Ο Φουρνιέ όμως έχει κάτι που δεν αντικαθίσταται από τίποτα άλλο και λέγεται ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ!!! 0/10 να έχει , ο οποιοσδήποτε αντίπαλος θα τρέμει να τον παίξει under, θα του στείλει βοήθειες, θα κάνει χίλια δυο πράγματα να τον περιορίσει, που πολλά από τα οποία δεν τα λαμβάνουμε καν υπόψη!! Παρεπιπτόντως ακόμα και σήμερα που παραήταν άστοχος ( βέβαια στα μισά σουτ πήρε την μπάλα από ανάγκη στα τελευταία δευτερόλεπτα, έλλειψη εναλλακτικού σχεδίου, αλλά οκ) ήταν καθοριστικός στο 3ο δεκάλεπτο και σκύλιασε αμυντικά!!! Τον prime πάντως Φουρνιέ όλοι περιμένουμε να τον δούμε την επόμενη διετία!!! Αλλά και φέτος είναι καθοριστικότατος , ασχέτως αν δεν καταπίνει σπαθιά!Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:30 amΈχουμε διαφωνήσει ξανά πριν μερικές μέρες σ' αυτό.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 12:59 amΑν και είμαι ο μεγαλύτερος φουρνιερικος εδώ μέσα σήμερα ήταν γλυκό πικρή η γεύση ..μαρεσε που ζήταγε μπάλα συνέχεια να το πάρει πάνω του αλλά να κάνεις 4-5 ερμπολ δείχνει ότι έχεις αγχωθεί και εσύ .. χωρίς αυτόν κουβαλητή δυσκολεύομαι να μας δω να το σηκώνουμε
Γενικά είναι καλό που η ομάδα φέτος δεν στηρίζεται μόνο στην συνεχή κυκλοφορία και κίνηση αλλά έχει και άλλες εναλλακτικές αλλά με τον Φουρνιέ σε αυτό το ...mode γίνεται θέμα τύχης.
Ο Φουρνιέ της αρχής της χρονιάς που προσπαθούσε να ενταχθεί στο σύστημα και έπαιρνε τα μεγάλα σουτ μου άρεσε. Ο Φουνρνιέ που ντε και καλά θέλει να γίνει ο ήρωας ανορθόδοξα όχι.
Πράγματι μπορεί στην Ρεάλ να πάει να κάνει τα ίδια και να του μπουν όλα τα σουτ και να κλείσει με 30 πόντους, όμως αυτό θα μπορούσε εν δυνάμει να το κάνει και ο Ντόρσεϊ. στατιστικά και 30 πόντους να βάλει ο Φουρνιέ στην Μαδρίτη δεν θα αλλάξει κάτι, όταν σουτάρει με κακή επιλογή σουτ βασιζόμαστε υπερβολικα στην ελπίδα ότι θα είναι σε καλή μέρα.
Για τα σχήματα με ΄...άσουτους γκαρντ, νομοτελειακά κάποια στιγμή θα συμβεί με Λι, Μακκίσικ, Γούοκαπ να είναι μέτριοι σουτέρ, ο Γκος ένα σκαλί πάνω ένας Φουρνιέ που έπαιξε 32 συν λεπτά και ο Βιλντόζα.
Εγώ και στα 2 παιχνίδια τώρα είμαι ικανοποιημένος, παραπάνω από ικανοποιημένος που η ομάδα γύρισε στις βάσεις της και αυτές είναι η καλή άμυνα και υψηλή ενέργεια.
Δεν είμαι ικανοποιημένος, καιρό τώρα από τον τρόπο που επιτίθεται, οι απουσίες τόσο καιρό μας έχουν στοιχίσει σε αυτό το κομμάτι,
Η λογική λέει ότι στην Μαδρίτη θα έχουμε λιγότερο άγχος και πίεση, θα βάλουμε τα τρίποντα και το σκορ θα ανέβει, ένα μπρέικ μπορούμε να το κάνουμε και στην χειρότερη έχουμε το ΣΕΦ.
Ο Βιλντόζα τον βλέπω έτοιμο, ο Γουόκαπ είναι σίγουρα επηρεασμένος από την αποχή επθετικά κυρίως αλλά αμυντικά φαίνεται να επιστρέφει, ο Φαλ δεν είναι τελικά σε τόσο άσχημη κατάσταση, και έχει χρόνο μέχρι το Φ4 να επανέλθει στην τρομερή αμυντική κατάσταση μπου ήταν για ένα διάστημα, με Φαλ-Μιλού σε καλή κατάσταση θα έχουμε επιτέλους την καλύτερη φροντ λάιν της διοργάνωσης,
Είναι εντυπωσιακό πως ο Λι κατάφερε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να αφήσει πίσω στο ροτέιτον τον Μακκίσικ.
Για μένα καλύτερα το άγχος τώρα, που είναι φυσιολογικό σε ένα βαθμό, καλύτερα που ζοριστήκαμε και αρκετά στο δεύτερο παιχνίδι.
Euroleague Playoffs Olympiacos BC (1) vs (8) Real Madrid
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 513
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
3
3

-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Χαρακτηριστικό αυτό που λες. Ήταν τέρμα άστοχος και όμως του έγιναν 2 φάουλ σε προσπάθεια τριών πόντων. 6 βολές.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:47 amΟ Φουρνιέ όμως έχει κάτι που δεν αντικαθίσταται από τίποτα άλλο και λέγεται ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ!!! 0/10 να έχει , ο οποιοσδήποτε αντίπαλος θα τρέμει να τον παίξει under, θα του στείλει βοήθειες, θα κάνει χίλια δυο πράγματα να τον περιορίσει, που πολλά από τα οποία δεν τα λαμβάνουμε καν υπόψη!! Παρεπιπτόντως ακόμα και σήμερα που παραήταν άστοχος ( βέβαια στα μισά σουτ πήρε την μπάλα από ανάγκη στα τελευταία δευτερόλεπτα, έλλειψη εναλλακτικού σχεδίου, αλλά οκ) ήταν καθοριστικός στο 3ο δεκάλεπτο και σκύλιασε αμυντικά!!! Τον prime πάντως Φουρνιέ όλοι περιμένουμε να τον δούμε την επόμενη διετία!!! Αλλά και φέτος είναι καθοριστικότατος , ασχέτως αν δεν καταπίνει σπαθιά!Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:30 am
Έχουμε διαφωνήσει ξανά πριν μερικές μέρες σ' αυτό.
Γενικά είναι καλό που η ομάδα φέτος δεν στηρίζεται μόνο στην συνεχή κυκλοφορία και κίνηση αλλά έχει και άλλες εναλλακτικές αλλά με τον Φουρνιέ σε αυτό το ...mode γίνεται θέμα τύχης.
Ο Φουρνιέ της αρχής της χρονιάς που προσπαθούσε να ενταχθεί στο σύστημα και έπαιρνε τα μεγάλα σουτ μου άρεσε. Ο Φουνρνιέ που ντε και καλά θέλει να γίνει ο ήρωας ανορθόδοξα όχι.
Πράγματι μπορεί στην Ρεάλ να πάει να κάνει τα ίδια και να του μπουν όλα τα σουτ και να κλείσει με 30 πόντους, όμως αυτό θα μπορούσε εν δυνάμει να το κάνει και ο Ντόρσεϊ. στατιστικά και 30 πόντους να βάλει ο Φουρνιέ στην Μαδρίτη δεν θα αλλάξει κάτι, όταν σουτάρει με κακή επιλογή σουτ βασιζόμαστε υπερβολικα στην ελπίδα ότι θα είναι σε καλή μέρα.
Για τα σχήματα με ΄...άσουτους γκαρντ, νομοτελειακά κάποια στιγμή θα συμβεί με Λι, Μακκίσικ, Γούοκαπ να είναι μέτριοι σουτέρ, ο Γκος ένα σκαλί πάνω ένας Φουρνιέ που έπαιξε 32 συν λεπτά και ο Βιλντόζα.
Εγώ και στα 2 παιχνίδια τώρα είμαι ικανοποιημένος, παραπάνω από ικανοποιημένος που η ομάδα γύρισε στις βάσεις της και αυτές είναι η καλή άμυνα και υψηλή ενέργεια.
Δεν είμαι ικανοποιημένος, καιρό τώρα από τον τρόπο που επιτίθεται, οι απουσίες τόσο καιρό μας έχουν στοιχίσει σε αυτό το κομμάτι,
Η λογική λέει ότι στην Μαδρίτη θα έχουμε λιγότερο άγχος και πίεση, θα βάλουμε τα τρίποντα και το σκορ θα ανέβει, ένα μπρέικ μπορούμε να το κάνουμε και στην χειρότερη έχουμε το ΣΕΦ.
Ο Βιλντόζα τον βλέπω έτοιμο, ο Γουόκαπ είναι σίγουρα επηρεασμένος από την αποχή επθετικά κυρίως αλλά αμυντικά φαίνεται να επιστρέφει, ο Φαλ δεν είναι τελικά σε τόσο άσχημη κατάσταση, και έχει χρόνο μέχρι το Φ4 να επανέλθει στην τρομερή αμυντική κατάσταση μπου ήταν για ένα διάστημα, με Φαλ-Μιλού σε καλή κατάσταση θα έχουμε επιτέλους την καλύτερη φροντ λάιν της διοργάνωσης,
Είναι εντυπωσιακό πως ο Λι κατάφερε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να αφήσει πίσω στο ροτέιτον τον Μακκίσικ.
Για μένα καλύτερα το άγχος τώρα, που είναι φυσιολογικό σε ένα βαθμό, καλύτερα που ζοριστήκαμε και αρκετά στο δεύτερο παιχνίδι.
2
2

-
- Reactions: 1164
- Προειδοποιήσεις:
1
Τα πηρε τα φαουλ με το να γυρισει να σπυταρει σε κλασματα δευτερολεπτου οπως μονο αυτος κανει απο τους παιξτες που εχουμε, εδωσε πασες, μοιρασε το παιχνιδι , εκανε μπουκες ελευθερωνοντας τους συμπαικτες του γιατι πηγαιναν δυο και 3 να τον μαρκαρουν. Περισσοτερο τους ειδα να τρωγονται να μαρκαρουν τον Φουρνιε παρα τον Σασα. Επισης εδινε στους συμπαικτες του μια σιγουρια οταν δεν ηξεραν τι νανκανουν την μπαλα.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:51 amΧαρακτηριστικό αυτό που λες. Ήταν τέρμα άστοχος και όμως του έγιναν 2 φάουλ σε προσπάθεια τριών πόντων. 6 βολές.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:47 am
Ο Φουρνιέ όμως έχει κάτι που δεν αντικαθίσταται από τίποτα άλλο και λέγεται ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ!!! 0/10 να έχει , ο οποιοσδήποτε αντίπαλος θα τρέμει να τον παίξει under, θα του στείλει βοήθειες, θα κάνει χίλια δυο πράγματα να τον περιορίσει, που πολλά από τα οποία δεν τα λαμβάνουμε καν υπόψη!! Παρεπιπτόντως ακόμα και σήμερα που παραήταν άστοχος ( βέβαια στα μισά σουτ πήρε την μπάλα από ανάγκη στα τελευταία δευτερόλεπτα, έλλειψη εναλλακτικού σχεδίου, αλλά οκ) ήταν καθοριστικός στο 3ο δεκάλεπτο και σκύλιασε αμυντικά!!! Τον prime πάντως Φουρνιέ όλοι περιμένουμε να τον δούμε την επόμενη διετία!!! Αλλά και φέτος είναι καθοριστικότατος , ασχέτως αν δεν καταπίνει σπαθιά!
Για να το θεσω πιο απλα ο Ναν οταν ειναι τοσο αστοχος τις περισσοτερες φορες γινεται αρνητικος. Χθς ο Γαλλος δεν ηταν αρνητικος.
Παντως και εγω αυμφωνω οτι του χρονου θανειναι πολυ καλυτερος. Επι
1
1

-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ένα ματς θα το κάνει στα εναπομείναντα και θα μας δώσει κάποια πρόκριση ή κούπα. Δεν μπορεί να τον πάει έτσι δηλαδή να είναι συνεχώς άστοχος.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:56 amΤα πηρε τα φαουλ με το να γυρισει να σπυταρει σε κλασματα δευτερολεπτου οπως μονο αυτος κανει απο τους παιξτες που εχουμε, εδωσε πασες, μοιρασε το παιχνιδι , εκανε μπουκες ελευθερωνοντας τους συμπαικτες του γιατι πηγαιναν δυο και 3 να τον μαρκαρουν. Περισσοτερο τους ειδα να τρωγονται να μαρκαρουν τον Φουρνιε παρα τον Σασα. Επισης εδινε στους συμπαικτες του μια σιγουρια οταν δεν ηξεραν τι νανκανουν την μπαλα.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:51 am
Χαρακτηριστικό αυτό που λες. Ήταν τέρμα άστοχος και όμως του έγιναν 2 φάουλ σε προσπάθεια τριών πόντων. 6 βολές.
Για να το θεσω πιο απλα ο Ναν οταν ειναι τοσο αστοχος τις περισσοτερες φορες γινεται αρνητικος. Χθς ο Γαλλος δεν ηταν αρνητικος.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Βρε αδερφέ μιλάμε για παικταρά, τι να λέμε τώρα…….δες απλά πως έσπασε την μπάλα στο τρίποντο του Γκος!!!Christofis έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:56 amΤα πηρε τα φαουλ με το να γυρισει να σπυταρει σε κλασματα δευτερολεπτου οπως μονο αυτος κανει απο τους παιξτες που εχουμε, εδωσε πασες, μοιρασε το παιχνιδι , εκανε μπουκες ελευθερωνοντας τους συμπαικτες του γιατι πηγαιναν δυο και 3 να τον μαρκαρουν. Περισσοτερο τους ειδα να τρωγονται να μαρκαρουν τον Φουρνιε παρα τον Σασα. Επισης εδινε στους συμπαικτες του μια σιγουρια οταν δεν ηξεραν τι νανκανουν την μπαλα.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:51 am
Χαρακτηριστικό αυτό που λες. Ήταν τέρμα άστοχος και όμως του έγιναν 2 φάουλ σε προσπάθεια τριών πόντων. 6 βολές.
0
-
- Reactions: 939
- Προειδοποιήσεις:
1
καλημερα παρεακι! τα εχετε πει ολα και με βγαλατε απο τον κοπο να τα γραψω εγω ! απλα ηθελα να πω οτι αν με τοσο ασχημο παιχνιδι απο αποψη περιφεριακου σουτ καταφεραμε να νικησουμε τη ρεαλ στο 2ο παιχνιδι (που συνηθως ειναι το πονηρο) μαλλον χαρουμενος μπορω να πω πως ειμαι. Ο μιλου μου αρεσε χτες αλλα αυτοι οι 2 που γουσταρα πολυ ειναι ο Πητερς που ενταξει το παιδι εχει παει την εννοια κρυο αιμα και ανιωθιλα σεαλλο επιπεδο και ο Λι που επαιξε αμυναρα χτες ...
2
2

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Νομιζω απο τον Λι δεν εχουμε δει τιποτα ακομη. Το παιδι μπορει να φτασει να γινει τοπ 3 γκαρντ Ευρωλιγκας. Δουλεια θελει καθως το ταλεντο και το αθλητικα προσοντα τα εχει αφθονα. Απλα πρωτη φορα παιζει σε τοσο σοβαρη ομαδα και δεννκανει hero ball οποτε προς τιμην του προσπαθει να γινει μερος της μηχανης μας.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 10:41 amκαλημερα παρεακι! τα εχετε πει ολα και με βγαλατε απο τον κοπο να τα γραψω εγω ! απλα ηθελα να πω οτι αν με τοσο ασχημο παιχνιδι απο αποψη περιφεριακου σουτ καταφεραμε να νικησουμε τη ρεαλ στο 2ο παιχνιδι (που συνηθως ειναι το πονηρο) μαλλον χαρουμενος μπορω να πω πως ειμαι. Ο μιλου μου αρεσε χτες αλλα αυτοι οι 2 που γουσταρα πολυ ειναι ο Πητερς που ενταξει το παιδι εχει παει την εννοια κρυο αιμα και ανιωθιλα σεαλλο επιπεδο και ο Λι που επαιξε αμυναρα χτες ...
Ο Αλεκος λιγοι ημασταν το καλοκαιρι που τα λεγαμε οτι ο τυπος θα πρεπει να κλεισει την καριερα του στην ομαδα. Ο ορισμος του απολυτου επαγγελματια που γουσταρει να ειναι στην ομαδα
3
3

-
- Reactions: 939
- Προειδοποιήσεις:
1
χτε σκεφτομουν τοι το καλυτερο δωρο που θα μπορουσαμε να κανουμε στη Ρεαλ θα ηταν να τους σκουπισουμε ,ωστε να αναγκαστουν να πανε σε αλλαγες τοσο στο ροστερ οσο κυριως στη νοοτροπια τους . Επαιξαν πολυ βρωμικα χτες με συνεχη τραβηγμ,ατα φανελας , σπρωξιματα και κρατηματα που ξεπερνουσαν τα ορια του σφυριγματος αλλα η μιρλα παρεμενε μιρλα ... ξερω οτι δεν μπορουμε να μιλαμε για τη διαιτησια αλλα πιστευω οτι χτες και λιγα τους σφυριξανε. Δεν θα μιλησω καν για τα βηματα που εκαναν σε πολλες φασεις κι απλα δεν δοθηκαν...qspock έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 1:54 amΟ Λη απεδειξε γιατι αποκτηθηκε. Γιατι εχει το παιδι αγνοια κινδυνου, ψυχολογικα παιρνει αριστα εκει που αλλοι θολωνουν.
Ο Μιλουτινοφ ηταν καθοριστικος σημερα, ωριμο παιχνιδι, χτυπουσε εκει που χρειαζοταν. Κι εβλεπε γηπεδο, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ! Εβγαλε εξαιρετικες πασες.
Ο Πιτερς ειναι σταθερη αξια. Ο ανθρωπος εχει αυτυπεπηθηση στο σουτ και ειναι πραγματικο διαμαντι!
Το σχημα με Πιτερς και Βεζενκοφ μαζι καλυπτει και τις αδυναμιες στην αμυνα, ενω επιθετικα ειναι πολυ δυσκολο να αντιμετωπιστει. Οταν δε ειναι και ο Φουρνιε μεσα στο 2, ο Ολυμπιακος δυσκολα παιζεται. Δεν ξερουν οι αντιπαλοι απο που να φυλαχτουν!
Το βαθος αυτης της ομαδας ειναι μεγαλο, και ο τροπος που παιζει η ομαδα με τις αλλαγες φρεσκαρισματος ειναι τετοιος που δυσκολα μπορει καποιος να ματσαρει την ενεργεια μεχρι τελους.
Μαλιστα, ο κοουτς εχει φτιαξει σε μεγαλο ποσοστο και το ροτεισον που ειναι πιο ευελικτο απο οτι στην κανονικη περιοδο.
Οπως εχω ξαναπει, αυτο γινεται σταδιακα μεσα στη χρονια.
Η σιχαμερη ομαδα της Ρεαλ δε σταματουσε να διαμαρτυρεται για φασεις οι οποιοες στο ριπλει τους εκθετουν ανεπανορθωτα αφου οχι μονον ξεκαθαρες ηταν, αλλα ηταν και υπερβολικα σκληρα τα φαουλ τους και τελειος αδικες οι οποιες διαμαρτυριες τους. Θεατρινοι και απιστευτο μπασκετικο σιχαμα! Πεθαινει και μαλιστα πολυ ασχημα η γρια Βασιλισσα...
Μακαρι να σκουπιστει η σειρα, αν και θα βγαλει αντδραση σιγουρα στη Μαδριτη.
2
2

Ετσι ακριβως, ο Φουρνιε ειναι ο παιχτης που θα βγει απο το σκριν θα παρει την μπαλα και πρεπει να σκυλιασει η αντιπαλη αμυνα για να μη φαει τριποντο ή διεισδυση γιατι απειλει μονιμα το καλαθι. Ειναι μια θεση η 2-3 η οποια σιγουρευει την επιθεση της ομαδας γιατι στηριζεται σε αυτην ολο το επιθετικο συστημα. Οταν ειδικα εχεις οχι τοσο ικανα επιθετικα γκαρντ, ταιριαζει. Οταν υπαρχει στο 3 η 4 και αλλος που μπορει να ατομικη προσπαθεια να το βαλει (Σασα) και ενας που μπορει να βγει απο τα σκριν και να το μπουμπουνισει (Πιτερς)η επιθεση δουλευει ρολοι.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:47 amΟ Φουρνιέ όμως έχει κάτι που δεν αντικαθίσταται από τίποτα άλλο και λέγεται ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ!!! 0/10 να έχει , ο οποιοσδήποτε αντίπαλος θα τρέμει να τον παίξει under, θα του στείλει βοήθειες, θα κάνει χίλια δυο πράγματα να τον περιορίσει, που πολλά από τα οποία δεν τα λαμβάνουμε καν υπόψη!! Παρεπιπτόντως ακόμα και σήμερα που παραήταν άστοχος ( βέβαια στα μισά σουτ πήρε την μπάλα από ανάγκη στα τελευταία δευτερόλεπτα, έλλειψη εναλλακτικού σχεδίου, αλλά οκ) ήταν καθοριστικός στο 3ο δεκάλεπτο και σκύλιασε αμυντικά!!! Τον prime πάντως Φουρνιέ όλοι περιμένουμε να τον δούμε την επόμενη διετία!!! Αλλά και φέτος είναι καθοριστικότατος , ασχέτως αν δεν καταπίνει σπαθιά!Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:30 am
Έχουμε διαφωνήσει ξανά πριν μερικές μέρες σ' αυτό.
Αν βαλεις και την γεματη ενεργεια αμυνα που βγαζει φετος ο Ολυμπιακος με το ταιριαστο ροτεισον του κοουτς, ψαξτε για τον δευτερο φετος.
0
-
- Reactions: 579
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαφωνώ κάθετα με την τοποθέτηση σου. Ο χτεσινός Φουρνιέ και ο Φουρνιέ του τελευταίου τριμήνου έχει χειρότερο shot selection και από τον κακό Ναν του ΠΑΟ. Καταρχάς με το που πάρει την μπάλα, σε οποιοδήποτε spot και να είναι, με οποιονδήποτε αντίπαλο (κοντό, ψηλό δεν έχει σημασία) κατευθείαν γυρνάει προς το καλάθι, είτε για τρίποντο, είτε για γιουρούσι διείσδυση, είτε για fadeaway jump shot λες και είναι ο Koby Briant. Δεν την δίνει ούτε από το αριστερό στο δεξί που λένε και στο χωριό μου.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:56 amΤα πηρε τα φαουλ με το να γυρισει να σπυταρει σε κλασματα δευτερολεπτου οπως μονο αυτος κανει απο τους παιξτες που εχουμε, εδωσε πασες, μοιρασε το παιχνιδι , εκανε μπουκες ελευθερωνοντας τους συμπαικτες του γιατι πηγαιναν δυο και 3 να τον μαρκαρουν. Περισσοτερο τους ειδα να τρωγονται να μαρκαρουν τον Φουρνιε παρα τον Σασα. Επισης εδινε στους συμπαικτες του μια σιγουρια οταν δεν ηξεραν τι νανκανουν την μπαλα.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:51 am
Αν συνεχίσει να παίζει έτσι, και 40 να βάλει στον τελικό της Ευρωλίγκας και να πάρουμε το τρόπαιο, εγώ προσωπικά θα τον βρίσω και θα τρελαίνομαι με τις επιλογές του. Πιο σωστά από όλους τα είπε ο Conan: ο Φουρνιέ του πρώτου τριμήνου που έπαιζε αλτρουιστικά και έβγαλε 7 ασίστ στο άψε σβήσε ήταν χάρμα οφθαλμών και ας έβρισκαν συνέχεια σίδερο τα σουτ του. Ο Φουρνιέ του χτεσινου παιχνιδιού είναι χειρότερος και από μια κακή version του Ναν.
Τώρα γιατί το κάνει, γιατί τον αφήνουν να το κάνει από τον πάγκο με τοσο εξόφθαλμο τρόπο, ειλικρινά δεν έχω απάντηση. Δεν είναι μπάσκετ Μπαρτζώκα αυτό και αντιμετωπίζεται και πάρα πολύ εύκολα από μια σοβαρή ομάδα. Θα το δικαιολογούσα μόνο αν οι υπόλοιποι έπιναν θάλασσα (που έχει συμβεί στα τελευταία παιχνίδια της ρέγκουλαρ), αλλά όταν μπαίνεις έτσι από το πρώτο λεπτό δεν δίνεις την ευκαιρία στους υπόλοιπους να αποδείξουν αν μπορούν ή όχι.
Μην κοιτάτε που οι εμφανίσεις του Φουρνιέ δεν στοίχησαν τόσο όσο οι αντίστοιχες του Ναν με Εφές. Πρώτον, τα air ball βγήκαν ασίστ από τρομερές τοποθετήσεις του Σάσα και αυτά που βρήκαν πολύ σίδερο (που φαινόταν ότι είναι τελείως άστοχα) τα πήραν επιθετικά ριμπάουντ Σάσα και Μίλου. Δεύτερον, κερδίσαμε κυρίως λόγω άμυνας. Αν παιζαμε την άμυνα του ΠΑΟ θα σας έλεγα κατά πόσο μας επηρέασε ο τρόπος παιχνιδιού του Φουρνιέ ή όχι. Τέτοιους ηρωισμούς δεν έκανε ούτε ο Σπανουλης που είχε και μέτριους παίκτες γύρω του.
Θέλω να δω λιγότερο Φουρνιέ και περισσότερο Πίτερς στο 3. Σχήματα με Λι-Πιτερς-Σάσα μου φαίνεται ότι μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα επιθετικά όταν ο Φουρνιέ βρίσκεται σε τέτοιο βράδυ.
Αναμένω τους Φουρνιερικούς να σπεύσετε να υπερασπίσετε τον παιχταρα.
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Έρχεται λοιπόν ο πρώτος……..να μην περιμένεις και άδικαDimmitz έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 12:05 pmΔιαφωνώ κάθετα με την τοποθέτηση σου. Ο χτεσινός Φουρνιέ και ο Φουρνιέ του τελευταίου τριμήνου έχει χειρότερο shot selection και από τον κακό Ναν του ΠΑΟ. Καταρχάς με το που πάρει την μπάλα, σε οποιοδήποτε spot και να είναι, με οποιονδήποτε αντίπαλο (κοντό, ψηλό δεν έχει σημασία) κατευθείαν γυρνάει προς το καλάθι, είτε για τρίποντο, είτε για γιουρούσι διείσδυση, είτε για fadeaway jump shot λες και είναι ο Koby Briant. Δεν την δίνει ούτε από το αριστερό στο δεξί που λένε και στο χωριό μου.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:56 am
Τα πηρε τα φαουλ με το να γυρισει να σπυταρει σε κλασματα δευτερολεπτου οπως μονο αυτος κανει απο τους παιξτες που εχουμε, εδωσε πασες, μοιρασε το παιχνιδι , εκανε μπουκες ελευθερωνοντας τους συμπαικτες του γιατι πηγαιναν δυο και 3 να τον μαρκαρουν. Περισσοτερο τους ειδα να τρωγονται να μαρκαρουν τον Φουρνιε παρα τον Σασα. Επισης εδινε στους συμπαικτες του μια σιγουρια οταν δεν ηξεραν τι νανκανουν την μπαλα.
Αν συνεχίσει να παίζει έτσι, και 40 να βάλει στον τελικό της Ευρωλίγκας και να πάρουμε το τρόπαιο, εγώ προσωπικά θα τον βρίσω και θα τρελαίνομαι με τις επιλογές του. Πιο σωστά από όλους τα είπε ο Conan: ο Φουρνιέ του πρώτου τριμήνου που έπαιζε αλτρουιστικά και έβγαλε 7 ασίστ στο άψε σβήσε ήταν χάρμα οφθαλμών και ας έβρισκαν συνέχεια σίδερο τα σουτ του. Ο Φουρνιέ του χτεσινου παιχνιδιού είναι χειρότερος και από μια κακή version του Ναν.
Τώρα γιατί το κάνει, γιατί τον αφήνουν να το κάνει από τον πάγκο με τοσο εξόφθαλμο τρόπο, ειλικρινά δεν έχω απάντηση. Δεν είναι μπάσκετ Μπαρτζώκα αυτό και αντιμετωπίζεται και πάρα πολύ εύκολα από μια σοβαρή ομάδα. Θα το δικαιολογούσα μόνο αν οι υπόλοιποι έπιναν θάλασσα (που έχει συμβεί στα τελευταία παιχνίδια της ρέγκουλαρ), αλλά όταν μπαίνεις έτσι από το πρώτο λεπτό δεν δίνεις την ευκαιρία στους υπόλοιπους να αποδείξουν αν μπορούν ή όχι.
Μην κοιτάτε που οι εμφανίσεις του Φουρνιέ δεν στοίχησαν τόσο όσο οι αντίστοιχες του Ναν με Εφές. Πρώτον, τα air ball βγήκαν ασίστ από τρομερές τοποθετήσεις του Σάσα και αυτά που βρήκαν πολύ σίδερο (που φαινόταν ότι είναι τελείως άστοχα) τα πήραν επιθετικά ριμπάουντ Σάσα και Μίλου. Δεύτερον, κερδίσαμε κυρίως λόγω άμυνας. Αν παιζαμε την άμυνα του ΠΑΟ θα σας έλεγα κατά πόσο μας επηρέασε ο τρόπος παιχνιδιού του Φουρνιέ ή όχι. Τέτοιους ηρωισμούς δεν έκανε ούτε ο Σπανουλης που είχε και μέτριους παίκτες γύρω του.
Θέλω να δω λιγότερο Φουρνιέ και περισσότερο Πίτερς στο 3. Σχήματα με Λι-Πιτερς-Σάσα μου φαίνεται ότι μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα επιθετικά όταν ο Φουρνιέ βρίσκεται σε τέτοιο βράδυ.

0
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
καλο θα ταν να μην κοιταμε μονο το τελευταιο παιχνιδι και να ξεχναμε ολα τα υπολοιπα..αν δεν ηταν ο φουρνιε δεν θα χαμε βγει πρωτοι..ολα τα μεγαλα διπλα σε βαρκελωνη οακα παρισι μαδριτη κτλ κτλ τα χει παρει στις πλατες του..οκ εχτες ηταν τερμα αστοχος ,δεν εβλεπε τις πασες(αν και αυτη στον γκος κλειδωσε το ματς) και γενικα πολυ νευρικος.. να ισοπεδωνουμε ομως τον μοναδικο ηγετη της ομαδας ειναι αλλου παπα ευαγγελιο
ο πιτερς ταιριαζει γαντι στην ρεαλ δεν καταλαβαινω γιατι εχει τοσο λιγο χρονο
ο πιτερς ταιριαζει γαντι στην ρεαλ δεν καταλαβαινω γιατι εχει τοσο λιγο χρονο
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Συνηθως συμφωνουμε . Ε δεν εγινε και τιποτα να διαφωνησουμεDimmitz έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 12:05 pmΔιαφωνώ κάθετα με την τοποθέτηση σου. Ο χτεσινός Φουρνιέ και ο Φουρνιέ του τελευταίου τριμήνου έχει χειρότερο shot selection και από τον κακό Ναν του ΠΑΟ. Καταρχάς με το που πάρει την μπάλα, σε οποιοδήποτε spot και να είναι, με οποιονδήποτε αντίπαλο (κοντό, ψηλό δεν έχει σημασία) κατευθείαν γυρνάει προς το καλάθι, είτε για τρίποντο, είτε για γιουρούσι διείσδυση, είτε για fadeaway jump shot λες και είναι ο Koby Briant. Δεν την δίνει ούτε από το αριστερό στο δεξί που λένε και στο χωριό μου.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 9:56 am
Τα πηρε τα φαουλ με το να γυρισει να σπυταρει σε κλασματα δευτερολεπτου οπως μονο αυτος κανει απο τους παιξτες που εχουμε, εδωσε πασες, μοιρασε το παιχνιδι , εκανε μπουκες ελευθερωνοντας τους συμπαικτες του γιατι πηγαιναν δυο και 3 να τον μαρκαρουν. Περισσοτερο τους ειδα να τρωγονται να μαρκαρουν τον Φουρνιε παρα τον Σασα. Επισης εδινε στους συμπαικτες του μια σιγουρια οταν δεν ηξεραν τι νανκανουν την μπαλα.
Για μενα, αυτο που ειδαν τα ματι μου αλλα αντιληφθηκε ο εγκεφαλος μου ειναι οτι Ο χθεσινος Φουρνιε αν και αστοχος σε κρατησε στο 3ο δεκαλεπτο γιατι μα την εξυπναδα του αντιλαμβανομενος πως τον παιζουνε κερδισε 6 βολες σε σουτ τριποντου, καθε φορα που εμπαινε προς τα μεσα τραβουσε 3 παιχτες και οταν χρειαστηκε εσπασε την μπαλα σωστα. Επισης επαιξε αμυναρα
Ο ναν οταν ειναι αστοχος κανει πολλα λαθη για λιγες ασσιστ και δεν παιζει και καμια τρομερη αμυνα(οχι γιατι δεν κπορει), τσακωνεται με διατητες αντιπαλους. Ο φουρνιε δεν τα κανει αυτα και το οτι παιρνει τα σουτ δεν με πειραζει καθολου. Αν δεν τα παρει δεν θα τραβαει ολη την αμυνα πανω του.
0