Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Στα γαλλικά είναι "Histoire de l'art, patrimoine et musées", θα μπορούσα να το μεταφράσω ως "Ιστορία της τέχνης, πολιτιστική κληρονομιά και μουσεία". Είναι στο Πανεπιστήμιο του Πουατιέ.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Όχι, κανένα πρόβλημα. Αν χρειαστείς οτιδήποτε και μπορώ να σε βοηθήσω, ευχαρίστως να μου στείλεις σε προσωπικό μήνυμα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 2:45 pmΜαθαίνω γαλλικά τώρα μπας και την παλέψω, κάτι κατάλαβαΤεσπα φτάνει το οφφτοπικ, σόρι, ήμουν περίεργος.
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
3
Είσαι φαν του Παπαγιαννη ;;; Γιατί του χρόνου θα πρέπει να μάθεις ισπανικά
E τότε τι ψαχνόμαστε για μεταγραφές του χρόνου , ολόκληρο τοπικ αχρείαστο ....ας μείνουμε ακριβώς όπως είμαστε , καμία αλλαγή
Πέραν της οποίας υπερβολής η ομάδα φέτος πέρασε από πολλές ατυχίες (Λεσσορ, Γκριγκονις) αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι , πολλές ομάδες έχουν τραυματισμούς μέσα στη σεαζον.
Εγώ υποστηρίζω πως είμαστε εδώ που είμαστε (για Ευρωλίγκα μιλάω) γιατί έχουμε έναν υπερπαιχτη που μας ξελάσπωσε παρά πολλές φορές φέτος...με αδιανόητες επιθετικές εμφανίσεις... αλλιώς θα είμασταν στη θέση της Παρί/Ρεάλ στη κατάταξη με το μπάσκετ που παίξαμε
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με ανώμαλους δε μιλάμε!kite26 έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 3:23 pmΟλυμπιακός είμαι, αλλά περιμένω να δω τον παικταρά το Ναν μεθαύριο να διαλύει την άμυνα της Εφές και τον Λάρκιν παγωτό βανίλια. Πόσο αέρινος, τι παικταράς είναι αυτός! Η μπάλα κάθε φορά μπαίνει μέσα αβίαστα με "φλουτς". Ούτε χτυπάει στη στεφάνη, ούτε κοντά σουτ τίποτα.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ακούω αυτό, αλλά ρε φίλε μου βγάζει συναισθήματα που έχω να τα νιώσω από εποχές Γκάλη. Μεγάλος παικταράς.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 3:25 pmΜε ανώμαλους δε μιλάμε!kite26 έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 3:23 pmΟλυμπιακός είμαι, αλλά περιμένω να δω τον παικταρά το Ναν μεθαύριο να διαλύει την άμυνα της Εφές και τον Λάρκιν παγωτό βανίλια. Πόσο αέρινος, τι παικταράς είναι αυτός! Η μπάλα κάθε φορά μπαίνει μέσα αβίαστα με "φλουτς". Ούτε χτυπάει στη στεφάνη, ούτε κοντά σουτ τίποτα.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
3
Ετσι όπως τα λες βλέπω να σέρνεται.kite26 έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 3:23 pmΟλυμπιακός είμαι, αλλά περιμένω να δω τον παικταρά το Ναν μεθαύριο να διαλύει την άμυνα της Εφές και τον Λάρκιν παγωτό βανίλια. Πόσο αέρινος, τι παικταράς είναι αυτός! Η μπάλα κάθε φορά μπαίνει μέσα αβίαστα με "φλουτς". Ούτε χτυπάει στη στεφάνη, ούτε κοντά σουτ τίποτα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο