Ο Ντοζίερ δεν θα ήταν ποτέ βασικός άσσος ομάδας Αταμάν αλλά με αυτά που ο Αταμάν απαιτεί από τον Μπράουν ή τον Βιλντόζα πιο πριν, θα ήταν ο ιδανικός στην θέση του.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 4:22 pmΣτην αυριανή μέρα πιστεύω είναι η ώρα να πάει ο Γκραντ δίπλα στον Σλουκα στην δεύτερη 5αδα και να δώσουμε τα κλειδιά σε έναν Μαλεντον η Ντοζιερ για βασικό ποιντ..... Σορτς δεν νομίζω με το τίποτα. Πιο πολύ το μυαλό μου πάει στον Ντοζιερ (ο Μαλεντον που θα ήταν ιδανικός μάλλον έχει ήδη κλείσει στην Ρεαλ δίπλα στον Καμπατσο παίζοντας στο 2 που πιστεύω γουστάρει περισσότερο)
Τον Ντοζιερ - 28 χρόνων - πιστεύω είναι ευκαιρία να τον πάρουμε γιατί Τόμσον και Λαρκιν(ακόμα?) μονοπωλουν τον ασσο στην Εφες.
Αν του δώσεις τα κλειδιά στον ασσο θα έλθει!!!!!
Μκινταιαρ, Γιοκουμπαιτις, Λο, Μπλαττ, Νεπιερ, Σατορανσκυ η Αμερικανούς που δεν ξέρουν από Ευρωλιγκα κλπ για διάφορους λόγους είτε δεν μπορούμε ειτε δεν θα θέλει ο κόουτς νομίζω να ασχοληθουμε.
Ο Ντοζιερ θα κρατήσει και τις ισορροπίες στην ιεραρχία πιστεύω... και στα λεφτα... Δεν είναι Μισιτς να θέλει να ηγείται την ώρα που είναι στο τερέν ο Ναν.
Αργά ή γρήγορα πιστεύω θα ακουστεί το όνομα του για εμάς.....
Παιχτες στυλ Φλιν κλπ πιστεύω θα κωλωσει κ κόουτς στο τέλος να φέρει.... Και με Οσμαν στο 3 χρειαζόμαστε περιφερειακή άμυνα.
Παίκτης που μπορεί να παίξει με οποιονδήποτε συνδυασμό από τους άλλους γκαρντ, και στις 3 θέσεις στην περιφέρεια, που θα αποδώσει και σε 12-15 λεπτά με λίγες μπάλες αλλά μπορεί να κάνει και το step up για 25+ λεπτά αν χρειαστεί.
Ο Μπράουν έχει δείξει όλη την χρονιά ότι δεν μπορεί να αποδώσει σε μικρό ρόλο και η αδυναμία του στην άμυνα το κάνει δύσκολο να τον βάλεις σε σχήματα μαζί με τον Σλούκα ή τον Ναν.