Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2699
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 04, 2025 7:08 pm

Πάλι εντωμεταξύ κοντέψαμε να χάσουμε το ματς αλλά έχασε το πέναλτι ο Tucker στο τέλος. Ευτυχώς που βγήκε μπροστά ο Peters σήμερα που είναι ο μόνος από τους υπόλοιπους παίκτες που μπορεί να γράψει 20-25 πόντους σε ένα ματς, γιατί χωρίς Σάσα και Fournier είμαστε ένα επίπεδο κάτω επιθετικά. Μείναμε στους πανηγυρισμούς φαίνεται.

Έχουμε εντωμεταξύ Peters, Dorsey, Λαρεντζάκη, Goss μέσα και δίνουμε την μπάλα στον Walkup για τις βολές. Ότι να ναι.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6644
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μάιος 04, 2025 7:11 pm

Δηλαδή ρισκάραμε να χάσουμε και ο μπαρτζω ήταν τόσο τυχερός που γλίτωσε και την παράταση ..ερε και δούμε κάνα τέτοιο στο φ4

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 04, 2025 7:12 pm

kojito έγραψε:
Κυρ Μάιος 04, 2025 7:08 pm
Πάλι εντωμεταξύ κοντέψαμε να χάσουμε το ματς αλλά έχασε το πέναλτι ο Tucker στο τέλος. Ευτυχώς που βγήκε μπροστά ο Peters σήμερα που είναι ο μόνος από τους υπόλοιπους παίκτες που μπορεί να γράψει 20-25 πόντους σε ένα ματς, γιατί χωρίς Σάσα και Fournier είμαστε ένα επίπεδο κάτω επιθετικά. Μείναμε στους πανηγυρισμούς φαίνεται.

Έχουμε εντωμεταξύ Peters, Dorsey, Λαρεντζάκη, Goss μέσα και δίνουμε την μπάλα στον Walkup για τις βολές. Ότι να ναι.
Κακές επιλογές βασικά. Τι να πω, μας θέλει τελευταία, αλλά πρέπει να προσέξουμε.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
tarp7

allstar
Reactions: 2121

Κυρ Μάιος 04, 2025 7:16 pm

Έναν παίκτη είχαμε να μαρκάρουμε κι αυτόν δεν ν μπορούσαμε να τον μαρκάρουμε :banghead: Βάλαμε και το Ντόρσεϊ πάνω του που παίζει άμυνα με τα μάτια. Ο κοουτς πρέπει να ηρεμήσει λίγο.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1375

Κυρ Μάιος 04, 2025 7:17 pm

Να συνεχισουμε να δινουμε γουινινγκ σοτς στον αντιπαλο τωρα που κρινονται οι τιτλοι και καλα θα παει κι αυτο .

2
2 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Κυρ Μάιος 04, 2025 7:22 pm

Παιχνίδι περίεργων συνθηκών.

Η ομάδα «άδειασε» ψυχολογικά μετά το διπλό στην Μαδρίτη και νόμιζε ότι θα κερδίσει και μόνο που θα εμφανιστεί στο γήπεδο.

Ακόμα και χωρίς Σάσα / Φουρνιέ στα χαρτιά είμαστε 2 επίπεδα πανω απο την αεκ. Επειδή τα χαρτιά όμως δεν παίζουν πρέπει να το αποδεικνύεις κάθε φορά στο παρκέ.

Υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά αλλά εκεί που πήγε το παιχνίδι η Αεκ ίσως άξιζε να το πάρει. Και αν γινόταν το break μετά σε ένα παιχνίδι σε γήπεδο ζούγκλα όλα θα μπορούσαν να γίνουν.

Ας κρατήσουμε μόνο το αποτέλεσμα και το μάθημα που παραλίγο να πάρουμε.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2121

Κυρ Μάιος 04, 2025 7:38 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Κυρ Μάιος 04, 2025 7:22 pm
Παιχνίδι περίεργων συνθηκών.

Η ομάδα «άδειασε» ψυχολογικά μετά το διπλό στην Μαδρίτη και νόμιζε ότι θα κερδίσει και μόνο που θα εμφανιστεί στο γήπεδο.

Ακόμα και χωρίς Σάσα / Φουρνιέ στα χαρτιά είμαστε 2 επίπεδα πανω απο την αεκ. Επειδή τα χαρτιά όμως δεν παίζουν πρέπει να το αποδεικνύεις κάθε φορά στο παρκέ.

Υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά αλλά εκεί που πήγε το παιχνίδι η Αεκ ίσως άξιζε να το πάρει. Και αν γινόταν το break μετά σε ένα παιχνίδι σε γήπεδο ζούγκλα όλα θα μπορούσαν να γίνουν.

Ας κρατήσουμε μόνο το αποτέλεσμα και το μάθημα που παραλίγο να πάρουμε.
Μόνο που φέτος έγινε πολλές φορές, αλλά μάλλον είμαστε κουμπουρες και δεν τα παίρνουμε τα μαθήματα μας

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1846
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Μάιος 05, 2025 10:30 am

Προχθές ξημερώματα γύρσε η ομάδα από Μαδρίτη, το είπε και ο κόουτς. Μετά από έναν πραγματικό πόλεμο και roller coaster συναισθημάτων. Επίσης έπαιξε χωρίς τους δύο στυλοβάτες της. Τι περιμένατε δλδ να κάνουν? Νομίζω έχουμε χάσει λίγο το μέτρο και κάνουμε ισωπεδωτική κριτική by default. ο άλλος ο φίλος πιο πλάνω ανησυχεί για την εικόνα που θα έχουμε στο φ4 λόγω του σημερινού ματς. Ρε μάγκες κάπου έλεος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3558
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Μάιος 05, 2025 11:04 am

Δεν νομίζω να είναι ιδιαίτερο σχολιασμού όντως το ματς για τον Ολυμπιακό, μπράβο στην ΑΕΚ που το πάλεψε.
Αν είναι να σταθώ κάπου είναι ότι ο Μακκίσικ έπαιξε μόνο 7 λεπτά. Δεν μπορώ να πω ότι ξαφνικά βρήκε εκτός ροτέιτον για την ομάδα όταν ως και το τέλος της Regular έπαιζε αρκετά. Πάντως είναι φανερό πρώτον ότι δεν είναι σε φόρμα εδώ και καιρό και δεύτερον ότι με την επιστροφή του Γουόκαπ και την γρήγορη ενσωμάτωση του Λι έχει μείνει πίσω.
Το δεύτερο είναι ότι ο Γκος έπαιξε 28 λεπτά. Αλλά και ο Γουόκαπ 15. Το ότι δεν ξεκούρασε τον Γουόκαπ τελείως δείχνει ότι όντως έχει λυθεί το πρόβλημα στην μέση του, το ζητούμενο είναι τώρα αν αυτές οι 2-3 εβδομάδες που μένουν είναι αρκετές για να βρει ρυθμό και να ανέβει ατομικά.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1298

Δευ Μάιος 05, 2025 11:19 am

Conan1982 έγραψε:
Δευ Μάιος 05, 2025 11:04 am
Δεν νομίζω να είναι ιδιαίτερο σχολιασμού όντως το ματς για τον Ολυμπιακό, μπράβο στην ΑΕΚ που το πάλεψε.
Αν είναι να σταθώ κάπου είναι ότι ο Μακκίσικ έπαιξε μόνο 7 λεπτά. Δεν μπορώ να πω ότι ξαφνικά βρήκε εκτός ροτέιτον για την ομάδα όταν ως και το τέλος της Regular έπαιζε αρκετά. Πάντως είναι φανερό πρώτον ότι δεν είναι σε φόρμα εδώ και καιρό και δεύτερον ότι με την επιστροφή του Γουόκαπ και την γρήγορη ενσωμάτωση του Λι έχει μείνει πίσω.
Το δεύτερο είναι ότι ο Γκος έπαιξε 28 λεπτά. Αλλά και ο Γουόκαπ 15. Το ότι δεν ξεκούρασε τον Γουόκαπ τελείως δείχνει ότι όντως έχει λυθεί το πρόβλημα στην μέση του, το ζητούμενο είναι τώρα αν αυτές οι 2-3 εβδομάδες που μένουν είναι αρκετές για να βρει ρυθμό και να ανέβει ατομικά.
Πλέον δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ξεκούρασης. Ένα παιχνίδι έχει μεινει (αν κερδισουμε την Αεκ ξανα) μεχρι το φαινλ φορ.

Στοχος ειναι να προετοιμαστουμε για 3 αντιπαλους(θα τους ξερουμε αυριο) και να χτισουμε πλανο για τον καθε αντιπαλο. Να μεινουμε συγκεντρωμενοι και να παραμεινουμε υγιεις. Ειναι παρα πολυς ο χρονος για να να φτασουν παιξτες οπως ο γουοκαπ το μεγιστο επιπεδο φυσικης καταστασης

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3558
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Μάιος 05, 2025 11:21 am

Christofis έγραψε:

Πλέον δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ξεκούρασης. Ένα παιχνίδι έχει μεινει (αν κερδισουμε την Αεκ ξανα) μεχρι το φαινλ φορ.

Στοχος ειναι να προετοιμαστουμε για 3 αντιπαλους(θα τους ξερουμε αυριο) και να χτισουμε πλανο για τον καθε αντιπαλο. Να μεινουμε συγκεντρωμενοι και να παραμεινουμε ειδικοι. Ειναι παρα πολυς ο χρονος για να να φτασουν παιξτες οπως ο γουοκαπ το μεγιστο επιπεδο φυσικης καταστασης
Ναι, συμφωνώ, για τον Γουόκαπ συγκεκριμένα το είπα με το σκεπτικό ότι αν υπήρχε πρόβλημα στην μέση και με τα λεπτά που έπαιξε τελικά με την Ρεάλ θα τον ξεκούραζε για την μέση, όχι γενικά για την φυσική του κατάσταση.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Ακόμα κι εγώ που είμαι παθολογικά απαισιόδοξος δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα για τη χθεσινή εικόνα.

Η ομάδα ερχόταν από ένα δύσκολο 15ήμερο με σκληρά και απαιτητικά παιχνίδια κόντρα σε έναν αντίπαλο που, ακόμα κι αν δεν έχει την ποιότητα του πρόσφατου παρελθόντος, είναι πάντα υπολογίσιμος και καθόλου ευκατάβλητος. Έπεσε πολύ ξύλο αυτές τις 2 βδομάδες. Γλιτώσαμε κι από του χάρου τα δόντια την Πέμπτη. Μου φαίνεται πολύ λογικό να ξεφουσκώσουν οι παίκτες και να υπάρχει μια χαλαρότητα. Αν δεν κάνω λάθος κιόλας ήταν το τελευταίο ματς πριν το F4.

Πιο πολύ μου κακοφάνηκε η δήλωση του Μπαρτζώκα στο τέλος ότι ήταν δικό του λάθος που πήραν χρόνο οι παίκτες που δεν έπαιξαν με την Real. Δεν νομίζω ότι φταίει ούτε ο Larry, ούτε ο Dorsey, ούτε ο NML για την εικόνα.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1846
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Μάιος 05, 2025 12:31 pm

Sokos έγραψε:
Ακόμα κι εγώ που είμαι παθολογικά απαισιόδοξος δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα για τη χθεσινή εικόνα.

Η ομάδα ερχόταν από ένα δύσκολο 15ήμερο με σκληρά και απαιτητικά παιχνίδια κόντρα σε έναν αντίπαλο που, ακόμα κι αν δεν έχει την ποιότητα του πρόσφατου παρελθόντος, είναι πάντα υπολογίσιμος και καθόλου ευκατάβλητος. Έπεσε πολύ ξύλο αυτές τις 2 βδομάδες. Γλιτώσαμε κι από του χάρου τα δόντια την Πέμπτη. Μου φαίνεται πολύ λογικό να ξεφουσκώσουν οι παίκτες και να υπάρχει μια χαλαρότητα. Αν δεν κάνω λάθος κιόλας ήταν το τελευταίο ματς πριν το F4.

Πιο πολύ μου κακοφάνηκε η δήλωση του Μπαρτζώκα στο τέλος ότι ήταν δικό του λάθος που πήραν χρόνο οι παίκτες που δεν έπαιξαν με την Real. Δεν νομίζω ότι φταίει ούτε ο Larry, ούτε ο Dorsey, ούτε ο NML για την εικόνα.
Ναι, ατυχής δήλωση μου χτύπησε και εμένα πολύ άσχημα. Δεν πρέπει να κρυβομαστε πίσω απ το δάχτυλό μας. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι για τους παίκτες μετά από τέτοια σκυλομαχία να παίξουν σοβαρά με μία ομάδα που αν σοβαρευτουν (όταν έρθει η ώρα) μπορούν να της ρίξουν 30 πόντους.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1298

Δευ Μάιος 05, 2025 2:13 pm

Conan1982 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Στοχος ειναι να προετοιμαστουμε για 3 αντιπαλους(θα τους ξερουμε αυριο) και να χτισουμε πλανο για τον καθε αντιπαλο. Να μεινουμε συγκεντρωμενοι και να παραμεινουμε ειδικοι. Ειναι παρα πολυς ο χρονος για να να φτασουν παιξτες οπως ο γουοκαπ το μεγιστο επιπεδο φυσικης καταστασης
Ναι, συμφωνώ, για τον Γουόκαπ συγκεκριμένα το είπα με το σκεπτικό ότι αν υπήρχε πρόβλημα στην μέση και με τα λεπτά που έπαιξε τελικά με την Ρεάλ θα τον ξεκούραζε για την μέση, όχι γενικά για την φυσική του κατάσταση.
Η μεση συνηθως δεν ειναιμκατι
Μονιμο αλλα θεμα επεισοδιων κρισεων. Η πρωτη κριση κραταει και περισσοτερο, ακολουθειται απο μικροκρισεις για μεγαλο χρονικο διαστημα μηνων και ακολοθειται αφυδατωση της κηλης και μειωση της διαρκειας και των αριθμων των κρισεων. Για αυτο σχεδον ποτε δεν ειναι χειρουργικο το θεμα.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3024
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Μάιος 05, 2025 3:11 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Μάιος 05, 2025 2:13 pm
Για αυτο σχεδον ποτε δεν ειναι χειρουργικο το θεμα.
Έχεις κάποια ιδέα γιατί έπρεπε να χειρουργηθεί ο Γκριγκόνις;

0
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”