Euroleague Playoffs Panathinaikos Athens (3) vs (6) Anadolu Efes
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 3024
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... si/5047581 Νομίζω εδώ είναι πιο καθαρό πως λέει αυτό που λέει ο Μάνος.socrates13 έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:14 amΚαλα το διαβασες ,αυτο ειπεnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:13 am
Α μάλιστα, το διάβασα εντελώς λάθος. Το διάβαζα σαν: ο Μπανκι έδειξε κάποια προπόνηση του Αταμάν και είχα μπερδευτεί. Ευχαριστώ![]()
1
1

-
- Reactions: 2406
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Σοβαρά; Άνθρωπος είναι ανεξαρτήτως του πόσα παίρνει και από τι στιγμή που νοιώθει ότι σε κάποιες στιγμές οι διαιτητές δεν τον σέβονται, φυσιολογικά θα αντιδράσει.
0
-
- Reactions: 18
- Προειδοποιήσεις:
1
αν αναλογιστουμε τον τρόπο που ήρθε η νικη αλλά και ότι περυσι χάσαμε το πρώτο παιχνίδι, ήταν κομβική η σημασία αυτού που έγινε.
Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει το 2-0 την Πέμπτη, η ομάδα είναι συνήθως πιο αδύναμη εκτός έδρας και υπάρχει καλή πιθανότητα να χάσουμε τουλάχιστον ένα εκεί.
Νομίζω ότι με την ισχυρή γραμμη ψηλών της εφες διαχειριστηκαμε σχετικά καλά το παιχνίδι στην αρχή (σκορ μονο απο πουαριε που ειναι dominant ψηλοςμέχρι) το ταιμσουτ στο 30-20. Μετά πρακτικά μέχρι την Τρίτη περίοδο χάσαμε συγκέντρωση στην άμυνα και βρήκαν ρυθμό.
Συνολικά περιοριστηκαν αρκετά και ο μπραιαντ που είναι κομβικος παίχτης τους ενώ τα 4 τους δεν μπηκαν στον αγώνα.
Αυτοί έπαιξαν πολύ καλά πάνω στον Ναν.
Σημασία στο game 2 να αποφευχθούν λάθη όπως τα εύκολα επιθετικά φαουλ και να βρεθούν τρόποι να απελευθερωθει ο ναν (δεν πήρε midrange σουτ, δυσκολεύτηκε αρκετά στις πρώτες 3 περιόδους).
Δεν ειμαι σίγουρος ότι με 35 λεπτο Λεσορ θα πηγαίναμε καλύτερα, συνολικα μόνο ο πουαριε έκανε ζημιά. Σίγουρα πρέπει να προσέξουν τα επιθετικά ριμπάουντ που σήμερα δώσαμε πολλά ειδικά στο κακό διάστημα.
Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει το 2-0 την Πέμπτη, η ομάδα είναι συνήθως πιο αδύναμη εκτός έδρας και υπάρχει καλή πιθανότητα να χάσουμε τουλάχιστον ένα εκεί.
Νομίζω ότι με την ισχυρή γραμμη ψηλών της εφες διαχειριστηκαμε σχετικά καλά το παιχνίδι στην αρχή (σκορ μονο απο πουαριε που ειναι dominant ψηλοςμέχρι) το ταιμσουτ στο 30-20. Μετά πρακτικά μέχρι την Τρίτη περίοδο χάσαμε συγκέντρωση στην άμυνα και βρήκαν ρυθμό.
Συνολικά περιοριστηκαν αρκετά και ο μπραιαντ που είναι κομβικος παίχτης τους ενώ τα 4 τους δεν μπηκαν στον αγώνα.
Αυτοί έπαιξαν πολύ καλά πάνω στον Ναν.
Σημασία στο game 2 να αποφευχθούν λάθη όπως τα εύκολα επιθετικά φαουλ και να βρεθούν τρόποι να απελευθερωθει ο ναν (δεν πήρε midrange σουτ, δυσκολεύτηκε αρκετά στις πρώτες 3 περιόδους).
Δεν ειμαι σίγουρος ότι με 35 λεπτο Λεσορ θα πηγαίναμε καλύτερα, συνολικα μόνο ο πουαριε έκανε ζημιά. Σίγουρα πρέπει να προσέξουν τα επιθετικά ριμπάουντ που σήμερα δώσαμε πολλά ειδικά στο κακό διάστημα.
1
1

Πω αν και δε συμφωνώ με κάποια καραγκιοζιλίκια που κάνει (βλ τεχνικές ποινές) ομολογώ πως γουστάρω όπως τα λέει χωρίς κανένα φίλτρο ..τι να πρωτοκρατησω από τη θεϊκή αυτή συνέντευξη ..nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:18 amhttps://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... si/5047581 Νομίζω εδώ είναι πιο καθαρό πως λέει αυτό που λέει ο Μάνος.
- το δε γουστάρω τύπους φίδια σα και σένα που λέει στα μούτρα του Μπάνκι
- το ότι το είδανε Παρί οι παίχτες μου στο δεύτερο δεκάλεπτο κράζοντας τους ίδιους τους παίχτες που μετά αποθεώνει
πως θα όπως περσυ θα πάνε να πάρουν την Ευρωλίγκα και φέτος.
ποιος το κάνει αυτό ? mind games σε αλλο λεβελ... σε αντιπαλους ,στην ομαδα του ακομα και σε εμας
2
1
1

-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σοβαρότατα, ο Ναν κρίνεται ως ο καλύτερος παίκτης της Ευρωλίγκα. Πρέπει να δίνεις ανάλογα με αυτά που λαμβάνεις. Δεν μπορεί να παίρνεις 5 εκατομύρια και να κάνεις το χειρότερο ματς της σεζόν στο πιο κρίσιμο σημείο, και δεν μιλάμε για απλή αστοχία, μιλάμε για ανεύθυνες και παιδικές αντιδράσεις/επιλογές. Ο ηγέτης της ομάδας αυτή τη στιγμή - Σλούκας - συμπεριφέρεται σαν πραγματικός ηγέτης όταν χρειάζεται. Ο Νάν απο την άλλη σαν κακός celebrity....
0
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1707
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Σε κάθε περίπτωση τους έκανε τη ζωή ακόμη πιο δύσκολη και έλεγξε τη ροή του παιχνιδιού σε ένα χρονικό σημείο που και η δική του ομάδα ήταν κουρασμένη. Όταν ξέρεις ότι δεν πρόκειται να φας καλάθι έχεις καλύτερη ψυχολογία και αυτό, νομίζω, φάνηκε ξεκάθαρα στη φάση που ο Γκέιμπριελ πάει για βολές μετά από ακυρωμένο τρίποντο του Ναν και βάζει ήρεμα και απλά 2/2, δίνοντας ελαφρύ προβάδισμα στο 1:35 που δεν χάθηκε ποτέ μέχρι το τέλος. Εκ του αποτελέσματος του βγήκε η έμπνευση του Τούρκου κι ας μην έγινε με τον πιο συμβατικό τρόπο. Μετά, το τρίποντο του Γκραντ είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο...Elvetos έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 11:59 pmΒασικά είχε τον Σλούκα σε όλη την διάρκεια έτοιμο για αλλαγή χάντμπολ στην επίθεση, γιατί η πεντάδα αυτή όντως αμυτνικά ήταν ατσάλι, αλλά επιθετικά αν την αφήσεις 10 λεπτά μπορεί να βάζει ον average 10 πόντους. Το παίξε, του βγήκε, εκ των υστέρων λέμε οτι ήταν μεγάλη μαγκιά. Αλλά ήταν όντως, η απλά οι της Εφές είχαν γενικά χάσει τα αυγά και τα πασχάλια σε όλο το 4ο δεκάλεπτ.

Καθόλου απίθανο. Ο άνθρωπος έχει το ένστικτο και την εμπειρία τόσων χρόνων στους πάγκους στο κορυφαίο επίπεδο...slok έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 11:59 pmMεγαλη αλήθεια αυτό που γράφεις. Μπορεί η ομάδες του να παίζουν αρκετά hero ball αλλα διαβαζει live το παιχνιδι καλυτερα απο ολους τους προπονητες στην ευρωπη . Νιωθω οτι δεν εχει κανενα πλανο ροτειτιον απο πριν..oλα γινονται οn the spot (δεν ισχυει βεβαια αλλα αυτη την εντυπωση μου δινει)
2
2

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Γενικά είναι ο τύπος που πουλάει τρέλα αλλά το έχει και κάνει αυτά που λέει. Ακούγονται άσχημα αλλά φτάνει στον στόχο. Ανωτερότητα κατά κάποιο τρόπο. Προσωπικά δεν μου αρέσουν αυτά αλλά είναι μάγκας από μία άποψη.slok έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:26 amΠω αν και δε συμφωνώ με κάποια καραγκιοζιλίκια που κάνει (βλ τεχνικές ποινές) ομολογώ πως γουστάρω όπως τα λέει χωρίς κανένα φίλτρο ..τι να πρωτοκρατησω από τη θεϊκή αυτή συνέντευξη ..nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:18 am
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... si/5047581 Νομίζω εδώ είναι πιο καθαρό πως λέει αυτό που λέει ο Μάνος.
- το δε γουστάρω τύπους φίδια σα και σένα που λέει στα μούτρα του Μπάνκι
- το ότι το είδανε Παρί οι παίχτες μου στο δεύτερο δεκάλεπτο κράζοντας τους ίδιους τους παίχτες που μετά αποθεώνει
πως θα όπως περσυ θα πάνε να πάρουν την Ευρωλίγκα και φέτος.
ποιος το κάνει αυτό ? mind games σε αλλο λεβελ... σε αντιπαλους ,στην ομαδα του ακομα και σε εμας
0
-
- Reactions: 15
- Αγαπημένος παίκτης: Rebraca
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας το πούμε για ακόμα μια φορά ...οι μισοί εδώ μέσα δε γράφουμε για τον Ναν ότι ήταν άστοχος ...γράφουμε πως πάει και κάνει επιθετικά φάουλ στη ουσία επίτηδες , παίρνει τεχνικές ποινές από τα νεύρα του με αποτέλεσμα να επιβαρύνει την ομάδα σε κάποια ματς σα το σημερινό ...και ότι ένας παίχτης 5 εκατομυρίων που είναι ο ηγέτης σου πρέπει να κοντρολάρει τον εαυτό του καλύτερα ..
Ας μάθουμε να διαβάζουμε τι γράφεται πριν απαντάμε απλά για να απαντάμε
3
3

- nikolas_asteri
- Reactions: 3024
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όοοοοχι φίλε μου, θα βάλει 40άρα και θα κάνεις κωλοτούμπα γιατί πρέπει να λες μόνο ένα πράγμα σταθερά ανεξάρτητα από το τι βλέπουν τα μάτια σουslok έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:36 amΑς το πούμε για ακόμα μια φορά ...οι μισοί εδώ μέσα δε γράφουμε για τον Ναν ότι ήταν άστοχος ...γράφουμε πως πάει και κάνει επιθετικά φάουλ στη ουσία επίτηδες , παίρνει τεχνικές ποινές από τα νεύρα του με αποτέλεσμα να επιβαρύνει την ομάδα σε κάποια ματς σα το σημερινό ...και ότι ένας παίχτης 5 εκατομυρίων που είναι ο ηγέτης σου πρέπει να κοντρολάρει τον εαυτό του καλύτερα ..

4
4

-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
¨Εχει κάνει και μετά το 4ο ηλίθιο 5ο φάουλ - καθαρό - πάνω στον Bryant πάνω στα νεύρα του που απλά του το χάρισαν. Ο ηγέτης των 5 εκατομμυρίων πρέπει να είναι σοβαρός, και να δίνει το παράδειγμα στους υπόλοιπους, να δείχνει οτι δεν επηρεάζεται απο κανένα διαιτητή, και έτσι να εμπνέει και τους συμπαίκτες του. Ο Ναν δεν είναι αυτό. Το mentality του Χουάντσο είναι πολύ πιο κοντά σε ηγέτη.slok έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:36 amΑς το πούμε για ακόμα μια φορά ...οι μισοί εδώ μέσα δε γράφουμε για τον Ναν ότι ήταν άστοχος ...γράφουμε πως πάει και κάνει επιθετικά φάουλ στη ουσία επίτηδες , παίρνει τεχνικές ποινές από τα νεύρα του με αποτέλεσμα να επιβαρύνει την ομάδα σε κάποια ματς σα το σημερινό ...και ότι ένας παίχτης 5 εκατομυρίων που είναι ο ηγέτης σου πρέπει να κοντρολάρει τον εαυτό του καλύτερα ..
Οι πραγματικοί ηγέτες κερδίζουν και τον σεβασμό των διαιτητών.
Προσωπικά, όταν φύγει ο Κώστας θα ήθελα το περιβραχιόνιο να πάει στον Ισπανό για πάρα πολλούς λόγους.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Elvetos την Τετ Απρ 23, 2025 12:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kojito
- Reactions: 2699
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ κατάλαβα από αυτά που ειπώθηκαν ότι ο Μπανκι έκανε την προπόνηση στο ΣΕΦ γιατί φοβήθηκε ότι αν γίνει στο ΟΑΚΑ αυτή θα καταγράφει κρυφά και μετά θα δείξει πλάνα της ο Αταμάν στους παίκτες. Ε το έμαθε αυτό ο Αταμάν και τσαντιστηκε. Για αυτό άλλωστε είπε ότι ποτέ δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο, ρωτα τους παίκτες σου στην Εφές να σου το πουν κτλ.
Επειδή είναι και... Αταμάν αυτός, δεν θα απέκλεια να έκανε καμία τρέλα στην Τουρκία την άλλη εβδομάδα για να τρολαρει τον Μπανκι και όχι απλά να έκανε προπόνηση στο γήπεδο της Εφές, αλλά να την έκανε και ανοικτή κιόλας.
Επειδή είναι και... Αταμάν αυτός, δεν θα απέκλεια να έκανε καμία τρέλα στην Τουρκία την άλλη εβδομάδα για να τρολαρει τον Μπανκι και όχι απλά να έκανε προπόνηση στο γήπεδο της Εφές, αλλά να την έκανε και ανοικτή κιόλας.

2
2