αφου αυτο πιστευει γιατι να μην το γραψει?kein έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 9:16 pm
Με εντελώς καλοπροαίρετη και φιλική διάθεση θα στο πω : Σήμερα που μίση ώρα πριν ξεκινήσει το ματς της ομάδας σου, κι ενώ έχει γίνει χαμός χθες στο φόρουμ, μα πλέον είναι κάτι ώρες που επικρατεί ηρεμία, εσύ κάνεις αυτό το σχόλιο, και ειλικρινά έχω την απορία αν έχει κάποιο λόγο ουσιαστικό ύπαρξης, αν έχει κάτι πραγματικά να προσθέσει πέραν του να αναζωπυρώσει φαγωμάρες ;
Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 3921
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες. Πλέον είναι παρελθόν και δεν θα αλλάξει.6th man έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 8:35 pmJohnny κι Ελβετέ με παρεξηγήσατε.
Προφανώς κι εγώ είδα φάουλ σε Ναν αφου ακριβώς δεν έχει τελειώσει το release, Προφανώς κ δεν θεωρώ ότι ο Γκραντ βγάζει πόδι εκτός κυλίνδρου αλλά κάνει fade away. Προφανώς κ δεν θεωρώ ότι ήταν "ατυχές στιγμές" "ανθρώπινου λάθους".
Αντιθέτως, με φιλο ολυμπιακο καθηγητη στον Πειραιά που μου το έφερε σαν επιχείρημα, τον ρώτησα αν στους φοιτητές του που είναι του 9, όταν γράφουν για 7 τους κόβει για τιμωρία.
Αυτό που λέω είναι ότι
1. Δεν θα έπρεπε να δώσουμε το δικαίωμα στους γνωστούς συγκεκριμένους διαιτητές να ορίσουν το αποτέλεσμα σε φάσεις που ο κανονισμός σηκώνει ερμηνεία από τον διαιτητή.
Δεν είναι δηλαδή μια γραμμή, ένα καθαρό φάουλ, 5" η κάτι άλλο ξεκάθαρο.
2. Κάνει κακό στην ομάδα ο συνεχιζόμενος θόρυβος, η ανάλυση κ τα stories, αφού αποπροσανατολιζει ενώ δεν θα αλλάξει κάτι, ούτε στο χθεσινό, ούτε στις διαιτησίες της επόμενης εβδομάδας, θεωρώ.
Ας κοιτάξουμε λοιπόν να καθορίσουμε ότι επηρεαζουμε οι ίδιοι ως Παναθηναϊκός κ τα κακώς κείμενα τα βλεπουμε με τον κατάλληλο τρόπο μετά το τέλος της σεζόν. Προχωράμε αλλά δεν ξεχνάμε.
Τα φεύγω, θα σας κάνω, θα σας δείξω κλπ, σημερα, κάνουν κακό σε μας, πρώτα απ όλα.
Πας, νικάς, φέρνεις τη σειρά ΟΑΚΑ κ μεταφέρεις την αμφιβολία σε κάθε επόμενο αντίπαλο.
Το αν κάνει κακό η καλό στην ομάδα ο θόρυβος, η αν οι διαιτησίες της επόμενης βδομάδας επηρεάζονται έτσι, αυτό δεν μου είναι ξεκάθαρο να σου πω την αλήθεια. Μπορώ να επιχειρηματολογήσω bilaterally.
Αυτό που κάνει ο ιδιοκτήτης της ομάδας όμως σίγουρα μας κάνει μόνο κακό, και τώρα και στο μέλλον. Αλλα δυστυχώς, απο οτι φαίνεται, ούτε για αυτό μπορούμε να κάνουμε κάτι.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάνουμε πολύ ωραία συζήτηση σε αυτό το τόπικ. Σας παρακαλώ μην τους απαντάτε γιατί οι μοντς δεν θα μας αφήσουν να συνεχίσουμε.kein έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 9:16 pmΜε εντελώς καλοπροαίρετη και φιλική διάθεση θα στο πω : Σήμερα που μίση ώρα πριν ξεκινήσει το ματς της ομάδας σου, κι ενώ έχει γίνει χαμός χθες στο φόρουμ, μα πλέον είναι κάτι ώρες που επικρατεί ηρεμία, εσύ κάνεις αυτό το σχόλιο, και ειλικρινά έχω την απορία αν έχει κάποιο λόγο ουσιαστικό ύπαρξης, αν έχει κάτι πραγματικά να προσθέσει πέραν του να αναζωπυρώσει φαγωμάρες ;eddiedimitris έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 8:53 pm1)Στο δήθεν φάουλ του Πουαριε ο Ναν δε διαμαρτύρεται καν...ένας παίκτης που με ευκολία διαμαρτύρεται
2)Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επίσης δεν παραπονιέται για τη διαιτησία ουσιαστικά.
3)Πρώην παίκτης του παναθηναϊκού βγαίνει και λέει ότι δεν υπάρχει φάουλ...
4)Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού χθες βράδυ δε μιλάει καθόλου για διαιτησία μετά το τέλος του ματς...
Επειδή λοιπόν από ένα σημείο και μετά ο παναθηναϊκός μαζί με όλο τον περίγυρο που έχει στήσει αλλάζει άποψη ακολουθούν και οι υπόλοιποι....
Μάλιστα...
Υ.Γ.Και πέρσι με τη Μακάμπι τα ίδια έγιναν....μάλιστα στο 5ματς ο πρόεδρος ήταν στα courtseat και έβριζε συνεχώς τους διαιτητές και τον Κατας...
Κάπου θέλουμε και εμείς να κλάψουμε για τον διαφενόμενο αποκλεισμό μας και για την ήττα μας εχθές. Αφήστε μας να θρηνήσουμε κόσμια

2
2

- xomitsious
- Reactions: 639
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σχόλια που εγώ προσωπικά τα βρήκα προκλητικά σβήστηκαν.
Το επόμενο σχόλιο με σκοπό να προκαλέσει και έχει αναφορές στη διαιτησία θα φάει φάουλ και 2 ήμερο αποκλεισμό.
Μετά από 5 μέρες στο νοσοκομείο για το γιο μου γύρισα με ελάχιστη υπομονή και άγριες διαθέσεις.
Επειδή πολλοί γνωρίζουν πως να προκαλούν χωρίς να παραβαίνουν κανόνες ότι βρω εγώ προσωπικά προκλητικό θα φάει ποινή.
Τελευταία προειδοποίηση.
Το επόμενο σχόλιο με σκοπό να προκαλέσει και έχει αναφορές στη διαιτησία θα φάει φάουλ και 2 ήμερο αποκλεισμό.
Μετά από 5 μέρες στο νοσοκομείο για το γιο μου γύρισα με ελάχιστη υπομονή και άγριες διαθέσεις.
Επειδή πολλοί γνωρίζουν πως να προκαλούν χωρίς να παραβαίνουν κανόνες ότι βρω εγώ προσωπικά προκλητικό θα φάει ποινή.
Τελευταία προειδοποίηση.
5
5

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω να πήγαν όλα καλώς!xomitsious έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 10:47 pmΣχόλια που εγώ προσωπικά τα βρήκα προκλητικά σβήστηκαν.
Τελευταία προειδοποίηση.
0
- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι κι έτσι. Ευχαριστώ, μου δείξατε συμπαράσταση, οποίος θέλει ας μου στείλει πμ.Elvetos έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 10:52 pmΕλπίζω να πήγαν όλα καλώς!xomitsious έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 10:47 pmΣχόλια που εγώ προσωπικά τα βρήκα προκλητικά σβήστηκαν.
Τελευταία προειδοποίηση.
1
1

- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ ότι η συζήτηση έχει ενδιαφέρον.Elvetos έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 9:18 pmΚάνουμε πολύ ωραία συζήτηση σε αυτό το τόπικ. Σας παρακαλώ μην τους απαντάτε γιατί οι μοντς δεν θα μας αφήσουν να συνεχίσουμε.kein έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 9:16 pm
Με εντελώς καλοπροαίρετη και φιλική διάθεση θα στο πω : Σήμερα που μίση ώρα πριν ξεκινήσει το ματς της ομάδας σου, κι ενώ έχει γίνει χαμός χθες στο φόρουμ, μα πλέον είναι κάτι ώρες που επικρατεί ηρεμία, εσύ κάνεις αυτό το σχόλιο, και ειλικρινά έχω την απορία αν έχει κάποιο λόγο ουσιαστικό ύπαρξης, αν έχει κάτι πραγματικά να προσθέσει πέραν του να αναζωπυρώσει φαγωμάρες ;
Κάπου θέλουμε και εμείς να κλάψουμε για τον διαφενόμενο αποκλεισμό μας και για την ήττα μας εχθές. Αφήστε μας να θρηνήσουμε κόσμια![]()
Κι εμένα με προβληματίζει ο ΔΠΓ και οι αντιδράσεις του. Η παρέμβαση που έκανα δεν έχει σκοπό να τερματίσει την κουβέντα.
1
1

- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1)Αρχικά περαστικά μέσα απ την καρδιά μου άλλο τα σοβαρά και άλλο οι μπούρδες που κάνουμε εδώxomitsious έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 11:27 pmΣυμφωνώ ότι η συζήτηση έχει ενδιαφέρον.
Κι εμένα με προβληματίζει ο ΔΠΓ και οι αντιδράσεις του. Η παρέμβαση που έκανα δεν έχει σκοπό να τερματίσει την κουβέντα.
2)Θεωρώ πως ότι έγραψα ήταν απλή παράθεση γεγονότων και μάλιστα από παράγοντες του παναθηναϊκού...δε ξέρω γιατί ήμουν προκλητικός....
3)Αν μετά από όλα όσα έχει κάνει 10+ χρόνια ο DPG τώρα έχεις αρχίσει να προβληματίζεσαι οκ....
Καλό βράδυ
0
- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε, το πρώτο μου φάουλ εδώ το έφαγα ύστερα από άγριο βρισιδι στο ΔΠΓ τη σεζόν που αποκλειστηκαμε από Ρεάλ επί Πασκουάλ.eddiedimitris έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 11:35 pm1)Αρχικά περαστικά μέσα απ την καρδιά μου άλλο τα σοβαρά και άλλο οι μπούρδες που κάνουμε εδώxomitsious έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 11:27 pm
Συμφωνώ ότι η συζήτηση έχει ενδιαφέρον.
2)Θεωρώ πως ότι έγραψα ήταν απλή παράθεση γεγονότων και μάλιστα από παράγοντες του παναθηναϊκού...δε ξέρω γιατί ήμουν προκλητικός....
3)Αν μετά από όλα όσα έχει κάνει 10+ χρόνια ο DPG τώρα έχεις αρχίσει να προβληματίζεσαι οκ....
Καλό βράδυ
Οπότε άμα δεν ξέρεις μη μιλάς.
Φιλικά πάντα που λένε και κάποιοι άλλοι εδώ.
Ευχαριστώ για τα περαστικά.
1
1

Ρε παιδια .. Ναι, ήταν λάθος αυτά τα δυο σφυρίγματα. Και έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα .. Αλλά διαιτητικά λάθη γίνονται στους αγώνες μπάσκετ. Και ο Σλούκας είχε κάνει φάουλ στον Ντοζίερ που δεν σφυρίχτηκε νωρίτερα, και γενικώς αν ψυρίσεις όλο το παιχνίδι θα βρεις λάθη εκατέρωθεν. Συμφωνώ πάντως πως το τελευταίο, του Ναν, θα έπρεπε ντε φακτο να το δουν ριπλέυ εφόσον ήταν στο τέλος του παιχνιδιού, και να δώσουν τρεις βολές.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 7:47 pm
Φίλε επειδή βλέπω πως τα γράφεις μπασκετικα και ωραία, η ερμηνεία σου για τις 2 περιβόητες διαιτητικες φάσεις δεν στέκει κατά τη γνώμη μου. Μέχρι κι αυτός ο διαιτητής του basketnews που έχει εκθέσει πάμπολλες φορες την ομάδα μας όταν αυτή διαμαρυρόταν για σφαγή και έβγαινε και έλεγε πως τα σφυριγματα ήταν σωστά, χθες μίλησε για αλλοίωση αποτελεσματος. Ο Grant παίρνει fadeway σουτ, οι νόμοι της φύσης δεν επιτρέπουν να σουτάρει τελείως κάθετα, αν ήταν έτσι οι Nowitski και Jordan έπρεπε να αποβάλλονται με 6 επιθετικά φάουλ σε κάθε ματς. Για το φάουλ στον Nunn το εξήγησε και ο Hoopfellas, δεν υπάρχει κανόνας high five σε αυτή τη φάση γιατί ο παίχτης δεν είχε ολοκληρώσει το release του, δεν είχε σπάσει καρπό.
Αλλά η ουσία δεν είναι εκεί. Δεν πιστεύω σε καμιά συνωμοσία που θέλει τον παναθηναικό εκτός Φ4 κλπ κλπ .. Ο παναθηναϊκός έκανε κακό παιχνίδι γενικώς, και άθλιο 4ο δεκάλεπτο ειδικώς. Μπήκε με 10 πόντους υπέρ του, για 10 λεπτά, στην έδρα του. Μέτρια να έπαιζε, θα χε κερδίσει. Από που να ξεκινήσεις - από ελεύθερα σουτ που έβρισκαν σίδερο, από αμυντικές ολιγωρίες, λάθη, χαμένα ριμπάουντ, απο πού; .. Γενικώς ο ΠΑΟ το τελευταίο διάστημα παίζει άσχημα, αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η ουσία. Πείτε μου έναν παίκτη του ΠΑΟ που έπαιξε καλά χτες. Πραγματικά καλά. Ο Οσμάν? .. Φανταστείτε αν καταλήγει αυτή η εμφάνιση να είναι η καλύτερη, αυτού του ρόστερ, στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, για τι παιχνίδι μιλάμε..
Αν είναι μεγάλη ομάδα (που είναι), πρέπει να τα ξεχάσει αυτά - να κοιταχτεί στον καθρέπτη, να κάνει την προετοιμασία που απαιτείται, και να πάει στην Τουρκία να διεκδικήσει και τα δυο παιχνίδια, απλά πράγματα..
0
Φίλε να πάνε όλα καλά στο γιό σου .Όλα τα άλλα είναι ασήμανταxomitsious έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 11:27 pmΣυμφωνώ ότι η συζήτηση έχει ενδιαφέρον.
1
1

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Στην ουσία του σχολιου σου δεν διαφωνώ. Κι αν πίστευα ότι υπάρχει συνωμοσία της γιουρολιγκ απέναντι στον παναθηναικο θα είχα σταματήσει να παρακολουθώ αυτή τη διοργάνωση. Θα έβλεπα μπάσκετ από αλλού. Απλώς μην λέμε κι ολας ότι είναι φυσιολογικά αυτά τα 2 λάθη ή ότι ήταν σωστά σφυρίγματα. Τεσπα δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο.belalik έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 12:40 amΡε παιδια .. Ναι, ήταν λάθος αυτά τα δυο σφυρίγματα. Και έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα .. Αλλά διαιτητικά λάθη γίνονται στους αγώνες μπάσκετ. Και ο Σλούκας είχε κάνει φάουλ στον Ντοζίερ που δεν σφυρίχτηκε νωρίτερα, και γενικώς αν ψυρίσεις όλο το παιχνίδι θα βρεις λάθη εκατέρωθεν. Συμφωνώ πάντως πως το τελευταίο, του Ναν, θα έπρεπε ντε φακτο να το δουν ριπλέυ εφόσον ήταν στο τέλος του παιχνιδιού, και να δώσουν τρεις βολές.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 7:47 pm
Φίλε επειδή βλέπω πως τα γράφεις μπασκετικα και ωραία, η ερμηνεία σου για τις 2 περιβόητες διαιτητικες φάσεις δεν στέκει κατά τη γνώμη μου. Μέχρι κι αυτός ο διαιτητής του basketnews που έχει εκθέσει πάμπολλες φορες την ομάδα μας όταν αυτή διαμαρυρόταν για σφαγή και έβγαινε και έλεγε πως τα σφυριγματα ήταν σωστά, χθες μίλησε για αλλοίωση αποτελεσματος. Ο Grant παίρνει fadeway σουτ, οι νόμοι της φύσης δεν επιτρέπουν να σουτάρει τελείως κάθετα, αν ήταν έτσι οι Nowitski και Jordan έπρεπε να αποβάλλονται με 6 επιθετικά φάουλ σε κάθε ματς. Για το φάουλ στον Nunn το εξήγησε και ο Hoopfellas, δεν υπάρχει κανόνας high five σε αυτή τη φάση γιατί ο παίχτης δεν είχε ολοκληρώσει το release του, δεν είχε σπάσει καρπό.
Αλλά η ουσία δεν είναι εκεί. Δεν πιστεύω σε καμιά συνωμοσία που θέλει τον παναθηναικό εκτός Φ4 κλπ κλπ .. Ο παναθηναϊκός έκανε κακό παιχνίδι γενικώς, και άθλιο 4ο δεκάλεπτο ειδικώς. Μπήκε με 10 πόντους υπέρ του, για 10 λεπτά, στην έδρα του. Μέτρια να έπαιζε, θα χε κερδίσει. Από που να ξεκινήσεις - από ελεύθερα σουτ που έβρισκαν σίδερο, από αμυντικές ολιγωρίες, λάθη, χαμένα ριμπάουντ, απο πού; .. Γενικώς ο ΠΑΟ το τελευταίο διάστημα παίζει άσχημα, αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η ουσία. Πείτε μου έναν παίκτη του ΠΑΟ που έπαιξε καλά χτες. Πραγματικά καλά. Ο Οσμάν? .. Φανταστείτε αν καταλήγει αυτή η εμφάνιση να είναι η καλύτερη, αυτού του ρόστερ, στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, για τι παιχνίδι μιλάμε..
Αν είναι μεγάλη ομάδα (που είναι), πρέπει να τα ξεχάσει αυτά - να κοιταχτεί στον καθρέπτη, να κάνει την προετοιμασία που απαιτείται, και να πάει στην Τουρκία να διεκδικήσει και τα δυο παιχνίδια, απλά πράγματα..
0
- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παίδες έβγαλε άρθρο το sport24 το οποίο επικαλείται πηγές του Ιωάννου (προσωπικά τον συγκεκριμένο δεν τον εμπιστεύομαι σε τίποτα), που λέει ότι και ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός έχουν ήδη υπογράψει 10ετη επέκταση στην EL.
Παίζει να ισχύει αυτό; Δεν θα είχε βγει όταν υπεγρσψαν; Τώρα το θυμήθηκε ο Ιωάννου μετά τα όσα είπε ο DPG?
Παίζει να ισχύει αυτό; Δεν θα είχε βγει όταν υπεγρσψαν; Τώρα το θυμήθηκε ο Ιωάννου μετά τα όσα είπε ο DPG?
0
-
- Reactions: 517
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε ξερω αν ο ΔΠΓ εχει δικιο ή αδικο οταν λεει οτι του την εχουν στημενη, δεν ειμαι πισω απο τις κλειστες πορτες καμια Ευρωλιγκα προφανως. Αν εχει δικιο, πρεπει να κανει πραξη τις απειλες του και να φυγει απο τη Λιγκα να μη του ανεβαινει τσαμπα και το αιμα στο κεφαλι.
Η δημοσια εικονα του ωστοσο δεν αντεχεται αλλο, ειλικρινα. Δεν ξερω αν εχει υπαρξει αλλο τετοιο φαινομενο στον πλανητη αλλα μιλαμε πια για τοξικοτητα παγκοσμιας κλασης. Και επειδη βλεπω πολυ κοσμο να το παιρνει στο χαβαλε ολο αυτο, εχει σταματησει πλεον να εχει πλακα (αν ειχε και ποτε).
Αυτο που με σοκαρει περισσοτερο ειναι οτι δεν εχει βρεθει ενας (οχι δυο, ΕΝΑΣ) δημοσιογραφος να πει στα ισια το αυτονόητο, οτι δλδ αυτη η εικόνα ειναι απαραδεκτη. Ολοι μα ΟΛΟΙ παρακολουθουν (ακομα και δημοσιογράφοι του Ολυμπιακου) εναν τυπο που χτυπιεται, βριζει, προσβαλει, προκαλει και δε τρεχει τιποτα, σαν ολο αυτο να ειναι απολύτως φυσιολογικο. Respect.
Η δημοσια εικονα του ωστοσο δεν αντεχεται αλλο, ειλικρινα. Δεν ξερω αν εχει υπαρξει αλλο τετοιο φαινομενο στον πλανητη αλλα μιλαμε πια για τοξικοτητα παγκοσμιας κλασης. Και επειδη βλεπω πολυ κοσμο να το παιρνει στο χαβαλε ολο αυτο, εχει σταματησει πλεον να εχει πλακα (αν ειχε και ποτε).
Αυτο που με σοκαρει περισσοτερο ειναι οτι δεν εχει βρεθει ενας (οχι δυο, ΕΝΑΣ) δημοσιογραφος να πει στα ισια το αυτονόητο, οτι δλδ αυτη η εικόνα ειναι απαραδεκτη. Ολοι μα ΟΛΟΙ παρακολουθουν (ακομα και δημοσιογράφοι του Ολυμπιακου) εναν τυπο που χτυπιεται, βριζει, προσβαλει, προκαλει και δε τρεχει τιποτα, σαν ολο αυτο να ειναι απολύτως φυσιολογικο. Respect.
2
2

-
- Reactions: 1204
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Ελα ρε παιδιά τώρα, με τέτοιες συνωμοσίες μόνο ο dpg ασχολείται κάθε φορά που χάνει η ομάδα του τόσα χρόνια καμιά άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα.redcard έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 3:01 amΔε ξερω αν ο ΔΠΓ εχει δικιο ή αδικο οταν λεει οτι του την εχουν στημενη, δεν ειμαι πισω απο τις κλειστες πορτες καμια Ευρωλιγκα προφανως. Αν εχει δικιο, πρεπει να κανει πραξη τις απειλες του και να φυγει απο τη Λιγκα να μη του ανεβαινει τσαμπα και το αιμα στο κεφαλι.
Πολλές ομάδες θα γκρινιαξουν όταν αδικηθουν αλλά αυτές οι υπερβολές μόνο απ' τον συγκεκριμένο.
2
2