βαριεμαι να το ψαξω αλλα υπαρχει βιντεο με ενα κυριουλη ορθιο στον παγκο να βριζει τον διατητη..ειχαν πει και το ονομα του αλλα δεν το θυμαμαιτουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 1:43 pmμα δεν μπορουσε να κανει και αλλιωςagnwstos_nikos έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 1:12 pm
Αυτό το είπε μετά για να δικαιολογηθεί όταν αντιλήφθηκε την κουταμάρα που έκανε.
αν το παραδεχοταν θα επρεπε να παρει πισω την τεχνικη και να φανει και βλακας
οποτε την εδωσε ετσι στον παγκο σε οποιον ειδε πρωτο
Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3922
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εγω στο βιντεο βλεπω τον οπαδο να σηκωνεται να κανει χειρονομιες και ο διαιτητες τοτε να δινει τεχνικη ποινη και να τον δειχνει
τωρα δεν ξερω αν ειναι γυλος και εδειχνε καποιον απτο παγκο του παο
μπορει

2
1
1

-
- Reactions: 87
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά μην αρχίζουμε να ψειριζουμε τα παρελθόντα, θα μας κλειδώσουν το θέμα.
Λέω γενικά ότι έχω δει απίστευτα σφυρίγματα φέτος στην Euroleague, κανονισμοί που ανακαλύπτονται αφού γίνει η φάση ή εγώ είμαι πανάσχετος, σε σημείο πλέον οι Έλληνες διατητές να μου φαίνονται μια χαρά έως αδικημένοι (συγνώμη αγαπητή Τσααρουχά αν είπα μια κουβέντα παραπάνω).
Δε λέω, και παλιά είχαμε σφαξίματα (και υπέρ μας φυσικά) αλλά γίνονταν με το να επιτρέπουν οι διατητές το σκληρό παιχνίδι μιας ομάδας και όχι της άλλης. Τώρα οι τύποι έχουν φτάσει σε άλλο level, σφυρίζουν πέναλντι από τη σέντρα.
Λέω γενικά ότι έχω δει απίστευτα σφυρίγματα φέτος στην Euroleague, κανονισμοί που ανακαλύπτονται αφού γίνει η φάση ή εγώ είμαι πανάσχετος, σε σημείο πλέον οι Έλληνες διατητές να μου φαίνονται μια χαρά έως αδικημένοι (συγνώμη αγαπητή Τσααρουχά αν είπα μια κουβέντα παραπάνω).
Δε λέω, και παλιά είχαμε σφαξίματα (και υπέρ μας φυσικά) αλλά γίνονταν με το να επιτρέπουν οι διατητές το σκληρό παιχνίδι μιας ομάδας και όχι της άλλης. Τώρα οι τύποι έχουν φτάσει σε άλλο level, σφυρίζουν πέναλντι από τη σέντρα.
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θα το κάνει, γιατί δεν υπάρχει τέτοια προοπτική στο τραπέζι αυτή τη στιγμή. Απλά γαβγίζει γιατί δεν έχει καμία άλλη δύναμη. 'Ένας άνθρωπος που κάνει έτσι στο Ινστα δείχνει αδυναμία σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο. Αυτοί που κινούν τα νήματα, ποτέ δεν φαίνονται, κάνουν οτι πρέπει εκεί που πρέπει.
Θα βάλει την τζίφρα του, θα εισπράξει το παχυλό του μερίδιο απο την πώληση του ποσοστού, και θα λέει στα οπαδικά τρόλ οτι τον πολεμάει το σύστημα. Ο μόνος που είναι κερδισμένος απο όλο αυτό ειναι ο ίδιος.
2
2

- τουλουμπα
- Reactions: 3922
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
τωρα ειναι δυσκολη η κατασταση δεν υπαρχει η δικαιολογια θα πληρωσουμε ρητρεςElvetos έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 2:08 pm
Δεν θα το κάνει, γιατί δεν υπάρχει τέτοια προοπτική στο τραπέζι αυτή τη στιγμή. Απλά γαβγίζει γιατί δεν έχει καμία άλλη δύναμη. 'Ένας άνθρωπος που κάνει έτσι στο Ινστα δείχνει αδυναμία σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο. Αυτοί που κινούν τα νήματα, ποτέ δεν φαίνονται, κάνουν οτι πρέπει εκεί που πρέπει.
Θα βάλει την τζίφρα του, θα εισπράξει το παχυλό του μερίδιο απο την πώληση του ποσοστού, και θα λέει στα οπαδικά τρόλ οτι τον πολεμάει το σύστημα. Ο μόνος που είναι κερδισμένος απο όλο αυτό ειναι ο ίδιος.
τωρα αν βαλει τζιφρα ξερει τι υπογραφει μετα τι δικαιολογια θα πει
0
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Άλλοι έχουν βρει τον τρόπο να τους σέβεται η διοργάνωση, όποτε δε γίνεται να μην μπορεί να τον βρει και ο Γιαννακόπουλος. Προφανώς η Ευρωλίγκα για κάποιο λόγο έχει πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό, και αυτό δεν έχει να κάνει με τον Γιαννακόπουλο γιατί προβληματική αντιμετώπιση υπήρχε και επί Παύλου και Θανάση.
1
1

-
- Reactions: 325
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
εμένα η απορία μου είναι αν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο που ο ΔΠΓ έχει καταφέρει κάτι επειδή τον νευρίασαν. ακούγεται εδώ και χρόνια αυτό το "έτσι, νευριάστε τον κι άλλο να δούμε τι θα γίνει", προχθές ένα ολόκληρο γήπεδο φώναζε "μάμα τους τη μάνα ΔΠΓ" και είναι ειλικρινής απορία μου αν έχει συμβεί στο παρελθόν κάτι που να δικαιολογεί αυτή την αίσθηση παντοδυναμίας.
2
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα ίδια που έλεγε πέρυσι όταν γύρισε. Όταν έσκασε ο Κοβιντ δεν είπε οτι δεν θα ξαναασχοληθεί ποτέ με τον Παναθηναικό?τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 2:11 pmτωρα ειναι δυσκολη η κατασταση δεν υπαρχει η δικαιολογια θα πληρωσουμε ρητρεςElvetos έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 2:08 pm
τωρα αν βαλει τζιφρα ξερει τι υπογραφει μετα τι δικαιολογια θα πει

Να θυμηθώ το άλλο που τον πρόδωσε το αίμα του και είχε τους παίκτες απλήρωτους?
Ξες τι λίστα μπορώ να σου φτιάξω? Ο τύπος είναι psycho.
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κανείς δεν πρόκειται να πάρει σοβαρά η να σεβαστεί τον Dpg τώρα στα γεράματα. Είναι ανακόλουθος επι δεκαετίες. Το θέμα είναι οτι ο Παναθηναικός επίσης είναι έρμαιο του Γιαννακόπουλου...BillyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 2:14 pmΆλλοι έχουν βρει τον τρόπο να τους σέβεται η διοργάνωση, όποτε δε γίνεται να μην μπορεί να τον βρει και ο Γιαννακόπουλος. Προφανώς η Ευρωλίγκα για κάποιο λόγο έχει πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό, και αυτό δεν έχει να κάνει με τον Γιαννακόπουλο γιατί προβληματική αντιμετώπιση υπήρχε και επί Παύλου και Θανάση.
0