Το "αποδεικνύουν" είναι ατυχής όρος, σε αυτό έχεις δίκιο. Και εννοείται γράφω την άποψή μου περί του θέματος, κρίνοντας από τα γεγονότα. Δεν είπα πουθενά πως ντε και καλά έγιναν έτσι τα πράγματα. Είπα πως αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί εμένα. Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα δεν μου λένε τίποτα. Πέρυσι έκανε δηλώσεις σχετικά με "μεταγραφικές βόμβες που δεν προσφέρουν τίποτα στις ομάδες τους". Φέτος, μετά την απόκτηση του Φουρνιέ δήλωνε διαφορετικά πράγματα.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:40 pm"σοβαρό" μου φαίνεται να εκφράζεται σιγουριά και να χρησιμοποιούνται λέξεις όπως "αποδεικνύουν" για πράγματα που ξεκάθαρα δε μπορούν να αποδειχτούν ή που αν μπορούν δεν έχει συμβεί ως τώρα.GK_23 έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:39 pm
Συμπλήρωσα κάτι στο προηγούμενο post μου. Δεν ισχυρίζομαι ότι τους επέβαλλε η διοίκηση αλλά ότι ο προπονητής ήταν ουδέτερος ως προς την απόκτηση των παικτών αυτών. Δεν "καιγόταν" ιδιαίτερα για τις προσθήκες αυτές. Εμένα αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί ένα χρόνο μετά. Κανείς προπονητής δεν θα βγει να δηλώσει ανοιχτά κάτι τέτοιο. Στις ελληνικές ομάδες αυτά γίνονταν και πάντα θα γίνονται. Ουκ ολίγες φορές οι Γιαννακόπουλοι είχαν "φορέσει" παίκτες σε ολόκληρο Ομπράντοβιτς.
Τι σου φαίνεται δηλαδή τόσο σοβαρό και παράλογο; Η διοίκηση να έχει τον πρώτο λόγο σε μια μεταγραφή και όχι ο προπονητής;
δεν είναι προσωπικό το θέμα, ολόκληρο τόπικ έχει ανοιχτεί που συζητιέται ακριβώς αυτό![]()
στο τελευταίο σου ποστ λες "Εμένα αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί ένα χρόνο μετά" το οποίο απέχει πολύ από το "αποδεικνύουν".
το "Στις ελληνικές ομάδες αυτά γίνονταν και πάντα θα γίνονται" είναι ένα γενικό συμπέρασμα που σίγουρα έχει βάσεις και αν έγραφες ότι θα μπορούσε να συνέβη κάτι τέτοιο με τον Φουρνιέ π.χ. θα το καταλάβαινα. δε θα έλεγα ότι είναι δεδομένο αλλά ότι είναι ένα σενάριο που δε θα έπεφτα από τα σύννεφα αν όντως ίσχυε.
το ότι αυτό συνέβη με τους 3 συγκεκριμένους παίκτες δε βασίζεται κάπου και δε δικαιώνεται ούτε αγωνιστικά ούτε με τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα που ουσιαστικά λένε το ακριβώς αντίθετο.
Για τον Φουρνιέ που αναφέρεις, δεν χρειάζεται να αναφέρω κάτι. Ήταν παίκτης που αποκτήθηκε εκτός σχεδιασμού. Δεν επιβλήθηκε φυσικά στο Μπαρτζώκα αλλά αν δεν ερχόταν ο Φουρνιέ, η ομάδα θα έμενε ως είχε. Αυτό ο καθένας το εκλαμβάνει όπως θέλει.
Η άποψη μου είναι ότι η παρεμβατικότητα των Αγγελόπουλων στη σύνθεση της ομάδας υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Διαχρονικά, οι αφοί πρότειναν και προτείνουν οι ίδιοι παίκτες στον εκάστοτε προπονητή της ομάδας και έχουν λόγο στον τρόπο με τον οποίο δομείται το ρόστερ. Όπως έχουν αποκτήσει παίκτες χωρίς την υπόδειξη του προπονητή, έχουν επίσης διατηρήσει παίκτες στο ρόστερ παρά την αντίθετη εισήγηση του προπονητή. Οι ενδείξεις είναι πάρα πολλές.
Υπάρχει τέλος μια παλιά συνέντευξη του μακαρίτη του Ίβκοβιτς (δεν την έχω πρόχειρη) που λέει ότι έκανε προσπάθεια να τους πείσει να μην αποκτηθεί πιο έμπειρος παίκτης μπροστά από τους Κέσελι-Παπανικολάου το 2010 ώστε να δωθεί χρόνος συμμετοχής και ενεργός ρόλος στους δύο νέους, εκείνη την εποχή, παίκτες.