Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

a1greece
Reactions: 578
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 27, 2025 10:55 pm

Δλδ ρε παιδιά λέγαμε όλη την χρόνια ότι η ομάδα έχει δομικό πρόβλημα λόγω έλλειψης αθλητικότητας στο 4-5 και θέλετε να πάμε πάλι του χρόνου με το ίδιο σχήμα ψηλών; Επειδή έκανε ο Μίλου δυο καλά παιχνίδια με την Ρεάλ;

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αμφισβητώ τον Μίλου σαν αξία. Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που έχεις Σάσα στο 4, δεν μπορείς να πας με Μίλου-Φαλ-Ράιτ στο 5. Εκεί χαλάει το γλυκό. Μόλις ξαναπαίξουμε με ομάδα που έχει ταχυδυναμικά γκάρντ (βλ. ΠΑΟ, Μονακό) θα λέμε ότι στην άμυνα δεν μπορούμε να κόψουμε ούτε με Βαλέ.

Δλδ θέλετε να μας βάλει πάλι ο Σλούκας 30 σε ένα ημίχρονο για να θυμηθείτε ότι ο Μίλου έχει πρόβλημα στην pick & roll

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1470
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Κυρ Απρ 27, 2025 10:59 pm

Μαζί σου. Το πρόβλημα είναι και ποιον παίρνεις να κάνει την διαφορά;

Εκεί κολλαει το πραμα

2
2 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 466

Κυρ Απρ 27, 2025 11:01 pm

Dimmitz έγραψε:
Δλδ ρε παιδιά λέγαμε όλη την χρόνια ότι η ομάδα έχει δομικό πρόβλημα λόγω έλλειψης αθλητικότητας στο 4-5 και θέλετε να πάμε πάλι του χρόνου με το ίδιο σχήμα ψηλών; Επειδή έκανε ο Μίλου δυο καλά παιχνίδια με την Ρεάλ;

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αμφισβητώ τον Μίλου σαν αξία. Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που έχεις Σάσα στο 4, δεν μπορείς να πας με Μίλου-Φαλ-Ράιτ στο 5. Εκεί χαλάει το γλυκό. Μόλις ξαναπαίξουμε με ομάδα που έχει ταχυδυναμικά γκάρντ (βλ. ΠΑΟ, Μονακό) θα λέμε ότι στην άμυνα δεν μπορούμε να κόψουμε ούτε με Βαλέ.

Δλδ θέλετε να μας βάλει πάλι ο Σλούκας 30 σε ένα ημίχρονο για να θυμηθείτε ότι ο Μίλου έχει πρόβλημα στην pick & roll
Κοίτα ο Μιλου δεν έχει κάνει μόνο δύο παιχνίδια. Έχει κάνει και άλλα καλά και έχει κανει και κάποια μέτρια προς άσχημα. Εγώ ρωτάω, ποιος ψηλός είναι εκεί έξω που αξίζει το ρίσκο να αλλάξεις τον μιλου. Πείτε μου έναν. Επίσης για αθλητικοτητα έχουμε τον Ράιτ, αν δεν μας κάνει ο Ράιτ ας αλλάξουμε αυτόν. Σενάρια ότι θα διώξουμε τον Μιλου και θα πάρουμε Ταιρικ η Οτουρου και το ταβάνι της ομάδας θα ανέβει, ε σορρυ είναι εκτός πραγματικότητας.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Dimmitz

a1greece

Κυρ Απρ 27, 2025 11:03 pm

berry έγραψε:

Εκεί κολλαει το πραμα
Συμφωνώ. Εκεί είναι το τεράστιο θέμα. Ο μόνος απο Ευρώπη που ταιριάζει από τους λίγους διαθέσιμους έιναι ο Donta Hall. Δεν πάει το μυαλό μου σε κάποιον άλλο.

1
1 Εικόνα
Dimmitz

a1greece

Κυρ Απρ 27, 2025 11:07 pm

SleeperMonk έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Κοίτα ο Μιλου δεν έχει κάνει μόνο δύο παιχνίδια. Έχει κάνει και άλλα καλά και έχει κανει και κάποια μέτρια προς άσχημα. Εγώ ρωτάω, ποιος ψηλός είναι εκεί έξω που αξίζει το ρίσκο να αλλάξεις τον μιλου. Πείτε μου έναν. Επίσης για αθλητικοτητα έχουμε τον Ράιτ, αν δεν μας κάνει ο Ράιτ ας αλλάξουμε αυτόν. Σενάρια ότι θα διώξουμε τον Μιλου και θα πάρουμε Ταιρικ η Οτουρου και το ταβάνι της ομάδας θα ανέβει, ε σορρυ είναι εκτός πραγματικότητας.
Δεν ξέρω, εμένα η ομάδα δεν μου αρέσει στο 4-5 ως έχει. Εννοώ ότι δεν υπάρχει αγωνιστική χημεία. Σαν μονάδες όλοι τοπ είναι. Τουλάχιστον, από την στιγμή που δεν μπορούμε να διώξουμε Φαλ, ας πάρουμε ένα τεσσάρι τύπου Yabusele στο σώμα να ρίχνει ξύλο και ας πάει ο Πίτερς μόνιμα στο 3 αν είναι να κρατήσουμε Μίλου.

Έχετε ενθουσιαστεί με τις πρόσφατες εμφανίσεις του, το καταλαβαίνω. Περιμέντε, όμως, να τον κρίνουμε στο τέλος της σεζόν, όπως και όλη την ομάδα. Να τον δούμε στα κρίσιμα με ομάδες με πυραυλοκίνητα γκάρντ. Πως θα ανταπεξέλθει εκεί και αυτός, αλλά και όλη η ομάδσ.

0
SleeperMonk

senior

Κυρ Απρ 27, 2025 11:09 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Απρ 27, 2025 11:03 pm
berry έγραψε:

Εκεί κολλαει το πραμα
Συμφωνώ. Εκεί είναι το τεράστιο θέμα. Ο μόνος απο Ευρώπη που ταιριάζει από τους λίγους διαθέσιμους έιναι ο Donta Hall. Δεν πάει το μυαλό μου σε κάποιον άλλο.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο Ντοντα δεν έχει κάτι παραπάνω από τον Ράιτ.

Είναι μάλλον καλύτερος αμυντικός αλλά μπροστά μιλάμε το παλληκάρι την πιάνει από το κοτσάνι. Καλύτερα να προσπαθήσεις να δουλέψεις τον Ράιτ.

Να τον φέρεις στην θέση του μιλου και να έχεις και Ράιτ και Ντοντα και Φαλ, σημαίνει ότι θα πρέπει να το γυρίσουμε σε ανελέητο πικ Εντ ρολ

0
SleeperMonk

senior

Κυρ Απρ 27, 2025 11:14 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Απρ 27, 2025 11:07 pm
SleeperMonk έγραψε:

Δεν ξέρω, εμένα η ομάδα δεν μου αρέσει στο 4-5 ως έχει. Εννοώ ότι δεν υπάρχει αγωνιστική χημεία. Σαν μονάδες όλοι τοπ είναι. Τουλάχιστον, από την στιγμή που δεν μπορούμε να διώξουμε Φαλ, ας πάρουμε ένα τεσσάρι τύπου Yabusele στο σώμα να ρίχνει ξύλο και ας πάει ο Πίτερς μόνιμα στο 3 αν είναι να κρατήσουμε Μίλου.

Έχετε ενθουσιαστεί με τις πρόσφατες εμφανίσεις του, το καταλαβαίνω. Περιμέντε, όμως, να τον κρίνουμε στο τέλος της σεζόν, όπως και όλη την ομάδα. Να τον δούμε στα κρίσιμα με ομάδες με πυραυλοκίνητα γκάρντ. Πως θα ανταπεξέλθει εκεί και αυτός, αλλά και όλη η ομάδσ.
Δεν έχω ενθουσιαστεί με τις εμφανίσεις του μιλου, εγώ τις περίμενα αυτές τις εμφανίσεις, από πέρσυ η γνώμη μου είναι συγκεκριμένη και σαφώς αποτυπωμένη στο φόρουμ. Νικόλα είναι αδιανόητη παιχταρα και δεν τον διώχνεις για κανένα λόγο. Ειδικά με την εικόνα που υπάρχει στην αγορά.
Σέβομαι ότι δεν σου αρέσει το 4-5, είναι προφανές ότι διαφωνούμε.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 891

Κυρ Απρ 27, 2025 11:21 pm

Οι μεταγραφές και γενικά οι προσθήκες-αποχωρήσεις εξαρτώνται από αμέτρητους παράγοντες.
Αν και άτοπη η συζήτηση σε αυτό το σημείο της σεζόν και εν μέσω play off , να απαντήσω στο θέμα που έχει ανοίξει για τα 5αρια.

Πρώτα πρέπει να δούμε τα δεδομένα, όπου σύμφωνα με αυτά ο Φαλ έχει συμβόλαιο ως το 2027 και μάλιστα υψηλό ,ενώ ο Μιλουτίνοφ βρίσκεται στην λήξη του δικού του συμβολαίου.
Να φύγει ο Φάλ ή να του ζητηθεί να αποχωρήσει ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο, είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας για λόγους που θεωρώ περιττό να αναλύσω. Προφανώς και ο καθένας στο παρών thread μπορεί να γράφει βάση των δικών του προτιμήσεων αλλά όπως είπα υπάρχουν κάποια δεδομένα που καλό είναι να μην τα προσπερνάμε για να γίνεται όσο το δυνατόν ρεαλιστική συζήτηση.

Σχετικά με την ανανέωση του Μίλου , μόνο ο coach είναι αυτός που ξέρει αν τον εξυπηρετεί στον ρόλο τον οποίο καλείται να ανταπεξέλθει ο Σέρβος και επομένως αυτός θα αποφασίσει ως ένα σημείο για την συνέχεια.
Γνώμη μου είναι ότι θα του γίνει πρόταση ανανέωσης , αλλά αφενός μεν δεν γνωρίζω τις προθέσεις του Νίκολα και αφετέρου δεν ξέρουμε τι άλλες προτάσεις θα πάρει στα χέρια του.
Ίσως είναι ράδιο αρβύλα, αλλά έχει ακουστεί ότι θα ενδιαφερθούν τα μεγάλα πορτοφόλια εξ Αραβίας και τότε βλέπω να δυσκολεύει πολύ το πράγμα.
Πάντως τον πρώτο λόγο όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις τον έχει ο παίκτης και όσο και αν συμπαθώ τον Μιλουτίνοφ καιεπιθυμώ την παραμονή του , δεν θεωρώ ότι πρέπει να γίνει κάποια τρελή υπέρβαση από πλευράς της ΚΑΕ σε περίπτωση που ζορίσει πολύ η περίπτωση.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
Χωρίς πάντως να έχω την οποιαδήποτε πληροφορία και κάνοντας μόνο εικασίες , θεωρώ πως βάση της τακτικής που ακολουθεί η ΚΑΕ τα τελευταία χρόνια με τις ανανεώσεις, ο Μίλου θα είχε ήδη υπογράψει αν δεν υπήρχαν σκέψεις εκατέρωθεν.

Για χιλιοστή φορά πάντως θα πω ότι πολλά θα εξαρτηθούν και από την έκβαση της σεζόν και τότε θα ξεκαθαρίσουν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γίνουν οι ανάλογες συζητήσεις .

4
4 Εικόνα
modernam

senior
Reactions: 1

Κυρ Απρ 27, 2025 11:57 pm

Η εξίσωση στους ξένους για την επόμενη χρονιά είναι πολύ δύσκολη και θα εξαρτηθεί από την απόδοση στα δύσκολα των επόμενων εβδομάδων.

Δεν θα μου φανεί παράξενο όλοι οι ξένοι πλην πέτερς να θεοποιηθουν ή να βγουν στη σέντρα.

Άρα αναμονή μέχρι το τέλος των ελληνικών τελικών.

Για τώρα όμως θα ήθελα Ποκουσεφσκι αν είναι έστω και λίγο εφικτό.

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1470
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Δευ Απρ 28, 2025 12:00 am

Γιατί; Παρτιζαν δεν έκανε και τίποτα αξιοσημείωτο

3
3 Εικόνα
modernam

senior

Δευ Απρ 28, 2025 12:08 am

1. Το καλύτερο ελληνικό διαβατήριο στην αγορά καλύτερο για μένα από ρογκαβόπουλο.

2. Καλές σχέσεις με ομάδα / coach.

3. Καλό potential για Ευρώπη.

4. Φέτος στην Παρτιζάν παίζανε με πίεση. Πιστεύω δεν του δόθηκαν πολλά περιθώρια.

5. Στην τελευταία χωρίς άγχος αγωνιστική με Ρεάλ που πήρε 20+ λεπτά ήταν πολύ καλός.

0
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2552
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Δευ Απρ 28, 2025 12:15 am

modernam έγραψε:
Δευ Απρ 28, 2025 12:08 am
1. Το καλύτερο ελληνικό διαβατήριο στην αγορά καλύτερο για μένα από ρογκαβόπουλο.
O Pokusevski δεν έχει ελληνική υπηκοότητα.

1
1 Εικόνα
modernam

senior

Δευ Απρ 28, 2025 12:27 am

Δεν μπορεί να κάνει τα χαρτιά του άμεσα;

Από τη στιγμή που δεν θα παίζει εθνική νομίζω είναι εύκολο.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 891

Δευ Απρ 28, 2025 12:51 am

modernam έγραψε:
Δευ Απρ 28, 2025 12:27 am
Δεν μπορεί να κάνει τα χαρτιά του άμεσα;

Από τη στιγμή που δεν θα παίζει εθνική νομίζω είναι εύκολο.
Δεν βλέπω το λόγο να μπει σε τέτοια διαδικασία ούτε ο παίκτης, ούτε ο Ολυμπιακός.
Ο Πόκου και παρά τον αρκετό χρόνο που πέρασε στο NBA, έδειξε από ελάχιστη έως μηδενική εξέλιξη και τουλάχιστον φέτος φάνηκε ότι οριακά μπορούσε να σταθεί στην Partizan.
Να πεις ότι ο Ομπράντοβιτς είναι κανένας χθεσινός και τον αδίκησε , δεν το νομίζω.

Η μόνη περίπτωση που ίσως άξιζε να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός είναι του Ρογκαβόπουλου .

2
2 Εικόνα
modernam

senior

Δευ Απρ 28, 2025 1:10 am

Έχω δει δηλώσεις ρογκαβόπουλου και έχει τρελό ύφος.

Αν θυμάμαι είχε πει ότι δεν το βλέπει για Ελλάδα λόγω χρόνου συμμετοχής.

Για μένα μακριά ... εκτός και αν συμβιβαστεί με 5λεπτο Ευρώπη ... Και πάλι για αυτό το ρόλο πίσω από ποκου.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”