Η Εφές είναι καλή ομάδα κι ας λείπει ο μπουμπουα. Ο Μπανκι είναι καλός προπονητής καμία σχέση με τον Σέρβο που είχε. Ο ντοζιερ ήταν πολύ καλή προσθήκη τους ταιριάζει περισσότερο από την Παρτιζάν , έχει βέβαια και ένα χρόνο εμπειρία από την ΕυρώπηGK_23 έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 12:03 amΤο θέμα με τον Nunn δεν είναι τόσο οι τραβηγμένες προσπάθειες που παίρνει αλλά οι αψυχολόγητες ενέργειες που κάνει όταν τον κυριεύει ο εκνευρισμός. Για παράδειγμα, στο προηγούμενο παιχνίδι κάνει ένα αστείο επιθετικό φάουλ σε κρίσιμο σημείο, που είναι το 4ο προσωπικό του. Σήμερα ξεκινάει καυγά με τον Dozier σε μια φάση που οι παίκτες χρεώνονται από ένα φάουλ αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να είχε χρεωθεί ο ίδιος με αντιαθλητικό, αν οι διαιτητές είχαν δει "αλλιώς" τη φάση.
Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο δεκάλεπτο δέχθηκε 29 πόντους![]()
Η Εφές δεν είναι καθόλου ...μέτρια ομάδα όπως αναφέρθηκε από κάποιους φίλους πιο πάνω.
Euroleague Playoffs Panathinaikos Athens (3) vs (6) Anadolu Efes
Συντονιστής: Captains
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν γίνεται να πηδήξεις προς τα πίσω με τα πόδια κολλημένα. Βάλε όσα fade away σουτ θες να δείς οτι φυσικά ερχονται τα πόδια έτσι στο σουτ.
2
2

-
- Reactions: 325
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
εμένα αυτό μου φαίνεται ως φυσιολογική κίνηση του σώματος κάποιου που σουτάρει και όχι προσπάθεια εκβιασμού φάουλ, κακώς δόθηκε τεχνική ποινή.
αυτό με το high five rule δε το ξέρω, το ανέφερε και ο Τσίμπος στο λάιβ του σάιτ της αλήθειας και οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να τον δείρουν.
3
3

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 946
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
νομιζω εχει κανει λαθος στον τιτλο του σπορτ24, η ενταση εγινε μεταξυ οπαδων του ΠΑΟ και του Μπανκι
1
1

- plo koon
- Reactions: 725
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το πρόβλημα σας είναι με τον κανονισμό. Που μπορεί να έχετε και δίκιο εδώ που τα λέμε.
Η εφαρμογή του όμως ήταν σωστή. Και δεν είναι η πρώτη φορά που δίνεται. Ο κάναν έχει φάει 2-3 τέτοια.
Τεσπα αυτή είναι η γνώμη μου. Γενικά δεν είδα σφαγή. Το σταματάω εδώ γιατί καταλαβαίνω τον εκνευρισμό μετά από ηττα
Η εφαρμογή του όμως ήταν σωστή. Και δεν είναι η πρώτη φορά που δίνεται. Ο κάναν έχει φάει 2-3 τέτοια.
Τεσπα αυτή είναι η γνώμη μου. Γενικά δεν είδα σφαγή. Το σταματάω εδώ γιατί καταλαβαίνω τον εκνευρισμό μετά από ηττα
10
4
6

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plo koon την Παρ Απρ 25, 2025 12:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ξερω για κανονισμο αλλα αν υπαρχει δεν τον εχουν τιμησει ιδιαιτερα φετος στην euroleague..Εχω δει απειρα τετοια τριποντα να τα δινουν φαουλ αφου εχει φυγει η μπαλαyawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 12:14 amεμένα αυτό μου φαίνεται ως φυσιολογική κίνηση του σώματος κάποιου που σουτάρει και όχι προσπάθεια εκβιασμού φάουλ, κακώς δόθηκε τεχνική ποινή.
αυτό με το high five rule δε το ξέρω, το ανέφερε και ο Τσίμπος στο λάιβ του σάιτ της αλήθειας και οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να τον δείρουν.
0
- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 466
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε συ δίκιο έχεις, αλλά ο κανονισμός αφήνει περιθώρια ερμηνείας. Όντως ο Γκραντ δεν πάει να κλέψει το φάουλ, αλλά ο διαιτητής το είδε έτσι. Έχει παιχτεί φέτος αρκετά αυτός ο κανονισμός που προσωπικά τον θεωρώ τελείως ότι ναναι
1
1

- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παίδες του Γκραντ δεν είναι τεχνική ποινή , τι συζηταμε τώρα. Η κίνηση του σώματος ειναι, δεν μπορεί να μαζέψει τα πόδια του έτσι όπως σουτάρει. Αυτό που λέει ο κανονισμός είναι τα σουτ που έκαναν παλιά ο Χατζής ή ο Παπανικολάου αν θυμούνται οι πιο παλιοί. Που σουταραν με ανοιχτά τα πόδια για να πάρουν φαουλ
Για το high five rule νομίζω ισχύει και στην Ευρωλίγκα αλλά δεν ειναι καθαρο αν του χτυπάει το χέρι την ώρα που φευγει η μπάλα ή δέκατα αφού έφυγε η μπάλα από τα χέρια του.
Για το high five rule νομίζω ισχύει και στην Ευρωλίγκα αλλά δεν ειναι καθαρο αν του χτυπάει το χέρι την ώρα που φευγει η μπάλα ή δέκατα αφού έφυγε η μπάλα από τα χέρια του.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gkostas37 την Παρ Απρ 25, 2025 12:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 466
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω δει τον κανονισμό να εφαρμόζεται σε αρκετά παιχνίδια φέτος. Αφήνει περιθώρια ερμηνειών, δυστυχώς, και έχουμε τέτοια φαινόμεναsocrates13 έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 12:21 amΔεν ξερω για κανονισμο αλλα αν υπαρχει δεν τον εχουν τιμησει ιδιαιτερα φετος στην euroleague..Εχω δει απειρα τετοια τριποντα να τα δινουν φαουλ αφου εχει φυγει η μπαλαyawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 12:14 am
εμένα αυτό μου φαίνεται ως φυσιολογική κίνηση του σώματος κάποιου που σουτάρει και όχι προσπάθεια εκβιασμού φάουλ, κακώς δόθηκε τεχνική ποινή.
0