Αν ηταν στο χερι μου ο Νικολακης θα ειχε ισοβιο συμβολαιο στον ολυμπιακο, ακομη και κλεισμενο τραπεζι στον Αργυρο καθε δευτερο Σάββατο θα του χαnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 12:31 pmΦέρτε μας μωρέ τον Νικόλα να κάνει τα ρεπό του Ματίας! Άρχοντα θα τον έχουμε. Με τα ουισκάκια του, με τις πουράκλες του, με τα μπουζούκια του...και που και που θα του λέμε να μπαίνει να παίζει 5-10 λεπτά έτσι για το αούα.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1164
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παίδες μιας και ανοίξατε θέμα Μιλουτινοφ, επειδή εγώ δεν παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της ομάδας σας και επειδή χθες μια χαρά τον παίχτη. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι αυτό που σας χαλάει στον Μιλου και θέλετε να τον αλλάξετε με αθλητικό σεντερ που λέμε? Πέρα απτο τραυματιζεται συχνά και χάνει παιχνίδια είναι κάτι άλλο?
Πχ ότι είναι τραγικός αμυντικά όπως λέμε εμείς για τον Ομέρ ας πουμε?
1
1

- Jimmyrogue84
- Reactions: 520
- Προειδοποιήσεις:
0
Περισσότερο επειδή τραυματίζεται συχνά φίλε μου, και μέχρι να μπει σε φουλ ρυθμούς έχουν χαθεί παιχνιδια.Ακόμη περισσότερο επειδή έχουμε και Φαλ, εγω προσωπικά θα προτιμούσα να φύγει ο Φαλ και να ρθει καποιος στυλ Λεζόρ ή Ταϊρίκ Τζόουνς με αθλητικότητα.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 1:47 pmΠαίδες μιας και ανοίξατε θέμα Μιλουτινοφ, επειδή εγώ δεν παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της ομάδας σας και επειδή χθες μια χαρά τον παίχτη. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι αυτό που σας χαλάει στον Μιλου και θέλετε να τον αλλάξετε με αθλητικό σεντερ που λέμε? Πέρα απτο τραυματιζεται συχνά και χάνει παιχνίδια είναι κάτι άλλο?
0
- georbap
- Reactions: 893
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κακό αμυντικά δεν το λες , όμως το γεγονός ότι τραυματίζεται συχνά δεν το λες αμελητέο.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 1:47 pmΠαίδες μιας και ανοίξατε θέμα Μιλουτινοφ, επειδή εγώ δεν παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της ομάδας σας και επειδή χθες μια χαρά τον παίχτη. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι αυτό που σας χαλάει στον Μιλου και θέλετε να τον αλλάξετε με αθλητικό σεντερ που λέμε? Πέρα απτο τραυματιζεται συχνά και χάνει παιχνίδια είναι κάτι άλλο?
Ο Σέρβος είναι εξαιρετικός παίκτης αλλά καθαρά αντικειμενικά και με ελάχιστες εκλάμψεις δεν έχει σε καμία περίπτωση αποδώσει τα αναμενόμενα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.
Αυτό ισχύει κρίνοντας το ύψος του συμβολαίου και το επίπεδο-ικανότητες του παίκτη.
Τώρα αν ισχύουν και τα περί "δυσκολιών" στην ανανέωση συμβολαίου κλπ , προφανώς και δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιος που με βάση την εικόνα του Μίλου μέχρι σήμερα , θα ήθελε να γίνει η υπέρβαση για να παραμείνει.
Σίγουρα και βλέποντας την αγορά δεν είναι εύκολο να βρεις center με την ποιότητα του Μιλουτίνοφ , από την άλλη όμως η κάθε ομάδα καλώς ή κακώς κρίνει την προσφορά του εκάστοτε παίκτη βάση του συμβολαίου που του προσφέρει.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αρα έχετε παράπονα και από έλλειψη αθλητικοτητας? Ότι αμυντικά είναι αργός δλδ?Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 2:13 pmΠερισσότερο επειδή τραυματίζεται συχνά φίλε μου, και μέχρι να μπει σε φουλ ρυθμούς έχουν χαθεί παιχνιδια.Ακόμη περισσότερο επειδή έχουμε και Φαλ, εγω προσωπικά θα προτιμούσα να φύγει ο Φαλ και να ρθει καποιος στυλ Λεζόρ ή Ταϊρίκ Τζόουνς με αθλητικότητα.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 1:47 pmΠαίδες μιας και ανοίξατε θέμα Μιλουτινοφ, επειδή εγώ δεν παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της ομάδας σας και επειδή χθες μια χαρά τον παίχτη. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι αυτό που σας χαλάει στον Μιλου και θέλετε να τον αλλάξετε με αθλητικό σεντερ που λέμε? Πέρα απτο τραυματιζεται συχνά και χάνει παιχνίδια είναι κάτι άλλο?
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πέρα απτο ότι χάνει παιχνίδια... τι εννοείς δεν αποδίδει τα αναμενόμενα? Δηλαδή τι παραπάνω θέλετε από τον μπακαπ σεντερ σας πέρα απτο να δίνει σε 20 λεπτά 8 πόντους και 6 ριμπάουντ όπως κάνει ο Μιλου?georbap έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 2:26 pmΚακό αμυντικά δεν το λες , όμως το γεγονός ότι τραυματίζεται συχνά δεν το λες αμελητέο.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 1:47 pmΠαίδες μιας και ανοίξατε θέμα Μιλουτινοφ, επειδή εγώ δεν παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της ομάδας σας και επειδή χθες μια χαρά τον παίχτη. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι αυτό που σας χαλάει στον Μιλου και θέλετε να τον αλλάξετε με αθλητικό σεντερ που λέμε? Πέρα απτο τραυματιζεται συχνά και χάνει παιχνίδια είναι κάτι άλλο?
Ο Σέρβος είναι εξαιρετικός παίκτης αλλά καθαρά αντικειμενικά και με ελάχιστες εκλάμψεις δεν έχει σε καμία περίπτωση αποδώσει τα αναμενόμενα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.
Αυτό ισχύει κρίνοντας το ύψος του συμβολαίου και το επίπεδο-ικανότητες του παίκτη.
Τώρα αν ισχύουν και τα περί "δυσκολιών" στην ανανέωση συμβολαίου κλπ , προφανώς και δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιος που με βάση την εικόνα του Μίλου μέχρι σήμερα , θα ήθελε να γίνει η υπέρβαση για να παραμείνει.
Σίγουρα και βλέποντας την αγορά δεν είναι εύκολο να βρεις center με την ποιότητα του Μιλουτίνοφ , από την άλλη όμως η κάθε ομάδα καλώς ή κακώς κρίνει την προσφορά του εκάστοτε παίκτη βάση του συμβολαίου που του προσφέρει.
0
-
- Reactions: 466
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Γουόρντ χρειαζόμαστε για του χρόνου και είμαστε κομπλέ. Άντε να αδειάσουν λίγο τα guard, με τον κλήρο να πέφτει μάλλον στον Λουκά.
Μόνοι μας λέμε ότι δεν υπάρχουν ψηλοί στην αγορά και θα αφήσουμε τον μιλου; Ο οποίος έμπαινε πέρσυ με την Μπάρτσα και έφευγε ο καταρράκτης από τα μάτια μας; Επίσης φέτος, όταν είναι υγιής, κάνει παιχνιδαρες με ταβαρες και γενικά κάτι τυχαίους.
Όσο για ουτουρου και λοιπούς, δεν βλέπω γιατί θα μπορέσουν να δώσουν κάτι παραπάνω από Ράιτ.
Φέτος η ομάδα έχει πλήρες ρόστερ, ο μόνος λόγος να ρισκάρεις αλλαγές είναι να φέρεις κάποιον ο οποίος μπορεί να σου αλλάξει το ταβάνι. Ποιο ταβάνι όμως όταν είμαστε στις κορυφαίες ομάδες φέτος. Η μόνη αλλαγή που θα μας έκανε λίγο καλύτερους θα ήταν Πουαριε στην θέση Φαλ, που όμως δεν είναι εφικτό.
Μόνοι μας λέμε ότι δεν υπάρχουν ψηλοί στην αγορά και θα αφήσουμε τον μιλου; Ο οποίος έμπαινε πέρσυ με την Μπάρτσα και έφευγε ο καταρράκτης από τα μάτια μας; Επίσης φέτος, όταν είναι υγιής, κάνει παιχνιδαρες με ταβαρες και γενικά κάτι τυχαίους.
Όσο για ουτουρου και λοιπούς, δεν βλέπω γιατί θα μπορέσουν να δώσουν κάτι παραπάνω από Ράιτ.
Φέτος η ομάδα έχει πλήρες ρόστερ, ο μόνος λόγος να ρισκάρεις αλλαγές είναι να φέρεις κάποιον ο οποίος μπορεί να σου αλλάξει το ταβάνι. Ποιο ταβάνι όμως όταν είμαστε στις κορυφαίες ομάδες φέτος. Η μόνη αλλαγή που θα μας έκανε λίγο καλύτερους θα ήταν Πουαριε στην θέση Φαλ, που όμως δεν είναι εφικτό.
1
1

- Jimmyrogue84
- Reactions: 520
- Προειδοποιήσεις:
0
Βρε είναι σίγουρα απ τους καλύτερους 5, αλλά χάνει κι αρκετά ματς, δε προσέχει και το σώμα του όσο χρειάζεται και πάλι εγω θα τον ήθελα αλλά μαζί με ενα αθλητικό 5άρι στυλ Λεζόρ.Ο Ραϊτ οκ είναι αθλητικός και προσφέρει κι αυτός αλλά δε κάνει και για βασικός...Οικονομικά δεν έχω δει τι συμβόλαιο έχει ο Μίλου πάντως και τι ζητάει.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3922
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
απτον καλυτερο σεντερ πηγαμε μεσα στους 3 καλυτερους και τωρα μεσα στους 5 καλυτερουςJimmyrogue84 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 3:00 pmΒρε είναι σίγουρα απ τους καλύτερους 5, αλλά χάνει κι αρκετά ματς, δε προσέχει και το σώμα του όσο χρειάζεται και πάλι εγω θα τον ήθελα αλλά μαζί με ενα αθλητικό 5άρι στυλ Λεζόρ.Ο Ραϊτ οκ είναι αθλητικός και προσφέρει κι αυτός αλλά δε κάνει και για βασικός...Οικονομικά δεν έχω δει τι συμβόλαιο έχει ο Μίλου πάντως και τι ζητάει.

σε κανα μηνα θα γινει μεσα στους 10 καλυτερους και μετα σαπακι
οτι ο μιλου πινει σαν νεροφιδα και τραυματιζεται ευκολα ειναι γνωστο δεν προεκυψε πριν 4 μηνες
αρα το περιεργο ειναι πως πριν τους 4 μηνες θεωρουνταν καλυτερο σεντερ η μεσα στα 3 καλυτερα καποιος με τετοια χαρακτηριστικα
το οτι εχετε την απαιτηση καποιος που ειναι μεσα στα καλυτερα σεντερ της λιγκας και που θα παρει ευρωλιγκα να υπογραψει με λιγοτερα αποσα παιρνει ειναι κατι αξιο αποριας
αυτες οι εποχες και οι συνθηκες τελειωσαν οταν τελειωσε το Myway
τωρα το χρημα θα ρεει και μαλιστα σε περιπτωση τιτλων θα ρεει και πολυ
ολοι θα θελουν αυξησεις
1
1

Καλά το να μη μπορεί ένας παίχτης να παίξει 25 μη πω 30 λεπτά άνετα και να χάνει συνέχεια παιχνίδια λόγω φυσικής κατάστασης/τραυματισμών αυτομάτως τον κάνει να μην είναι στους τόπ...
Τέτοιοι παίχτες (4-5αρια)σιγά σιγά θα εκλείψουν από το μπάσκετ ...πλέον θέλει αθλητικότητά ,σκληράδα και αντοχή ...και όσο μπασκετ ξέρεις καλό είναι..αλλά όχι το βασικό ...
(βλέπε Μιλου, Μητογλου,Παπαγιαννη .. μιλάω για αθλητές σε καλή μπασκετική ηλικία ..όχι 35δες)
Υπάρχουν βέβαια κάποιοι ψηλοί outliers τύπου Jokic, Vezenkov αλλά αυτοί είναι εξαιρέσεις καθώς το μπάσκετ που ξέρουν είναι τόσο πολύ που υπερκερναει τα υπόλοιπα.
Τέτοιοι παίχτες (4-5αρια)σιγά σιγά θα εκλείψουν από το μπάσκετ ...πλέον θέλει αθλητικότητά ,σκληράδα και αντοχή ...και όσο μπασκετ ξέρεις καλό είναι..αλλά όχι το βασικό ...
(βλέπε Μιλου, Μητογλου,Παπαγιαννη .. μιλάω για αθλητές σε καλή μπασκετική ηλικία ..όχι 35δες)
Υπάρχουν βέβαια κάποιοι ψηλοί outliers τύπου Jokic, Vezenkov αλλά αυτοί είναι εξαιρέσεις καθώς το μπάσκετ που ξέρουν είναι τόσο πολύ που υπερκερναει τα υπόλοιπα.
2
2

-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
2 παίχτες χρειαζόμαστε. Ένα τοπ Γκαρντ και εξαιρετικο οργανωτή όπως ο Σορτς. Και ένα 3αρι εργάτη.Γουορντ η Ντιαλό.
Φεύγουν μακισικ, Βιλντοζα,Λι σίγουρα. Και στο 2 με Φουρνιε επιλέγεις έναν εκ των Ντόρσεϊ η Έβανς. Αν ο Έβανς είναι σίγουρα καλά και μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο τον κρατάς. Αν όχι κρατάς το Ελληνικό διαβατήριο του Τάιλερ κάνοντας μια κουβέντα μαζί του και δίνοντας του ρόλο. Με να έχει την μπαγκέτα και με τα ντραιβ του θα βγάζουμε πάμπολα ελεύθερα σουτ οπότε πρέπει να τα στάζουν οι υπόλοιποι.
Αν ο Μιλου ζητάει πολλά και είναι η Μιλου η ακριβό Γκαρντ όπως ο Σορτς θα προτιμήσω σορτς και θα έχω εναν 7footer τον Φαλ και 2 αθλητικούς.Ραιτ και Ουτουρου η Ντόντα χολ
Φεύγουν μακισικ, Βιλντοζα,Λι σίγουρα. Και στο 2 με Φουρνιε επιλέγεις έναν εκ των Ντόρσεϊ η Έβανς. Αν ο Έβανς είναι σίγουρα καλά και μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο τον κρατάς. Αν όχι κρατάς το Ελληνικό διαβατήριο του Τάιλερ κάνοντας μια κουβέντα μαζί του και δίνοντας του ρόλο. Με να έχει την μπαγκέτα και με τα ντραιβ του θα βγάζουμε πάμπολα ελεύθερα σουτ οπότε πρέπει να τα στάζουν οι υπόλοιποι.
Αν ο Μιλου ζητάει πολλά και είναι η Μιλου η ακριβό Γκαρντ όπως ο Σορτς θα προτιμήσω σορτς και θα έχω εναν 7footer τον Φαλ και 2 αθλητικούς.Ραιτ και Ουτουρου η Ντόντα χολ
0