Lapro13 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 07, 2025 12:11 pmΕίμαι σε ώρα Αμπου ΝταμπιAirman έγραψε: ↑Τετ Μάιος 07, 2025 11:57 am
Φίλε, έκανα μία ερώτηση σαν αδαής του αθλήματος σε εσένα που τα βλέπεις μάλλον πιο καθαρά. Ποια θα ήταν η καλύτερη λύση προπονητικά για εμάς ; Ο Σάσα Ομπράντοβιτς; Ο Μπάνκι ; Εγώ έκανα μία ερώτηση και εσύ μου απαντάς "έλα σε παρακαλώ πρωινιάτικα" (και αυτό στις 12.00 το μεσημέρι![]()
)
![]()
Αδαής δεν είσαι, αφού βλέπω τι γράφεις. Τα εύκολα συμπέρασμα δεν μου αρέσουν, δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο.
Ότι έκανε χάλια σειρά προπονητικά, δεν τον κανει ταβερνιάρη. Η’ μήπως στο 2ο ματς δεν κρατάει εμμονικα τον Σλουκα μέσα και ο Ντοζιερ έκανε πάρτυ και γύρισε το ματς; Το σφιχτο ροτεισον που κάνει που δεν έχουν ενέργεια να παίξουν 2 ματς σε 3 μέρες και θολώνουν;
Εγώ μεγάλωσα με Ζοτς, που αν και ήξερες που θα πάει η μπάλα, ο αντίπαλος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Θα μου πεις το μπάσκετ άλλαξε, και τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον Αταμαν. Σωστό, μπασκετικά όμως κάνει λάθος επιλογές. Η’ μήπως οι επιλογές Γιουρτσεβεν/Λορεντζο βγήκαν;
Ο Παναθηναϊκός προχωράει επειδή έχει μέταλλο, βαριά φανέλα στα δύσκολα και παιχταράδες. Η προπονητική παρέμβαση είναι μικρή, για μένα. Αν εσύ θες να διαβάζεις sdna και να θεωρείς τον Αταμαν μαέστρο, οκ![]()
Ποιον θα ήθελα; Ιδανικά όταν λήξει το συμβόλαιο του Αταμαν να ρθει ο Σάρας.
Φίλε, δε διαβάζω SDNA. Μην με προσβάλλεις.

Δεν τον θεωρώ τον καλύτερο tactician, τον θεωρώ όμως την καλύτερη λύση που μπορούσε να έχει ο ΠΑΟ στον πάγκο του. Η προσωπικότητά του είναι ολιστική, είναι αφοριστική. Είναι ο μόνος κόουτς στον οποιον ο πρόεδρος είναι yes, Ok, you are right και όλα αυτά τα καταφατικά. Εχει αυτήν την προσωπικότητα ο κόουτς, αυτό το μέταλλο.
Οσον αφορά τη νοοτροπία του, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ εκεί έξω που να είναι καλύτερος. Οταν η ομάδα πήρε το κύπελλο, δεν πανηγύριζε απλά. Εκανε στους οπαδούς το σήμα με τα 8 δάχτυλα. Εβαζε ο ίδιος πίεση στον εαυτό του, έδειχνε τι θέλει. Από όλους τους προπονητές εκεί έξω που θα βαρούσαν παλαμάκια, αυτός ξέχασε άμεσα το κύπελλο και έδωσε το σύνθημα. Πέρυσι στο Φ4, αν διαβάσεις δηλώσεις των 4 προπονητών πριν τα ματς, τους έγινε η ερώτηση "τι υπόσχεσαι στον κόσμο;". Οι 3 απάντησαν ότι υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε. Υπήρξε ένας που απάντησε "Τι να υποσχεθώ; ΄Φυσικά οτι ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ το 7ο ". Αυτό δείχνει το mentality του, δείχνει από τι είναι φτιαγμένος. Στο Game 2 έγιναν πολλά, δεν είναι της ώρας. Για εμένα δεν θα έχανε αυτό το ματς και ούτε θα θυμόμασταν τώρα ότι άφησε τον Σλούκα μέσα καθότι η ομάδα είχε πελαγώσει και επιθετικά και σίγουρα με Καλαιτζάκη πχ μέσα δεν θα μπορούσε να ξεκολλήσει (τον οποίον επίσης δοκίμασε και έκανε φάουλ αν θυμάσαι).
Ποιος κόουτς κάνει μόνο καλές επιλογές σε παίχτες; Αποδίδει πολύ καλύτερα ο Βιλντόζα φέτος σε σχέση με πέρυσι, απέδιδε ο Σίκμα πέρυσι ή ο Μενσά φέτος; Απέδωσε ο Μαριάνοβιτς που ήταν επιλογή Σάρας ; Τι έκανε ο Σάρας στη Μπάρτσα ; Αφησε πχ τον Καλάθη να τρέχει transition που ηταν το ατού του ή τον ευνούχιζε σε μόνιμα set επιθέσεις;
Παιχταράδες έχουν όλοι. Οχι μόνο ο ΠΑΟ.
Ο Ζοτς ήταν ο Ζοτς, ήταν το νούμερο 1, αλλά η εποχή αυτή πέρασε. Ο ΠΑΟ χρειαζόταν έναν άνθρωπο που θα έκανε ηλεκτροσόκ σε όλον τον οργανισμό και θα μπορούσε να διαχειριστεί έναν βιαστικό ιδιοκτήτη με όλες τις ανορθογραφίες του . Αυτός δεν θα ήταν ο Μπάνκι, ούτε ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ούτε ο Σάρας φίλε μου. Και ασχέτως αν άφησε τον Σλούκα μέσα ή τον Μπράουν στον πάγκο (που και αυτό μόνο αυτός μπορεί να το κάνει, δηλαδή να αφανίσει την ίδια του την επιλογή), είναι η καλύτερη λύση για τον ΠΑΟ...Μιλάνε τα αποτελέσματα....