Δεν είναι τόσο μεγάλο ρίσκο και θεωρητικά είναι εύκολη η απόκτηση του. Ο Ερυθρός θέλει τον Πετρούσεφ πάσι θυσία και ο Λορέντσο Μπράουν έχει δηλώσει ανοιχτά ότι θα γύρναγε Ερυθρό. Δεν βρίσκω λόγο να δώσουμε τον Πετρούσεφ άλλη μια χρόνια δανεικό χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Αν ο Γκός φύγει μόνος του, τότε ανοίγει ο δρόμος για Μάκινταιρ.Neondreamer έγραψε: ↑Τετ Μάιος 21, 2025 3:56 amκαι γω θελω Κολσον ειναι ευκαιρια, λογικα δε θα συνεχισει φενερ. βεβαια αν ειναι οπως ακουγεται διαθεσιμος κι ο Κορντινιε δεν προσπερνας ετσι ευκολα τον γαλλο.
εαν φυγει Γκος και δεν προκυψει ενα εκ των χοτ ονομάτων, μια ιδεα με οχι τρελο ρισκο θα ταν πραγματι οπως την εριξε ενας φιλος παραπανω, ο Μιλλερ-Μακινταιρ.
με δεδομένο βεβαια οτι μενουν για μενα Βιλντοσα+Εβανς αλλη 1 τουλαχιστον σεζον..
Όντως ο παίκτης είναι άσουτος από το τρίποντο (βέβαια είχε 4/5 τρίποντα στα play in). Αλλά έχει άλλα δυναμικά χαρακτηριστικά, είναι τέρμα αθλητικός και πολύ καλός στο transition. Δεν ταιριάζει καθόλου με Λι και Ουόκαπ, αλλά άμα κρατήσεις Βιλτόζα και Έβανς είσαι κομπλέ. Ένα δίδυμο Μακινταιρ-Βιλτόζα για second unit είναι πάρα πολύ τίμιο. Και πας first unit με Ουόκαπ-Έβανς-Φουρνιέ.
Γενικά εμένα δεν μου κολλάει ο Λι σε συνδυασμό με τον Ουόκαπ. Μπλοκάρουν πολλά σχήματα.
Επαναλαμβάνω ότι δεν μου αρέσει ο Μακινταιρ ως επιλογή, αλλά αν ο Γκός χαιρετίσει και ο Shorts κλείσει αλλού, τότε δεν βλέπω να περισσεύουν και πολλές επιλογές για τον άσο εντός Ευρώπης.