Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Dante's Inferno

junior
Reactions: 159
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 15, 2025 4:26 pm

prime7 έγραψε:
Τρί Μάιος 13, 2025 10:36 pm
Καιρό είχα να μπω στο φόρουμ μετά την πρόκριση. Μεταγραφές μετά το επόμενο ΣΚ μάγκες. Όλα θα εξαρτηθούν αν θα το σηκώσουμε ή αν το χάσουμε και το πάρουν οι απέναντι. Ξέρω ότι δεν συμφωνείτε πολλοί σε αυτήν τη λογική αλλά στην Ελλάδα είμαστε.

Γενικότερα Μιλού,Γκος,Φαλ,Βιλντοζα, Tyler,Mitrou,Έβανς,Σακ τα ερωτηματικά.

Τόμας,Σάσα,Φουρνιε,Παπ,Λάρι,Λι,Ραιτ δεν κουνιούνται.

Τώρα που τα γράφω όντως είναι πολλά τα ερωτηματικά για του χρόνου :-| . Χμ μάλλον θα τα δώσουν όλα και για το επόμενο συμβόλαιο πολλοί από τους παίκτες μας αν θέλουν να μείνουν στην ομάδα.
Κάνε μια τραμπα τον Ράιτ με τον Φαλ στις λίστες σου και είσαι οκ. Ο Φαλ ειναι αυτός που δεν κουνιέται και μάλιστα με εντολή Μπαρτζώκα.

Στον άσσο:
Ο Γκος έχει κερδίσει την ανανέωση του.
Ο Γουοκαπ δεν κουνιέται(είναι και το διαβατήριο στη μέση).
Ο Έβανς αποτελεί ερωτηματικό ως προς την κατάσταση της υγείας του αλλά θα πάρει την ευκαιρία του.
Ο Βιλντοζα είναι ένα ερωτηματικό λόγω των συνεχών τραυματισμών του. Το συμβόλαιο του λήγει φέτος με οψιόν ανανέωσης (+1) από την ομάδα. Αν δεν αποκτηθεί ξένος άσσος(Σορτς, Μαλεντον) έχει καλές πιθανότητες να ανανεώσει.
Ο Μήτρου Λονγκ δεν ταίριαξε ποτέ και κατά 99% θα αποχωρήσει. Πιθανός αντικαταστάτης του ο Φλιωνης που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ, εφόσον ο Τολιοπουλος έχει κλείσει στους απέναντι.

Στο δύο:
Ο Φουρνιε δεν κουνιέται ούτε αν σκάσει το ηφαίστειο της Σαντορίνης.
Ο Λι έχει συμβόλαιο και η ομάδα στηρίζει πολλά πάνω του.
Ο Ντόρσεϊ είναι ερωτηματικό. Αυτό που τον κρατάει μέχρι τώρα είναι το διαβατήριο. Του χρόνου πιθανότατα θα πάει ακόμα πιο πίσω στο ροτεϊσον με την επάνοδο του Έβανς.
Ο Λαρεντζάκης έχει συμβόλαιο.

Στο τρία:
Ο Μακισικ περνάει τις τελευταίες του εβδομάδες στην ομάδα. Δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του(έχει φτάσει τα 35 πλέον και δεν είναι στα μελλοντικά πλάνα της ομάδας).
Ο Παπανικολάου έχει συμβόλαιο και θα κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Στο τέσσερα:
Ο Βεζενκοφ έχει πάρει την φανέλα και την θέση του βασικού, σπίτι του για τα επόμενα χρόνια.
Ο Πητερς έχει συμβόλαιο και δεν φεύγει.

Στο πέντε:
Ο Μιλουτινοφ είναι στον αέρα. Αν παίξει καλά σε φάιναλ φορ και τελικούς και η ομάδα κατακτήσει τους στόχους της πιθανότατα θα ανανεώσει. Αν όχι, όλα είναι ανοιχτά.
Ο Φαλ έχει συμβόλαιο και παραμένει με εντολή Μπαρτζώκα. Πιθανότατα θα πάει πίσω στην ιεραρχία αλλά δεν φεύγει από την ομάδα.
Ο Ράιτ είναι αμφίβολος. Το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της σεζόν με την ομάδα να έχει οψιόν ανανέωσης. Αν ο παίκτης δείξει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και μπορεί να θυμίσει τον περσινό καλό Ράιτ, θα παραμείνει. Αν όχι, μάλλον μας χαιρετάει.

*Bonus: Ο Πετρουσεφ, θα πωληθεί στον Αστέρα κατά 99%

Προσωπικά θα κρατούσα στα σίγουρα τον Γκος που φέτος κουβάλησε μόνος του σε αρκετές περιπτώσεις την ομάδα και τα πήγε και αρκετά καλά.
Τον Βιλντοζα θα τον ανανέωνα αν δεν έβρισκα κάτι καλύτερο.
Στην θέση του Μήτρου Λονγκ θα έφερνα έναν από τους Φλιωνη, Καράμπελα, Διπλαρο, Μωραΐτη(αν μείνει ελεύθερος από τους απέναντι).
Πιθανόν να έδινα μια ευκαιρία στον Ντόρσεϊ αλλά αν ο Μπαρτζώκας δεν τον θέλει, θα έπαιρνα στην θέση του τον Νετζηπογλου ή θα σκεφτόμουν την επιστροφή Πάπας που κάνει πολύ καλή σεζόν με το Περιστέρι.
Επίσης, κρατήστε το όνομα του Κορντινιε για τις θέσεις 2-3 για το μελλον, ιδιαίτερα αν δεν κάτσει η περίπτωση του Γουόρντ.
Για τον Ρογκαβοπουλο θα γίνει προσπάθεια για μεταγραφή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει καλές πιθανότητες να συμβεί(ο παίκτης έχει ακόμα συμβόλαιο με την Μπασκοξια και χρειάζεται ένα καλό πόσο για να τον αφήσει ο Κερεχετα)
Καλές πιθανότητες έχει η μεταγραφή του Χουγκαζ ως τρίτο 4αρι για να ενισχυθεί και το ελληνικό στοιχείο.
Στους ψηλούς, αν Μιλουτινοφ και Ράιτ αποχαιρετήσουν, θα έπαιρνα τους Μο Μπάμπα και Οτουρου αντίστοιχα. Πιστεύω θα ήταν μια αναβάθμιση σε αθλητικότητα, δυναμικότητα και σουτ από απόσταση(θα μου άρεσε πολύ η τριάδα Μπαμπα-Οτουρου-Φαλ)!

Αυτά και καλώς σας βρήκα!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Dante's Inferno

junior
Reactions: 159
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Πέμ Μάιος 15, 2025 11:38 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Μάιος 14, 2025 9:05 pm
plo koon έγραψε:
Τετ Μάιος 14, 2025 1:51 pm
Για τους λάτρες της στατιστικής, ο Goss πήρε ευρωλίγκα με τη Ρεάλ στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του.
Για τους λατρεις της στατιστικης η Ρεαλ με τον γκος εσπασε την καταρα του να γυριζεις απο 0-2 σε σειρα πλειοφς. Ο ολυμπιακος με γκος εσπασε εδρα σε πεμπτο παιχνιδι πλει οφ. Τι εχει μεινει να σπασει… η καταρα της πρωτης θεσης…
Για τους λάτρεις της στατιστικής, η τελευταία φορά που συζητούσαμε για ελληνικό τελικό(πλην πέρσι) ήταν το 2012. Είχε προηγηθεί η νίκη του Παναθηναϊκού στον προηγούμενο τελικό (2011) και η ήττα του Ολυμπιακού δύο χρόνια πριν (2010) από ισπανική ομάδα(Μπαρτσελόνα). Επίσης, την προηγούμενη σεζόν είχε προηγηθεί η μεταγραφή ενός διεθνή(Σπανούλης) από την μια ομάδα στην άλλη, η οποία είχε ταράξει τα νερά.
Just saying...

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Παρ Μάιος 16, 2025 8:51 am

Στα γκαρντ βιλντόζα, έβανς δεν πρέπει ν ανανεώσουν ακόμα κι αν τα σαρώσουμε όλα. Πάλι καλά που βρέθηκε και ο ΛΙ μεσα στη σεζόν αλλιώς καταστροφή . Ο Μήτρου λογκ δεν ταίριαξε ούτε για την α1. Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον 1 γκαρντ επιπέδου ευρωλίγκας. Γενικά θα πρέπει να κοιτάξουμε το θέμα των τραυματισμών των παικτών που θα πάρουμε για να μην έχουμε πάλι θέματα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7268
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 16, 2025 4:13 pm

Ο ντορσει δεν βλέπω πως θα φύγει..παίρνει 1,5εκ κ έχει αλλά δύο χρόνια..Για να λύσει το συμβόλαιο θα θέλει στην καλύτερη 1-1,5εκ .. δεν πρόκειται να βρει ομάδα να του δώσει καλό συμβόλαιο οπότε αν δεν ζητήσει ο ίδιος να φύγει θα τον κρατήσουμε

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μάιος 16, 2025 4:50 pm

shaq7 έγραψε:
Ο ντορσει δεν βλέπω πως θα φύγει..παίρνει 1,5εκ κ έχει αλλά δύο χρόνια..Για να λύσει το συμβόλαιο θα θέλει στην καλύτερη 1-1,5εκ .. δεν πρόκειται να βρει ομάδα να του δώσει καλό συμβόλαιο οπότε αν δεν ζητήσει ο ίδιος να φύγει θα τον κρατήσουμε
Ο Ντόρσευ για τους λόγους που ανέφερες δεν πρόκειται να φύγει, έχει και Ελληνικο διαβατήριο, οπότε εδώ θα μείνει τουλάχιστον για του χρόνου και περιμένουμε μήπως ξυπνήσει κάποια στιγμή. Γενικά με έχει απογοητευσει πολύ ο συγκεκριμένος πάικτης, οκ δεν περίμενα να έχει την απόδοση που είχε παλιότερα σε εμάς, άλλα όχι και αυτό το χάλι, ξεκίνησε μέτρια την χρονιά και έλεγα οκ θα πάρει μπρος κάπια στιγμή, αλλά αυτός αντι να πάρει μπρος γινόταν όλο και χειρότερος, ειλικρινά πιο χρήσιμος μου φαίνεται Ο Λονγκ παρά αυτός πλέον....δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει με την πάρτι του, δεν μπορεί να ξέχασε το μπάσκετ ξαφνικά....

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1469

Παρ Μάιος 16, 2025 5:06 pm

Εγω δεν βλεπω τοσες αλλαγες στην ομαδα. Με τα exceptions συμβολαια οπως του Πιτερς, του Γκος , του Μιλουτινοφ, του Φαλ, του Γουοκαπ που εχουν τουλαχιστον 3 χρονια στην ομαδα ειναι σημαντικο στοιχειο στην αποφαση της επομενης σεζον.

Στα γκαρντ αν δεν ερθει ο Μισιτς, ο Μαλεντον καινο Σορτς δηλαδη παικτες που κανουν γκελ αλλα και σε αλλαζουν επιπεδο δεν βλεπω να γινεται καμια αλλαγη περα απο την αλλαγη του Μητρου Λονγκ και ισως του Ντορσει με αλλα φτηνοτερα διαβατηρια.

Στο 3 ο Μακκισικ δεν ειμαι σιγουρος οτι θα φυγει εκτος και αν το θελησει. Θεωρω οτι τιμης ενεκεν θα του προσφερθει συμβολαιο και αν το επιθυμει θα μεινει. Ο παπανικολαου μεγαλώνει επικίνδυνα αρα θεωρω την αποκτηση τριαροτεσσαριου αναγκαια. Γουορντ που ακουστηκε ή καποιος αλλος.
Στο 4 ειμαστε μια χαρα εκτος και αν κινηθουμε για ενα εξτρα διαβατηριο στο ονομα του Χουγκαζ που θα παιζει και στο 3.
Στο 5 ο Φαλ δεν κουνιεται. Ο Μιλουτινοφ αν φυγει (ελπιζω οχι) και εγω μονο τον Μο Μαμπα μπορω να σκεφτω ως αντικαταστατη του αν και αυτος ειναι ωρες ωρες ανευρος σε σπαστικο επιπεδο και το οτι εν δυναμει βασικος στο ΝΒΑ σε αυτη την ηλικια να μην βρισκει ομαδα με ψιλοπροβληματιζει. Αν φυγει ο Ραιτ δεν πιστευω οτι θα καταφερουμε να βρουμε παιξτη στο επιπεδο και ταλεντο του για 3ο ψηλο(καλα να ερθει ο Οτουρου το θεωρω αδυνατο) οποτε αναγκαστικα πας σε λυση Κωστακουμπο. Οποτε απλα κρατας Ραιτ.

Γενικα περα απο αποχωρησεις μη κομβικων παικτων του βασικου ροτεισιον δεν βλεπω πολλες αλλαγες ειδικα με το αστερακι του salary cap

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 913

Παρ Μάιος 16, 2025 5:30 pm

Φίλε Chris δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Αν μείνει ο Ντόρσει (που παρεπιπτόντως χτες ήταν τραγικός και δεν έχει επουδενί δικαιολογήσει τα λεφτά του), ανανεώσει και ο Μακίσικ (επίσης τραγικός και χτες) για να του κολλήσουμε τα τελευταία ένσημα, πάρουμε και τριάρι τύπου Ward, ενεργοποιηθεί και ο Έβανς στο 1-2, τότε φτάνουμε αισίως ρόστερ 20 παικτών. Έλα μου που, δυστυχώς, το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο και παίζουν μόνο 5.

Ήδη προβληματίζομαι μόνος μου για το f4 και Τότι θα έκανα αν ήμουν στην θέση του Μπαρτζώκα (ποιους θα έβαζα και πόσο), γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να πας με μεγάλο ροτεισον στο f4 (γιατί δεν θα βρει ρυθμό κάνεις) και ποιους θα έβαζα στα γκάρντ. Πχ, είναι δεδομένο ότι ο Λάρε δεν θα παίξει ούτε λεπτό (ενώ ήταν πάλι καλός χτες) και πως θα μοιραστεί ο χρόνος μεταξύ Σακ-Λι-Βιλτόζα-Ουόκαπ.

Καθ εγώ δεν πιστεύω ότι θα πάμε σε μεγάλες αλλαγές, σε αυτό είμαι μαζί σου. Δεν μας θεωρώ ικανούς σαν σύλλογο να πάρουμε σκληρές αποφάσεις για ριζικές αλλαγές και να διώξουμε Γκός πχ., που ήταν εξαιρετικός φέτος για να φέρουμε Shorts.

Αλλά τα ερωτηματικά παραμένουν πολλά και θα εξαρτηθούν πολλά από το αποτέλεσμα. Τι θα γίνει με Ντόρσει, Βιλτόζα, Έβανς, Σακ, Ράιτ;

Λογικά Γκος και Μίλου (απο τους παιχτες που λήγουν τα συμβόλαια τους θα μείνουν).

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Μάιος 16, 2025 6:06 pm

ολα θα κριθουν απο το αποτελεσμα..αν χαθει η ευρωλιγκα δεν γινεται να μην κανουμε αλλαγες..εγω προσωπικα ουτε τον μπαρτζωκα εχω σιγουρο οχι τωρα να συζηταμε για παικτες..

Αν το παρουμε πιστευω η μονη αλλαγη θα ειναι να ρθει ενα 3ρι,πχ ο γουορντ..Και να φυγουν πχ καποιοι παικτες να μην εχουμε 20δα..ο μακισικ και εγω πιστευω ειναι ο ιδιος τι θα αποφασισει..θα του γινει μια τιμητικη προταση να κλεισει εδω την καριερα του με μικρο ρολο σαν 9ος 10ος ξενος.

Βιλντοζα παλι βλεπω να αποχωρει αν κρατησουμε τον εβανς.

Αν χαθει η ευρωλιγκα θα μου κανει μεγαλη εντυπωση αν δεν πεσει βομβα στο ροστερ..φυσικα θα παιξει ρολο και απο την εικονα μας στο φ4.

Παντως απο γκαρντ αν ο σορτς παει ΝΒΑ,ο μαλεντον ρεαλ και ο μισιτς ξεκιναει απο 6εκ τοτε με τον γκος θα παμε τι το παρουμε τι το χασουμε..Δεν βλεπω να υπαρχει καποιος καλυτερος.

ο μο μαμπα παιζει καθολου αμυνα?με μπαρτζωκα δεν το βλεπω να κολλαει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μάιος 16, 2025 6:07 pm

Οτι και να γίνει φέτος στο F4, πρωτάθλημα κλπ. το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να αδειάσει λίγο το ρόστερ στις θέσεις 1-2...έχουμε για αυτές τις 2 θέσεις, Γουόκαπ, Γκος, Βιλντόζα, Λι, Εβανς, Φουρνιέ, Ντόρσευ, Λαρετζάκη, Μίτρουλονγκ!!! 9 πάικτες για 2 θέσεις!! Ούτε στο Nba δεν έχουν οι ομάδες τόσους πάικτες για 2 θέσεις...ποιοι θα φύγουν δεν το ξέρω, θα παίξουν πολλά ρόλο, θα δούμε....προέχει αυτή την στιγμή το F4 και θα δούμε και εκει κάποιους παίκτες, π.χ. αν ο Βιλτνόζα είναι πάλι μέτριος όπως σχεδόν όλη την χρονιά τον αναναιώνεις για του χρόνου που έχει να πάρει 1,5εκ? αν από την άλλη κάνει ματσάρες και μας βοηθήσει σημαντικά να πάρουμε την κούπα τον διώχνεις?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2238
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Παρ Μάιος 16, 2025 10:07 pm

Και ποιον να φέρουμε ρε παίδες άμα φύγει Μπαρτζω;

Τρινκιερι Πασκουαλ ; ΟΚ ίσως ναι

Ομπραντοβιτς δεν είμαι σίγουρος είχε σουπερ επιθετικό ταλέντο Μονακό. Άλλη φάση.Οπως και ο Σπλιτερ που έπαιζε και τελείως διαφορετικό μπάσκετ.

Μακσβιτις μαρεσε αλλά παίρνεις μεγάλο ρίσκο.

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Όπως και για σέντερ. Μιλου ΟΚ μέτριος φέτος με πολλά θέματα.
Οτουρου Τ.Τζοουνς είναι για κοντεντερ τιμ ; Για πρωτοδευτεροι σέντερ; Δεν ξέρω

Αν μπορούσαμε Ταβαρες Ταϊς Πουαριε.,prime Βεσελι ή εστω υγιη Νιμπο οκ μέσα,αλλά δεν παίζει

Οπότε είμαι επιφυλακτικος μέχρι και αρνητικος σε όποια τέτοια αλλαγή

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1124

Παρ Μάιος 16, 2025 10:10 pm

shaq7 έγραψε:
Τον μοναδικό τρόπο που μπορώ να σκεφτώ ώστε να παραμείνει ο Ντόρσεϊ , είναι αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.
Αποκλείεται να συνεχίσει με τα σημερινά δεδομένα.
Σε αντίθετη περίπτωση πιστεύω πως θα αποχωρήσει ακόμα και για μικρότερο συμβόλαιο και μια μικρή αποζημίωση από τον Ολυμπιακό.

Αν δεν έχει αποφασίσει να κόψει το άθλημα και θέλει να αποδείξει πράγματα τότε θα επιλέξει το πρώτο σενάριο, αλλιώς θα αποχωρήσει με τις ευχές όλων.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Παρ Μάιος 16, 2025 10:21 pm

Είμαι υπέρ Μπαρτζω δεν το συζητάω,αλλά επειδή είμαι Σάββατογεννημένος και έχω και κληρονομικό χάρισμα,ο Ιμπο Ναβαρο της Μαλαγα τι λέει; Ακούω πολλά καλά δεν έχω σαφή εικόνα όμως

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Μάιος 16, 2025 10:21 pm

georbap έγραψε:
Παρ Μάιος 16, 2025 10:10 pm
shaq7 έγραψε:
Τον μοναδικό τρόπο που μπορώ να σκεφτώ ώστε να παραμείνει ο Ντόρσεϊ , είναι αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.
Αποκλείεται να συνεχίσει με τα σημερινά δεδομένα.
Σε αντίθετη περίπτωση πιστεύω πως θα αποχωρήσει ακόμα και για μικρότερο συμβόλαιο και μια μικρή αποζημίωση από τον Ολυμπιακό.

Αν δεν έχει αποφασίσει να κόψει το άθλημα και θέλει να αποδείξει πράγματα τότε θα επιλέξει το πρώτο σενάριο, αλλιώς θα αποχωρήσει με τις ευχές όλων.
εχει υπογραψει να παρει 3εκ ακομα αλλα θεωρεις οτι θα δεχτει να παρει λιγοτερα?Γιατι?ουτε ο πριντεζης θα το εκανε αυτο..ουτε η μικρη αποζημιωση παιζει σαν σεναριο,ο παο παροτι ο βιλντοζα βρηκε 1.2 συμβολαιο σε μας αναγκαστηκε να του δωσει το υπολοιπο εκατομμυριο..Εμεις στον μπραζντεικις πληρωσαμε το μισο του συμβολαιο επισης..κανενας δεν χαριζει λεφτα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1522
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Μάιος 16, 2025 10:27 pm

berry έγραψε:
Παρ Μάιος 16, 2025 10:07 pm
Και ποιον να φέρουμε ρε παίδες άμα φύγει Μπαρτζω;

Τρινκιερι Πασκουαλ ; ΟΚ ίσως ναι

Ομπραντοβιτς δεν είμαι σίγουρος είχε σουπερ επιθετικό ταλέντο Μονακό. Άλλη φάση.Οπως και ο Σπλιτερ που έπαιζε και τελείως διαφορετικό μπάσκετ.

Μακσβιτις μαρεσε αλλά παίρνεις μεγάλο ρίσκο.

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Όπως και για σέντερ. Μιλου ΟΚ μέτριος φέτος με πολλά θέματα.
Οτουρου Τ.Τζοουνς είναι για κοντεντερ τιμ ; Για πρωτοδευτεροι σέντερ; Δεν ξέρω

Αν μπορούσαμε Ταβαρες Ταϊς Πουαριε.,prime Βεσελι ή εστω υγιη Νιμπο οκ μέσα,αλλά δεν παίζει

Οπότε είμαι επιφυλακτικος μέχρι και αρνητικος σε όποια τέτοια αλλαγή
Οταν εφυγε ο ντουντα ποιον φεραμε ;

Υπαρχει και η λυση ( για να μην κουραζουμε το μυαλουδακι μας ) να τους ανανεωσουμε ολους παρουμε δεν παρουμε την ευρωλιγκα . Το πολυ πολυ αν δεν τραβαει το πραγμα να αντιγραφουμε τα φετινα ποσταρισματα στο αντιστοιχο θεμα της επομενης σαιζον .

Πενταρι πιτερς , ποιντ γκαρντ τον φουρνιε , βεζενκοφ 35+ ακομα και στην Α1 , μακισικ ψηλα σε εκτελεσμενα τριποντα κλπ . :D

Δεν θα πληξουμε παντως :wink:

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Παρ Μάιος 16, 2025 10:34 pm