Euroleague Playoffs Olympiacos BC (1) vs (8) Real Madrid

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1363
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 25, 2025 11:39 pm

2-0 η σειρά.

Ίσως πάρει 1-2 παιχνίδια η Ρεάλ στην Μαδρίτη για ξεκάρφωμα αλλά σε πιθανό πέμπτο ματς μια από τα ίδια θα έχουμε. Θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι ή ρεαλ.

Να δούμε τι δεδομένα θα υπάρχουν με Μονακό.

Μπράβο στην ομάδα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions: 363
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Παρ Απρ 25, 2025 11:39 pm

Στους φίλους που αγχώνονται για το f-4: πιστεύετε η, δεδομένη, αστοχία της ομάδας θα συνεχίσει να υφίσταται; Από στατιστικής απόψεως και μόνο θα πρέπει να επέλθει, νομοτελειακά, μια ισορροπία. Όταν έρθει η ώρα θα βγει μπροστά η ψυχή και θα μπουν τα σουτ. Θεωρώ ότι αφού κερδίσαμε απόψε με τέτοια χάλια έχουμε άστρο.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Απρ 25, 2025 11:40 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Απρ 25, 2025 11:36 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Απρ 25, 2025 11:28 pm
Μιλου πρέπει να μείνει είναι εκεί σε όλα τα κρίσιμα .. σε αντίθεση με τον φαλ

Λογικά πήγαμε φ4 αλλά εμένα αυτή η εικόνα μου μείωσε υπερβολικά τις ελπίδες για κούπα

Τυχεροί είμαστε τελικά που πέσαμε στη Ρεάλ
Αυτό...Η νίκη μένει, αλλά η εμφάνιση προβληματίζει πολύ.
Κερδίσαμε αλλά νιώθω μάλλον πικραμένος, άθλια εμφάνιση και δεν ξέρω τι θα κάνουμε στο F4….το F4 δεν είναι στόχος, η κούπα είναι ο στόχος….με τέτοια εμφάνιση σαν την σημερινή θα μας καταπιεί η Μονακό του Σπανούλη…..μέχρι τότε έχουμε μέλλον βέβαια, αλλά πολύ άγχος βρε παιδί μου πάλι από την ομάδα…με τέτοιο άγχος που βγάζει ο Μπαρτζωκας, στο F4 το θα γίνει θα τρέμουν τα πόδια του;;

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Απρ 25, 2025 11:41 pm

Ο Πίτερς θυμίζει αναπληρωματικό επιθετικό στο ποδόσφαιρο, που μπαινει όποτε χρειαστεί στο 85' και βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Η φόρμα του είναι κλειδί για την συνέχεια. Δεν έχει σημασία να παίξει παραπάνω όσο το να παίξει εκεί που χρειάζεται.

7
5 Εικόνα 2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Παρ Απρ 25, 2025 11:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
glenrice90

junior
Reactions: 422
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Απρ 25, 2025 11:42 pm

karamelitsa έγραψε:
kite26 έγραψε:

Κερδίσαμε αλλά νιώθω μάλλον πικραμένος, άθλια εμφάνιση και δεν ξέρω τι θα κάνουμε στο F4….το F4 δεν είναι στόχος, η κούπα είναι ο στόχος….με τέτοια εμφάνιση σαν την σημερινή θα μας καταπιεί η Μονακό του Σπανούλη…..μέχρι τότε έχουμε μέλλον βέβαια, αλλά πολύ άγχος βρε παιδί μου πάλι από την ομάδα…με τέτοιο άγχος που βγάζει ο Μπαρτζωκας, στο F4 το θα γίνει θα τρέμουν τα πόδια του;;
Το πιο πολύ άγχος το έχεις εσύ καραμελιτσα. Βάλε ένα ουισκακι, μια χαρά ειμαστε

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1027

Παρ Απρ 25, 2025 11:42 pm

Κάποιοι μάλλον περιμένουν την ήττα για να νιώσουν ευχαρίστηση ότι επιβεβαιώθηκαν και ότι έβαλαν τα γυαλιά στον άσχετο Μπαρτζώκα.
Λυπάμαι δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο και ούτε με ενδιαφέρει αν θα δεχτώ φάουλ.
Καλή καρδιά και που ξέρετε, μπορεί να σας κάνει το χατίρι και να το γυρίσει η Ρεάλ στην Ισπανία.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Απρ 25, 2025 11:45 pm

glenrice90 έγραψε:
Παρ Απρ 25, 2025 11:37 pm
Boston1 έγραψε:
Παρ Απρ 25, 2025 11:20 pm
Προς Θεού και παίξει ο Πίτερς περισσότερο από 2 λεπτά στο 4ο. Εκτίθεται ο κόουτς με τη μη υποστήριξη του
Η ΟΜΑΔΑ του coach είναι 2-0 μπροστά σε σειρά playoff απέναντι στη Ρεάλ. Όλοι έχουν το ρόλο τους. ΦΤΑΝΕΙ πια με τη μιρλα, πραγματικά δε σας πιάνουμε πουθενά ρε μάγκες
kein έγραψε:
Παρ Απρ 25, 2025 11:12 pm
Ορίστε, το καθαρίσατε το ματς. Που είχατε και άγχος με τέτοια Ρεάλ ! Αν είχατε στοιχειώδη ευστοχία θα ήταν καθαρισμένο απ το πρώτο ημίχρονο.
Είσαι πολύ συμπαθής user αλλά ρε φίλε αυτά είναι γραφικότητες. Παίζεις με Ρεάλ playoff, προφανώς έχεις άγχος. Σε ο,τι κατασταση και να είναι η πρώτη πεντάδα της είναι φωτιά, φουλ έμπειροι και παμπόνηροι όλοι. Δε θέλει πολύ να γίνει το κακό
Συνεχίζω να πιστεύω ότι είσαστε ποκυ καλύτερη ομάδα φέτος. Θα δεις τώρα που θα πάτε Μαδρίτη και θα έχει αυτή το άγχος, θα κερδίσετε ποκυ πιο εύκολα. Θα μπαίνουν και τα σουτ. Θυμήσου το.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Παρ Απρ 25, 2025 11:45 pm

Απόψε με 9/32 τρίποντα και 13/30 δίποντα καταφέραμε και κερδίσαμε, το λες και θαύμα....
Μας έσωσε η καλή άμυνα και πάλι και κρίσιμα σουτ στη 4η περίοδο....
Ο Λι ήταν ο game changer της βραδιάς για να πάρουμε διψήφια διαφορά!
Με τέτοια ποσοστά η σειρά θα ξανάρθει στο ΣΕΦ δεδομένα, εκει πρέπει ν αναλάβει η επίθεση και να βρούμε κι εναν έξτρα απ τους συνηθισμένους σε καλή μέρα επιθετικά.

Ο Μπαρτζώ καλά τα πήγε γενικά, παρά την τραγική απόφαση να βάλει Γουόκαπ στο τέλος που θέλαμε καλάθι, ευτυχώς τον πέταξε γρήγορα στο πάγκο.
Αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ με τον Πίτερς, βάλτον ρε άνθρωπε λίγο περισσότερο μέσα αφού είναι ο μόνος που σίγουρα θα σου μπουμπουνίσει τρίποντο όταν το χρειάζεσαι, 12 λεπτά μόλις σήμερα.

Δε μπορεί να παίζει παραπάνω ο Παπανικολάου απ τον Πίτερς οχι άλλο κάρβουνο!!!!

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1331
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Απρ 25, 2025 11:47 pm

Η αντίδραση που έβγαλε δηλαδή η ομάδα δεν μετράει καθόλου ε; Ε ρε δεν πάμε καλά.
Αν είχε κάνει τέτοια ανατροπή ο παο θα διαβάζαμε πάλι τέρατα.
Η ομάδα έβγαλε πάθος ενέργεια όσο κακή και να ήταν επιθετικά.
Παμε να τελειώσουμε την σειρά στην Ισπανία.

6
5 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Απρ 25, 2025 11:47 pm

Πέτυχα το πρωι κάτι προχθεσινές δηλώσεις του Μιλουτινοφ σε flash Interview. Στο τέλος της συνέντευξης πέταξε μεγάλη ατάκα. Τον ρώτησαν κάτι περί κατάκτησης της Ευρωλίγκας και για τον Σάσα και πετάει την ατάκα: "That's why we are back in this team" . Με άγγιξε πραγματικά και μακάρι να είναι έστω και στο ελάχιστο αληθινη.

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Παρ Απρ 25, 2025 11:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
assistant

nba
Reactions: 1700
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Παρ Απρ 25, 2025 11:48 pm

karamelitsa έγραψε:
kite26 έγραψε:

ε μα φυσικα ......Στραζελ και Μαμ Τζαιτε δεν αστειευονται.....

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Απρ 25, 2025 11:50 pm

chainsaw έγραψε:
Παρ Απρ 25, 2025 11:38 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Απρ 25, 2025 11:28 pm
Μιλου πρέπει να μείνει είναι εκεί σε όλα τα κρίσιμα .. σε αντίθεση με τον φαλ

Λογικά πήγαμε φ4 αλλά εμένα αυτή η εικόνα μου μείωσε υπερβολικά τις ελπίδες για κούπα

Τυχεροί είμαστε τελικά που πέσαμε στη Ρεάλ
Η προχθεσινή εμφάνιση δεν σε γέμισε;
Οχι γιατί μόλις σφίξανε τα γάλατα βαράγαμε μπεκάτσες.. βασικά και στο πρώτο ματς άθλια ποσοστά είχαμε κάτι που δείχνει ότι η ομάδα δεν αποδίδει κάτω από στρες.. Δεν θα μου κάνει εντύπωση στην Μαδρίτη να βαρέσουμε 60%

1
1 Εικόνα
Ilias7

euroleague
Reactions: 186

Παρ Απρ 25, 2025 11:51 pm

Μπράβο στην ομάδα για τη πολύ σημαντική νίκη.Μια νίκη και ένα βήμα πιο κοντά στο τελικό στόχο.

Παρόλο το κακό ξεκίνημα η άμυνα εν τέλη την έκανε τη δουλεία της και βρήκαμε ψυχολογία μέσω από αυτό.

Ο Μιλουτίνοφ εξαιρετικός και σήμερα.Μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος.Τον έχει ανάγκη η ομάδα.

Στη Μαδρίτη θα είναι πιο απελευθερωμένη η ομάδα και θα μπουν και τα σουτ.

Ο coach μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στους πάγκους θα έπρεπε να κάνει καλύτερη διαχείρηση στο χρόνο συμμετοχής των παιχτών.Δε γίνετε Φουρνιέ και Βεζένκοφ να παίξουν 20 συνεχόμενα λεπτά σε παιχνίδι επιπέδου play off. Κανείς δε λέει ότι δε πρέπει να έχουν αυξημένο χρόνο συμμέτοχης.Καλύτερη διαχείριση χρειάζεται.

Από τη στιγμή που Παπανικολάου και ΜακΚίσικ είναι εκτός ρυθμού ας δούμε περισσότερο το σχήμα με Λι στο 2 και Φουρνιέ στο 3.

Ο Φουρνιέ μπορεί να είναι άστοχος στα πρώτα δυό παιχνίδια αλλά βλέπεις πως υπάρχουν στιγμές που οι συμπαίκτες του τον ψάχνουν απεγνωσμένα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παίρνει και κακές επιλογές. Αλλά βλέπεις ο τύπος πόσο έμπειρος είναι ακόμα και στο τρόπο που κερδίζει τα φάουλ. Στη τελική προτιμότερο αν χάσεις, ας χάσεις με Φουρνιέ μέσα.

Πίτερς respect μεγάλο.

Ο Λι τη νέα σεζόν θα πετάει φλόγες.

ΥΓ. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαμε πλεονεκτήματα και κάναμε το 2-0;;;;; Τη σεζόν 2009-2010 με coach Γιαννάκη και αντίπαλο τη Πρόκομ;

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Απρ 25, 2025 11:51 pm

karamelitsa έγραψε:
kite26 έγραψε:

Αυτές τις σκέψεις ακριβώς έχω κι εγώ. Δε θα το αντέξω να δω πάλι τα ίδια. Αυτοί ειναι ικανοί να χάσουν μόνοι τους λόγω άγχους. Εντάξει, είπαμε. Δεν μπορεί κάθε χρόνο να γίνεται το ίδιο. Το έχω πει, για αυτό υπάρχουν αθλητικοί ψυχολόγοι, δεν είναι για μόστρα όπως πιστεύουμε εδώ στην Ελλάδα. Τέλος πάντων.....Μέχρι στιγμής εκ του αποτελέσματος όλα καλά, αλλά χρειάζεται να γίνει upgrade στο μυαλό τους. Άλλες ομάδες θα το τιμωρούσαν σκληρά αυτό που έγινε στο α' μέρος. Δεν είναι θέμα γκρίνιας, απλά το έχουμε πάθει τόσες φορές που είναι πολύ οδυνηρό αν ξαναγίνει.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1879
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Παρ Απρ 25, 2025 11:53 pm

Σαφώς και είναι θετικό ότι ηρθε η νίκη παρά την αστοχία.

Σαφώς και δεν επιτρέπεται να υπάρχει αστοχία στο Final 4.

Κλισέ τύπου "είναι ρουλέτα, ένα ματς είναι, μπορεί να γίνει, σπορ είναι" ειναι για άλλους.

Σε μόνο ματς (όχι σειρά) τα σουτ δεν επιτρέπεται να μη μπουν.

2
2 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”