Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1725
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Απρ 26, 2025 3:30 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 8:52 am
shaq7 έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 4:45 am
μιλου παντως εδωσε μηνυμα παραμονης...ειπε ''ειμαι τοσα χρονια στον ολυμπιακο ελπιζω να χω την ευκαιρια να ακουσω να φωναζουν το ονομα μου πολλες φορες ακομα΄΄
Ακούγεται πάντως πολύ έντονα στην μπασκετική πιάτσα των ατζέντηδων ότι η τριάδα του Ολυμπιακού στο 5 την νέα χρονιά θα απαρτίζεται από Φαλ, Οτούρου ( ή ίδιου τύπου) και………Παπαγιάννη!!!
Μην με ρωτάς που το έμαθα, αλλά με τον Φαλ όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό αφού έχει άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο!!!! Οπότε, Μίλου και Ραϊτ σύμφωνα με τα παραπάνω μάλλον μας αφήνουν!!! Βέβαια αυτά ισχύουν τώρα , σε ένα μήνα τι θα ισχύει είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, έχε το πάντως κατά νου!!!
Το είπε ο Τζιμ (Hoopfellas) χθες στον τσακωμό με Συρίγο. Σε φάση πληροφορία που δεν ήθελε να την πει αλλά τα πήρε στην Κράνα με τις βλακείες του Συρίγου περί Φαλ.
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να είμαστε βλάκες για να διώξουμε Μιλου. Ωραίος ο Οτουρου αλλά δεν ξέρω αν θα τον έβαζα πάνω από Μιλουτινοφ. Και οι τρεις αποκλείεται ε;

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Απρ 26, 2025 3:34 pm

Εμένα ο Ράιτ μου αρέσει. Έχει πολύ καλό επιθετικό πακέτο. Δεν ξέρω κάν αν ο Ουτουρου είναι καλύτερος. Παπαγιάννη ούτε απέξω. Και στη Μονακό ο Σπανούλης τον έχει παρκάρει πάγκο. Ο Παπαγιάννης αποφεύγει τις επαφές όπως ο διάολος το λιβάνι. Κάθεται και σουτάρει τρίποντα. Ο σέντερ πρέπει να έχει σκληράδα όχι να κάθεται να σουτάρει τρίποντα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Απρ 26, 2025 3:41 pm

Ο παπά τζον δεν κολλάει καθόλου έτσι που ναι ο ολυμπιακός.. επίσης δεν βλέπω και ο ίδιος γιατί να θέλει να ρθει νερουλάς και να μην πάει κάπου να παίζει ..

Ο μιλου είναι παιδί των αφων .. έτσι και συνεχίσει να παίζει έτσι θα πάρει λευκή επιταγή

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Απρ 26, 2025 4:35 pm

golitog7 έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 3:30 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 8:52 am

Ακούγεται πάντως πολύ έντονα στην μπασκετική πιάτσα των ατζέντηδων ότι η τριάδα του Ολυμπιακού στο 5 την νέα χρονιά θα απαρτίζεται από Φαλ, Οτούρου ( ή ίδιου τύπου) και………Παπαγιάννη!!!
Μην με ρωτάς που το έμαθα, αλλά με τον Φαλ όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό αφού έχει άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο!!!! Οπότε, Μίλου και Ραϊτ σύμφωνα με τα παραπάνω μάλλον μας αφήνουν!!! Βέβαια αυτά ισχύουν τώρα , σε ένα μήνα τι θα ισχύει είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, έχε το πάντως κατά νου!!!
Το είπε ο Τζιμ (Hoopfellas) χθες στον τσακωμό με Συρίγο. Σε φάση πληροφορία που δεν ήθελε να την πει αλλά τα πήρε στην Κράνα με τις βλακείες του Συρίγου περί Φαλ.
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να είμαστε βλάκες για να διώξουμε Μιλου. Ωραίος ο Οτουρου αλλά δεν ξέρω αν θα τον έβαζα πάνω από Μιλουτινοφ. Και οι τρεις αποκλείεται ε;
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, δυστυχώς όμως το άκουσα από πολύ πολύ σοβαρό άτομο!!! Μακάρι βέβαια σε ένα μήνα να μιλάμε αλλιώς, διότι αυτά αλλάζουν! Παπαγιάννη ούτε για ανέκδοτο δεν το σκέφτομαι, αλλά για να είμαι δίκαιος, δεν δίνω το « κασέρι» εγώ!!!!!

0
redcard

junior
Reactions: 521
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 26, 2025 4:46 pm

Δυστυχως λογω του προβληματος με τους Ελληνες, ο Παπαγιαννης ειναι ενα πολυ πιθανο σεναριο. Δεν χρειάζεται καν πληροφορηση εκ των εσω δλδ (που λεει ο λογος), αντικειμενικα ειναι πολυ λιγες οι επιλογές.

Ξανατσεκαρα το υψος του, ειναι πραγματικα αμαρτια να μην ειναι dominant με υψος 2.20 αλλα τι να τον κανεις που εχει ψυχη τριαριου.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Απρ 26, 2025 5:04 pm

redcard έγραψε:
Δυστυχως λογω του προβληματος με τους Ελληνες, ο Παπαγιαννης ειναι ενα πολυ πιθανο σεναριο. Δεν χρειάζεται καν πληροφορηση εκ των εσω δλδ (που λεει ο λογος), αντικειμενικα ειναι πολυ λιγες οι επιλογές.

Ξανατσεκαρα το υψος του, ειναι πραγματικα αμαρτια να μην ειναι dominant με υψος 2.20 αλλα τι να τον κανεις που εχει ψυχη τριαριου.
Πω πω δεν τον θέλω!! Μακριά!! Χίλιες φορές να βάζουμε ένα νέο παιδί να παίζει, όπως αυτόν που έχουμε φέτος. Δώστε στο Μιλου ο,τι τον κάνει ευτυχισμένο!! Θα έχουμε θέμα χοντρό!!

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Απρ 26, 2025 5:13 pm

redcard έγραψε:

Δεν βλέπω κανα πρόβλημα σε έλληνες που να παμε να φορτωθούμε τον παπαγιαννη που παίρνει και 1,7.

Έχουμε γουοκαπ βεζε Παπ λαρε που θεωρώ είναι και ανώτερο του σλουκα μητο Καλαϊτζάκη παπ ή που λένε ότι θα πάρουν Τολιοπούλο..ε θα πάρουμε και εμείς τον καραγιαννιδη και τον νετζηπογλου ξέρω γώ και κλείσαμε.

Ακούγεται ότι και οι αιώνιοι θα ζητήσουν αλλαγή στους κανονισμούς..

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3922
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Απρ 26, 2025 5:14 pm

redcard έγραψε:

πολυ καλη επιλογη ο παπαγιαννης
μακαρι να γινει

3
3 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1088
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Απρ 26, 2025 5:23 pm

εγω σημερα που ρωτησα τον δικο μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι για παπαγιάνη. ολα τα μεταγραφικα θα εξαρτηθουν απο την εκβαση της φετινης χρονιας. με τον μονο που υπηρχε προσεγγιση και ηταν πολυ θετικος ηταν ο Ward. Μου ειπε επισης οτι εγινε προσεγγιση (ξανα) για Ντιαλό, αυτη την φορα στον Σπανουλη. οποτε θεωρω στο 3 θα χτυπησουμε ή Ward ή Diallo.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Απρ 26, 2025 5:28 pm

Ο Ντιαλό ήδη ανανέωσε

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1088
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Απρ 26, 2025 5:35 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 5:28 pm
Ο Ντιαλό ήδη ανανέωσε
ναι γραψε λαθος. εγω καταλαβα αλλα νταλον στο ηχητικο.
μου συμπληρωσε οτι ο Σπανουλης δεν ηθελε να φυγει ο Ντιαλο ενω ο αρχικος στοχος ηταν αυτος του Μπαρτζωκα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3922
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Απρ 26, 2025 5:56 pm

Heisenberg έγραψε:
εγω σημερα που ρωτησα τον δικο μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι για παπαγιάνη. .
μας ξενερωσες τωρα :-|

1
1 Εικόνα
steph.larry

junior
Reactions: 142
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Σάβ Απρ 26, 2025 6:03 pm

Heisenberg έγραψε:
εγω σημερα που ρωτησα τον δικο μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι για παπαγιάνη. ολα τα μεταγραφικα θα εξαρτηθουν απο την εκβαση της φετινης χρονιας. με τον μονο που υπηρχε προσεγγιση και ηταν πολυ θετικος ηταν ο Ward. Μου ειπε επισης οτι εγινε προσεγγιση (ξανα) για Ντιαλό, αυτη την φορα στον Σπανουλη. οποτε θεωρω στο 3 θα χτυπησουμε ή Ward ή Diallo.
Αυτό που αναφέρεις είναι και η πιο ορθολογιστική κίνηση για το ρόστερ μας.

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Απρ 26, 2025 6:03 pm

Heisenberg έγραψε:
Ο Ντιάλο έχει ανανεώσει αδερφέ!!! Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα…….απλά μένει τυπικά η ανακοίνωση της ανανέωσης.

0
Dimmitz

a1greece
Reactions: 579

Σάβ Απρ 26, 2025 6:19 pm

Πάντως ρε παιδιά ο Ουτούρου καλό παιχτακι, αλλά για πρώτος δεν είναι..δεύτερο Σέντερ της Εφές είναι, 16 λεπτά παίζει μ.ο., δεν είναι ο Σέντερ που θα κάνει την διαφορά, ούτε σκεπάζει τα καλάθια στην άμυνα.

Εγώ πάλι άκουσα ότι ο Ράιτ έχει μείνει εκτός γιατί επανήλθε το πρόβλημα που είχε..Αν ισχύει αυτό το καλοκαίρι δυστυχώς θα χαιρετίσει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”