Euroleague Playoffs Panathinaikos Athens (3) vs (6) Anadolu Efes

Συντονιστής: Captains

Giannis14

junior
Reactions: 66
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 24, 2025 10:32 am

Ο Λορέντσο αν πήγαινε σε καμμία Ρεάλ θα μπορούσε να την κάνει πρωταθλήτρια Ευρώπης. Το ίδιο αν πήγαινε στον ολυμπιακό ή στην φενερ ή στην Μονακό. Είναι ο καλύτερος άσος μετά τον σλουκα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Είναι ευλογία που τον έχουμε στην ομάδα μας. Είναι ικανός να πάρει μόνος του τελικό Ευρωλίγκας. Τέτοιο είναι το επίπεδο του. Το λορεντζο-Ναν πιστεύω θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά, και το άλλο σχήμα Σλούκας-Γκραντ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 24, 2025 10:38 am

Ο ναν χτες θεωρω μπηκε πολυ με υφακι ειμαι ο μβπ θα προσκυνησετε..τον παιξαν νταμπλ τιμ δεν του μπηκαν τα σουτ για να κανει το σοου που ηθελε και εκνευριστηκε..το μονο αρνητικο του ναν ειναι οτι αργει πολυ να καταλαβει οτι ετσι που τον παιζουν αν απλα δωσει πασα θα τους διαλυσει και προσπαθει μονο με καομποιλικια..καποια στιγμη μεσα στο ματς αργα το θυμαται να δωσει πασες.. Πχ ο σπανουλης του εστελνε ο ζοτς 3 παγιδες πανω του και εβγαζε 15 ασιστ..ο τζειμς πχ πλεον κανει το ιδιο.. καποια στιγμη θα το καταλαβει και ο ναν και δεν θα υπαρχει τροπος να τον αντιμετωπισεις.

βεβαια να ειναι τοσο αστοχος δευτερο παιχνιδι σερι δεν εχει πολλες πιθανοτητες..σημερα λογικα παλι οργια θα κανει

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Πέμ Απρ 24, 2025 10:56 am

Συμφωνώ 100% με shaq7, καταλαβαίνω πως ο Ναν ειναι scoring guard ομως για το καλο της ομαδας πρεπει να του εξηγήσουν πως αν πασάρει, αρχικά θα εχει 7 με 10 ασιστ και προφανώς αν συμβεί αυτο θα σταματήσουν να στέλνουν τοσες βοήθειες πάνω του.

Θεωρω πως καθε χρόνο θα γίνεται καλυτερος στο κομματι της δημιουργίας, σε ματς σα το χθεσινο επιβάλλεται να πασάρει οταν κλείνουν πάνω του οπως έκανε στο τελος με την ασίστ στον Γκράντ.

Απο την αλλη μη ξεχνάμε πως εβαλε 2 τριποντα που δε μετρησαν σε κρίσιμο σημείο, δηλαδη οσο κακος και αν ειναι ξέρεις πως οταν πρέπει θα ναι εκει.

Αποψε το παιχνίδι θα ναι πολυ δύσκολο, ελπίζω ο Χουαντσο να εχει ακόμα βενζίνη στο ρεζερβουάρ, ο Αταμαν είπε πως ο Γκάμπριελ δεν προπονήθηκε αλλα έκανε θεραπεία.

Γενικα πρέπει να μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια και να παίξουμε άμυνα.

2
2 Εικόνα
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Πέμ Απρ 24, 2025 11:07 am

Μα νομίζω αυτό λέμε όλοι. Κάθε φορά που είχε ο Ναν την μπάλα προχθές, κάποιος ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ελεύθερος σε μια απο τις δύο γωνίες. Αφύλακτος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Απρ 24, 2025 11:16 am

εντωμεταξυ κοιταζα τους διατητες και μονο τον γιαβορ ξερω..τον περουγκα που ειναι πρωτος πρωτη φορα τον βλεπω..και ειναι και ενας χορντοβ που παλι δεν εχω ιδεα ποιος ειναι.. αυτος ο περουγκα ειναι στους τοπ της ευρωλιγκας?δεν θα πρεπε να βαζαν πιο εμπειρους διατητες σε τετοια ματς?

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague

Πέμ Απρ 24, 2025 11:57 am

shaq7 έγραψε:
εντωμεταξυ κοιταζα τους διατητες και μονο τον γιαβορ ξερω..τον περουγκα που ειναι πρωτος πρωτη φορα τον βλεπω..και ειναι και ενας χορντοβ που παλι δεν εχω ιδεα ποιος ειναι.. αυτος ο περουγκα ειναι στους τοπ της ευρωλιγκας?δεν θα πρεπε να βαζαν πιο εμπειρους διατητες σε τετοια ματς?
Και όμως είναι γνωστοί και οι 3.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619

Πέμ Απρ 24, 2025 12:04 pm

Elvetos έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 10:25 am

Προσωπικά αν παλεύαμε με την Άλμπα για την 18η θέση απλά δεν θα παρακολουθούσα το τμήμα. Δεν διαθέτω τον χρόνο στην ζωή μου για να ασχολούμαι με αδιάφορες καταστάσεις με μηδαμινό return.
Προφανώς αυτή είναι η διαφορά που κάνει δύσκολο να αντιληφθείς το σκεπτικό μου (και εγώ το δικό σου ομοίως). Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσεις μία προς μια τις παραγράφους μου. Γράφω πάντα με βάση την αγάπη μου για την ομάδα και την αγάπη για το άθλημα. Και τα δύο τα θεωρώ εξίσου σημαντικά. Αν είμαι 18ος ίσως την πονάω περισσότερο την ομάδα. Δεν εμφανίζομαι μετά από 12-13 χρόνια εξαφανισμένος και να έχω απαιτήσεις να είναι όλα στην εντέλεια ή να μην κάνει λάθη το τιμ, οι παίχτες, η διοίκηση. Όλα στο παιχνίδι είναι, και πιο πολύ η ΗΤΤΑ, γιατί μετά από αυτήν, η επόμενη ΝΙΚΗ είναι γλυκεία σαν μέλι.

Για αν καταλήξω, το μπάσκετ εφόσον για όλους εμάς είναι χόμπι ή μια διασκέδαση, κάτι που σου ομορφαίνει κάποιες στιγμές - καλό θα ήταν να μην σε επηρέαζε περισσότερο απ όσο πρέπει. Να σε κάνει χαρούμενο όχι να σε χαλάει. Στο κάτω κάτω )όπως γράφω στο μήνυμα που παραθέτεις) κι αν δεν πετύχουμε του στόχους δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου ούτε θα μαυρίσει η ζωή μας.

:peace: :dribble:

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Christofis

euroleague
Reactions: 1164

Πέμ Απρ 24, 2025 12:10 pm

Giannis14 έγραψε:
Ο Λορέντσο αν πήγαινε σε καμμία Ρεάλ θα μπορούσε να την κάνει πρωταθλήτρια Ευρώπης. Το ίδιο αν πήγαινε στον ολυμπιακό ή στην φενερ ή στην Μονακό. Είναι ο καλύτερος άσος μετά τον σλουκα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Είναι ευλογία που τον έχουμε στην ομάδα μας. Είναι ικανός να πάρει μόνος του τελικό Ευρωλίγκας. Τέτοιο είναι το επίπεδο του. Το λορεντζο-Ναν πιστεύω θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά, και το άλλο σχήμα Σλούκας-Γκραντ.
Απο τις λιγες φορε σπου διαφωνω μαζι σου. Ο λορεντζο με τιποτα δεν ειναι ο καλυτερος ασσος μετα τον σλουκα και σιγουρα ο φετινος σλουκας δεν ειναι ο καλυτερος ασσος. Ο λορεντζο ειναι παικτης για συγκεκριμενες ομαδες. Αν ηταν τοσο καλος δεν θα ηταν γυρολογος μια ζωη στην ευρωλιγκα. Για μενα ηταν κακη μεταγραφη εξαρχης καθως δεν πιστευα οτι ηταν αυτονπου χρειαζοταν ο Παο καθως δεν θα εβρισκε το χρονο και το ρολο που του ταιριαζει για να ειναι ο ελιτ γκαρντ της Μακαμπι και οχι ο μετριος γκαρντ της Φενερ.

Καλυτερος ασσος : 1. Σορτς, 2. Καμπατσο

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1725
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Πέμ Απρ 24, 2025 12:17 pm

shaq7 έγραψε:
O Peruga είναι τοπ διαιτητής, πολλά χρόνια στη διοργάνωση και θεωρούνταν από την αρχή το next big thing των διαιτητών. Τόσο που στο καθιερωμένο σποτ της Euroleague πριν 5-6 χρόνια ήταν ο πρωταγωνιστής από την πλευρά των διαιτητών. Το ότι είναι τόσα χρόνια στη διοργάνωση και δεν τον ξέρεις καν νομίζοντας ότι ξεκίνησε φέτος αρκεί για να καταλάβεις πόσο καλός διαιτητής είναι.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2724
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Απρ 24, 2025 12:27 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 12:17 pm
O Peruga είναι τοπ διαιτητής, πολλά χρόνια στη διοργάνωση και θεωρούνταν από την αρχή το next big thing των διαιτητών. Τόσο που στο καθιερωμένο σποτ της Euroleague πριν 5-6 χρόνια ήταν ο πρωταγωνιστής από την πλευρά των διαιτητών. Το ότι είναι τόσα χρόνια στη διοργάνωση και δεν τον ξέρεις καν νομίζοντας ότι ξεκίνησε φέτος αρκεί για να καταλάβεις πόσο καλός διαιτητής είναι.
Πραγματικά, το μεγαλύτερο παράσημο για έναν διαιτητή είναι να μην θυμάται κανείς το όνομα του.

7
6 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Giannis14

junior
Reactions: 66
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Απρ 24, 2025 12:50 pm

Christofis έγραψε:
Giannis14 έγραψε:
Απο τις λιγες φορε σπου διαφωνω μαζι σου. Ο λορεντζο με τιποτα δεν ειναι ο καλυτερος ασσος μετα τον σλουκα και σιγουρα ο φετινος σλουκας δεν ειναι ο καλυτερος ασσος. Ο λορεντζο ειναι παικτης για συγκεκριμενες ομαδες. Αν ηταν τοσο καλος δεν θα ηταν γυρολογος μια ζωη στην ευρωλιγκα. Για μενα ηταν κακη μεταγραφη εξαρχης καθως δεν πιστευα οτι ηταν αυτονπου χρειαζοταν ο Παο καθως δεν θα εβρισκε το χρονο και το ρολο που του ταιριαζει για να ειναι ο ελιτ γκαρντ της Μακαμπι και οχι ο μετριος γκαρντ της Φενερ.

Σεβαστή η γνώμη σου. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

0
Elvetos

a1greece

Πέμ Απρ 24, 2025 1:08 pm

kein έγραψε:
Elvetos έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 10:25 am

Προσωπικά αν παλεύαμε με την Άλμπα για την 18η θέση απλά δεν θα παρακολουθούσα το τμήμα. Δεν διαθέτω τον χρόνο στην ζωή μου για να ασχολούμαι με αδιάφορες καταστάσεις με μηδαμινό return.
Προφανώς αυτή είναι η διαφορά που κάνει δύσκολο να αντιληφθείς το σκεπτικό μου (και εγώ το δικό σου ομοίως). Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσεις μία προς μια τις παραγράφους μου. Γράφω πάντα με βάση την αγάπη μου για την ομάδα και την αγάπη για το άθλημα. Και τα δύο τα θεωρώ εξίσου σημαντικά. Αν είμαι 18ος ίσως την πονάω περισσότερο την ομάδα. Δεν εμφανίζομαι μετά από 12-13 χρόνια εξαφανισμένος και να έχω απαιτήσεις να είναι όλα στην εντέλεια ή να μην κάνει λάθη το τιμ, οι παίχτες, η διοίκηση. Όλα στο παιχνίδι είναι, και πιο πολύ η ΗΤΤΑ, γιατί μετά από αυτήν, η επόμενη ΝΙΚΗ είναι γλυκεία σαν μέλι.

Για αν καταλήξω, το μπάσκετ εφόσον για όλους εμάς είναι χόμπι ή μια διασκέδαση, κάτι που σου ομορφαίνει κάποιες στιγμές - καλό θα ήταν να μην σε επηρέαζε περισσότερο απ όσο πρέπει. Να σε κάνει χαρούμενο όχι να σε χαλάει. Στο κάτω κάτω )όπως γράφω στο μήνυμα που παραθέτεις) κι αν δεν πετύχουμε του στόχους δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου ούτε θα μαυρίσει η ζωή μας.

Και μένα μου αρέσει να παρακολουθώ την ομάδα όταν είναι competent. Και γω την αγαπάω την ομάδα με τον τρόπο μου. Κάθε χρόνο θα ενισχύσω οικονομικά - ανεξαρτήτως θέσης - με ένα διαρκείας η φανέλες, αλλά δεν θα παρακολουθώ ενεργά ένα παρατημένο τμήμα. Θα προτιμήσω αυτόν τον χρόνο να βγώ με φίλους, να πάω για τένις η οτιδήποτε άλλο. Καταλαβαίνω οτι έχεις μια διαφορετική σχέση με την ομάδα, αλλά όχι, εγώ δεν είμαι παντρεμένος με το τμήμα.

Απαιτήσεις προφανώς και πρέπει να έχουμε καθώς τώρα πληρώνει ο κόσμος - Παναθηναικοί - και γίνεται μια διαχείρηση τον χρημάτων απο κάποιον, ο οποίος κερδίζει πολλαπλά. Μέχρι και δώρα γήπεδα απο το κράτος έχει πάρει. Σου έχει χαρίσει εσένα ποτέ το κράτος τίποτα? Ενα διαμερισματάκι ξερω γω...Οπότε η κριτική πρέπει να γίνεται, και αυστηρή.

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619

Πέμ Απρ 24, 2025 1:21 pm

Elvetos έγραψε:
kein έγραψε:

Και μένα μου αρέσει να παρακολουθώ την ομάδα όταν είναι competent. Και γω την αγαπάω την ομάδα με τον τρόπο μου. Κάθε χρόνο θα ενισχύσω οικονομικά - ανεξαρτήτως θέσης - με ένα διαρκείας η φανέλες, αλλά δεν θα παρακολουθώ ενεργά ένα παρατημένο τμήμα. Θα προτιμήσω αυτόν τον χρόνο να βγώ με φίλους, να πάω για τένις η οτιδήποτε άλλο. Καταλαβαίνω οτι έχεις μια διαφορετική σχέση με την ομάδα, αλλά όχι, εγώ δεν είμαι παντρεμένος με το τμήμα.

Απαιτήσεις προφανώς και πρέπει να έχουμε καθώς τώρα πληρώνει ο κόσμος - Παναθηναικοί - και γίνεται μια διαχείρηση τον χρημάτων απο κάποιον, ο οποίος κερδίζει πολλαπλά. Μέχρι και δώρα γήπεδα απο το κράτος έχει πάρει. Σου έχει χαρίσει εσένα ποτέ το κράτος τίποτα? Ενα διαμερισματάκι ξερω γω...Οπότε η κριτική πρέπει να γίνεται, και αυστηρή.
Ναι αγαπάω το Μπάσκετ και την Ομάδα μου επίσης με έναν πιο "ρομαντικό" τρόπο, το ομολογώ αυτή είναι η αμαρτία μου. Δεν το βλέπω ανταποδοτικά, δεν μπορώ να το κάνω, γιατί το αγαπάω ρε συ το σπορ. Πάω και σε αγώνες στο τάφου του Ινδού και βλέπω και γυναικείο μπάσκετ καμιά φορά με παρέα.
Καταλαβαίνω αυτό που λες άλλα για μένα μοιάζει ιεροσυλία να σκέφτομαι έτσι. Είναι θέμα οπτικής, δεν μπορείς να πεις ότι έχω δίκιο εγώ ή εσύ. Αν αυτό που κάνεις σε ευχαριστεί τότε είναι η σωστή ασχολία, αν σε χαλάει τότε κάτι δεν πάει κάλα.

Όπως και να χει για να κλείσω με μια αισιόδοξη νότα, έχουμε κάτι κοινό σίγουρα, να πάρουμε την νίκη απόψε. Με το καλό λοιπόν να την χαρούμε :bball:

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Elvetos

a1greece

Πέμ Απρ 24, 2025 1:29 pm

kein έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 1:21 pm
Elvetos έγραψε:

Ναι αγαπάω το Μπάσκετ και την Ομάδα μου επίσης με έναν πιο "ρομαντικό" τρόπο, το ομολογώ αυτή είναι η αμαρτία μου. Δεν το βλέπω ανταποδοτικά, δεν μπορώ να το κάνω, γιατί το αγαπάω ρε συ το σπορ. Πάω και σε αγώνες στο τάφου του Ινδού και βλέπω και γυναικείο μπάσκετ καμιά φορά με παρέα.
Καταλαβαίνω αυτό που λες άλλα για μένα μοιάζει ιεροσυλία να σκέφτομαι έτσι. Είναι θέμα οπτικής, δεν μπορείς να πεις ότι έχω δίκιο εγώ ή εσύ. Αν αυτό που κάνεις σε ευχαριστεί τότε είναι η σωστή ασχολία, αν σε χαλάει τότε κάτι δεν πάει κάλα.

Όπως και να χει για να κλείσω με μια αισιόδοξη νότα, έχουμε κάτι κοινό σίγουρα, να πάρουμε την νίκη απόψε. Με το καλό λοιπόν να την χαρούμε :bball:
Aυτό που γράφεις εδώ είναι το σημαντικότερο. Κάνε πράγματα που σε γεμίζουν και σε κάνουν χαρούμενο, συμφωνώ 100%.
Πάμε για το 2-0!!!! :wave:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague

Πέμ Απρ 24, 2025 1:37 pm

Christofis έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

Θα έβαζα πρώτο Καμπατσο και μετά Σορτς.

Ο φετινός Σλουκας προφανώς δεν είναι ο καλύτερος άσσος, ωστόσο αν κάνει παιχνίδια σα τα περσινά θα μπει στη λίστα με τους πιο effective άσσους της διοργανωσης. Θα προτιμούσα φυσικα να ήταν πιο σταθερός όλη τη χρονιά, αλλά αν ξανα κανει αυτά που έκανε περσι στα κρίσιμα δε με χαλάει καθόλου.

Ο Λορέντζο είναι περίεργη περίπτωση, από τη μια αντιμετωπιζεται σα το περσινο Χουαντσο, δε χαίρει της εμπιστοσύνης του προπονητή και δε θα παρει πολλά λεπτά μεσα στο ματς, εκτος και αν είναι πολυ καλος και δε τραβάνε οι αλλοι. Είναι παίκτης ψυχολογίας. Ωστόσο δε μπορω να πω πως είναι τοπ ασσος αν και έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια και με Ισπανία και ηταν και mvp ευρωμπασκετ.

Προχθες εκανε 2 καλές φάσεις αλλά μετά τον έφαγε ο παγκος.
Θεωρώ πως όντως θα κόλλαγε καλυτερα σε Ρεαλ και Ολυμπιακό.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”