Ωραία σύντομη συνέντευξη του Χουάντσο που μέσα σε διάφορα ενδιαφέροντα αναφέρει πόσο ζόρικη ήταν η φάση πέρυσι που έπρεπε να πάει νοσοκομείο και δεν ήξερε αν θα μπορεί να ξαναπαίξει μπάσκετ (δεν έχω ιδέα τι είχε συμβεί τελικά) και το πόσο εκτιμάει ότι ο Παναθηναικός έδωσε (σημαντικό) συμβόλαιο στον τραυματία Λεσορτ. Νομίζω αυτό δένει με κάτι που είπε ο Παπαθεοδώρου χθες (αλλά δεν έδινα πολύ σημασία) σχετικά με το πώς οι χειρισμοί στο συμβόλαιο του Λεσορτ οδήγησαν τον Χουάντσο στο να είναι πολύ πιο θετικός σχετικά με την δική του ανανέωση (το καινούριο συμβόλαιο είναι σχεδόν ίδιο με το προηγούμενο, λίγο μικρότερο).
Παναθηναικός - Offtopic
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2723
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.youtube.com/watch?v=ezRFGH_wT8Q
Ωραία σύντομη συνέντευξη του Χουάντσο που μέσα σε διάφορα ενδιαφέροντα αναφέρει πόσο ζόρικη ήταν η φάση πέρυσι που έπρεπε να πάει νοσοκομείο και δεν ήξερε αν θα μπορεί να ξαναπαίξει μπάσκετ (δεν έχω ιδέα τι είχε συμβεί τελικά) και το πόσο εκτιμάει ότι ο Παναθηναικός έδωσε (σημαντικό) συμβόλαιο στον τραυματία Λεσορτ. Νομίζω αυτό δένει με κάτι που είπε ο Παπαθεοδώρου χθες (αλλά δεν έδινα πολύ σημασία) σχετικά με το πώς οι χειρισμοί στο συμβόλαιο του Λεσορτ οδήγησαν τον Χουάντσο στο να είναι πολύ πιο θετικός σχετικά με την δική του ανανέωση (το καινούριο συμβόλαιο είναι σχεδόν ίδιο με το προηγούμενο, λίγο μικρότερο).
1
1

- Dimitris L
- Reactions: 61
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3921
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
παρεξηγηθηκε ο ταραντουλαςnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 5:56 pmΠω τι καγκουριλίκια είναι αυτά θεέ μου; Αν είναι δυνατόν τόσα λεφτά και δεν ξέρουν τι σκατά να κάνουν στη ζωή τους, απίστευτο.
1
1

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Απο που προέκυψε πάλι αυτό ρε παιδιά ότι ο Ναν θα βγάλει Τούρκικο διαβατήριο? Κάποιοι (sport 24, κλπ) δεν έχουν μου φαίνεται με τι να ασχοληθούν και φτιάχνουν θέματα μόνοι τους. Πάμε καλά? Αφού μέχρι κι ο ίδιος ο Αταμαν το διέψευσε. Εδώ στο καθεστωτικό πορτοκαλί σάιτ λέγανε πως όταν ρώτησαν από τη δική μας εθνικη αν ψήνεται ο Ναν να βγάλει διαβατήριο (και μιλάμε για τη χώρα στην οποία θα κλήσει 5ετια), ούτε που το σκέφτηκε. Γιατί να χαλάει τα καλοκαίρια του? Τι τον νοιάζει? Πόσο μάλλον για τη Τουρκία που δεν έχει και καμιά σχέση με τη χώρα. Στη τελική... όπως ο ΔΠΓ απαγόρεψε στον Γκραντ να βγάλει ελληνικό διαβατήριο (παπάτζες εννοείται, απλά δεν ήθελε ο παίχτης και βρήκε αφορμή να το παίξει μάγκας ο ΔΠΓ), έτσι ας αρνηθεί και στον Ναν να βγάλει Τούρκικο αν ισχύει η πρόταση. Απλά τα πράγματα!
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα θα του είχαν πάρει δίπλωμα και θα ήταν ήδη το case του στον Εισαγγελέα όπου θα πλήρωνε κάποια εκατομμύρια - γιατί το πρόστιμο είναι με βάση το εισόδημα - plus οτι θα τον έστελναν για ψυχιατρική βοηθεία.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 5:57 pmπαρεξηγηθηκε ο ταραντουλαςnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 5:56 pm
Πω τι καγκουριλίκια είναι αυτά θεέ μου; Αν είναι δυνατόν τόσα λεφτά και δεν ξέρουν τι σκατά να κάνουν στη ζωή τους, απίστευτο.
![]()
Ελβετία αν πηγαίνεις 20 χιλιόμετρα πάνω απο το όριο σε κατοικημένες και πάνω απο 25 στον αυτοκινητόδρομο ισχύουν τα παραπάνω που έγραψα. Προστιμό απο το πρώτο χιλιόμετρο πάνω απο το όριο. Επικίνδυνη οδήγηση η επαναλαμβανόμενη μη συμόρφωση με τους νόμους? Εφόρου ζωής ανάκληση διπλώματος, ψυχιατρική βοήθεια, πρόστιμα απο δικαστές με βάση εισοδήματα κτλπ.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3921
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
κατα καιρους εχει ποσταρει και απτο εξωτερικο που παει πατημενοςElvetos έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 10:00 amσε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα θα του είχαν πάρει δίπλωμα και θα ήταν ήδη το case του στον Εισαγγελέα όπου θα πλήρωνε κάποια εκατομμύρια - γιατί το πρόστιμο είναι με βάση το εισόδημα - plus οτι θα τον έστελναν για ψυχιατρική βοηθεία.
Ελβετία αν πηγαίνεις 20 χιλιόμετρα πάνω απο το όριο σε κατοικημένες και πάνω απο 25 στον αυτοκινητόδρομο ισχύουν τα παραπάνω που έγραψα. Προστιμό απο το πρώτο χιλιόμετρο πάνω απο το όριο. Επικίνδυνη οδήγηση η επαναλαμβανόμενη μη συμόρφωση με τους νόμους? Εφόρου ζωής ανάκληση διπλώματος, ψυχιατρική βοήθεια, πρόστιμα απο δικαστές με βάση εισοδήματα κτλπ.
δεν θυμαμαι τωρα βεβαια ποιες χωρες
1
1

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος την πλήρωσε. Προφανώς δεν βάζει όσα χρήματα έβαζε στο παρελθόν και η ομάδα κάνει περισσότερο διαχείριση των αυξημένων εσόδων της, αλλά όχι ότι δε βάζει πλέον τίποτα στην ομάδα.Elvetos έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 1:08 pmΚαι μένα μου αρέσει να παρακολουθώ την ομάδα όταν είναι competent. Και γω την αγαπάω την ομάδα με τον τρόπο μου. Κάθε χρόνο θα ενισχύσω οικονομικά - ανεξαρτήτως θέσης - με ένα διαρκείας η φανέλες, αλλά δεν θα παρακολουθώ ενεργά ένα παρατημένο τμήμα. Θα προτιμήσω αυτόν τον χρόνο να βγώ με φίλους, να πάω για τένις η οτιδήποτε άλλο. Καταλαβαίνω οτι έχεις μια διαφορετική σχέση με την ομάδα, αλλά όχι, εγώ δεν είμαι παντρεμένος με το τμήμα.kein έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 12:04 pm
Προφανώς αυτή είναι η διαφορά που κάνει δύσκολο να αντιληφθείς το σκεπτικό μου (και εγώ το δικό σου ομοίως). Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσεις μία προς μια τις παραγράφους μου. Γράφω πάντα με βάση την αγάπη μου για την ομάδα και την αγάπη για το άθλημα. Και τα δύο τα θεωρώ εξίσου σημαντικά. Αν είμαι 18ος ίσως την πονάω περισσότερο την ομάδα. Δεν εμφανίζομαι μετά από 12-13 χρόνια εξαφανισμένος και να έχω απαιτήσεις να είναι όλα στην εντέλεια ή να μην κάνει λάθη το τιμ, οι παίχτες, η διοίκηση. Όλα στο παιχνίδι είναι, και πιο πολύ η ΗΤΤΑ, γιατί μετά από αυτήν, η επόμενη ΝΙΚΗ είναι γλυκεία σαν μέλι.
Για αν καταλήξω, το μπάσκετ εφόσον για όλους εμάς είναι χόμπι ή μια διασκέδαση, κάτι που σου ομορφαίνει κάποιες στιγμές - καλό θα ήταν να μην σε επηρέαζε περισσότερο απ όσο πρέπει. Να σε κάνει χαρούμενο όχι να σε χαλάει. Στο κάτω κάτω )όπως γράφω στο μήνυμα που παραθέτεις) κι αν δεν πετύχουμε του στόχους δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου ούτε θα μαυρίσει η ζωή μας.
![]()
![]()
Απαιτήσεις προφανώς και πρέπει να έχουμε καθώς τώρα πληρώνει ο κόσμος - Παναθηναικοί - και γίνεται μια διαχείρηση τον χρημάτων απο κάποιον, ο οποίος κερδίζει πολλαπλά. Μέχρι και δώρα γήπεδα απο το κράτος έχει πάρει. Σου έχει χαρίσει εσένα ποτέ το κράτος τίποτα? Ενα διαμερισματάκι ξερω γω...Οπότε η κριτική πρέπει να γίνεται, και αυστηρή.
2
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ανακαίνιση του ΟΑΚΑ βγαίνει απο τις εμπορικές χρήσεις του γήπεδου και την πολλαπλή αύξηση εσόδων. Μόνο το συμβόλαιο με την COSMOTE για 5 χρόνια αξίζει περισσότερο απο την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ. Στην ουσία του χάρισαν το ΟΑΚΑ απο το οποίο θα βγάζει για 50 χρόνια. Θα έπρεπε απο όλες τις εμπορικές χρήσεις κτλπ, το κράτος να παίρνει σοβαρό ποσοστό. Μην προπαγανδιζεις εδώ μέσα σαν τους γελοίους του sdna. Έχουν βάλει λεφτά Παύλος και θανάσης? Πολλά. Ο dpg δεν βάζει.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 1:45 pmΤην ανακαίνιση του ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος την πλήρωσε. Προφανώς δεν βάζει όσα χρήματα έβαζε στο παρελθόν και η ομάδα κάνει περισσότερο διαχείριση των αυξημένων εσόδων της, αλλά όχι ότι δε βάζει πλέον τίποτα στην ομάδα.Elvetos έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 1:08 pm
Και μένα μου αρέσει να παρακολουθώ την ομάδα όταν είναι competent. Και γω την αγαπάω την ομάδα με τον τρόπο μου. Κάθε χρόνο θα ενισχύσω οικονομικά - ανεξαρτήτως θέσης - με ένα διαρκείας η φανέλες, αλλά δεν θα παρακολουθώ ενεργά ένα παρατημένο τμήμα. Θα προτιμήσω αυτόν τον χρόνο να βγώ με φίλους, να πάω για τένις η οτιδήποτε άλλο. Καταλαβαίνω οτι έχεις μια διαφορετική σχέση με την ομάδα, αλλά όχι, εγώ δεν είμαι παντρεμένος με το τμήμα.
Απαιτήσεις προφανώς και πρέπει να έχουμε καθώς τώρα πληρώνει ο κόσμος - Παναθηναικοί - και γίνεται μια διαχείρηση τον χρημάτων απο κάποιον, ο οποίος κερδίζει πολλαπλά. Μέχρι και δώρα γήπεδα απο το κράτος έχει πάρει. Σου έχει χαρίσει εσένα ποτέ το κράτος τίποτα? Ενα διαμερισματάκι ξερω γω...Οπότε η κριτική πρέπει να γίνεται, και αυστηρή.
Ο Κόναν έβαλε τον ισολογισμό πριν μια βδομάδα σε ένα άλλο thread. Ούτε επι covid έβαλε. Η ΚΑΕ κουβαλάει ζημίες απο τότε, plus τις περσινές ζημίες. Τα ιδία κεφάλαια στον ισολογισμό είναι συνεχώς αρνητικά και δεν μπόρεσα να βρω καμία ΑΜΚ.
2
1
1

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Εσύ είσαι που προπαγανδίζεις. Τα χρήματα από τη συμφωνία με την COSMOTE δεν τα έχει εισπράξει ακόμη η ομάδα, όποτε δεν έχουν καλύψει καμία ανακαίνιση. Λεφτά έχει βάλει και ο Δημήτρης, αν και προφανώς λιγότερα από τον Παύλο και τον Θανάση.Elvetos έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 1:55 pmΗ ανακαίνιση του ΟΑΚΑ βγαίνει απο τις εμπορικές χρήσεις του γήπεδου και την πολλαπλή αύξηση εσόδων. Μόνο το συμβόλαιο με την COSMOTE για 5 χρόνια αξίζει περισσότερο απο την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ. Στην ουσία του χάρισαν το ΟΑΚΑ απο το οποίο θα βγάζει για 50 χρόνια. Θα έπρεπε απο όλες τις εμπορικές χρήσεις κτλπ, το κράτος να παίρνει σοβαρό ποσοστό. Μην προπαγανδιζεις εδώ μέσα σαν τους γελοίους του sdna. Έχουν βάλει λεφτά Παύλος και θανάσης? Πολλά. Ο dpg δεν βάζει.
Ο Κόναν έβαλε τον ισολογισμό πριν μια βδομάδα σε ένα άλλο thread. Ούτε επι covid έβαλε. Η ΚΑΕ κουβαλάει ζημίες απο τότε, plus τις περσινές ζημίες. Τα ιδία κεφάλαια στον ισολογισμό είναι συνεχώς αρνητικά και δεν μπόρεσα να βρω καμία ΑΜΚ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το καταλαβαίνεις οτι η ΚΑΕ είναι ανώνυμη εταιρεία, και όλα φαίνονται? Δεν μπορεί ο DPG να βγάλει λεφτά απο την τσέπη του και να πληρώσει, ζείς σε παράλληλο σύμπαν. Η ΚΑΕ πληρώνει απο τα ταμεία της για την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ, απο τα current έσοδα. Η αυτά αν δεν φτάνουν, υπάρχουν χρέη της ΚΑΕ που θα διευθετηθούν απο τα μελλοντικά έσοδα. Άλλος τρόπος είναι δάνεια. Ο μόνος τρόπος να βάλεις λεφτά είναι μέσω ΑΜΚ. Δείξε μου σε παρακαλώ που ακριβώς έγινε ΑΜΚ για να πληρωθεί η ανακαίνιση του ΟΑΚΑ.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 2:03 pmΕσύ είσαι που προπαγανδίζεις. Τα χρήματα από τη συμφωνία με την COSMOTE δεν τα έχει εισπράξει ακόμη η ομάδα, όποτε δεν έχουν καλύψει καμία ανακαίνιση. Λεφτά έχει βάλει και ο Δημήτρης, αν και προφανώς λιγότερα από τον Παύλο και τον Θανάση.Elvetos έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 1:55 pm
Η ανακαίνιση του ΟΑΚΑ βγαίνει απο τις εμπορικές χρήσεις του γήπεδου και την πολλαπλή αύξηση εσόδων. Μόνο το συμβόλαιο με την COSMOTE για 5 χρόνια αξίζει περισσότερο απο την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ. Στην ουσία του χάρισαν το ΟΑΚΑ απο το οποίο θα βγάζει για 50 χρόνια. Θα έπρεπε απο όλες τις εμπορικές χρήσεις κτλπ, το κράτος να παίρνει σοβαρό ποσοστό. Μην προπαγανδιζεις εδώ μέσα σαν τους γελοίους του sdna. Έχουν βάλει λεφτά Παύλος και θανάσης? Πολλά. Ο dpg δεν βάζει.
Αν δεν καταφέρεις να αποδείξεις το παραπάνω, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ.
το γήπεδο θα βγάλει σε βάθος 30ετιας 30 φορές τα έξοδα της ανακαίνισης. Το κράτος στο οποίο ανήκει το γήπεδο και οι Έλληνες πολίτες δεν θα πάρουν τίποτα απο αυτό.
3
3

- golitog7
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ένας απ αυτούς που πληρώνουν το ΟΑΚΑ είναι και ο Μπίλαρος (φυσικά και όλοι εμείς οι υπόλοιποι). Αλλά να το απολαμβανεις κιόλας ρε δικέ μου, και κερατάς και δαρμένος ???Elvetos έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 2:10 pmΤο καταλαβαίνεις οτι η ΚΑΕ είναι ανώνυμη εταιρεία, και όλα φαίνονται? Δεν μπορεί ο DPG να βγάλει λεφτά απο την τσέπη του και να πληρώσει, ζείς σε παράλληλο σύμπαν. Η ΚΑΕ πληρώνει απο τα ταμεία της για την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ, απο τα current έσοδα. Η αυτά αν δεν φτάνουν, υπάρχουν χρέη της ΚΑΕ που θα διευθετηθούν απο τα μελλοντικά έσοδα. Άλλος τρόπος είναι δάνεια. Ο μόνος τρόπος να βάλεις λεφτά είναι μέσω ΑΜΚ. Δείξε μου σε παρακαλώ που ακριβώς έγινε ΑΜΚ για να πληρωθεί η ανακαίνιση του ΟΑΚΑ.
Αν δεν καταφέρεις να αποδείξεις το παραπάνω, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ.
το γήπεδο θα βγάλει σε βάθος 30ετιας 30 φορές τα έξοδα της ανακαίνισης. Το κράτος στο οποίο ανήκει το γήπεδο και οι Έλληνες πολίτες δεν θα πάρουν τίποτα απο αυτό.

1
1