NBA Draft 2025
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ξεκίνησε από μια προτροπή του Cousins, δεν είμαι όμως σίγουρος ότι τελικά θα επιστρέψει στο κολλέγιο ακόμη και αν συμβεί αυτό.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Μαρ 11, 2025 10:46 am
Οι καημένοι οι Χορνετς έχουν χάσει και τον Κομπε με την ίδια λογική.
Μάλλον η πραγματικότητα είναι αυτή:
Via Keith Smith of Spotrac: "Cooper Flagg didn’t reclassify (he should be a high school senior) to play two years in college. He’s going to the NBA after this season, no matter who gets the first pick or no matter how well Duke does or doesn’t do in the tournament."
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν γίνει αυτό, θα πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για τύχη.Andre_Miller έγραψε: ↑Τρί Μαρ 11, 2025 4:38 pmΤο θεματάκι αυτό θα το λύσει ο Άνταμ Σίλβερ ταχυδακτυλουργικά: το πρώτο πικ θα ''τύχει'' στους Σπερς και αμέσως ο Κούπερ θα δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ![]()
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν γίνει το πικ των Σανς τοπ 3 θα γελάσει ο κάθε κόκκος άμμου. Για να μην πω τίποτα άλλο και χρειαστεί σαν τον Paul Pierce να βγω με ρόμπα και παντόφλες έξωGK_23 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 12, 2025 8:48 pmΑπόψε διεξάγεται το Draft lottery![]()
https://www.nba.com/news/nba-draft-lottery-explainer
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Ότι και να γίνει το pick αυτό ανήκει στους Rockets, ούτως ή άλλως. Είναι το pick το οποίο πήραν αρχικά οι Nets, στα πλαίσια της ανταλλαγής του Durant, και με τη σειρά τους το περσινό καλοκαίρι το έστειλαν στους Rockets.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 12, 2025 9:00 pmΑν γίνει το πικ των Σανς τοπ 3 θα γελάσει ο κάθε κόκκος άμμου. Για να μην πω τίποτα άλλο και χρειαστεί σαν τον Paul Pierce να βγω με ρόμπα και παντόφλες έξω
Παρομοίως, το pick των Hawks ανήκει στους Spurs οι οποίοι θα έχουν σίγουρα 2 draft picks στη φετινή λοταρία.
Το pick των Kings είναι 1-12 protected αλλιώς θα καταλήξει στους Hawks.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το pick των Sixers που είναι 1-6 protected. Αν οι Sixers κληρωθούν να επιλέξουν εκτός πρώτης 6άδας, τότε το pick τους θα καταλήξει στην ...OKC
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μέχρι κάποια στιγμή πίστευα ότι το ΝΒΑ έχει κάποια αξιοπιστία. Με όλα αυτά που γίνονται και κάνει ο Σίλβερ αηδιάζω όλο και περισσότερο. Με στημένες κληρώσεις στο draft, με παρασκήνιο με προβληματική διαχείριση αγώνων (μην πάω κόντρα στους κανόνες του φόρουμ και εγώ) κτλπ.mixalisgate7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 13, 2025 2:31 amΣτους Μάβερικς το νο1, το δυο στους Σπέρς, το τρία στους Σίξερς και το τέσσερα στους Χόρνετς.
Το #1 Ντάλας και #2 Σπερς ακουμπάει τις πιο ευαίσθητες χορδές των απανταχού φαν του ΝΒΑ και τους κάνει να αναρωτιούνται με ενα τραγουδάκι του Nivo...

Υπάρχει και η περίπτωση ο Χάρισον να προσπεράσει τον Φλαγκ.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 13, 2025 6:12 am
Μέχρι κάποια στιγμή πίστευα ότι το ΝΒΑ έχει κάποια αξιοπιστία. Με όλα αυτά που γίνονται και κάνει ο Σίλβερ αηδιάζω όλο και περισσότερο. Με στημένες κληρώσεις στο draft, με παρασκήνιο με προβληματική διαχείριση αγώνων (μην πάω κόντρα στους κανόνες του φόρουμ και εγώ) κτλπ.
Το #1 Ντάλας και #2 Σπερς ακουμπάει τις πιο ευαίσθητες χορδές των απανταχού φαν του ΝΒΑ και τους κάνει να αναρωτιούνται με ενα τραγουδάκι του Nivo...
Πράγματι. Έπρεπε να κρατήσουν λίγο τα προσχήματα. Μέχρι και εγώ που είμαι από τους πιο δύσπιστους σε τέτοια θέματα, πλέον αρχίζω και αναθεωρώ.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ τόσο δύσπιστος δεν είμαι, ειδικά για το Σαν Αντόνιο. Τρία νούμερο 1 πικ, όταν πρόκειται για generational talent, ε, δεν είναι λίγα. Όσο για το νο 1 των Mavericks, μοιάζει σαν ανταπόδοση για την ανταλλαγή του Luka.gourgou έγραψε: ↑Τρί Μάιος 13, 2025 6:48 amΥπάρχει και η περίπτωση ο Χάρισον να προσπεράσει τον Φλαγκ.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 13, 2025 6:12 am
Μέχρι κάποια στιγμή πίστευα ότι το ΝΒΑ έχει κάποια αξιοπιστία. Με όλα αυτά που γίνονται και κάνει ο Σίλβερ αηδιάζω όλο και περισσότερο. Με στημένες κληρώσεις στο draft, με παρασκήνιο με προβληματική διαχείριση αγώνων (μην πάω κόντρα στους κανόνες του φόρουμ και εγώ) κτλπ.
Πράγματι. Έπρεπε να κρατήσουν λίγο τα προσχήματα. Μέχρι και εγώ που είμαι από τους πιο δύσπιστους σε τέτοια θέματα, πλέον αρχίζω και αναθεωρώ.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ήμουν GM του Phoenix, θα τηλεφωνούσα στον Νιco και θα πρόσφερα τον Durant για το νο1 πικ. Θα υπήρχε πιθανότητα να τσιμπήσει.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 13, 2025 6:12 amΜέχρι κάποια στιγμή πίστευα ότι το ΝΒΑ έχει κάποια αξιοπιστία. Με όλα αυτά που γίνονται και κάνει ο Σίλβερ αηδιάζω όλο και περισσότερο. Με στημένες κληρώσεις στο draft, με παρασκήνιο με προβληματική διαχείριση αγώνων (μην πάω κόντρα στους κανόνες του φόρουμ και εγώ) κτλπ.mixalisgate7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 13, 2025 2:31 amΣτους Μάβερικς το νο1, το δυο στους Σπέρς, το τρία στους Σίξερς και το τέσσερα στους Χόρνετς.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλή ιδέα αλλά....ggr έγραψε: ↑Τρί Μάιος 13, 2025 7:39 amΑν ήμουν GM του Phoenix, θα τηλεφωνούσα στον Νιco και θα πρόσφερα τον Durant για το νο1 πικ. Θα υπήρχε πιθανότητα να τσιμπήσει.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 13, 2025 6:12 am
Ο Ishbia έβαλε έναν αμφιλεγόμενο Gm ο οποίος αμφιβάλλω αν μπορέσει να το υλοποιήσει καθώς είναι ένας ακόμη Yes Man του Ishbia.
Όσο τα μπαλάκια του draft κληρώνονται πίσω από τις κουρτίνες χωρίς κάμερες ο κύριος Σιλβερ με την φετινή 1.80% πιθανότητα του Ντάλας και τις 100% των Σπερς με Wemby έχουμε περάσει στην μπίζνα, στο wwe και στο Hollywood

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο