Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 25, 2020 10:26 am

RipCity έγραψε:
Πέμ Σεπ 24, 2020 11:20 pm
Ο Martin πιστεύω θα κάνει ωραία πράγματα όταν πάρει παραπάνω εμπειρίες στο επίπεδο αυτό. Περιμένω εξαιρετικό δεύτερο μισό στη χρονιά.

Λαρεντζάκης τιμιοτατος μέχρι στιγμής. Ο Πρι απο την άλλη παλαιμαχιζει λίγο, ελπίζουμε να είναι τα βαριά πόδια της προετοιμασίας. Ωραίος ο Ζαν Σαρλ, ξεμπουκωσε κι ο Χάρισον.
Συμφωνώ κι εγώ.

Ιδίως για τον Μάρτιν, ενώ τον Ζαν Σαρλ, όπως έχω ξανγράψει τον περιμένω σιγά- σιγά να παίρνει κοντά στο 20λεπτο από το 4. Περίπου ο βασικός μας PF, δηλαδή.

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1732
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 25, 2020 11:25 am

Παιδιά ίδια ώρα είναι το ματς σήμερα; Το έδειξε κανένας χθες γιατί δεν είχα χρόνο να κοιτάξω;

0
thory

euroleague
Reactions: 665
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 25, 2020 1:14 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Σεπ 25, 2020 11:25 am
Παιδιά ίδια ώρα είναι το ματς σήμερα; Το έδειξε κανένας χθες γιατί δεν είχα χρόνο να κοιτάξω;
Εδώ έδειξε το χθεσινό
https://www.rbb24.de/sport/

Για σήμερα δεν βλέπω κάτι στο site τους

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Σεπ 25, 2020 1:45 pm

https://sportdeutschland.tv/basketball/ ... os-piraeus

εδω θα το δειξει μαλλον!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1494
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Παρ Σεπ 25, 2020 9:57 pm

Στο αποψινο φιλικο μονο ο Σασα εμφανιστηκε..........

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2939
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Σεπ 25, 2020 10:05 pm

Oταν εμφανιστηκε ο σασα εξαφανιστηκαν οι αμυνες και τα ριμπαουντ.

Αφου δεν ειχαμε κανενα τραυματισμο ολα καλα.

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Παρ Σεπ 25, 2020 10:09 pm

Κόνιαρης λες και πήραν έναν παίκτη ποδοσφαίρου και του είπαν μπες παίξε πλειμεικερ στον Ολυμπιακό. Ούτε καν δανεικός δεν αξίζει να πάει. Λύση συμβολαίου, δε θα παίξει ποτέ μπασκετ σε τέτοιο επίπεδο με τέτοια μυαλά.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Σάβ Σεπ 26, 2020 12:33 am

Τελικα δεν ηταν προβα τζενεραλε η σημερινή. Παλι δοκιμές στο full. Για τον Κονιαρη τώρα, φαίνεται ότι δεν είχε κατάλληλη ψυχολογία. Μια χαρά παίκτης είναι αλλά βλέπει ότι δε μπορεί να έχει τους περσινούς χρόνους και τον έχει πάρει από κάτω, το βρίσκω λογικό, φέτος ήθελε να παίξει ακόμα περισσότερο και αυτό δε μπορούσε να γίνει στον ολυμπιακό. Πρέπει να βρει ομάδα.
Για το ματς τώρα, ενώ ήταν χαλαρό ματς στο τέλος έπεσε ξύλο χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν ξέρω τι μπορεί να είδε απο τον σημερινό αγώνα ο κοουτς.

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1751
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Σάβ Σεπ 26, 2020 2:24 am

Σε 6 μερες αρχιζουν τα επισημα ματς.

Εγω φετος εχω απαιτησεις, ουτε "προσπαθησαν" ουτε "υπερβαση" ουτε για ψυχες κλπ. θελω να ακουω. Αποτελεσματα. Νικες. Επιστροφη στο ελιτ επιπεδο.

Αρκετα ειναι σχεδον 2 χρονια που βλεπουμε την ομαδα μεταξυ φθορας και αφθαρσιας (ή αλλιως 9ης και 14ης θεσης).

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 946

Σάβ Σεπ 26, 2020 11:19 am

χτες ειδα το πρωτο δεκαλεπτο , εκλεισα το steaming γιατι επρεπε να κανω καποιες δουλιτσες και μπηκα να δω το τεταρτο δεκαλεπτο , οταν ειδα το ταμπλο του σκορ ( καλα οι μπασκετικοι γερμανοι πρεπει να υποφερουν πολυ ) δεν πιστευα στα ματια μου ...πως καταφεραμε και χασαμε ρε παιδες μπορει να μου πει καποιος ? παντως ισως να ειναι καλυτερα που καταφεραμε να χασουμε γιατι αν πηγαιναμε στην πρεμιερα με την νοοτροπια του υπερ-συνολου που θα καρφωσει τον αντιπαλο στα παρκε θα γελαγανε και οι αρκουδες στα δαση της Λιθουανιας ...

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Σάβ Σεπ 26, 2020 11:58 am

@fotis δε κυνηγήσαμε το ματς στη 4η περίοδο. Οι γερμανοί έπαιξαν πολυ πιεστικα στο όριο και υπήρχε και κινδυνος κάποιου τραυματισμού. Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι υπάρχει σίγουρα πρόβλημα στη περιφερειακή άμυνα, μας καθάρισαν με πολλά τρίποντα στο τέλος. Είμαστε ακόμα αργοί στην άμυνα και μαλλον είναι θέμα έντονης προπόνησης. Με ζαργκίρις θα δούμε τη πραγματική εικόνα της ομάδας. Χθες δεν έπαιξαν καθόλου οι σπανουλης χαρισον πρίντεζης και έπαιξε αρκετά ο κόνιαρης που είχε πρόβλημα στην οργάνωση της ομάδας.

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 946

Σάβ Σεπ 26, 2020 1:40 pm

Redfly έγραψε:
Σάβ Σεπ 26, 2020 11:58 am
@fotis δε κυνηγήσαμε το ματς στη 4η περίοδο. Οι γερμανοί έπαιξαν πολυ πιεστικα στο όριο και υπήρχε και κινδυνος κάποιου τραυματισμού. Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι υπάρχει σίγουρα πρόβλημα στη περιφερειακή άμυνα, μας καθάρισαν με πολλά τρίποντα στο τέλος. Είμαστε ακόμα αργοί στην άμυνα και μαλλον είναι θέμα έντονης προπόνησης. Με ζαργκίρις θα δούμε τη πραγματική εικόνα της ομάδας. Χθες δεν έπαιξαν καθόλου οι σπανουλης χαρισον πρίντεζης και έπαιξε αρκετά ο κόνιαρης που είχε πρόβλημα στην οργάνωση της ομάδας.
Φιλε μου σε ευχαριστω , πραγματικα δεν καταλαβα τι παιχτηκε και δεν μπορουσα να εχω πηρη εικονα . Και μονο που μου ειπες οτι δεν επαιξαν σπαν πρι και χαρισσον αρκουσε

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Σάβ Σεπ 26, 2020 2:33 pm

Redfly έγραψε:
Τελικα δεν ηταν προβα τζενεραλε η σημερινή. Παλι δοκιμές στο full. Για τον Κονιαρη τώρα, φαίνεται ότι δεν είχε κατάλληλη ψυχολογία. Μια χαρά παίκτης είναι αλλά βλέπει ότι δε μπορεί να έχει τους περσινούς χρόνους και τον έχει πάρει από κάτω, το βρίσκω λογικό, φέτος ήθελε να παίξει ακόμα περισσότερο και αυτό δε μπορούσε να γίνει στον ολυμπιακό. Πρέπει να βρει ομάδα.
Για το ματς τώρα, ενώ ήταν χαλαρό ματς στο τέλος έπεσε ξύλο χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν ξέρω τι μπορεί να είδε απο τον σημερινό αγώνα ο κοουτς.
Μια ζωή ψυχολογία δεν έχει. Και πέρυσι που έπαιζε κανονικά ντρεποταν να σουτάρει παρότι έχει καλό σουτ. Δεν είναι αρκετό το ταλέντο. Ο Κόνιαρης είναι τελειωμένος από αυτό το επίπεδο. Η χθεσινή εμφάνιση είναι ότι χειρότερο έχω δει στον Ολυμπιακό κι εχω δει Τσέρι αρκετά πρόσφατα.

Τίποτα δε χαρίζεται σε αυτό το επίπεδο και ποτε δε θα του υποσχεθούν θεση αν δε τη διεκδικήσει. Ο Κονιαρης φοβαται τη σκια του, ενω ο Λαρεντζάκης μπαίνει και τα δίνει όλα.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Σεπ 26, 2020 2:59 pm

RipCity έγραψε:
Σάβ Σεπ 26, 2020 2:33 pm
Redfly έγραψε:
Μια ζωή ψυχολογία δεν έχει. Και πέρυσι που έπαιζε κανονικά ντρεποταν να σουτάρει παρότι έχει καλό σουτ. Δεν είναι αρκετό το ταλέντο. Ο Κόνιαρης είναι τελειωμένος από αυτό το επίπεδο. Η χθεσινή εμφάνιση είναι ότι χειρότερο έχω δει στον Ολυμπιακό κι εχω δει Τσέρι αρκετά πρόσφατα.

Τίποτα δε χαρίζεται σε αυτό το επίπεδο και ποτε δε θα του υποσχεθούν θεση αν δε τη διεκδικήσει. Ο Κονιαρης φοβαται τη σκια του, ενω ο Λαρεντζάκης μπαίνει και τα δίνει όλα.
δωστε τον σε μας τοτε αφου δεν τον θελετε. βασικος θα παιζει ο κονιαρης!

περα απο την πλακα ειναι κριμα γιατι εχει ολα τα στοιχεια για να γινει ενας 3 n d pass first pg και μαλιστα ελληνας. στοιχεια του σουτ της αμυνα του size και ταυτόχρονα καλη οργανωση και λιγα λαθη δεν βρισκεις ευκολα σε παικτη. και αν αυτος ειναι και ελληνας ειναι περιπτωση. κριμα αν δεν βγει παντως εγω τον πιστευα απο πολυ μικρο.

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 3999
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Σεπ 26, 2020 5:19 pm

Έχοντας δει μόνο το φιλικό με τους Γάλλους, εξακολουθώ να έχω λίγες ελπίδες για καλή πορεία στην Euroleague. Η εκτίμηση που έχω είναι πως ο Vezenkov -με τα αρνητικά του- θα είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού. Επίσης θέση στο rotation θα κερδίζει συνεχώς ο Λαρεντζάκης όσο ο Jenkins συνεχίζει να είναι ημιθανής ή ο Σπανούλης τραυματίας. Και οι δύο αυτοί παίχτες έφαγαν πολύ κράξιμο εδώ στο forum το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Τα άλλα δύο δεδομένα για μένα είναι τα 30+ λεπτά του Σλούκα όπως η (μάλλον) καλή άμυνα στο σετ παιχνίδι. Όσο για τον Κόνιαρη, πέρα του ότι δεν έχει βελτιώσει στοιχεία στο επιθετικό του παιχνίδι, ο Μπαρτζώκας έφερε ξένο στη θέση (Jenkins) του για να κάνει αυτά τα δύο πράγματα που έκανε καλά μέχρι πέρυσι ο ίδιος (άμυνα στην μπάλα και σουτ εν στάση). Το λες και τρολλάρισμα του προπονητή προς τον παίχτη. Βέβαια μπορεί να αποβεί σε καλό αυτό για εκείνον και να δουλέψει περισσότερο (χλωμό το βλέπω).

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”