές των εισιτηρίων, τις χορηγίες που ακούγονται τα έσοδα θα είναι αρκετά περισσότερα και σίγουρα δεν υπήρχε αντίστοιχη αύξηση στους μισθούς όπως πέρυσι.
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μα καλά κάνεις και προτείνεις στο τοπικ σας Σορτς και Γουορντ για βασικούς, η διαφωνία μου είναι στο οτι θες καθ Σορτς βασικό, θες και Γκος για 2ο και θες και Γουοκαπ για 3ο, εεε δεν γίνεται αυτό. Ένας από τους 3 περισσεύει. Με την ίδια λογική ο άλλος σου λέει ότι θα κάνει τα ρεπα του Οσμαν ο Μπράιαν και θα έχουμε και για τρίτο τον μισοτραυματια Γκριγκονις.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Φίλε ο Αταμαν δεν παίρνει ποτέ παίχτη σαν τον Ρομπερσον, ποτέ όμως! Το παιδί είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στη λίγκα (εδώ ήταν από τους καλύτερους αμυντικούς στο ΝΒΑ και στους θαντερ...) αλλά είναι και τέρμα άσουτος. Στο μπάσκετ του Αταμαν δεν υπάρχει παίχτης χωρίς σουτ.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 9:42 amNunn-Σλουκας-Λουντζης
Grant-Jokubaitis-Τολιοπουλος
Osman-Καλαιτζακης
Α. Roberson
Hernagomez-Μιτογλου-Χουγκαζ
Lessort-Gabriel-Ζουγρης
Αντίστοιχα και για Γιοκουμπάιτις δεν βλέπω κανέναν λόγο να κάνουμε κίνηση, δεν είναι σε τίποτα καλύτερος από τον Λορενζο. Είναι εξίσου κακος αμυντικός, εξίσου ασταθής σουτερ, χειρότερος δημιουργός. Έφυγε από τη Μπαρτσα και πήγε στη Μακαμπι υποτίθεται για να έχει μεγαλύτερο ρόλο, τώρα γιατί να έρθει σε εμάς? Επίσης ο Μπράουν έχει και το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται ήδη έναν χρόνο στην ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να τον αλλάξουμε για κάποιον που δεν ειναι αισθητά πιο ταιριαστός.
2
2

- τουλουμπα
- Reactions: 3925
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αφου την μιση χρονια θα ειναι τραυματιας ο γκος και την αλλη μιση ο γουοκαπ οποτε θα σκατζαρει ο ενας τον αλλονJohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 7:43 pm
Μα καλά κάνεις και προτείνεις στο τοπικ σας Σορτς και Γουορντ για βασικούς, η διαφωνία μου είναι στο οτι θες καθ Σορτς βασικό, θες και Γκος για 2ο και θες και Γουοκαπ για 3ο, εεε δεν γίνεται αυτό. Ένας από τους 3 περισσεύει. Με την ίδια λογική ο άλλος σου λέει ότι θα κάνει τα ρεπα του Οσμαν ο Μπράιαν και θα έχουμε και για τρίτο τον μισοτραυματια Γκριγκονις.
τωρα αν τυχει και κανα διαστημα που δεν θα ειναι τραυματιας καποιος απτους 2 , ε και τι εγινε αφου πληρωνονται τι σημασια εχει αν θα παιζουν σιγα μην τους δωσουμε και λογαριασμο

3
3

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Παρ Απρ 18, 2025 8:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ αν επέλεγα ο ίδιος θα βάζα σορτς γκος γουοκαπ φουρνιε και ένα 2/3 πίσω από φουρνιε που θα παίζει και στο 3 πίσω από γουορντ..JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 7:43 pmΜα καλά κάνεις και προτείνεις στο τοπικ σας Σορτς και Γουορντ για βασικούς, η διαφωνία μου είναι στο οτι θες καθ Σορτς βασικό, θες και Γκος για 2ο και θες και Γουοκαπ για 3ο, εεε δεν γίνεται αυτό. Ένας από τους 3 περισσεύει. Με την ίδια λογική ο άλλος σου λέει ότι θα κάνει τα ρεπα του Οσμαν ο Μπράιαν και θα έχουμε και για τρίτο τον μισοτραυματια Γκριγκονις.
Οπως και να το κάνουμε ο γουοκαπ δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα ναι και ούτε θα ρισκάρεις την χρονιά πάνω στην μέση του .
Ο παο που λέω ότι είναι κομπλέ έχει γκραντ σλουκα μπραουν ναν οσμαν και λέω και ένα 3ρι … κυριολεκτικά τα ίδια λέω και στις δυο ομάδες
Η όλη διαφωνία που χω από εκεί είναι ότι υπάρχουν αρκετοί που στηρίζουν την χρονιά στον Έβανς που είναι ακραίο .. και λέω αν είναι να τον έχεις στο ρόστερ θα τον έχεις σε φάση 5ου 6ου . Αν δεν θέλει στο καλό και να μας γράφει
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Είναι δυνατόν να δώσετε 1,7 εκατ στον Έβανς για να τον έχετε ως 6ο γκαρντ? Και μην μου πεις κι εσύ ότι θα αναπροσαρμόσετε το συμβόλαιο του και του το πάτε στο 1 μυριο γιατί για τέτοια λεφτά θα επιστρέψει αν είναι στη Ζαλγκιρις να παίζει και πρώτος, δεν έχει κανέναν λόγο να μείνει σε εσάς.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 7:58 pmΕγώ αν επέλεγα ο ίδιος θα βάζα σορτς γκος γουοκαπ φουρνιε και ένα 2/3 πίσω από φουρνιε που θα παίζει και στο 3 πίσω από γουορντ..JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 7:43 pm
Οπως και να το κάνουμε ο γουοκαπ δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα ναι και ούτε θα ρισκάρεις την χρονιά πάνω στην μέση του .
Ο παο που λέω ότι είναι κομπλέ έχει γκραντ σλουκα μπραουν ναν οσμαν και λέω και ένα 3ρι … κυριολεκτικά τα ίδια λέω και στις δυο ομάδες
Η όλη διαφωνία που χω από εκεί είναι ότι υπάρχουν αρκετοί που στηρίζουν την χρονιά στον Έβανς που είναι ακραίο .. και λέω αν είναι να τον έχεις στο ρόστερ θα τον έχεις σε φάση 5ου 6ου . Αν δεν θέλει στο καλό και να μας γράφει
Επίσης πρέπει να καταλάβεις ότι 5ο γκαρντ έχετε φέτος τον Λαρεντζάκη και θες του χρόνου στον ρόλο αυτό να είναι ο Γουοκαπ? Κι αν τελικά ο Γουοκαπ είναι υγιής τι θα του πείτε? Να κάνει ποδήλατο μια χρονιά και από του χρόνου πάλι?
Ξεχνάς και τον Λι στο μεταξύ.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3925
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
γιατι και το 1 εκατ για 6ο γκαρντ λιγα ειναι?JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 8:04 pm
Είναι δυνατόν να δώσετε 1,7 εκατ στον Έβανς για να τον έχετε ως 6ο γκαρντ? Και μην μου πεις κι εσύ ότι θα αναπροσαρμόσετε το συμβόλαιο του και του το πάτε στο 1 μυριο γιατί για τέτοια λεφτά θα επιστρέψει αν είναι στη Ζαλγκιρις να παίζει και πρώτος, δεν έχει κανέναν λόγο να μείνει σε εσάς.
Επίσης πρέπει να καταλάβεις ότι 5ο γκαρντ έχετε φέτος τον Λαρεντζάκη και θες του χρόνου στον ρόλο αυτό να είναι ο Γουοκαπ? Κι αν τελικά ο Γουοκαπ είναι υγιής τι θα του πείτε? Να κάνει ποδήλατο μια χρονιά και από του χρόνου πάλι?
περα απτα λεφτα δεν νομιζω οτι ο εβανς εφυγε απτην ζαλγκιρις για να κανει τον 6ο γκαρντ σε ομαδα ευρωλιγκας
χτυπησε,αποθεραπευτηκε παει αυτο,τωρα θα θελησει να αποδειξει τι αξιζει να φανει στην ευρωλιγκα να παρει μεγαλα συμβολαια κτλ
1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ δεν θέλω καν να μείνει ο Έβανς .. θεωρώ έχει 10% να επιστρέψει ( και του χρόνου βγαίνει mvp λέει) .. 1.8 δεν του δίνει ούτε η Μαρία Τερέζα μετά από δύο χρόνια αποχής .. Αν θέλει να πάει στην ζαλγκιρις ας πάει .. Εγώ χρονια πάνω του δεν στηρίζω δεν τρελάθηκαJohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 8:04 pmΕίναι δυνατόν να δώσετε 1,7 εκατ στον Έβανς για να τον έχετε ως 6ο γκαρντ? Και μην μου πεις κι εσύ ότι θα αναπροσαρμόσετε το συμβόλαιο του και του το πάτε στο 1 μυριο γιατί για τέτοια λεφτά θα επιστρέψει αν είναι στη Ζαλγκιρις να παίζει και πρώτος, δεν έχει κανέναν λόγο να μείνει σε εσάς.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 7:58 pm
Εγώ αν επέλεγα ο ίδιος θα βάζα σορτς γκος γουοκαπ φουρνιε και ένα 2/3 πίσω από φουρνιε που θα παίζει και στο 3 πίσω από γουορντ..
Ο γουοκαπ θα ξέρουμε σε λίγο καιρό αν θα κάνει χειρουργείο.. αν μπει και παίξει πλέι οφ και οργώνει ναι βαλτον και βασικό Γκαρντ .. αν πούνε ότι θα κάνει χειρουργείο ναι ρόλο μητρου λονγκ θα του έδινα .. με χειρουργείο στην μέση δεν παίζεις εύκολα
Ο λι δεν κολλάει ούτε με σορτς ούτε με γουοκαπ ούτε με γκος οπότε δεν ξέρω πως θα μείνει . Αν δεν μείνει γκος και δεν έρθει σορτς οκ ας μείνει
Εσείς δηλαδή αν σας πούνε του χρόνου πάτε με οσβαν γκριγκονις θα πείτε ναι οκ ;
Αν θέλει κάποιος μοντς ας τα πάει απέναντι γιατί πιο πολύ αφορούν τον ολυμπιακό
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Tις ζημίες των προηγούμενων ετών όπως φαίνεται η ΚΑΕ τις κουβαλάει, δλδ δεν έχουν καλυφθει με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Κοινώς, κανείς δεν ματώνει....Όταν έλεγα οτι η ΚΑΕ φέτος σίγουρα έχει ενα 40αρι έσοδα γελούσαν κάποιοι εδώ....Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 7:40 pmΔημοσιεύτηκαν και οι οικονομικές καταστάσεις για το 2023-2024 https://publicity.businessportal.gr/company/2915501000
Συγχαρητήρια αν η ΚΑΕ είναι ανεξάρτητη και έχει σοβαρά έσοδα κάθε χρόνο για να σταθεί μόνη της. Μην ακούμε όμως παπατζιλίκια απο τους καθεστωτικούς για τους ιδιοκτήτες με τα "ΛΕΦΤΑ". Ο κόσμος πληρώνει guys. Βασικά ο κόσμος πληρώνει, αλλά ένας κάνει την διαχείρηση....
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Elvetos την Παρ Απρ 18, 2025 8:33 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σωστός!τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 8:08 pmγιατι και το 1 εκατ για 6ο γκαρντ λιγα ειναι?JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 8:04 pm
Είναι δυνατόν να δώσετε 1,7 εκατ στον Έβανς για να τον έχετε ως 6ο γκαρντ? Και μην μου πεις κι εσύ ότι θα αναπροσαρμόσετε το συμβόλαιο του και του το πάτε στο 1 μυριο γιατί για τέτοια λεφτά θα επιστρέψει αν είναι στη Ζαλγκιρις να παίζει και πρώτος, δεν έχει κανέναν λόγο να μείνει σε εσάς.
περα απτα λεφτα δεν νομιζω οτι ο εβανς εφυγε απτην ζαλγκιρις για να κανει τον 6ο γκαρντ σε ομαδα ευρωλιγκας
χτυπησε,αποθεραπευτηκε παει αυτο,τωρα θα θελησει να αποδειξει τι αξιζει να φανει στην ευρωλιγκα να παρει μεγαλα συμβολαια κτλ
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εννοείται θα πούμε οκ αν μας πουν πως πάμε στο 3 με Οσμαν και Γκριγκονις. Αυτό θα σημαίνει πως ο Γκριγκονις είναι σε θέση να δίνει 10-15 λεπτά στη θέση. Αν και να πω την αλήθεια εγώ θα ήθελα 3/4αρι εκεί αλλά οκ. Αυτό έλειπε να θεωρούμε λογικό να φέρουμε τον Ντιαλο πίσω από τον Οσμαν και να έχουμε και τον Γκριγκονις σε ρόλο Καλαϊτζάκη. Άμα δεν μας κάνει τον διωχνουμε απλά. Το ίδιο ισχύει για εσάς και τον Γουοκαπ, αν είναι καλά τον κρατάτε για 2ο, αν δεν είναι τον διώχνετε και τέλος.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 8:13 pmΕγώ δεν θέλω καν να μείνει ο Έβανς .. θεωρώ έχει 10% να επιστρέψει ( και του χρόνου βγαίνει mvp λέει) .. 1.8 δεν του δίνει ούτε η Μαρία Τερέζα μετά από δύο χρόνια αποχής .. Αν θέλει να πάει στην ζαλγκιρις ας πάει .. Εγώ χρονια πάνω του δεν στηρίζω δεν τρελάθηκαJohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 8:04 pm
Ο γουοκαπ θα ξέρουμε σε λίγο καιρό αν θα κάνει χειρουργείο.. αν μπει και παίξει πλέι οφ και οργώνει ναι βαλτον και βασικό Γκαρντ .. αν πούνε ότι θα κάνει χειρουργείο ναι ρόλο μητρου λονγκ θα του έδινα .. με χειρουργείο στην μέση δεν παίζεις εύκολα
Ο λι δεν κολλάει ούτε με σορτς ούτε με γουοκαπ ούτε με γκος οπότε δεν ξέρω πως θα μείνει . Αν δεν μείνει γκος και δεν έρθει σορτς οκ ας μείνει
Εσείς δηλαδή αν σας πούνε του χρόνου πάτε με οσβαν γκριγκονις θα πείτε ναι οκ ;
Αν θέλει κάποιος μοντς ας τα πάει απέναντι γιατί πιο πολύ αφορούν τον ολυμπιακό
0
-
- Reactions: 16
- Προειδοποιήσεις:
0