Η φόρμα του Μιλουτίνοφ είναι και αυτή πολύ καίρια, γιατί στις νίκες μας ήταν πολυ καλός. Άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός με τα σέντερ στα καλά τους. Βασικός σχεδιασμός του κοουτς οι δεινόσαυροι, όπως είναι στημένη η ομάδα εδώ και μια διετία.Jeight έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 4:11 pmΔεν εχει να κανει με το σωστος Ολυμπιακος αλλα αν καποιος ειναι οντως Ολυμπιακος και οχι φιλαθλος αλλης (πρασινης) ομαδας και περιμενει απλα την πρωτη στραβη στην γωνια για να δικαιωθει. Τελος παντων εγω εχω τις επιφυλαξεις μου αλλα δεν εχει σχεση με το θεμα συζητησης και το ληγω εδω.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 3:57 pmΩωωωωπ ήρθε η ώρα να βγουν τα Ολυμπιακόμετρα και να κρίνει η Ιερά Εξέταση Πειραιώς ποιος είναι ο σωστός "γαύρος" και ποιος ο γιαλαντζί![]()
Αν ειναι καλα ο Φαλ εστω για να ξεκουραζει τον Μιλου ο οποιος οπως ειδαμε περυσι στους τελικους αν παει η σειρα σε 5 παχνιδια θελει απινιδωτη ειμαστε καλα. Αυτο για μενα ειναι το πιο κρισιμο σημειο της σειρας. Η φορμα του Φαλ
Euroleague Playoffs Olympiacos BC (1) vs (8) Real Madrid
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1002
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- nikolas_asteri
- Reactions: 2723
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιος θα κρίνει το "όντως"; Γι'αυτό σου λέω, φέρτε τα οπαδόμετρα να δούμε μην έχουμε τίποτα αλλόθρησκους στις τάξεις μας (μεν και δεν) που τολμάνε που και που να αμφισβητούν την ομαδάρα και να έχουν αμφιβολίες για την μελλοντική απόδοση της.Jeight έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 4:11 pmΔεν εχει να κανει με το σωστος Ολυμπιακος αλλα αν καποιος ειναι οντως Ολυμπιακος και οχι φιλαθλος αλλης (πρασινης) ομαδας και περιμενει απλα την πρωτη στραβη στην γωνια για να δικαιωθει. Τελος παντων εγω εχω τις επιφυλαξεις μου αλλα δεν εχει σχεση με το θεμα συζητησης και το ληγω εδω.
1
1

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
(Αυτο)κριτική=>Βελτίωσηnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 4:26 pmΠοιος θα κρίνει το "όντως"; Γι'αυτό σου λέω, φέρτε τα οπαδόμετρα να δούμε μην έχουμε τίποτα αλλόθρησκους στις τάξεις μας (μεν και δεν) που τολμάνε που και που να αμφισβητούν την ομαδάρα και να έχουν αμφιβολίες για την μελλοντική απόδοση της.Jeight έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 4:11 pmΔεν εχει να κανει με το σωστος Ολυμπιακος αλλα αν καποιος ειναι οντως Ολυμπιακος και οχι φιλαθλος αλλης (πρασινης) ομαδας και περιμενει απλα την πρωτη στραβη στην γωνια για να δικαιωθει. Τελος παντων εγω εχω τις επιφυλαξεις μου αλλα δεν εχει σχεση με το θεμα συζητησης και το ληγω εδω.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 513
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Στο 5 πλην του περυσινού Λεσόρ, ίσως και του Μιλουτίνοφ στα καλά του , κανένα Σέντερ δεν τολμούσε να επιτεθεί με πρόσωπο κατά πάνω του!! Μάγκες για τον Ταβάρες μιλάμε, έναν τύπο με ύψος 2,23 και wingspan κοντά στα 8 πόδια, οπότε προφανώς αναφερόμαστε στο απόλυτο cheat της διοργάνωσης στην θέση 5 εδώ και πολλά χρόνια!!! Damage control θα κάνει ο coach B απέναντι του! Θα του ρίξει και τα τρία Σέντερ επάνω του, προκειμένου να αποκομίσει όσα περισσότερα οφέλη μπορεί και ….….that’s it!!! για να υπερισχύσει η ομάδα στα ίσα στην θέση 5, όπως είμαστε την εφετινή χρονιά………ε, ας μην είμαστε τόσο αισιόδοξοι πια!!! Ίσα ίσα ένας καλός «ανταρτοπόλεμος» με μπόλικο μπασκετικό ξύλο πάνω στον Eddie, μπορεί να κρίνει ( μαζί με τον περιορισμό του κατ’ εμε X factor Χεζόνια) την σειρά σε καθοριστικό βαθμό!!!!
2
2

- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο kite πριν κατι μηνες και εγω πιστευα οτι ειναι ο supamadar η πως τον λεγαν αλλα εδω και μηνες δεν εχει δωσει καποιο δικαιωμα για να τον θεωρει καποιος υποπτο..Ειναι αρκετοι ολυμπιακοι που βλεπουν πολλα στραβα μονο στον ολυμπιακο και παινευουν τον παο.. Παντως τωρα που ξεκινανε τα πλει οφ βλεπω να αυξανεται υπερβολικα η τοξικοτητα,θα μπουν σιγουρα και περιεργοι χρηστες.. οποτε τουλαχιστον εμεις οι βασικοι τοσο καιρο εδω μεσα θα πρεπει να ειμαστε πιο ψυχραιμοι.
4
4

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Με 39 πυρετό που έχω τώρα, πού να βρω και κουράγιο να ποντάρω... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά δεν με νοιάζει να πει κάτι κάποιος, δε με ξέρει άλλωστε. Αρκεί να μην πλημμυρίζει το τόπικ με αυτά. Πάμε παρακάτω.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 5:44 pmο kite πριν κατι μηνες και εγω πιστευα οτι ειναι ο supamadar η πως τον λεγαν αλλα εδω και μηνες δεν εχει δωσει καποιο δικαιωμα για να τον θεωρει καποιος υποπτο..Ειναι αρκετοι ολυμπιακοι που βλεπουν πολλα στραβα μονο στον ολυμπιακο και παινευουν τον παο.. Παντως τωρα που ξεκινανε τα πλει οφ βλεπω να αυξανεται υπερβολικα η τοξικοτητα,θα μπουν σιγουρα και περιεργοι χρηστες.. οποτε τουλαχιστον εμεις οι βασικοι τοσο καιρο εδω μεσα θα πρεπει να ειμαστε πιο ψυχραιμοι.
1
1

- reignman
- Reactions: 2921
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
τωρα θα ξεχωρισει η ηρα απο σταρι.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 3:57 pmΩωωωωπ ήρθε η ώρα να βγουν τα Ολυμπιακόμετρα και να κρίνει η Ιερά Εξέταση Πειραιώς ποιος είναι ο σωστός "γαύρος" και ποιος ο γιαλαντζί![]()
αναμενουμε τον Grand Inquisitor ομως που ακομα δεν εχει κανει την εμφανιση του.
ΩΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 38 ΠΥΡΕΤΟ.Με 39 πυρετό
CΕ ΤCΑΚΩCA.
2
2

-
- Reactions: 513
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Λες και η τοξικότητα περιμένει τα play offs για να εμφανιστεί!! Αδερφέ, σχόλια για το παιχνίδι να κάνουμε και ας αφήσουμε τα άλλα…..αυτά ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! Και εμείς οι πιο μεγάλοι και πιο «μπασμένοι» υποτίθεται σε τέτοιες καταστάσεις, μας πιάνει κάποιες φορές μία παλαβομάρα που και που και φτάνουμε ίσως για πολλούς να υπερβαίνουμε τα όρια, δεν το έχεις προσέξει???Α……και για το τέλος………γράψε κάτι και για Μπαρτζώκα!!!shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 5:44 pmο kite πριν κατι μηνες και εγω πιστευα οτι ειναι ο supamadar η πως τον λεγαν αλλα εδω και μηνες δεν εχει δωσει καποιο δικαιωμα για να τον θεωρει καποιος υποπτο..Ειναι αρκετοι ολυμπιακοι που βλεπουν πολλα στραβα μονο στον ολυμπιακο και παινευουν τον παο.. Παντως τωρα που ξεκινανε τα πλει οφ βλεπω να αυξανεται υπερβολικα η τοξικοτητα,θα μπουν σιγουρα και περιεργοι χρηστες.. οποτε τουλαχιστον εμεις οι βασικοι τοσο καιρο εδω μεσα θα πρεπει να ειμαστε πιο ψυχραιμοι.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Τρί Απρ 22, 2025 6:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η πιθανότητα να ανέβηκε;;Υπαρκτή;reignman έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 5:54 pmτωρα θα ξεχωρισει η ηρα απο σταρι.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 3:57 pmΩωωωωπ ήρθε η ώρα να βγουν τα Ολυμπιακόμετρα και να κρίνει η Ιερά Εξέταση Πειραιώς ποιος είναι ο σωστός "γαύρος" και ποιος ο γιαλαντζί![]()
αναμενουμε τον Grand Inquisitor ομως που ακομα δεν εχει κανει την εμφανιση του.
ΩΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 38 ΠΥΡΕΤΟ.Με 39 πυρετό
CΕ ΤCΑΚΩCA.

0