Οι μεταγραφές και γενικά οι προσθήκες-αποχωρήσεις εξαρτώνται από αμέτρητους παράγοντες.
Αν και άτοπη η συζήτηση σε αυτό το σημείο της σεζόν και εν μέσω play off , να απαντήσω στο θέμα που έχει ανοίξει για τα 5αρια.
Πρώτα πρέπει να δούμε τα δεδομένα, όπου σύμφωνα με αυτά ο Φαλ έχει συμβόλαιο ως το 2027 και μάλιστα υψηλό ,ενώ ο Μιλουτίνοφ βρίσκεται στην λήξη του δικού του συμβολαίου.
Να φύγει ο Φάλ ή να του ζητηθεί να αποχωρήσει ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο, είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας για λόγους που θεωρώ περιττό να αναλύσω. Προφανώς και ο καθένας στο παρών thread μπορεί να γράφει βάση των δικών του προτιμήσεων αλλά όπως είπα υπάρχουν κάποια δεδομένα που καλό είναι να μην τα προσπερνάμε για να γίνεται όσο το δυνατόν ρεαλιστική συζήτηση.
Σχετικά με την ανανέωση του Μίλου , μόνο ο coach είναι αυτός που ξέρει αν τον εξυπηρετεί στον ρόλο τον οποίο καλείται να ανταπεξέλθει ο Σέρβος και επομένως αυτός θα αποφασίσει
ως ένα σημείο για την συνέχεια.
Γνώμη μου είναι ότι θα του γίνει πρόταση ανανέωσης , αλλά αφενός μεν δεν γνωρίζω τις προθέσεις του Νίκολα και αφετέρου δεν ξέρουμε τι άλλες προτάσεις θα πάρει στα χέρια του.
Ίσως είναι ράδιο αρβύλα, αλλά έχει ακουστεί ότι θα ενδιαφερθούν τα μεγάλα πορτοφόλια εξ Αραβίας και τότε βλέπω να δυσκολεύει πολύ το πράγμα.
Πάντως τον πρώτο λόγο όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις τον έχει ο παίκτης και όσο και αν συμπαθώ τον Μιλουτίνοφ καιεπιθυμώ την παραμονή του , δεν θεωρώ ότι πρέπει να γίνει κάποια τρελή υπέρβαση από πλευράς της ΚΑΕ σε περίπτωση που ζορίσει πολύ η περίπτωση.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
Χωρίς πάντως να έχω την οποιαδήποτε πληροφορία και κάνοντας μόνο εικασίες , θεωρώ πως βάση της τακτικής που ακολουθεί η ΚΑΕ τα τελευταία χρόνια με τις ανανεώσεις, ο Μίλου θα είχε ήδη υπογράψει αν δεν υπήρχαν σκέψεις εκατέρωθεν.
Για χιλιοστή φορά πάντως θα πω ότι πολλά θα εξαρτηθούν και από την έκβαση της σεζόν και τότε θα ξεκαθαρίσουν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γίνουν οι ανάλογες συζητήσεις .