Semi Final 4 - Fenerbahce vs Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
- Dimitris L
- Reactions: 72
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λεσόρ για το Final Four: “Προετοιμάζομαι αλλά δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή”
μεγαλο ρισκο να παιξει σε παιχνιδι φιναλ4 με τοση ενταση, θα ειναι πολυ ευκολο να ξανα τραυματιστει και μετα δεν θα ξαναδουμε τον καλο Λεσορ.. και τι μπορει να δωσει εκτος απο ψυχολογια??? δεν θα ειναι καν στο 50% και εκτος κλιματος ομαδας και ρυθμου.. το καλυτερο θα ηταν να λενε οτι ο λεσορ θα παιξει σιγουρα ωστε να παραπλανησουν τον αντιπαλο και να μην παιξει στην τελικη καθολου.
μεγαλο ρισκο να παιξει σε παιχνιδι φιναλ4 με τοση ενταση, θα ειναι πολυ ευκολο να ξανα τραυματιστει και μετα δεν θα ξαναδουμε τον καλο Λεσορ.. και τι μπορει να δωσει εκτος απο ψυχολογια??? δεν θα ειναι καν στο 50% και εκτος κλιματος ομαδας και ρυθμου.. το καλυτερο θα ηταν να λενε οτι ο λεσορ θα παιξει σιγουρα ωστε να παραπλανησουν τον αντιπαλο και να μην παιξει στην τελικη καθολου.
0
-
- Reactions: 1700
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
πολυ βαθυ και αρκετα ποιοτικο ροστερ η Φενερ αλλα σ αυτα τα παιχνιδια το πρωτο που μετραει ειναι το winning mentallity και η διαφορα σε αυτην την παραμετρο ειναι χαωδης.....βλεπω να βαζει τριποντα ο Καλαιτζακης και να τα χανει ο Μπιμπεροβιτς.....
ο τελικος ειναι γνωστος...ηρθε η ωρα να γνωρισουν τον ελληνικο πολιτισμο και στην Αραβια.....
ο τελικος ειναι γνωστος...ηρθε η ωρα να γνωρισουν τον ελληνικο πολιτισμο και στην Αραβια.....
3
1
2

- montechristo
- Reactions: 1879
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Dimitris L έγραψε: ↑Παρ Μάιος 16, 2025 6:59 pmΛεσόρ για το Final Four: “Προετοιμάζομαι αλλά δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή”
Σαν φίλαθλος (αντικειμενικός;) των απέναντι, βλέπω το θέμα με μια πιο ψύχραιμη ματιά.
Ο Λεσόρ είναι κομβικός παίκτης και καταλαβαίνω την πίεση να παίξει, ειδικά σε ένα Final Four. Αλλά αν δεν είναι έτοιμος ιατρικά και αγωνιστικά, το ρίσκο είναι τεράστιο –και για τον ίδιο, και για την ομάδα. Ένας τραυματισμός εκεί μπορεί να του στοιχίσει όλη την επόμενη σεζόν.
Εκτός αυτού, σε τέτοιο επίπεδο, δεν μπορείς να είσαι 'εκτός ρυθμού' και να προσφέρεις.
Όσο για το αν μπορεί να βοηθήσει ψυχολογικά, ναι, ίσως, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Εγώ θα έλεγα καλύτερα να προστατευτεί, και αν υπάρχει σχέδιο παραπλάνησης προς τον αντίπαλο, οκ, θεμιτό στο πλαίσιο του ανταγωνισμού – αρκεί να μην γίνει εις βάρος του παίκτη. Και η μπλόφα προς τον αντίπαλο είναι στρατηγική, αλλά σε αυτό το επίπεδο δεν πιάνει εύκολα.
0
-
- Reactions: 1700
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εγω πιστευω οτι τα σπορια θα τα παρει η Φενερ.....δεν ειναι τυχαιο οτι εβγαλε ανακοινωση ο συλλογος τους μετα τα playoffs που δε βγαζει καθε μερα.....δε σας ΄΄πανε΄΄ οι γκρι (ουτε οι κοκκινοι βασικα αλλα αλλη κουβεντα αυτη...).....δικαιολογημενα (κατα τη γνωμη μου) ή οχι .....
αρκει αυτος ο παραγοντας για να γειρει την πλαστιγγα;;;;;;δε νομιζω εκτος αν δε μιλαμε για σπορια αλλα για κομματι ολοκληρο....
0
έχω αυτήν την αίσθηση απ την αρχή της χρονιάς ,ελληνικός τελικός είναι το δίκαιο και εύκολα ή δύσκολα θα γίνει ..ποιά Φενέρ κ ποιά Μονακό ,γατάκια,σκέφτομαι τις γκάφες Οκόμπο στην βολή και Χέιζ το φάουλ χωρις λόγο στο τέλος με εμάς και λέω αν είχαν Αταμάν ή Μπαρτζώκα προπονητή ακόμα στο γήπεδο θα ήταν..πνευματικά οι ομάδες μας είναι 1 επίπεδο επάνω
0
Δεν ξερω αν η δικη μας επιθυμια για ελληνικο τελικο ειναι και επιθυμια της διοργανωσης.
Ας το αναλυσουμε: Τι ενδιαφερον θα εχει ενας ουδετερος φιλαθλος στο ενδεχομενο ενος εσωτερικου εμφυλιου? Θεωρητικα λιγοτερο, η διοργανωση δεν θελει να περιοριζει σε μια χωρα το ενδιαφερον. Καποτε αλλωστε υπηρχε κανονισμος που τους εβαζε να παιξουν μεταξυ τους υποχρεωτικα.
Ομως, αν φτασουν εκει θα ειναι και με την βουλα οι 2 καλυτερες ομαδες της Ευρωλιγκας.
Και ο εμφυλιος θα ειναι διαφημιση για το αθλημα, ολοι θα θελουν να τον δουνε.
Ισως και για αυτο να καταργηθηκε και ο κανονισμος, θα ηταν αδικο να συγκρουονται οι καλυτεροι προωρα...
Απλα λεω εγω τωρα εγκυκλοπαιδικα και μονον...
Ας το αναλυσουμε: Τι ενδιαφερον θα εχει ενας ουδετερος φιλαθλος στο ενδεχομενο ενος εσωτερικου εμφυλιου? Θεωρητικα λιγοτερο, η διοργανωση δεν θελει να περιοριζει σε μια χωρα το ενδιαφερον. Καποτε αλλωστε υπηρχε κανονισμος που τους εβαζε να παιξουν μεταξυ τους υποχρεωτικα.
Ομως, αν φτασουν εκει θα ειναι και με την βουλα οι 2 καλυτερες ομαδες της Ευρωλιγκας.
Και ο εμφυλιος θα ειναι διαφημιση για το αθλημα, ολοι θα θελουν να τον δουνε.
Ισως και για αυτο να καταργηθηκε και ο κανονισμος, θα ηταν αδικο να συγκρουονται οι καλυτεροι προωρα...
Απλα λεω εγω τωρα εγκυκλοπαιδικα και μονον...
0
-
- Reactions: 160
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1291
- Προειδοποιήσεις:
1
Να υπολογιζεται κανονικα σημαινει να παιξει 25 λεπτα γιατι αυτο ειναι το κανονικοντου Λεσορ. Προφανως αυτο δεν θα συμβει. Για 5-10 λεπτα και να μπει (δεν το πιστευω)!δεν βλεπω το πως μπορει να ειναι επιδραστικος περα απο το ψυχολογικό boost στον Παο και ενα μικρο εκφοβισμο ειδικα στα ανυπαρκτα πενταρια της Φενερ.socrates13 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 19, 2025 9:03 pmΣυμφωνα με αταμαν,ο λεσορτ θα υπολογιζεται κανονικα για τα 2 ματς στο final 4 και θα παιξει
0
- shaq7
- Reactions: 6568
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μια λεπτομερεια παντως οτι ο αταμαν το ειπε αυτο 4-5 μερες πριν..ο χουπφελας ειπε οτι μπηκε ομαδικη και δεν παταγε καλα μπορει να αλλαξαν τα δεδομενα.
Εγω δεν θεωρω οτι θα τον βαλουν,υποθετω απλα μπερδευουν τους αντιπαλους οσο αυτο μπορει να γινει φυσικα..
παντως αν μπει ελπιζω να μην παθει καποιον τραυματισμο η κατι γιατι θα τον διαλυσει και ψυχολογικα.
Εγω δεν θεωρω οτι θα τον βαλουν,υποθετω απλα μπερδευουν τους αντιπαλους οσο αυτο μπορει να γινει φυσικα..
παντως αν μπει ελπιζω να μην παθει καποιον τραυματισμο η κατι γιατι θα τον διαλυσει και ψυχολογικα.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Έχω την εντύπωση ότι θα το πάρει η Φενέρ. Ο Μπόλντουιν δεν μασάει πολύ με ΠΑΟ. Δεν κομπλαρει. Φάνηκε πέρσι με Μακάμπι όσο έπαιξε ήταν καλός.. Ντέιβις και Μπιμπεροβιτς θα κάνουν ζημιά. Στο 5 έχουν 2 καλούς αμυντικά παίχτες.. Ξυλοκόποι επιθετικά αλλά δινουν σκληραδα.. Νομίζω το θέλουν κιόλας πιο πολύ. Δεν θα χάνει συνέχεια ο Σάρας..
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0