Euroleague 2024-2025, Play In
Συντονιστής: Captains
- coach blue
- Reactions: 1363
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 147
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για αρχή, δεν περίμενα να μπει η Μπάγερν με τόση ηττοπάθεια. Φαίνεται σαν να προσπαθούν να χάσουν ή σαν να παίζουν διεκπεραιωτικό αγώνα κατάταξης ξέρω εγώ. Ο άλλος δεν παίρνει καν ταιμ άουτ. Κατά τα άλλα βλέπω άρχισε η ανάλυση του παιχνιδιού Ρεάλ που τα βάζουν όλοι από παντού. Καθόλου τυχαία που παλεύει στα πλέι ιν...Ακραία μέτρια ομάδα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσουμε από δαύτους.
0
Η Bayern μηδέν πάθος. Πέρα από τον με ποιον θα πέσουμε και σαν αγώνας ρε παιδί μου. Δεν έχει ενδιαφέρον. Τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν όλα ματσαρες και τώρα που εδώ κρίνεται η πρόκριση οι άλλοι δεν τρώνε σίδερα εστω και χωρίς τον παικταρα τους. Καλύτερα να πέρναγε ο Ερυθρός,θα το πάλευε και θα βλέπαμε ωραίο αγώνα.
1
1

-
- Reactions: 226
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- golitog7
- Reactions: 1824
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ελπίζω να μην διάβασες τη σειρά όπως διάβασες το σημερινό παιχνίδιVasiliki37 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 10:17 pmΓια αρχή, δεν περίμενα να μπει η Μπάγερν με τόση ηττοπάθεια. Φαίνεται σαν να προσπαθούν να χάσουν ή σαν να παίζουν διεκπεραιωτικό αγώνα κατάταξης ξέρω εγώ. Ο άλλος δεν παίρνει καν ταιμ άουτ. Κατά τα άλλα βλέπω άρχισε η ανάλυση του παιχνιδιού Ρεάλ που τα βάζουν όλοι από παντού. Καθόλου τυχαία που παλεύει στα πλέι ιν...Ακραία μέτρια ομάδα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσουμε από δαύτους.
1
1

-
- Reactions: 2437
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Κοίτα η Μπαγερν ανέκαθεν μόνο εντος έδρας έβγαζε πνεύμα, με το που πήγαινε εκτός έχανε με κάτω τα χέρια. Η άμυνα τους έτσι κι αλλιώς μπάζει, σήμερα δεν έχουν Έντουαρντς οπότε ούτε επιθετικά μπορούν να ακολουθήσουν.prime7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 10:23 pmΗ Bayern μηδέν πάθος. Πέρα από τον με ποιον θα πέσουμε και σαν αγώνας ρε παιδί μου. Δεν έχει ενδιαφέρον. Τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν όλα ματσαρες και τώρα που εδώ κρίνεται η πρόκριση οι άλλοι δεν τρώνε σίδερα εστω και χωρίς τον παικταρα τους. Καλύτερα να πέρναγε ο Ερυθρός,θα το πάλευε και θα βλέπαμε ωραίο αγώνα.
Είναι συνδυασμός, η Ρεαλ τα βαζει όλα, η Μπαγερν παίζει εκτός έδρας και χωρίς τον Έντουαρντς. Ο Ερυθρός σίγουρα θα ήταν πιο ανταγωνιστικος αλλά σκέψου να έπαιζε χωρίς Μακιντάιρ ας πουμε.
0
Το είχα γράψει μετά το Ρεάλ Παρι. Το να λέτε ότι η Μπάγερν μπορεί να αποκλείσει τη Ρεάλ περισσότερο μειώνει την Παρί παρά τη Ρεάλ.
Το αποτέλεσμα της Παρί (όλη τη χρονιά) είναι ένας συνδυασμός τρόπου παιχνιδιού και άγνοιας κινδύνου και την οδηγεί σε υπερβάσεις. Η Ρεάλ είναι χειρότερη σε σχέση με πέρυσι αλλά δεν έγινε ξαφνικά 'Αλμπα όπως θέλαν να παρουσιάσουν οι περισσότεροι.
Το αποτέλεσμα της Παρί (όλη τη χρονιά) είναι ένας συνδυασμός τρόπου παιχνιδιού και άγνοιας κινδύνου και την οδηγεί σε υπερβάσεις. Η Ρεάλ είναι χειρότερη σε σχέση με πέρυσι αλλά δεν έγινε ξαφνικά 'Αλμπα όπως θέλαν να παρουσιάσουν οι περισσότεροι.
1
1

- montechristo
- Reactions: 1877
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Που είσαι, Κόναν; Σε πάω μιά κόντρα στα ίσια στις προβλέψεις!montechristo έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 9:49 pmΝομίζω πως η Μπάγερν ήταν από καιρό ενήμερη για το πρόβλημα του Έντουαρντς και σίγουρα έχει στα πλάνα της και την απουσία του.
Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζω να πιστεύω πως η Ρεάλ που έχασε από την Παρί, χάνει σήμερα και από την Μπάγερν.
Μη νομίζεις πως μόνο εσύ κάνεις πετυχημένα προγνωστικά!
2
1
1

- montechristo
- Reactions: 1877
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Εγώ το έγραψα και όπως συνήθως έπεσα μέσα!tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 10:50 pmΠοιος φίλος έγραφε να ετοιμαζόμαστε για πλέι-οφ με την Μπάγερν;![]()
1
1

- mixalisgate7
- Reactions: 1608
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3272
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σχόλια για το Ολυμπιακός Ρεάλ εδώ
viewtopic.php?f=260&t=2724
Το νήμα κλειδώνει για λίγο μέχρι να καθαριστεί από το offtopic
viewtopic.php?f=260&t=2724
Το νήμα κλειδώνει για λίγο μέχρι να καθαριστεί από το offtopic
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions