Να πω και εγω την άποψη μου...Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε μεταβατική περιόδο,να δώσει σκυτάλη η παλαία φρουρά στους νέους.
Κακώς έχουν δημιουργηθεί υπέρμετρες προσδοκίες ,λόγω της έλευσης του Σλούκα.Και σε αυτό φταίνε δημοσιογράφοι αρκετά... Πρέπει να επέλθει ο ομαλός απογαλακτισμός ,απο Βασίλη και Πριντέζαρο .Απο την στιγμη που δεν αποκτήθηκαν παίχτες εγνωσμένης αξίας ,θέλει υπομονή μεγάλη.Εαν βγουν οι ξένοι στοιχήματα σε ποσοστό 50%,επειδη ο κορμός ειναι μπαρουτοκαπνισμένος θα πάει καλά(εννοώ 8άδα) .Εαν όχι ,τότε θα έρθουν δύσκολα βράδια .
Ο Μπαρτζώκας χθές δεν μου άρεσε στο coachάρισμα αλλά είναι αρχή και μην βιαζόμαστε να κρίνουμε . Και για αυτόν υπάρχουν προσδοκίες τεράστιες ,αλλά εχει αναλάβει να φτιάξει τον Ολυμπιακό της επόμενης μέρας,και θα πρέπει να έχει χρονο ,ακόμα και όταν όλα στραβώνουν.
Πάντως και οι 2 ελληνικές ομάδες στους budgετικά χαλεπούς καιρούς,θα ζοριστούν χωρίς κόσμο....έδινε ώθηση στους παίχτες,"πιεση" στους διαιτητές.
Στα του παιχνιδιού,νομίζω Μάρτιν θα εξελιχθεί σε μεγάλο πουλέν!Μου άρεσε πολύ,δυναμικός ,και περισσότερο μπασκετικός απο όσο τον περιμένα.Στα θετικά ότι ο Βεζένκοφ ,με τις γνωστές αδυναμίες, αποκτά ρόλο στον Ολυμπιακό.Τεσσάρια με τόσο καλό σουτ,ανοίγουν γήπεδο ,βοηθούν spacing.
Σλούκας νομίζω τρακαρισμένος...δεν έπαιξε άσχημα,αλλά σιγουρα δεν είναι closer τύπου Σπανουλη ,στα κρίσιμα τελευταία δευτερολέπτα.Για το play(?) της τελευταίας φάσης,no comment.Eγω ίσως έδινα την μπάλα ,στον Σπανούλη...