Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1298
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 07, 2025 7:48 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τετ Μάιος 07, 2025 7:44 pm
Christofis έγραψε:
Τετ Μάιος 07, 2025 7:42 pm

Τον Λι θα το εκοβα στα 4 ματς προημιτελικα και ημιτελικα γιατι μπορω να νικησω και χωρις αυτον και ενω θα επαιζε με ρεαλ ενω στους τελικους αν δεν απεδιδε ο Εβανς θα ειχα την ασφαλεια να τον βαλω αφουβυπαρχει μια ακομη αλλαγη τοτε. Τελικα προτιμηθηκε ο Λι για να υπαρχει διαθεσιμη ακομη μια αλλαγη αν χρειαστει να μπει ο Ραιτ στην Εφταδα.
και μου φαίνεται πιο λογικό , imho
Στυγνα με την Λογικη οτι δεν θελω να ζορισω τον εβανς για φετος εννοειται. Και εγω αυτο θα εκανα εφοσον δεν μπηκε ο εβανς νωριτερα μην εχουμε τα περσινα παλι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6639
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 07, 2025 7:51 pm

Jeight έγραψε:
Τετ Μάιος 07, 2025 7:41 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 07, 2025 7:34 pm
Αναλόγως που θα φύγει το 30%.. αν είναι στην έκρηξη στα πόδια στην καλύτερη θα ναι επιπέδου βιλντοζα..

Δεν είναι και ο Στεφ καρυ ο Έβανς να παίζει στο 70% και να πατάει τα υπόλοιπα Γκαρντ της Ευρωλίγκας.. Στηριζόταν στο πρώτο βήμα αλλά και τις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης..όπως είδαμε και από τον Γουόκερ αν χαθούν τα πόδια δεν γίνονται πολλά μετά
Ο Εβανς εχει εξαιρετικο σουτ. Ακομα και εκρηξη να χασει δεν τον αγηνεις αμαρκαριστο. Τον λι τον αφηνεις και πας για ενα φρεντο
Ε θα κολλάς πάνω του να μην σουτάρει και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα..

Ο λι ήταν κομβικός να περάσουμε την Ρεάλ και σε αυτό βοήθησε ότι πήρε παιχνίδια στην α1

Το να καίγαν τον λι ενω τότε οι μόνοι διαθέσιμοι ήταν αυτός και ο γκος το λες αυτοκτονία..

Ο Έβανς το αργότερο που έπρεπε να μπει ήταν στην διακοπή

1
1 Εικόνα
Jeight

junior
Reactions: 140
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 07, 2025 7:59 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 07, 2025 7:51 pm
Jeight έγραψε:

Ο Εβανς εχει εξαιρετικο σουτ. Ακομα και εκρηξη να χασει δεν τον αγηνεις αμαρκαριστο. Τον λι τον αφηνεις και πας για ενα φρεντο
Ε θα κολλάς πάνω του να μην σουτάρει και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα..

Ο λι ήταν κομβικός να περάσουμε την Ρεάλ και σε αυτό βοήθησε ότι πήρε παιχνίδια στην α1

Το να καίγαν τον λι ενω τότε οι μόνοι διαθέσιμοι ήταν αυτός και ο γκος το λες αυτοκτονία..

Ο Έβανς το αργότερο που έπρεπε να μπει ήταν στην διακοπή
Δεν ειναι τοσο απλο, αν κολλησεις πανω του αυτο σημαινει οτι σε σκοτωνει καποιος αλλος. Ολυ η αποτυχια της ομαδας το 24 παροτι τρυπησε το ταβανι ειναι οτι αφηναν τον γκος και τον γουοκαπ να σουταρουν και τους επαιζαν under. Αυτο σημαινει αυτοματα οτι η αμυνα στο ζωγραφιστο γινοταν ισχυροτηερη. Οσο πιο εξω τραβας τους αντιπαλους τοσο πιο καλη θα ειναι η επιθεση σου.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 772

Τετ Μάιος 07, 2025 8:04 pm

Jeight έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 07, 2025 7:34 pm
Αναλόγως που θα φύγει το 30%.. αν είναι στην έκρηξη στα πόδια στην καλύτερη θα ναι επιπέδου βιλντοζα..

Δεν είναι και ο Στεφ καρυ ο Έβανς να παίζει στο 70% και να πατάει τα υπόλοιπα Γκαρντ της Ευρωλίγκας.. Στηριζόταν στο πρώτο βήμα αλλά και τις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης..όπως είδαμε και από τον Γουόκερ αν χαθούν τα πόδια δεν γίνονται πολλά μετά
Ακριβώς αυτό. Ο Έβανς έχει το pull up shot που δεν έχει κανένα άλλο γκάρντ μας πλην Φουρνιέ (που και σε αυτό δεν έχει πολύ καλό ποσοστό, απλά αποκρύπτεται από το μεγάλο volume που παίρνει). Ακόμα και την εκρηκτικότητα του να έχει χάσει, πάλι μπορεί να έχει σοβαρό impact γιατί έχει εξαιρετικό ποσοστό να σκοράρει pull up εκτελέσεις μαρκαρισμένος από αντίπαλο γκάρντ. Ο Jordan στην τελευταία φάση της καριέρας του στους Wizards σκόραρε συνεχώς έτσι και ας ήταν 40 χρόνων και είχε χάσει την δυνατότητα να πάει μέχρι μέσα. Επίσης, ο Έβανς παίζει εκπληκτικά το pnr που λείπει αδιανόητα από το παιχνίδι μας.

1
1 Εικόνα
Jeight

junior

Τετ Μάιος 07, 2025 8:26 pm

Dimmitz έγραψε:
Jeight έγραψε:

Ακριβώς αυτό. Ο Έβανς έχει το pull up shot που δεν έχει κανένα άλλο γκάρντ μας πλην Φουρνιέ (που και σε αυτό δεν έχει πολύ καλό ποσοστό, απλά αποκρύπτεται από το μεγάλο volume που παίρνει). Ακόμα και την εκρηκτικότητα του να έχει χάσει, πάλι μπορεί να έχει σοβαρό impact γιατί έχει εξαιρετικό ποσοστό να σκοράρει pull up εκτελέσεις μαρκαρισμένος από αντίπαλο γκάρντ. Ο Jordan στην τελευταία φάση της καριέρας του στους Wizards σκόραρε συνεχώς έτσι και ας ήταν 40 χρόνων και είχε χάσει την δυνατότητα να πάει μέχρι μέσα. Επίσης, ο Έβανς παίζει εκπληκτικά το pnr που λείπει αδιανόητα από το παιχνίδι μας.
Και ο βιλντοζα εχει pull up απλα δεν παιρνει πολλα σε μας. Επισης εχουκε δεσει εχοινι κορδονι οτι ο εβανς θα ειναι αλλος παικτης του χρονου. Απο που προκυπτει αυτο? Εχει καποιος εσωτερικη πληροφορηση οτι του εκανε μονιμη ζημια ο τραυματισμος?

0
tarp7

allstar
Reactions: 2121

Τετ Μάιος 07, 2025 9:44 pm

Ο Έβανς έχει. δύο σοβαρούς τραυματισμούς τα 2 τελευταία χρόνια. Τον Αύγουστο γίνεται 29 χρονών δεν είναι κανένα παιδάκι. Συμφωνώ με το σακ, εφόσον δεν μπήκε στη διακοπή δεν μπορούσε να μπει. Και εμένα δεν μου φαίνεται λογικό να κόψεις έναν παίκτη που ήρθε έτοιμος τον λι που βοήθησε και στα πλευ οφ της Ευρωλίγκας, με έναν παίκτη που δεν ξέρουμε καν αν μπορεί να παίξει..

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Πέμ Μάιος 08, 2025 10:39 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 08, 2025 10:23 am
Τρελακιας ο αταμαν τρελακιας ο λεσορ μόνο μην μπει 0-100 και του μεινει το πόδι στο χέρι και κλαίνε ομαδικά μετά..Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες και πρωτόκολλα για να μπουν οι παίκτες μετά από τραυματισμό.. Εδώ ο ραιτ χωρίς να χει τραυματισμό έμεινε 3 μήνες μόνο έξω και ακόμα αμφίβολος είναι για το φ4..

Εγώ δεν το βλέπω ότι θα πάρουν τέτοιο ρίσκο στον παο απλά είναι λογικό οι οπαδοί να φαντάζονται ότι θα μπει να οργώσει.. και οι δικοί μας λένε να μπει ο Έβανς να μας σώσει δεν βγάζεις άκρη..
Ο Έβανς μόνο στους τελικούς με ΠΑΟ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. Αν φανεί ότι μπορεί να παίξει στα πλειοφφς. Αλλά πάλι ποιον να κόψεις

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6639
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Μάιος 08, 2025 10:53 am

Δηλαδή ο Έβανς που ναι σωματικά έτοιμος εδώ και μήνες αποτι λένε δεν μπορεί να μπει φ4 αλλά μπορεί ο λεσορ που ακόμα κάνει αποθεραπεία; Καμία λογική σε αυτό που λες τακεσι

Επίσης δεν έχουμε αλλαγή για να μπει στα πλέι οφ αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο

0
big_lebowski

junior
Reactions: 204
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Μάιος 08, 2025 11:07 am

Mια χαρά λογική έχει

Αν θυμάσαι το Σεπτέμβριο σας είχα γράψει (με έρευνες ποσταρισμενες κιολας) πως ο Έβανς φέτος δε θα παίξει και πως 30% δε θα ξαναπαίξει στο ίδιο επίπεδο .Βέβαια αντιμετώπισα οπαδικη δυσπιστία (είμαι φ/θ με μεταπτυχιακό στο sports rehab όπως έχω πει)

Είναι απλά άλλοι τραυματισμοι

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1846
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Μάιος 08, 2025 11:25 am

Dimmitz έγραψε:
Jeight έγραψε:

Ο Έβανς της Ζαλγκίρις. Λες να μπορεί να παίξει τώρα και ο Μπαρτζώκας να μην θέλει ένα τέτοιο υπερόπλο? Τρελός είναι?

2
2 Εικόνα
Jeight

junior

Πέμ Μάιος 08, 2025 12:16 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 08, 2025 11:25 am
Dimmitz έγραψε:

Ο Έβανς της Ζαλγκίρις. Λες να μπορεί να παίξει τώρα και ο Μπαρτζώκας να μην θέλει ένα τέτοιο υπερόπλο? Τρελός είναι?
Το οτι δεν μπορει να παιξει απο που προκυπτει? Γιατι η εσωτερικη πληροφορηση που εχει ενα παιδι εδω αλλα λεει. Ο Μπαρτζωκας δεν υπηρχε περιπτωση να βαλε σε playoffs παικτη που εχει να παιξει ενα χρονο. Τρελοσ ειναι?

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1298

Πέμ Μάιος 08, 2025 12:22 pm

big_lebowski έγραψε:
Mια χαρά λογική έχει

Αν θυμάσαι το Σεπτέμβριο σας είχα γράψει (με έρευνες ποσταρισμενες κιολας) πως ο Έβανς φέτος δε θα παίξει και πως 30% δε θα ξαναπαίξει στο ίδιο επίπεδο .Βέβαια αντιμετώπισα οπαδικη δυσπιστία (είμαι φ/θ με μεταπτυχιακό στο sports rehab όπως έχω πει)

Μαλιστα… εξηγησε μου τοτε φιλε πως ο εβανς κανει εδω και 1 μηνα τουλαχιστον ομαδικες προπονησεις με επαφες; Απλα αν υπηρχε η πιεση να μπει θα ειχε ηδη μπει. Και εχω εχω ραψει κακια χιλιαρα τενοντες αλλα δεν βασιζομαι στο τι λεει ενα αρθρο που διαβαζω αλλα τι μου λενε οι θεραποντες και οι πιο ειδικοι απο μενα πανω στο καθε θεμα. Εκτος και αν εχεις διαχειριστει πολλους μπακετμπολιστες με ρηξη επιγονατιδικου τενοντα(Συνδεσμος ειναι ).

0
big_lebowski

junior

Πέμ Μάιος 08, 2025 12:26 pm

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Ιούλ 25, 2024 12:14 pm
Τον Έβανς δε θα τον έβαζα σε πιθανά ροστερ ακόμα.Ως επαγγελματίας της αποκατάστασης σας λέω πως είναι πιθανόν carreer ending τραυματισμός η ρηξη επιγονατιδικου.. Κι αν όχι carreer ending σίγουρα δε θα είναι αυτος που ηταν

Υπάρχουν έρευνες όπως πχ

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6187427/

Στη παραπάνω θα δείτε πως σε δείγμα 13 αθλητών ΝΒΑ το 25 % δε γυρισε ποτέ ΝΒΑ.Αυτοι που γύρισαν, μια σεζόν μετά ενώ το PER δεν έχει στατιστικά σημαντική διαφορά με μια σεζόν πριν εν τούτοις παίζανε σημαντικά λιγότερα λεπτά κ λιγότερα ματς.Οι δε έρευνες που έχουν γίνει στο NFL για αυτον τον τραυματισμο(υπάρχουν στα references του παραπάνω αρθρου) δείχνουν ακόμα χειρότερα αποτελέσματα και σε ο,τι αφορά την απόδοση όσων επιστρέφουν και σε ο,τι αφορά το πόσους επιστρέφουν από αυτό τον τραυματισμό (50% ,δλδ οι μισοί περιπου)

Η μεταγραφη Βεζενκοφ είναι τεράστια κίνηση προφανώς.Τα νούμερα που έγραψε στην mvp χρόνια του λίγοι τα έχουν γράψει στην ευρολιγκα.Το μόνο θέμα είναι πως δεν είναι closer,είναι κ αυτό που στοίχισε στον Ολυμπιακο στα 2 φ4 στα οποία πήγε με τον Βεζενκοφ.Κατα τα άλλα η εκτίμηση μου για τον Βεζενκοφ είναι τεράστια,ειναι προφανώς στους 3-4 καλύτερους της Λίγκας
Αυτή ήταν η δημοσίευση μου τον ιουλιο

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3558
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Μάιος 08, 2025 12:27 pm

big_lebowski έγραψε:
Mια χαρά λογική έχει

Θυμόμουν την συζήτηση, αλλά δεν μπορούσα να βρω με ποιον είχε γίνει. Εδώ για να το φρεσκάρουμε.

viewtopic.php?p=186580#p186580
viewtopic.php?p=177921#p177921
viewtopic.php?p=186535#p186535
viewtopic.php?p=186535#p186535

Δυστυχώς (μην το πάρεις προσωπικά το δυστυχώς) επιβεβαιώνεσαι για το κομμάτι ότι φέτος δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει. Το επόμενο κομμάτι τώρα είναι σε ποια μεριά της ...στατιστικής θα κάτσει η επιστροφή του;

0
big_lebowski

junior

Πέμ Μάιος 08, 2025 12:30 pm

big_lebowski έγραψε:
Τρί Οκτ 01, 2024 5:00 pm
Δεν σχολίασα ούτε χειρουργικές τεχνικές, ούτε το ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες(που δεν ειναι).

Σαφής ήμουν.Η ρηξη επιγονατιδικου είναι τραυματισμός που αυξάνει πολύ τις πιθανότητες ο αθλητης να μην ξαναπαίξει στο επίπεδο που ήταν.Υπαρχει έρευνα κι αρθρογραφία μπόλικη στο pubmed.

Στους 8 μήνες σε πλήρη φόρμα ΔΕ παιζει με τίποτα.Μπορω να σ βάλω και στοίχημα :P
Και αυτή τον οκτωμβριο σε σένα νομίζω(και δε πηγές και το στοίχημα :P)

Επιμένεις να συγκρίνεις τον επιγονατιδικο με άλλους τενοντες όταν είναι πολύ ειδική περίπτωση λόγω εμβιομηχανικης

Το decline στη αθλητικη ικανότητα που προκαλεί είναι μεγάλο αυτό ήταν το point ,είναι ερευνητικά καταγεγραμμενο

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος big_lebowski την Πέμ Μάιος 08, 2025 12:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”