Πολύ σωστά, έχω πολύ λίγες αναμνήσεις από εκείνο το δεύτερο μισό της σεζόν λόγω της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων με αφορμή τη πανδημία. Το point μου είναι πως ο Milutinov δεν είναι παίκτης που καθιερώθηκε στο υψηλό επίπεδο από τον Μπαρτζώκα όπως είναι για παράδειγμα οι Fall, Walkup, ΜcKissic. Επομένως δεν νομίζω πως υπάρχει συναισθηματισμός από την πλευρά του coach στην περίπτωσή του. Βασικά σε καμία περίπτωση ανανέωσης συμβολαίου δεν χωράνε τέτοιοι συναισθηματισμοί, τα κριτήρια πρέπει να είναι καθαρά αγωνιστικά.yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Απρ 27, 2025 11:13 amασήμαντη λεπτομέρεια αλλά ο Μπαρτζώκας και ο Μίλου πρωτοσυνεργάστηκαν τη χρονιά που επέστρεψε ο πρώτος στον Ολυμπιακό, το Γενάρη του 2020. το καλοκαίρι που ακολούθησε πήγε ο Μίλου στην ΤΣΣΚΑ. όχι ότι έχει καμιά σημασία, για ιστορικούς λόγους το αναφέρω![]()
για τον Μίλου είναι τρομερό το πόσο αλλάζει η άποψη του κόσμου για αυτόν αν κάνει κάποιο καλό παιχνίδι ή καλή σειρά.
για το αν τον θέλουμε στο ρόστερ μας και τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να κρίνουμε συνολικά την απόδοση του. είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδαμε δυο χρόνια τώρα;
Η άποψη του κόσμου αλλάζει διότι η δημοσιογραφική κριτική επικεντρώνει στην απόδοση του Milutinov με την πρώτη ευκαιρία, επηρεάζοντας έτσι και τον κόσμο Αντίθετα, ο Fall δεν αγγίζεται διότι αποτελεί "τοτέμ" του οργανισμού. Δεν έχω διαβάσει ή ακούσει ένα δημοσιογράφο του Ολυμπιακού να κάνει μια καλοπροαίρετη κριτική στους όρους της τριετούς επέκτασης του συμβολαίου του Fall. Πρόσφατα ακούσαμε μέλος του προπονητικού team της ομάδας να δικαιολογεί την απόδοση του Fall χρησιμοποιώντας ένα επιχείρημα που δεν έστεκε λογικά.
Τα φετινά νούμερα των δύο παικτών στην Ευρωλίγκα:
https://www.euroleaguebasketball.net/en ... ll/008811/
https://www.euroleaguebasketball.net/en ... ov/003941/
Στην τελευταία παράγραφο θα ήθελα προσθέσω ότι σε μια ανανέωση θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και ποιο είναι το αγωνιστικό potential του παίκτη στα χρόνια που έρχονται, όχι μόνο η παρελθοντική προσφορά του στην ομάδα.
JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Απρ 27, 2025 4:14 amΤη δήλωση την Αφων για τον Φαλ δεν την έχω δει αλλά για να το λες σε πιστεύω, όντως πάντως μιλάμε για υπεραξία. Εκεί που λες ότι δύσκολα θα δώσουν στον Μιλου συμβόλαιο ισάξιο με του Φαλ σε χάνω λίγο, καθώς ο Σέρβος έχει ήδη σχεδόν ισοποσο συμβόλαιο με τον Γάλλο, το θέμα είναι μην πάρει ακόμα περισσότερα το καλοκαίρι.
Εσυ τι θα επέλεγες?
Εγώ προσωπικά δεν θα είχα ανανεώσει τον Fall με αυτούς τους όρους. Ξεκινάω από εκεί διότι το συμβόλαιο αυτό θα επηρεάζει ολόκληρο το μεταγραφικό σχεδιασμό για τα επόμενα δύο καλοκαίρια.