Βέβαια και πέρυσι η Ρεάλ που βγήκε πρώτη έπαιξε στον δεύτερο ημιτελικό. Δεν καταλαβαίνω με τι κριτήριο γίνεται αυτή η επιλογή.
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 780
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υποτίθεται ότι αυτός που παίζει πρώτος έχει ένα μικρό πλεονέκτημα γιατί έχει λίγες περισσότερες ώρες να ξεκουραστεί. Επίσης, η λογική λέει ότι κανονικά αυτό το πλεονέκτημα θα έπρεπε να το εχει το 1ο seed, άρα ο Ολυμπιακός.
Βέβαια και πέρυσι η Ρεάλ που βγήκε πρώτη έπαιξε στον δεύτερο ημιτελικό. Δεν καταλαβαίνω με τι κριτήριο γίνεται αυτή η επιλογή.
1
1

- shaq7
- Reactions: 6644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Οποία ομάδα παίζει πρώτη επίσης έχει τους οπαδούς νωρίτερα στο γήπεδο να διαλέξουν θέση και να είναι όλοι μαζί ώστε μετά οι επόμενοι να κάτσουν όπου βρουν .. Τουλάχιστον έτσι είδα να λένε δεν έχω πάει σε κάποιο φ4
Εγώ παντως αλλά βλέπω να είναι πιο σημαντικά και οι αφοι πετάνε χαρταετό..ας ελπίσουμε ότι καταλαβαίνουν τι γίνεται
Εγώ παντως αλλά βλέπω να είναι πιο σημαντικά και οι αφοι πετάνε χαρταετό..ας ελπίσουμε ότι καταλαβαίνουν τι γίνεται
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3558
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σιγά το πλεονέκτημα, να ήταν αμέσως την επόμενη το παιχνίδι να το καταλάβω. Τι 18:00 τι 21:00 μια χαρά θα ξεκουραστούν οι παίκτες μέχρι την Κυριακή. Οι ίδιες οι ομάδες δεν διαμαρτυρήθηκαν, μπορεί να το ζήτησε οποιαδήποτε και στις 21:00 είναι πιο εμπορική ώρα για τα μέρη μας. Ψάχνουμε να βρούμε κάτι εκεί που δεν υπάρχει.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 08, 2025 6:22 pmΥποτίθεται ότι αυτός που παίζει πρώτος έχει ένα μικρό πλεονέκτημα γιατί έχει λίγες περισσότερες ώρες να ξεκουραστεί. Επίσης, η λογική λέει ότι κανονικά αυτό το πλεονέκτημα θα έπρεπε να το εχει το 1ο seed, άρα ο Ολυμπιακός.
4
4

Πήρες και εσύ το πιο ακραίο παραδειγμα. Τα έργα στη Γερμανία είναι από τα πιο κοστοβορα στην Ευρώπη. Η ανακαίνιση στο ΣΕΦ δε θα κοστίσει λίγο. 30-40 μύρια λέγεται. Η ΑΕΚ έφτιαξε ποδοσφαιρικό γήπεδο από το μηδέν με 50 εκατομμύρια. Δε νομίζω να κοστιζε πολύ περισσοτερο το δικό μας.tarp7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 08, 2025 10:48 amΘέλει πολλά χρήματα για να φτιάξεις καινούργιο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο στην Ελλάδα να φτιάξεις καινούργιο ιδιόκτητο γήπεδο μπάσκετ και να πάρεις πίσω τα χρήματα που θα βάλεις. Της μπάγερν κόστισε 110 εκ και είναι και γήπεδο χοκευ .chainsaw έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 08, 2025 9:08 am15 χρόνια είναι οι Αγγελόπουλοι στη διοίκηση και δεν κατάφεραν να βρουν μια λύση πέρα του ΣΕΦ, το οποιο δεν είμαστε καν σίγουροι ότι μπορεί να γίνει σύγχρονο γήπεδο. Δεν υπήρχε πουθενά μια έκταση για να ανεγερθεί νέο γήπεδο; Με το ελληνικό απέτυχαν, με τα Λιόσια το ίδιο.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4479
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
νομιζω οτι αυτο ειναι συγκεκριμενο απτην αρχη της χρονια οτι το ζευγαρι 2ου 3ου θα παιξει πρωτο και αλλαζει μονο αν υπαρχουν αλλοι λογοι οπως πχ αν υπαρχει ομαδα απτην χωρα που γινεται το φ4 η λογοι ασφαλειας και τετοιαDimmitz έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 08, 2025 6:22 pmΥποτίθεται ότι αυτός που παίζει πρώτος έχει ένα μικρό πλεονέκτημα γιατί έχει λίγες περισσότερες ώρες να ξεκουραστεί. Επίσης, η λογική λέει ότι κανονικά αυτό το πλεονέκτημα θα έπρεπε να το εχει το 1ο seed, άρα ο Ολυμπιακός.
οπως και με ποιος θα ειναι ο τυπικα γηπεδουχος στην αναγραφη ειναι γνωστο απτην αρχη
0
Το γηπεδο της ΑΕΚ κόστισε 75 εκ .chainsaw έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 08, 2025 8:12 pmΠήρες και εσύ το πιο ακραίο παραδειγμα. Τα έργα στη Γερμανία είναι από τα πιο κοστοβορα στην Ευρώπη. Η ανακαίνιση στο ΣΕΦ δε θα κοστίσει λίγο. 30-40 μύρια λέγεται. Η ΑΕΚ έφτιαξε ποδοσφαιρικό γήπεδο από το μηδέν με 50 εκατομμύρια. Δε νομίζω να κοστιζε πολύ περισσοτερο το δικό μας.
https://www.zougla.gr/sports/podosfero/ ... u-gipedou/
Της Βιλερμπάν έφτασε τα 141 εκ. Καλά για το γήπεδο της Βαλένθια δεν συζητάμε καν.. Τα μεγάλα κλειστά γήπεδα μπάσκετ είναι ακριβά κι αυτά στην κατασκευή Και τα ποδοσφαιρικά γήπεδα έχουν πολύ μεγαλύτερα έσοδα από τα μπασκετικά ιδίως στην Ελλάδα
Σαφώς δεν είναι λίγα τα χρήματα για την ανακαίνιση.
1
1

-
- Reactions: 1361
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- shaq7
- Reactions: 6644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Έβγαλε κάπου την είδα ..είπε ότι σε αυτές τις θύρες δεν θα μπορούν να ανανεώσει κανείς και θα πάρουν έκπτωση για τις άλλες θύρες που επιλέξουν ή κάτι τέτοιο.. όλο αυτό γίνεται για να τα πάρει μόνο η 7
0
- georbap
- Reactions: 1036
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραία συνέντευξη του coach https://www.eurohoops.net/el/trademarks ... giothoume/
Έχει μπεί τελευταία και το eurohoops σε πιο "ιντριγκαδόρικο" στυλ ερωτήσεων, συγκριτικά με το παρελθόν , αλλά ο coach δεν μασάει τα λόγια του.
Έχει μπεί τελευταία και το eurohoops σε πιο "ιντριγκαδόρικο" στυλ ερωτήσεων, συγκριτικά με το παρελθόν , αλλά ο coach δεν μασάει τα λόγια του.
0
-
- Reactions: 276
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε όλες τις συνεντεύξεις του δείχνει το επίπεδο του, δηλαδή το πόσο καλλιεργημένος είναι και ξέρει να μιλάει πάντα με επιχειρήματα.georbap έγραψε: ↑Τρί Μάιος 13, 2025 8:28 pmΩραία συνέντευξη του coach https://www.eurohoops.net/el/trademarks ... giothoume/
Μέσα στον αγώνα που υστερεί στη διαχείριση των συναισθημάτων του και ξεφεύγει με το γενικό μπινελίκι, δεν αντιπροσωπεύει το ποιόν του χαρακτήρα του. Στην ουσία πληρώνει το γεγονός ότι εκτός από coach, είναι και θερμός υποστηρικτής του συλλόγου.
0
-
- Reactions: 142
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Τις ιδιες αντιδρασεις ειχε και στην Κουμπαν και στην Κιμκι. Ειδικα στο τελευταιο ματς με την cska για τα playoffs που ειχαν γινει διαιτητικα τερατα για να αποκλειστει η κιμκι κοντεψε να ορμηξει στους διαιτητες.
Εγω δεν καταλαβαινψ γιατι πρεπει να εστιαζουμε εμεις σε αυτο, η προπαγναδα εχει ξεκαθαρο στοχο. Υπαρχει καποιος προπονητης Ευρωλιγκας που να ειναι ηρεμος σε λαθη της ομαδας του? Εχετε δει Τρινκιερι, Σαρας, Ζοτς, Ιτουδη και Μπανκι? Μονο τον Κατας βλεπω εγω ηρεμο. Τι διαφορετικο κανε ι Μπαρτζωκας δηλαδη?
Εγω δεν καταλαβαινψ γιατι πρεπει να εστιαζουμε εμεις σε αυτο, η προπαγναδα εχει ξεκαθαρο στοχο. Υπαρχει καποιος προπονητης Ευρωλιγκας που να ειναι ηρεμος σε λαθη της ομαδας του? Εχετε δει Τρινκιερι, Σαρας, Ζοτς, Ιτουδη και Μπανκι? Μονο τον Κατας βλεπω εγω ηρεμο. Τι διαφορετικο κανε ι Μπαρτζωκας δηλαδη?
0
-
- Reactions: 276
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε διαφωνούμε κάπου. Με τον Ολυμπιακό πάντως μου φαίνεται ακόμα πιο έντονος στους αγώνες o coach, καθώς σίγουρα έχει άλλο συναισθηματικό φόρτο το να προπονείς την ομάδα που αγαπάς. Εγώ απλώς ήθελα να τονίσω ότι στη πραγματικότητα ο χαρακτήρας του είναι ήρεμος στην καθημερινότητα.Jeight έγραψε: ↑Τετ Μάιος 14, 2025 1:24 pmΤις ιδιες αντιδρασεις ειχε και στην Κουμπαν και στην Κιμκι. Ειδικα στο τελευταιο ματς με την cska για τα playoffs που ειχαν γινει διαιτητικα τερατα για να αποκλειστει η κιμκι κοντεψε να ορμηξει στους διαιτητες.
Επίσης αν ήταν να ποντάρω κάπου για το τι ισχυεί για τους πιο υγιώς σκεπτόμενους Ολυμπιακούς, νομίζω ότι κανείς δεν εστιάζει στις αντιδράσεις του coach με τον τρόπο που το λες. Του ασκείται ίσως κριτική από εμάς όταν χάνει τη ροή του στη διαχείριση του ματς και μέχρι εκεί.
Όποιος τρώει την προπαγάνδα αμάσητη και βασίζεται εκεί για να βγάλει συμπέρασμα για το τι άνθρωπος είναι o coach, είναι ή βαλτός ή αφελής (να το πω κομψά). Όποιος νομίζει ότι εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια δεν υπάρχει συστρατευμένη προπαγάνδα εναντίον του Μπαρτζώκα από sdna και λοιπές μερίδες του τύπου, απλώς εθελοτυφλεί.
0