Euroleague Playoffs Olympiacos BC (1) vs (8) Real Madrid
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1034
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 168
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πρέπει να σκοράρει ο Σάσα, που όσο έπαιξε ήταν ο χειρότερος παίκτης μας. Είναι και άποντος, αλλά με λίγα λεπτά.Reaper έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 01, 2025 10:47 pmΤα ειπα για τον Ταβαρες, του σφυριζονται ολα σημερα και εχει 3 φαουλ.Reaper έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 01, 2025 5:11 pmΕυτυχως σημερα παιζουμε χωρις τον Γαλλο (τον διαιτητη, οχι τον Φουρνιε), επομενως θα ειναι καλυτερη η εικονα μας κοντρα στον Ταβαρες (οι περισσοτεροι διαιτητες του σφυριζουν τα φαουλ που κανει, ο κυριος Ντιφαλα ειναι αλλη ιστορια).
Η σειρα πρεπει να τελειωσει σημερα.
Χανουμε διοτι η Ρεαλ εχει 60% 3ποντο και εμας τρεμουν τα χερακια μας. Αν αλλαξει αυτο στο 2ο ημιχρονο το εχουμε.
Είμαστε σε απόσταση βολής. Αν ξυπνήσει ο Βεζένκοφ, σφίξουμε την άμυνα και πάει σε φυσιολογικά ποσοστά η Ρεάλ, τους έχουμε άνετα.
3
3

Μόνος του παίζει στο δεύτερο δεκάλεπτο τι άλλο να κάνει;Boston1 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 01, 2025 10:43 pmΟ Φουρνιέ μας έχει δώσει πολλά από βολές. Σίγουρα δε βγάζει μάτια όμως.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 01, 2025 10:39 pmΚακό μπάσκετ, λάθη απ τα θολωμένα γκαρντ και ξανά με -1 παίκτη στην επίθεση και άμυνα δεδομένου ότι φάγαμε στη μάπα πάλι Μακίσικ για λίγα λεπτά.
Καταδικασμένη η ομάδα να ξαναπάει ΣΕΦ και να παλεύει με τα φίδια του άγχους μπας και πάει στο final4......
Κακό ματς κι απ τον Φουρνιέ.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Πέμ Μάιος 01, 2025 10:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και τραγική άμυνα στον πιτσιρικά τον Γκονζάλεθ, που τον εξέθεσε. Εντάξει, τέρμα το αστείο. Μεγάλη αδυναμία μου ο Σακίλ, θέλω να κλείσει την καριέρα του εδώ, αλλά αγωνιστικά έχει τελειώσει.montechristo έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 01, 2025 10:45 pmΜα δεν σούταρε ο Χριστιανός (μάλλον, ο Μωαμεθανός)! Ούτε τρίποντο, ούτε δίποντο, ούτε βολή δεν σούταρε σήμερα. Έκανε μόνο ένα λάθος και ένα φάουλ. That's all!
2
2

- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτώντας τα ποσοστά βλέπεις 8/14 ή Ρεάλ και ο Ολυμπιακός το επιπέδου Ω’ ΕΣΚΑ 17%… Με μετριότατη εικόνα επιθετικά και κυρίως αμυντικά.
Και η διαφορά αντί να είναι στους 15-20 πόντους, είναι στους 5…
Η λογική λέει πως με νορμάλ ποσοστά ευστοχίας στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση από σήμερα.
Μια άλλη ανάγνωση όμως λέει ότι μπορεί κάλλιστα αυτή η εικόνα να συνεχιστεί και η Ρεάλ να θέλει να πουλήσει ακριβά το τομάρι της.
Και η διαφορά αντί να είναι στους 15-20 πόντους, είναι στους 5…
Η λογική λέει πως με νορμάλ ποσοστά ευστοχίας στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση από σήμερα.
Μια άλλη ανάγνωση όμως λέει ότι μπορεί κάλλιστα αυτή η εικόνα να συνεχιστεί και η Ρεάλ να θέλει να πουλήσει ακριβά το τομάρι της.
3
3

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δύο πράγματα:
1. Νιώθω ότι δεν ορίζουμε το παιχνίδι, απλά περιμένουμε να κάνει λάθη η Ρεάλ για να τα εκμεταλλευτούμε.
2. Δεν τους βάζουμε δύσκολα και είμαστε προβλέψιμοι σε άμυνα και επίθεση. Μας έχουν διαβάσει.
Bonus: Κάπτεν με την ολοκληρωμένη έννοια δεν υπάρχει στην ομάδα. Είναι ο Παπ, ο οποίος όμως δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς. Αυτό μου βγαίνει, ό,τι νιώθω λέω.
1. Νιώθω ότι δεν ορίζουμε το παιχνίδι, απλά περιμένουμε να κάνει λάθη η Ρεάλ για να τα εκμεταλλευτούμε.
2. Δεν τους βάζουμε δύσκολα και είμαστε προβλέψιμοι σε άμυνα και επίθεση. Μας έχουν διαβάσει.
Bonus: Κάπτεν με την ολοκληρωμένη έννοια δεν υπάρχει στην ομάδα. Είναι ο Παπ, ο οποίος όμως δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς. Αυτό μου βγαίνει, ό,τι νιώθω λέω.
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- James K R
- Reactions: 332
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Απαπαπα....chainsaw έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 01, 2025 10:52 pmΜεγάλη αδυναμία μου ο Σακίλ, θέλω να κλείσει την καριέρα του εδώ, αλλά αγωνιστικά έχει τελειώσει.montechristo έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 01, 2025 10:45 pm
Μα δεν σούταρε ο Χριστιανός (μάλλον, ο Μωαμεθανός)! Ούτε τρίποντο, ούτε δίποντο, ούτε βολή δεν σούταρε σήμερα. Έκανε μόνο ένα λάθος και ένα φάουλ. That's all!
0
Ο μόνος λόγος που είμαστε κοντά στο σκορ είναι ότι αυτοί μας παίζουν πολύ σκληρά και κάνουν συνέχεια φάουλ και ευτυχώς είμαστε εύστοχοι στις βολές. Ο Γιούλ είναι πραγματικός αρχηγός και παικταράς. Σε αυτή την την ηλικία και ξεσηκώνει όλο το γήπεδο και την ομάδα.
Μπορούμε να το γυρίσουμε αν ξεκινήσουμε να βγάζουμε καμιά άμυνα.
Σάσα...είσαι απόλυτα ξεκούραστος. Πάρτο μόνος σου αγόρι μου. Εδώ αφήνεις όνομα και Legacy. Όχι με τα Mvp.
Μπορούμε να το γυρίσουμε αν ξεκινήσουμε να βγάζουμε καμιά άμυνα.
Σάσα...είσαι απόλυτα ξεκούραστος. Πάρτο μόνος σου αγόρι μου. Εδώ αφήνεις όνομα και Legacy. Όχι με τα Mvp.
2
2

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1453
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0